فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک😍😋
تخم مرغ ۵ عدد، شکر ۱۴۰ گرم، آرد ۱۲۰ گرم، پودر کاکائو ۲۵ گرم، نشاسته ذرت ۱۰ گرم، بکینگ پودر 1و نیم ق چ،وانیل 1 ق چ، شیر ۵۰ گرم، روغن ۵۰ گرم، خامه قنادی ۶۰۰ گرم، شکلات تخته ای ۱۳۰ گرم، پودر کاکائو ۱۰ گرم، شیر کاکائو1 فنجان
سفیده رو با 1/3 شکر بزنید تا فرم بگیره. زرده رو با باقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه، شیر ولرم رو در حالی که همزن روشنه اضافه، 2 دقیقه بزنید. روغن رو اضافه و 2 دقیقه دیگه بزنید.مواد آردي رو ترکیب روی مواد الک کنید. سفیده رو دو مرحله اضافه دورانی هم بزنید.
کف قالب 17 سانت، کاغذ روغنی بندازید. مواد رو بریزید چند بار روی سطح کار بکوبید. در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده 30_40 دقیقه بذارین
بعد با چاقو دورشو جدا کنید روی توری بر گردونید، کاغذو جدا و بذارین خنک بشه و برش بزنید
شکلات رو بنماری و تا داغه پودر کاکائو رو مخلوط کنید. بذارین سرد بشه. خامه رو داخل ظرف شیشه ای یا استیل با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره. شکلات رو چند دقیقه اخر اضافه و بزنید تا فرم بگیره
1لایه کیک بذارید با شیر کاکائو خیس کنید با خامه لایه بندی کنید. لایه روی کیک رو خامه کشی کنید با خرده های کیک روشو پر کنید#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_خیس شکلاتی😍😋
برای کیک:
۴ عدد تخم مرغ در دمای محیط
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۳ ق غ پودر کاکاعو
۱ لیوان آرد
برای سس شکلات:
۲ فنجان چایخوری شیر داغ
نصف فنجان چایخوری روغن
۲ ق غ پودر کاکاعو
۸۰ گرم شکلات
نصف فنجان شکر
برای سس شکلات ،پودر کاکاعو و شکر و شیر داغ و روغن رو با هم مخلوط کرده و هم میزنیم و برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن زده تا کرم زنگ بشه و بهش شیر و روغن و آرد شیرینی پزی و وانیل و بکینگ پودر و پودر کاکاعو الک شده اضافه و داخل قالب که چرب کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم موادمون رو ریخته و در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده چهل الی پنجاه دقیقه قرار میدیم (با خلال دندان چک کنین پخته یا نه) بعد سس شکلات رو وقتی هنوز داغه میریزیم و در یخچال ۲ ساعت میذاریم😋 .
آشپزی ایرانی
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیرابی😍😋
• به سیرابی علاقه نداری؟با این دستور پخت حتما خوشت میاد😍
یک قابلمه آب رو جوش بیارین و سیرابی ها رو داخلش بریزین تا ده دقیقه بجوشه
آب سیرابی رو دور بریزین و با آب تازه روی گاز بزارین
دو عدد پیاز و چند حبه سیر
پاپریکا و زردچوبه و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه کنید
درشو بزارین و سه ساعت زمان بدین تا بپزه
نیم ساعت آخر پخت نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چایخوری نمک بریزین
سیرابی رو همراه با دارچین سرو کنین
حتما درست کنید و مطمئن باشید این سیرابی فرق داره
نوش جان😍
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از تنقلات سالم و خوشمزه ، یه تغذیه عالی برای بچه ها در ایام مدرسه😌 . توی این نون می تونید هر نوع مغزی دل خواه بزارید 😊
به نظرم با شکلات که محشره و بچه ها خیلی دوسش دارن 😋😍
#نان_کاکائویی
خوبی عادت است و بدی لجاجت . پیامبر اکرم (ص)
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
شیر ولرم ۲۰۰ گرم (حدود ۳/۴ لیوان)
شکر ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (حدود ۱ ق م)
نمک مقداری
پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
روغن مایع ۳۰ گرم (حدود ۳ ق غ)
به شیر ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد ، بهش مابقی شکر ، روغن مایع ، پودر کاکائو الک شده اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم ، نمک هم اضافه کردم . خمیر رو ورز دادم . برای ورز دادن هم می تونید با دست ده دقیقه ورز بدید ، هم می تونید از دستگاه کمک بگیرید و ورز بدید .
خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم ، یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت پفش رو گرفتم و یک دقیقه خمیر رو ورز دادم . من خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو ۷۰ گرمی جدا کردم . سایز و اندازه رو هر طور که دوست دارید می تونید در نظر می گیرید . نحوه پیچیدن هم دل به خواهی هست . هر چونه رو با دست کمی باز و پهن کردم . وسطش شکلات صبحانه گذاشتم و خوب پیچیدم .
⬅️ از هر چیز دل خواه مثل شکلات ، گردو ، خرما ، مربای پوره شده ، مارمالاد و .... می تونید به عنوان مغزی استفاده کنید . (به نظرم با شکلات که این جا بی نظیره 😍😉)
⬅️ فقط خمیر رو با دقت بپیچید و خوب بپیچید که مواد بیرون نریزه .
در سینی گذاشتم و با کاتر یا کارد روش خط انداختم . روش رو پوشوندم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال شیر روش زدم.
در فر از یک ربع قبل گرم شده ( فر برقی ۱۸۰ درجه ، فر گازی ۱۹۰ درجه ) حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در تابه دوطرفه روی گاز می تونید ددست کنید.
ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر گذاشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهتون قول میدم این متفاوت ترین خوراکی میشه که تاحالا درست کردید
برای آموزشش با کوک مگ همراه باشید 😋
۲ عدد تخم مرغ، نصف لیوان شکر، نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن بزنید
نصف لیوان روغن، نصف لیوان شیر اضافه کنید و درحد مخلوط شدن هم بزنید
۱.۵ لیوان آرد، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کنید و هم بزنید
۲ عدد موز خرد کنید
تو قالب مافین کپسول بزارید و موزها بچینید داخل قالب
از مایع کیک روی موز ها بریزید
بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
از فر مافین ها دربیارید تا وقتی داغ هست چندتا دونه شکلات چیپسی سفید بچینید روشون
بزارید کامل خنک بشه و بعد از قالب دربیارید
ببینید چی شد
حتما درستش کنید که عاشقش میشید
نوش جان 😌
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از غذاهای سنتی ایران شش انداز هست که تو مناطق مختلف متفاوت درست میشه.
این دستور شیش انداز گیلانی هست که من بهش لوبیا هم اضافه کردم.
پیاز:1عدد
گردو: 160 گرم
رب انار:2قاشق غذاخوری
آب:2پیمانه و نیم
بادمجون:3 عدد متوسط
لوبیا سیاه یا قرمز:نصف پیمانه
نمک/فلفل/زردچوبه
اگه میخواین برای سرخ کردن بادمجون یا هر غذای دیگه ای روغن کم استفاده کنین نیاز به تابه نچسب و زمان دارین.با یه قاشق روغن تو تابه نچسب گرانیتی و مرتب هم زدن نیاز ندارین مقدار زیادی روغن استفاده کنین.
رب انار کاملا بستگی به ذائقه خودتون داره من از رب انار شیرین استفاده کردم.
من از برنج قهوه ای استفاده کردم
یه توضیحی راجع به برنج قهوه ای بهتون بگم
اگه فقط یه لایه خارجی برنج رو برداریم برنج قهوه ای به دست میاد که تو این فرایند مواد مغذی موجود تو برنج خیلی کم از بین میره ،حالا اگه مقدار زیادی از لایه های برنج رو برداریم علاوه بر اینکه سبوس و مقدار زیادی مواد مغذی از بین میره چیزی که باقی می مونده برنج سفید هست.سعی کنین تو برنامه غذایتون حداقل هفته 2تا3 بار از برنج قهوه ای استفاده کنین.
