eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی 🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم. پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم. 👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم. کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم. داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه(تی تاپ شکلاتی)😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚 ۲ عدد درشت شکر دانه ریز🍚 ۱۲۰ گرم وانیل 🌸 ۱ ق چ آرد 🥡 ۱۶۰ گرم بکینگ پودر 🥄۶ گرم پودر کاکائو 🍫۲ ق غ شیر 🥛۱۳۴ گرم روغن مایع 🥃۵۶ گرم برای مغذی من از کرمفیل کاپ استفاده کردم از لوازم قنادی تهیه کردم. برای تزئین شکلات آب شده و پودر های دلخواه استفاده کنید. طرز تهیه: تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر به مدت ده الی ۱۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید .تا حسابی حجیم و کرمی بشه. بعد شیر و روغن اضافه کنید و در حد ۳۰ ثانیه و در حد مخلوط شدن بزنید. بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر با هم الک کنید سه مرتبه و بعد اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.ولی زیاد این قسمت هم نزنید که موادتون خمیر میشه هاااا🥴 داخل قالب ۲۰ در ۳۰ ریختم مواد چون میخواستم نازک باشه دمای فر گازی ۱۷۵ در جه به مدت ۲۵ تا ۳۵ فر برقی ۱۶۵ به مدت ۲۵ الی ۳۵ 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد پایه: بیسکویت دُربیس 🍪 دو بسته ‌‎کره 🧈 ۱۰۰ گرم مواد لایه رویی: پنیر خامه‌ای 🧀 ۴۰۰ گرم خامه صبحانه 🍥 ۴۰۰ گرم ‌‎پودر قند 🍚 ۱/۲ پیمانه ژلاتین 🥄 ۲۰ گرم (دو ساشه) پودر کاکائو 🥄 یک قاشق غذاخوری بیسکویت خرد شده 🔪 به مقدار دلخواه بیسکویت 🍪 رو به هر روشی بلدید کاملا پودر کنید و با کره‌ی 🧈 آب شده مخلوط کنید.. مواد رو کف قالبتون بریزید و حسابی با پشت قاشق منسجم کنید 🥄 و نیم ساعت داخل فریزر بذارید.. ژلاتین 🥄 رو با ۷۰ گرم آب سرد مخلوط کنید و بذارید یک ربع یه گوشه بمونه.. بعد روی بخار کتری بن ماری کنید‎ پنیر خامه‌ای 🧀، خامه 🍥 و پودر قندو 🍚 با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه، بعد بهش ژلاتین بن ماری شده 🥄، بیسکویت خرد شده 🍪 و پودر کاکائو 🍫 رو اضافه کنید روی لایه‌ی اول بریزید و بذاریدش تو یخچال تا خودشو بگیره.. 🥮 و البته خیلی زود خودشو‌ میگیره چون مقدار ژلاتینش زیاده نسبتا.. + من روشو با خانه‌ی فرم گرفته و بیسکویت تزیین کردم، شما به سلیقه‌ی خودتون میتونید هر جوری دوست داشتید تزیینش کنید.. به همین راحتی!! 😍 ‌‎ ‌ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فوق العاده خوشمزه کدوسبزنیم کیلو، گوشت ۳۰۰ تا۳۵۰گرم، غوره یک شاخه متوسط، رب ۲ ق غ، ادویه نمک ،فلفل سیاه وقرمز،زردچوبه، گوجه گیلاسی ۱۰ تا۱۲ عدد، پیاز یک عدد 🔴پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی بشه گوشت رو خردکنید به پیاز اضافه کنید و تفت بدید زردچوبه، فلفل را اضافه کنید کمی تفت بدیدرب را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید آب بریزیددرش رو ببندید بزارید جوش بیاد حرارت را کم کنید بزارید گوشت پخته بشه حالا کدوها را پوست بگیرید از وسط به دو نیم تقسیم کنید شسته و خشک کنید بعددوطرف کدوها روسرخ کنید کدوهای سرخ شده را داخل تابه بریزید و گوشت پخته شده به همراه آب گوشت رو روی کدوها بریزید گوجه گیلاسی را کنار کدوها قرار دهید درشو ببندید تا خورش پخته و جا بیفته در اواخر پخت غوره رواز شاخه جدا کنید شسته و روی خورش بریزید و نمک را هم اضافه کنید نیم ساعت که پخت خاموش کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کیک با این پف زیاد خوردن دارها هااااا خیلی شیک...