eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
من سیب زمینی ها رو پوست کندم .با هر وسیله ای که بشه حالا من رنده آلمانی استفاده کردم اما پوست کن خیلی بهتره نازکتر میشه . سیب زمینی ها رو نازک ورقه ای کردم . با چاقو هم میشه فقط باید نازک برش بدین کلفت که بشه چیپستون نرم میشه . بعد داخل ظرفی آب و یخ ریختم و کمی نمک و یه مقدار سرکه خواستم چیپسم سرکه ای بشه سرکه سفید ریختم‌ میشه سرکه قرمز هم ریخت . نخواستین هم می تونین نریزین . مقدارش هم بستگی به خودتون داره . (میشه ۱ ق چ بیکینگ پودر هم ریخت) برای این سیب زمینی ها توی آب میزاریم تا نشاسته اش بره و بهم نچسبه موقع سرخ کردن . بعد از یکی دو ساعت آبکش کردم و سیب زمینی ها رو توی یه پارچه تمیز پهن کردم و خشک کردم و توی یه ظرف کوچیک کمی روغن ریختم و کم کم سیب زمینی ها رو با حرارت ملایم سرخ کردم و بعد روی دستمال روغن گیر گذاشتم تا روغنش بره . من کمی نمک داخل روغن هم ریختم و بعد از سرخ شدن کمی هم فلفل ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم😘😍 امیدوارم خوشتون بیاد😘😍 ممنووون ازاینهمه پیامهای پرمهرتون واقعا مهربونید😘😍 موادلازم: ۱ عددپیاز نیم کیلو گوشت ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل ۱ قاشق چای خوری پودرسیر پنیر ورقه ای خیارشور آرد آرد سوخاری تخم مرغ موادلازم برای سس: سس مایونز ۳۰۰ گرم ۲ قاشق چای خوری سس خردل خیارشور ۱ قاشق چای خوری سرکه شکر ۱ قاشق چای خوری پودرپیاز ۱/۵ قاشق چای خوری پودرسیر ۱/۵ قاشق چای خوری پودرپاپریکا۱/۵ قاشق چای خوری فلفل سفید نوک قاشق چای خوری طرز تهیه توفیلم کاملا مشخصه😉 نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
23.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نیم کیلو فلفل سبز شسته شده رو روی پارچه پهن و خشک کنین بهتره از فلفل های باریک و رنگ روشن استفاده کنین سرشونو بزنین و ۲ تکه کنین یک بوته سیر رو خرد کنین. فلفل ها رو داخل بطری پلاستیکی بریزین و وسطاش هم سیر بریزین داخل هر بطری با کمک قیق 1ق چ نمک، 1ق چ شکر ( قابل حذف هست)، 1 استکان چایخوری سرکه انگور، یک استکان چای خوری روغن گیاهی بریزین در آخر یک برش لیمو ترش بذارین و دراشونو ببندین روزی چند بار بطری ها رو روی سطح حرکت بدین تا مزه ی فلفل خارج بشه. بعد از یک هفته آماده ست،بطری که فلفل های باریک تر داشت ، زرد تر و رسیده تر هست. بطری رو با چاقو ببرین و فلفل ها رو داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل یخچال می تونین نگهداری کنین 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موهیتو ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁در این شب پاییزی 🍂دعا میڪنم 🍁شبتون پر امید 🍂عشقتون خدا ✨زندگیتون پویا 🍁و لحظہ هاتون پر از آرامش باشہ. 