eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم موز دو تا سه عدد ارد یک لیوان شیر نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری شکر دو قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد همه ی مواد را در کاسه ای ریخته و با همزن همه را با هم مخلوط کنید اگه زیادی ابکی بود میشه ارد رو بیشتر کرد تا به غلظت مواد تو کلیپ در بیاد بعد هم موزهارو به صورت اریب برش بدین و تو مواد بزنیدو سرخ کنید 🥞🍌🥞🍌🥞🍌🥞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🫔 😋 ▫️مرغ ۲ پیمانه ▫️پیاز ۱ عدد ▫️فلفل دلمه قرمز ۱عدد ▫️فلفل هالوپینو ۱ عدد ▫️پیمانه پنیر موزارلا ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️پیمانه پنیر چدار ۱ و ۱/۲ پیمانه ▫️پیمانه آب لیمو ۱/۴ پیمانه 🔸ابتدا در یک ظرف ۲ پیمانه مرغ آب پز ریش ریش شده را با ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد فلفل دلمه قرمز خرد شده، ۱عدد فلفل هالوپینو خرد شده، ۱/۲ پیمانه پنیر چدار، ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا، ۱/۴ پیمانه آب لیمو، ادویه تاکو مکزیکی یا ادویه هایی که با ذائقه شما سازگار است به مقدار لازم را خوب مخلوط می کنیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند سپس مقداری از مخلوط آماده شده را بر روی نان گذاشته و نان را رول می کنیم، در صورتی که رول شما بزرگ باشد می توانید آن را برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید. برای زیباتر شدن نانها را به صورت دایره ای می چینیم و بر روی آنها ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده و ۱ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده می ریزیم سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه ساننتگراد قرار می دهیم تا پخته شود سپس سرو می کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه آموزش این کباب متفاوت رو نبینی از دستت رفته بادسرسیتی همراه باش 400 گرم گوشت گوساله 1 ق چ سیر رنده شده 1 چیاز رنده شده (40 گرم) نمک، پاپریکا فلفل قرمز خوب ورز بدید تا یه دست بشه 2 تا سیخ چوبی رو بردارید ،دستاتونو خیس کنید و بعد مثل ویدئو بهش شکل بدید همه رو به همن صورت آماده کنیدو بزارید تو یخچال حالا بریم سراغ بادمجونا روشونو چند تا برش بزنید و بزارید تو فر گرم تا بپزن (200 درجه سانتیگراد به مدت12-15 دقیقه) بعد پوستشونو بگیرید با سیر رنده شده(1 ق چ) ساطوری کنید بعد با کمی روغن و نمک بزارد رو حرارت باشه تا آبش تبخیر بشه ماست (سه چهارم لیوان) رو بزنید تا یه دست بشه بعد بادمجونارو بهش اضافه کنیدو مخلوط کنید بریزید تو ظرف موردنظرو پخشش کنید و روشو هم ماست بریزید خب کبابارو هم تو تابه با حرارت رو به بالا میپزیمشون آماده که شدن بزارید رو بادمجونا برا سسش هم میتونید کره رو با فلفل قرمز مخلوط کنید و روش بریزید وای وای وای نمیدونید چه طعمی داره عاشقش میشی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋 بادمجان ۵ عدد گوجه ۷_۸ عدد فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان ____ 1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن 2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار 3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه 4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ترشی قورمه😍😋 خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی یک عدد بزرگ گوجه دو عدد متوسط نمک نصف ق غ فلفل نصف ق غ زردچوبه نصف ق غ سماق یا گردغوره نصف ق غ رب گوجه یک ق غ آب نصف پیمانه فلفل تند قلمی دو عدد 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان تست سینه مرغ بی استخوان پیاز، هویج، فلفل دلمه ای نمک، فلفل سیاه، زیره و پاپریکا پنیر خامه ای، یا خامه و یا سس مایونز ۲ ق غ ‌ برای روش: تخم مرغ ۲ عدد + شیر نصف پیمانه پودر سوخاری ‌ ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل ٢ ق غ ماست چکیده ۲ ق غ سرپر خیارشور ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه ۱ ق غ ‌ طرز تهیه همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده). 