27.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه(تی تاپ شکلاتی)😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۲ عدد درشت
شکر دانه ریز🍚 ۱۲۰ گرم
وانیل 🌸 ۱ ق چ
آرد 🥡 ۱۶۰ گرم
بکینگ پودر 🥄۶ گرم
پودر کاکائو 🍫۲ ق غ
شیر 🥛۱۳۴ گرم
روغن مایع 🥃۵۶ گرم
برای مغذی من از کرمفیل کاپ استفاده کردم از لوازم قنادی تهیه کردم.
برای تزئین شکلات آب شده و پودر های دلخواه استفاده کنید.
طرز تهیه:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر به مدت ده الی ۱۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید .تا حسابی حجیم و کرمی بشه.
بعد شیر و روغن اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه و در حد مخلوط شدن بزنید.
بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر با هم الک کنید سه مرتبه و بعد اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.ولی زیاد این قسمت هم نزنید که موادتون خمیر میشه هاااا🥴
داخل قالب ۲۰ در ۳۰ ریختم مواد چون میخواستم نازک باشه
دمای فر گازی ۱۷۵ در جه به مدت ۲۵ تا ۳۵
فر برقی ۱۶۵ به مدت ۲۵ الی ۳۵
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیزکیک_اورئو😍😋
مواد پایه:
بیسکویت دُربیس 🍪 دو بسته
کره 🧈 ۱۰۰ گرم
مواد لایه رویی:
پنیر خامهای 🧀 ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه 🍥 ۴۰۰ گرم
پودر قند 🍚 ۱/۲ پیمانه
ژلاتین 🥄 ۲۰ گرم (دو ساشه)
پودر کاکائو 🥄 یک قاشق غذاخوری
بیسکویت خرد شده 🔪 به مقدار دلخواه
بیسکویت 🍪 رو به هر روشی بلدید کاملا پودر کنید و با کرهی 🧈 آب شده مخلوط کنید..
مواد رو کف قالبتون بریزید و حسابی با پشت قاشق منسجم کنید 🥄 و نیم ساعت داخل فریزر بذارید..
ژلاتین 🥄 رو با ۷۰ گرم آب سرد مخلوط کنید
و بذارید یک ربع یه گوشه بمونه..
بعد روی بخار کتری بن ماری کنید
پنیر خامهای 🧀، خامه 🍥 و پودر قندو 🍚 با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه، بعد بهش ژلاتین بن ماری شده 🥄، بیسکویت خرد شده 🍪 و پودر کاکائو 🍫 رو اضافه کنید
روی لایهی اول بریزید و بذاریدش تو یخچال تا خودشو بگیره.. 🥮
و البته خیلی زود خودشو میگیره چون مقدار ژلاتینش زیاده نسبتا..
+ من روشو با خانهی فرم گرفته و بیسکویت تزیین کردم، شما به سلیقهی خودتون میتونید هر جوری دوست داشتید تزیینش کنید..
به همین راحتی!! 😍
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت 😍😋
#خورشت_کدوسبز فوق العاده خوشمزه
کدوسبزنیم کیلو، گوشت ۳۰۰ تا۳۵۰گرم، غوره یک شاخه متوسط، رب ۲ ق غ، ادویه نمک ،فلفل سیاه وقرمز،زردچوبه، گوجه گیلاسی ۱۰ تا۱۲ عدد، پیاز یک عدد
🔴پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه گوشت رو خردکنید به پیاز اضافه کنید و تفت بدید زردچوبه، فلفل را اضافه کنید کمی تفت بدیدرب را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید آب بریزیددرش رو ببندید بزارید جوش بیاد حرارت را کم کنید بزارید گوشت پخته بشه
حالا کدوها را پوست بگیرید از وسط به دو نیم تقسیم کنید شسته و خشک کنید
بعددوطرف کدوها روسرخ کنید
کدوهای سرخ شده را داخل تابه بریزید و گوشت پخته شده به همراه آب گوشت رو روی کدوها بریزید گوجه گیلاسی را کنار کدوها قرار دهید درشو ببندید تا خورش پخته و جا بیفته
در اواخر پخت غوره رواز شاخه جدا کنید شسته و روی خورش بریزید و نمک را هم اضافه کنید نیم ساعت که پخت خاموش کنید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پفی😍😋
کیک با این پف زیاد خوردن دارها هااااا
خیلی شیک...خیلی مجلسی✌
شیر۲۵۰ گرم، شکر ۱ ق غ، مخمر ۷ گرم، وانیل نوک ق چ، آرد ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم، شکر ۸۰ گرم، تخم مرغ: ۱ عدد، نمک نصف ق چ، کره ۳۰ گرم، روغن نصف استکان
🔴داخل شیر گرم شکر و مخمر را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. تخم مرغ، شکر،کره، روغن و نمک رو با مخلوط شیر و مخمر مخلوط میکنیم بتدریج آرد الک شده را اضافه کنید تا خمیری بدست آید و خوب ورز دهید و ۱ ساعت در جای گرم به آن استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و باز ورز بدین و چونه های کوچیک مطابق کلیپ درست کنین و مجددا استراحت بدین
سپس چونه ها رو باز کرده و داخلش نوتلا بریزین...
توی فر ۱۸۰ درجه و زمان ۲۰ تا ۲۵ دقبقه خوب پف میکنه
حتما داخل فر یه کاسه آب بزارید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و سبزیجات😍😋
بریم سراغ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغمون👇
ماست همزده: ۴ق.س
سس مایونز: ۲ق.غ
روغن زیتون یا کنجد: ۴ق.غ
سس فلفل تند: ۱ق.چ
ادویه ها شامل: پاپریکا.پودر کاری.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه و آویشن.ادویه ایتالیایی و پودر پیاز
ران مرغ باپوست: ۴عدد
.