خیلی مجلسی✌ شیر۲۵۰ گرم، شکر ۱ ق غ، مخمر ۷ گرم، وانیل نوک ق چ، آرد ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم، شکر ۸۰ گرم، تخم مرغ: ۱ عدد، نمک نصف ق چ، کره ۳۰ گرم، روغن نصف استکان 🔴داخل شیر گرم شکر و مخمر را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. تخم مرغ، شکر،کره، روغن و نمک رو با مخلوط شیر و مخمر مخلوط میکنیم بتدریج آرد الک شده را اضافه کنید تا خمیری بدست آید و خوب ورز دهید و ۱ ساعت در جای گرم به آن استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و باز ورز بدین و چونه های کوچیک مطابق کلیپ درست کنین و مجددا استراحت بدین سپس چونه ها رو باز کرده و داخلش نوتلا بریزین... توی فر ۱۸۰ درجه و زمان ۲۰ تا ۲۵ دقبقه خوب پف میکنه حتما داخل فر یه کاسه آب بزارید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و سبزیجات😍😋 بریم سراغ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغمون👇 ماست همزده: ۴ق.س سس مایونز: ۲ق.غ روغن زیتون یا کنجد: ۴ق.غ سس فلفل تند: ۱ق.چ ادویه ها شامل: پاپریکا.پودر کاری.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه و آویشن.ادویه ایتالیایی و پودر پیاز ران مرغ باپوست: ۴عدد . سبزیجات شامل👇 سیب زمینی.پیاز.سیرتازه.فلفل دلمه ای.زنجبیل تازه.هویج لیموترش برای طعم دار کردن . همه مواد سس رو باهم مخلوط میکنیم و روی مرغمون میدیم خوب ماساژ میدیم و برای یکساعت داخل یخچال میذاریم تا مزه دار بشه و مابقی توضیحات هم کامل تو ویدیو گفته شده پس حتما با ما همراه باشید😊 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه وقتی پخت👇 مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۵ عدد، شکر ۱۴۰ گرم، آرد ۱۲۰ گرم، پودر کاکائو ۲۵ گرم، نشاسته ذرت ۱۰ گرم، بکینگ پودر 1و نیم ق چ،وانیل 1 ق چ، شیر ۵۰ گرم، روغن ۵۰ گرم، خامه قنادی ۶۰۰ گرم، شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم، پودر کاکائو ۱۰ گرم، شیر کاکائو1 فنجان سفیده رو با 1/3 شکر بزنید تا فرم بگیره. زرده رو با باقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه، شیر ولرم رو در حالی که همزن روشنه اضافه، 2 دقیقه بزنید. روغن رو اضافه و 2 دقیقه دیگه بزنید.مواد آردي رو ترکیب روی مواد الک کنید. سفیده رو دو مرحله اضافه دورانی هم بزنید. کف قالب 17 سانت، کاغذ روغنی بندازید. مواد رو بریزید چند بار روی سطح کار بکوبید. در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده 30_40 دقیقه بذارین بعد با چاقو دورشو جدا کنید روی توری بر گردونید، کاغذو جدا و بذارین خنک بشه و برش بزنید شکلات رو بنماری و تا داغه پودر کاکائو رو مخلوط کنید. بذارین سرد بشه. خامه رو داخل ظرف شیشه ای یا استیل با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره. شکلات رو چند دقیقه اخر اضافه و بزنید تا فرم بگیره 1لایه کیک بذارید با شیر کاکائو خیس کنید با خامه لایه بندی کنید. لایه روی کیک رو خامه کشی کنید با خرده های کیک روشو پر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی😍😋 برای کیک: ۴ عدد تخم مرغ در دمای محیط ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیوان روغن ۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر ۳ ق غ پودر کاکاعو ۱ لیوان آرد برای سس شکلات: ۲ فنجان چایخوری شیر داغ نصف فنجان چایخوری روغن ۲ ق غ پودر کاکاعو ۸۰ گرم شکلات نصف فنجان شکر برای سس شکلات ،پودر کاکاعو و شکر و شیر داغ و روغن رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم و برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن زده تا کرم زنگ بشه و بهش شیر و روغن و آرد شیرینی پزی و وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکاعو الک شده اضافه و داخل قالب که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم موادمون رو ریخته و در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده چهل الی پنجاه دقیقه قرار میدیم (با خلال دندان چک کنین پخته یا نه) بعد سس شکلات رو وقتی هنوز داغه میریزیم و در یخچال ۲ ساعت میذاریم😋 ‏. آشپزی ایرانی 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیرابی😍😋 • به سیرابی علاقه نداری؟