برنج قهوه ای رو حتما کته درست کنین تا ویتامین و مواد مغذیش از بین نره.
برنج قهوه ای به خاطر سبوسی که داره نسبت به برنج سفید دیر پزتر هست و سبوس برنج باید کاملا پخته بشه،2بند گشت روی برنج آب بمونه و بعد بخار آب حتما دم کنی بزارین و اجازه بدین 35 تا 40 دقیقه برنج به آرومی دم بکشه.
نوش جونتون باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ با سس مخصوص
😍مرغ با سس مخصوص😋
مواد لازم :
ران مرغ ۵ الی ۸ تکه
سیب زمینی ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم
روغن زیتون یک فنجان
سیر رنده شده ۲ حبه
رب ۲ قاشق غذاخوری
ماست یا مایونز یک قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر کاری نصف قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری
پاپریکا دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
در ابتدا در یک کاسه بزرگ روغن زیتون ، سیر ، رب ، ماست و تمام ادویه ها را مخلوط کنید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند و مزه دار شود .ظرف مخصوص فر را با کاغد روغنی بپوشانید و مرغ ها و سیب زمینی های خرد شده در قطعات بزرگ را در ظرف فر قرار داده و سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا بپزد . نوش جان 😋😍
پ.ن : لازم است سیب زمینی ها در قطعات بزرگ خرد شود تا زمان پخت آن با مرغ یکی شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالباس
دیگه هیچوقت از بیرون کالباس نمیگیری اگه بدونی چه دستوری میخوام یادت بدم🤩🤩
نصف یک عدد سینه مرغ
و یک عدد ران مرغ رو
میکس کنین
نمک، فلفل سیاه و قرمز، دارچین، پودر کاری و پودر سیر، از هر کدام نصف قاشق چایخوری
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
دو و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ
بریزین و دوباره میکس کنین
دو عدد قارچ متوسط
یک عدد هویج خام نگینی خرد شده
مقداری خلال پسته که دلبخواه هست
اضافه و مخلوط کنین
داخل یه لیوان نشکن رو با فرچه کمی چرب کنین
مواد رو کم کم بریزین و با گوشتکوب فشار بدین تا خوب فشرده بشه
با سه لایه فویل روی لیوان رو محکم بپوشونین
لیوان رو داخل قابلمه ای که تا یک سوم لیوان آب ریختین، بذارین
روی حرارت متوسط یک ساعت زمان بدین تا بپزه
فوق العاده طعم عالی ای داره، پیشنهاد میکنم حتما یبار درست کنین و ازش لذت ببرین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بشقاب مرغ و مارچوبه با سس خامه
برای 2 تکه سینه مرغ:
پاپریکا شیرین: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری(خیلی کم)
فلفلسیاه و نمک
شیر: 1 لیوان
(با ظرف در بسته، 1 ساعت درون یخچال بزارید)
بعد از یک ساعت، اونهارو خارج کنید، اجازه بدید هم دمای اتاق بشه (10 دقیقه) و بعد اونهارو داخل ماهیتابه داغ به همراه روغن زیتون (یا هر روغنی) بخوابونید. 2 الی 3 دقیقه بعد برگردونید، حرارت رو کم کنید و 2 دقیقه بعد شیر رو اضافه کنید.
عالیه! مرغ هارو خارج کنید.
یک عدد پیاز رو سرخ کنید تا کاراملی بشه! 5 قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان شیر، سیر تازه(یا خشک) و جعفری رو اضافه کنید (حرارت رو کم کنید) و مرغ هارو توی سس خامه بزارید. اجازه بدید 5-6 دقیقه بجوشه تا سس غلیظ بشه.
مارچوبه رو توی ماهیتابه داغ بریزید، نمک و فلفل بزنید و 3 دقیقه بعد یکم روغن زیتون بریزید. 2-3 دقیقه بعد آماده هست.
سِرو کنید و نوش جونتون.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