سبزیجات شامل👇
سیب زمینی.پیاز.سیرتازه.فلفل دلمه ای.زنجبیل تازه.هویج
لیموترش برای طعم دار کردن
.
همه مواد سس رو باهم مخلوط میکنیم و روی مرغمون میدیم خوب ماساژ میدیم و برای یکساعت داخل یخچال میذاریم تا مزه دار بشه و مابقی توضیحات هم کامل تو ویدیو گفته شده پس حتما با ما همراه باشید😊
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_گوشتی😍😋
یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗
این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀
.
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان باگت ۱ تا ۲ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کازرونی😍😋
اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه
وقتی پخت👇
مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک😍😋
تخم مرغ ۵ عدد، شکر ۱۴۰ گرم، آرد ۱۲۰ گرم، پودر کاکائو ۲۵ گرم، نشاسته ذرت ۱۰ گرم، بکینگ پودر 1و نیم ق چ،وانیل 1 ق چ، شیر ۵۰ گرم، روغن ۵۰ گرم، خامه قنادی ۶۰۰ گرم، شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم، پودر کاکائو ۱۰ گرم، شیر کاکائو1 فنجان
سفیده رو با 1/3 شکر بزنید تا فرم بگیره. زرده رو با باقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه، شیر ولرم رو در حالی که همزن روشنه اضافه، 2 دقیقه بزنید. روغن رو اضافه و 2 دقیقه دیگه بزنید.مواد آردي رو ترکیب روی مواد الک کنید. سفیده رو دو مرحله اضافه دورانی هم بزنید.
کف قالب 17 سانت، کاغذ روغنی بندازید. مواد رو بریزید چند بار روی سطح کار بکوبید. در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده 30_40 دقیقه بذارین
بعد با چاقو دورشو جدا کنید روی توری بر گردونید، کاغذو جدا و بذارین خنک بشه و برش بزنید
شکلات رو بنماری و تا داغه پودر کاکائو رو مخلوط کنید. بذارین سرد بشه. خامه رو داخل ظرف شیشه ای یا استیل با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره. شکلات رو چند دقیقه اخر اضافه و بزنید تا فرم بگیره
1لایه کیک بذارید با شیر کاکائو خیس کنید با خامه لایه بندی کنید. لایه روی کیک رو خامه کشی کنید با خرده های کیک روشو پر کنید#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_خیس شکلاتی😍😋
برای کیک:
۴ عدد تخم مرغ در دمای محیط
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۳ ق غ پودر کاکاعو
۱ لیوان آرد
برای سس شکلات:
۲ فنجان چایخوری شیر داغ
نصف فنجان چایخوری روغن
۲ ق غ پودر کاکاعو
۸۰ گرم شکلات
نصف فنجان شکر
برای سس شکلات ،پودر کاکاعو و شکر و شیر داغ و روغن رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم و برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن زده تا کرم زنگ بشه و بهش شیر و روغن و آرد شیرینی پزی و وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکاعو الک شده اضافه و داخل قالب که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم موادمون رو ریخته و در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده چهل الی پنجاه دقیقه قرار میدیم (با خلال دندان چک کنین پخته یا نه) بعد سس شکلات رو وقتی هنوز داغه میریزیم و در یخچال ۲ ساعت میذاریم😋 .
آشپزی ایرانی
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیرابی😍😋
• به سیرابی علاقه نداری؟با این دستور پخت حتما خوشت میاد😍
یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه
آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین
دو عدد پیاز و چند حبه سیر
پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید
درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه
نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین
سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین
حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره
نوش جان😍
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از تنقلات سالم و خوشمزه ، یه تغذیه عالی برای بچه ها در ایام مدرسه😌 . توی این نون می تونید هر نوع مغزی دل خواه بزارید 😊
به نظرم با شکلات که محشره و بچه ها خیلی دوسش دارن 😋😍
#نان_کاکائویی
خوبی عادت است و بدی لجاجت . پیامبر اکرم (ص)
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
شیر ولرم ۲۰۰ گرم (حدود ۳/۴ لیوان)
شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
نمک مقداری
پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
به شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد ، بهش مابقی شکر ، روغن مایع ، پودر کاکائو الک شده اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم ، نمک هم اضافه کردم . خمیر رو ورز دادم . برای ورز دادن هم می تونید با دست ده دقیقه ورز بدید ، هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید و ورز بدید .
خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . من خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو ۷۰ گرمی جدا کردم . سایز و اندازه رو هر طور که دوست دارید می تونید در نظر می گیرید . نحوه پیچیدن هم دل به خواهی هست . هر چونه رو با دست کمی باز و پهن کردم . وسطش شکلات صبحانه گذاشتم و خوب پیچیدم .
⬅️ از هر چیز دل خواه مثل شکلات ، گردو ، خرما ، مربای پوره شده ، مارمالاد و .... می تونید به عنوان مغزی استفاده کنید . (به نظرم با شکلات که این جا بی نظیره 😍😉)
⬅️ فقط خمیر رو با دقت بپیچید و خوب بپیچید که مواد بیرون نریزه .
در سینی گذاشتم و با کاتر یا کارد روش خط انداختم . روش رو پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال شیر روش زدم.
در فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۸۰ درجه ، فر گازی ۱۹۰ درجه ) حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در تابه دوطرفه روی گاز می تونید ددست کنید.
ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر گذاشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