با این دستور پخت حتما خوشت میاد😍 یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین دو عدد پیاز و چند حبه سیر پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره نوش جان😍 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از تنقلات سالم و خوشمزه ، یه تغذیه عالی برای بچه ها در ایام مدرسه😌 . توی این نون می تونید هر نوع مغزی دل خواه بزارید 😊 به نظرم با شکلات که محشره و بچه ها خیلی دوسش دارن 😋😍 خوبی عادت است و بدی لجاجت . پیامبر اکرم (ص) آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان) شیر ولرم ۲۰۰ گرم (حدود ۳/۴ لیوان) شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ) پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ ق م) نمک مقداری پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ) به شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد ، بهش مابقی شکر ، روغن مایع ، پودر کاکائو الک شده اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم ، نمک هم اضافه کردم . خمیر رو ورز دادم . برای ورز دادن هم می تونید با دست ده دقیقه ورز بدید ، هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید و ورز بدید . خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . من خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو ۷۰ گرمی جدا کردم . سایز و اندازه رو هر طور که دوست دارید می تونید در نظر می گیرید . نحوه پیچیدن هم دل به خواهی هست . هر چونه رو با دست کمی باز و پهن کردم . وسطش شکلات صبحانه گذاشتم و خوب پیچیدم . ⬅️ از هر چیز دل خواه مثل شکلات ، گردو ، خرما ، مربای پوره شده ، مارمالاد و .... می تونید به عنوان مغزی استفاده کنید . (به نظرم با شکلات که این جا بی نظیره 😍😉) ⬅️ فقط خمیر رو با دقت بپیچید و خوب بپیچید که مواد بیرون نریزه . در سینی گذاشتم و با کاتر یا کارد روش خط انداختم . روش رو پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال شیر روش زدم. در فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۸۰ درجه ، فر گازی ۱۹۰ درجه ) حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم . بدون فر در تابه دوطرفه روی گاز می تونید ددست کنید. ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر گذاشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهتون قول میدم این متفاوت ترین خوراکی میشه که تاحالا درست کردید برای آموزشش با کوک مگ همراه باشید 😋 ۲ عدد تخم مرغ، نصف لیوان شکر، نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن بزنید نصف لیوان روغن، نصف لیوان شیر اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید ۱.۵ لیوان آرد، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنید و هم بزنید ۲ عدد موز خرد کنید تو قالب مافین کپسول بزارید و موزها بچینید داخل قالب از مایع کیک روی موز ها بریزید بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه از فر مافین ها دربیارید تا وقتی داغ هست چندتا دونه شکلات چیپسی سفید بچینید روشون بزارید کامل خنک بشه و بعد از قالب دربیارید ببینید چی شد حتما درستش کنید که عاشقش میشید نوش جان 😌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از غذاهای سنتی ایران شش انداز هست که تو مناطق مختلف متفاوت درست میشه. این دستور شیش انداز گیلانی هست که من بهش لوبیا هم اضافه کردم. پیاز:1عدد گردو: 160 گرم رب انار:2قاشق غذاخوری آب:2پیمانه و نیم بادمجون:3 عدد متوسط لوبیا سیاه یا قرمز:نصف پیمانه نمک/فلفل/زردچوبه ‎اگه میخواین برای سرخ کردن بادمجون یا هر غذای دیگه ای روغن کم استفاده کنین نیاز به تابه نچسب و زمان دارین.