🍁زندگیتون پر از آدمهای خوب 🍂و امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون شبتون بخیر ✨🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1. ۳ تا موز بدون پوست رو‌۳ ساعت بگذار توی فریزر تا بزنه و بعد که از فریزر دَر آوردی با گوشکوب بکوبشون تا حسابی له بشن 2. ۲ قاشق غذاخوری از هرکدوم پسته، فندُق، بادوم، گردو (همه خام) و کُنجد بو داده باشه، بریزِشون تو یه ظرف و بِکوبشون تا خرد بشن بعد به موز اضافه کن، مغزها رو با دست بکوبی بهتره چون با دستگاه پودر میشن و اونجوری حس لذت‌بخش اومدنشون زیر دندون رو نداری 3. ۳ قاشق غذاخوری خامه اضافه کن و حسابی هم بزن تا همه‌ی مواد باهَم قاطی بشن. 4. ۱ قاشق غذاخوری گُلاب، نصف قاشق چایخوری پودرِ هِل، ۵ عدد خرمای بدون پوست و‌ هسته، ۳ قاشق غذاخوری عسل بریز و خوب مخلوط کن. 5. روی معجون رو‌ صاف کن به اندازه‌ی نصف قاشق چایخوری پودر دارچین بریز روش و بعد ۳ ساعت بگذارش توی فریزر. 6. میتونی برای تزئین روش؛ ۱ قاشق غذاخوری خامه رو با ۱ قاشق چایخوری از هرکدومِ زعفرون دم کرده، گلاب و عسل رو با هم قاطی کنی و بریزی رویِ معجونت و آخرشم خلال پسته 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی مشهدی😍😋 موادلازم ۸کیلو گوجه 🍅 دوتا گل کلم بزرگ یک کیلو هویج🥕 یک دسته کرفس🌱 سه بوته سیر🧄 ۵تا۸عدد فلفل تند🌶 برگ کلم یک عدد متوسط سرکه یک لیوان🍇 نمک یک لیوان🧂 طرز تهیه گوجه هارو با خردکن یا هر وسیله ای دارید پوره کنید بزارید بجوشه ازصافی رد کنید یک لیوان نمک و سرکه اضافه کنید سبزیجات رو خرد کنید بشورید و اجازه بدید خشک بشه وقتی خشک شد سیر فلفل وابگوجه هارو اضافه کنید برگ های کرفس رو خرد کنید به ترشی اضافه کنید تو ظرف مورد نظر بریزید نکته ها: من هیچ ادویه ای نزدم شما میتونید به دلخواه اضافه کنید ❌ ❌ظرف ترشی باید خشک و تمیز باشه❌ ❌در ظرف ترشی رو محکم کنید که کپک نزنه 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم شکلات" شیر سرد 1 لیتر نشاسته ذرت 2/5 قاشق غذاخوری آرد سفید 2/5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2/5 قاشق غذاخوری شکر 6 تا 8 قاشق غذاخوری که میتونین به دلخواه کمی مقدارش رو تغییر بدین خامه صبحانه 1 پاکت میتونین از خامه صورتی استفاده کنین آب یخ یک چهارم پیمانه 1 حبه یخ کافیه تو یکم اب شکلات 100 گرم بهتره شکلات تلخ باشه کره 70 تا 100 گرم حالا آرد و نشاسته رو در شیر سرد حل کنین حسابی همش بزنین تا آردها گلوله نشه حالا پودر کاکائو ، شکر و خامه رو مخلوط کنین قابلمه رو بزارین رو حرارت ملایم و مرتب همش بزنین تا غلیظ شه مراقب باشین ته نگیره بهتره با همزن دستی همش بزنین وقتی غلیظ شد کره و شکلات رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین تا یکدست شه به غلظت ماست سون یا فرنی که رسید از رو حرارت برش دارین صبر کنین ولرم شه و روش رو با یه سلیفون بپوشونین و بزارین تو دمای محیط تا از حرارت بیفته بعد اون مقدار اب و یخی که گفتم رو به یکباره اضافه کنین با اینکار به دسر شوک میدین و خوب قوام میاد ، خوب همش بزنین و حالا تو پیمانه های دلخواه بریزین و بزارینش تو یخچال چند ساعت بمونه تا خوب خنک شه و ببنده به دلخواه تزئین و نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