با یه قاشق روغن تو تابه نچسب گرانیتی و مرتب هم زدن نیاز ندارین مقدار زیادی روغن استفاده کنین. ‎ رب انار کاملا بستگی به ذائقه خودتون داره من از رب انار شیرین استفاده کردم. من از برنج قهوه ای استفاده کردم یه توضیحی راجع به برنج قهوه ای بهتون بگم اگه فقط یه لایه خارجی برنج رو برداریم برنج قهوه ای به دست میاد که تو این فرایند مواد مغذی موجود تو برنج خیلی کم از بین میره ،حالا اگه مقدار زیادی از لایه های برنج رو برداریم علاوه بر اینکه سبوس و مقدار زیادی مواد مغذی از بین میره چیزی که باقی می مونده برنج سفید هست.سعی کنین تو برنامه غذایتون حداقل هفته 2تا3 بار از برنج قهوه ای استفاده کنین. برنج قهوه ای رو حتما کته درست کنین تا ویتامین و مواد مغذیش از بین نره. برنج قهوه ای به خاطر سبوسی که داره نسبت به برنج سفید دیر پزتر هست و سبوس برنج باید کاملا پخته بشه،2بند گشت روی برنج آب بمونه و بعد بخار آب حتما دم کنی بزارین و اجازه بدین 35 تا 40 دقیقه برنج به آرومی دم بکشه. نوش جونتون باشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سس مخصوص 😍مرغ با سس مخصوص😋 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ تکه سیب زمینی ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم روغن زیتون یک فنجان سیر رنده شده ۲ حبه رب ۲ قاشق غذاخوری ماست یا مایونز یک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری پودر کاری نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر زیره یک قاشق چایخوری پاپریکا دو قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم . در ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون ، سیر ، رب ، ماست و تمام ادویه ها را مخلوط کنید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و مزه دار شود .ظرف مخصوص فر را با کاغد روغنی بپوشانید و مرغ ها و سیب زمینی های خرد شده در قطعات بزرگ را در ظرف فر قرار داده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد . نوش جان 😋😍 پ.ن : لازم است سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد شود تا زمان پخت آن با مرغ یکی شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس دیگه هیچوقت از بیرون کالباس نمیگیری اگه بدونی چه دستوری میخوام یادت بدم🤩🤩 نصف یک عدد سینه مرغ و یک عدد ران مرغ رو میکس کنین نمک، فلفل سیاه و قرمز، دارچین، پودر کاری و پودر سیر، از هر کدام نصف قاشق چایخوری ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع دو و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ بریزین و دوباره میکس کنین دو عدد قارچ متوسط یک عدد هویج خام نگینی خرد شده مقداری خلال پسته که دلبخواه هست اضافه و مخلوط کنین داخل یه لیوان نشکن رو با فرچه کمی چرب کنین مواد رو کم کم بریزین و با گوشتکوب فشار بدین تا خوب فشرده بشه با سه لایه فویل روی لیوان رو محکم بپوشونین لیوان رو داخل قابلمه ای که تا یک سوم لیوان آب ریختین، بذارین روی حرارت متوسط یک ساعت زمان بدین تا بپزه فوق العاده طعم عالی ای داره، پیشنهاد میکنم حتما یبار درست کنین و ازش لذت ببرین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بشقاب مرغ و مارچوبه با سس خامه برای 2 تکه سینه مرغ: پاپریکا شیرین: 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: نوک قاشق چای‌خوری(خیلی کم) فلفل‌سیاه و نمک شیر: 1 لیوان (با ظرف در بسته، 1 ساعت درون یخچال بزارید) بعد از یک ساعت، اونهارو خارج کنید، اجازه بدید هم دمای اتاق بشه (10 دقیقه) و بعد اونهارو داخل ماهیتابه داغ به همراه روغن زیتون (یا هر روغنی) بخوابونید. 2 الی 3 دقیقه بعد برگردونید، حرارت رو کم کنید و 2 دقیقه بعد شیر رو اضافه کنید. عالیه! مرغ هارو خارج کنید. یک عدد پیاز رو سرخ کنید تا کاراملی بشه! 5 قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان شیر، سیر تازه(یا خشک) و جعفری رو اضافه کنید (حرارت رو کم کنید) و مرغ هارو توی سس خامه بزارید. اجازه بدید 5-6 دقیقه بجوشه تا سس غلیظ بشه. مارچوبه رو توی ماهیتابه داغ بریزید، نمک و فلفل بزنید و 3 دقیقه بعد یکم روغن زیتون بریزید. 2-3 دقیقه بعد آماده هست. سِرو کنید و نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گل کلم ۱ کیلو، هویج نیم کیلو، خیار نیم کیلو، لوبیا سبز نیم کیلو، سیر ۲ تا ۳ بوته، فلفل سبز تند چند عدد، سرکه، نمک، سبزی ترشی (ترخون، مرزه، نعناع، گشنیز و جعفری)، ادویه ترشی مخلوطی از سیاه دانه، پودر تخم گشنیز ، گلپر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، رازیانه، پودر زیره سبز، جوز هندی 🔴گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار و هویج رو شستم و حلقه حلقه کردم. لوبیا سبز رو شستم و خرد کردم . سبزی ها رو شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم سیر رو هم پاک کردم . یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو کمی آب جدا جدا اضافه و پختم . می تونین این کار رو نکنین فقط به خاطر اینه که خیلی توی ترشی خام نباشه این هم کاملا سلیقه ای . حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه . هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم . توی ظرفم تمیز و خشک، لایه لایه از این مواد، کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز ریختم تا ظرف پر بشه. مقداری سرکه سفید ریختم و کمی آب جوشیده خنک. اگه سرکه خونگی و تند هست نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره. درش رو محکم کردم و گذاشتم جای خنک تا برسه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊 مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پیاز داغ ۳ ق غ، رب گوجه ۱ ق غ، نمک، فلفل و زردچوبه، سبزی معطر خرد شده تازه ۲ ق غ، آب جوش به مقداری که تا روی کوفته ها را بگیرد عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، لپه نیم پز ۱/۲ پیمانه، برنج نیم پز ۱/۲ پیمانه، تخم مرغ ۲ عدد، آرد نخودچی ۱/۳ پیمانه، پیاز داغ ۲ ق غ، سبزی کوفته پیاز داغ، زرشک تفت داده شده، آلو خورشتی، گردو، تخم مرغ آب پز در صورت تمایل 1⃣ ۳۰_۴۵ دقیقه خیلی خوب با همزن یا غذاساز یا با دست حسابی مواد رو با هم ورز بدید تا چسبنده بشه این خیلی مهمه 2⃣موقع گرد کردن مواد کوفته اگر خیلی به دستتون میچسبید یه کاسه آب کنار دستتون بزارید و گاهی دستتون رو مرطوب کنید 3⃣آب کوفته رو اول آماده کنید بزارید تا ۴۵ دقیقه بجوشه تا جا بیوفته 4⃣موقعی که میخواید کوفته ها رو داخل آب بندازید شعله رو کم کنید تا فقط ریز قل بزنه و بعد کوفته هارو آروم بندازید تو آب تا ۳۰_۴۵ دقیقه بمونه و درب قابلمه رو نزارید تا کوفته ها خودشونو بگیرن و بعد درب قابلمه رو نیم باز بزارید تا مغز پخت بشه 5⃣ سبزی مواد کوفته آبدار نباشه میتونید از شب قبل تو هوای محیط توی سینی پهن کنید تا یکم خشک بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗 این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀 . گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد جعفری خرد شده ۲ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم نان باگت ۱ تا ۲ عدد پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم . نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم . داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