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون نان تست ژامبون مرغ یا گوشت پنیر ورقه ای تخم مرغ پودر سوخاری قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود. یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم. در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا😍😋 • لحظه های ناب کنارهم بودنتون رو با این باقلواهای لذیذ و جذاب، شیرین‌تر کنین ۳۰۰ گرم گردو رو خرد کنین، خیلی پودر نشه ۲ پیمانه شکر ۱.۵ پیمانه آب زعفران دم کرده دو برش لیمو یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو روی حرارت بذارین تا یه ربع بجوشه بعد کنار بذارین تا خنک شه یک بسته خمیر باقلوا رو باز و از وسط نصف کنین سه تا ورق بردارین و بقیه رو با پارچه بپوشونین ۱۰۰ گرم کره و ¼ پیمانه روغن مایع رو بن ماری کنین روی خمیر بزنین مقداری گردو بریزین با چند تا سیخ چوبی به این صورت، خیلی شل رول کنین خمیر رو با دست فشار بدین تا چروک بشه سیخ ها رو در بیارین و داخل سینی فرِ چرب شده، کنار هم بچینین روشونو کمی چرب کنین داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه، ۲۵ دقیقه بذارین خنک که شد، روشون شربت سرد بریزین به اندازه دلخواه برش بدین با پودر پسته تزئین کنین انقد خوشمزه و جذابه که نگو و نپرس نوش جان😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای رژیمی😍😋 ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد بادمجان ۳ عدد گوجه با چنگال روشون سوراخ ایجاد کنید ۱ عدد کدو از وسط نصف کنید بزارید تو فر با دمای ۲۰۰ درجه یه مدت ۳۵ دقیقه از توی فر درشون آوردم و بریم پوستشو بگیریم سبزیجات خرد کنید و داخل ظرف بریزید یک دسته جعفری خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و آمادس این غذای گیاهی و سبک هم میتونید برای پیش غذا میل کنید هم غدای اصلی با نون نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت ترشی قورمه😍😋 خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چلو گوشت ویا چلو ماهیچه غذای اصیل وایرونی وبشدت خوشمزه وپرطرفدار روش پخت من 🤗 روش پخت شما؟؟؟ برای چلو گوشت بهتره از ماهیچه گوسفند ویا گردن استفاده کنید که گوشتش بسیار نرم وخوشمزه اگر هم گیرتون نیومد از فیله گوساله استفاده کنید . این مقدار برای پنج نفره گوشت گوسفندی کیا گوساله به مقدار نفرات پیاز بزرگ دو عدد رب یک قاشق سر پر چوب دارچین و برگ بو از هر کدام دو عدد سیر پنج حبه زعفران دم کرده.فلفل سیاه وروغن به مقدار لازم تکه های گوشت رو آغشته به زعفران دم کرده وفلفل سیاه کنید. قابلمه ویا ماهی تابه گود بزارید رو گاز مقداری روغن بریزید پیاز ریز خلالی شده اضافه زردچوبه بزنید هم بزنید تا پیاز ها آغشته به زردچوبه بشن.شعله کم باشه پیاز که کمی تفت خورد .تکه های گوشت رو بهش اضافه کنید.چند حبه سیر درسته درشو بزارید با حرارت کم تا پیاز آب بندازه نرم بشه و کم کم سرخ بشن . پیاز ها که دارن سرخ میشن رب گوجه فرنگی اضافه کنید وباهاش تفت بدید نزارید رب بسوزه وگرنه خورش تیره و تلخ میشه رب که تفت خورد آبجوش به اندازه ای بریزد که روی گوشت رو بگیره یکی دو تکه چوب دارچین و برگ بو اضافه کرده درشو بزارید تا گوشت کاملا بپزه و سس غلیظ بشه ده دقیقه آخر پخت نمک بزنید بعد از پخت چوب دارچین و برگ بو خارج کرده اگه هم دوست داشتید حبه های سیر رو خارج کنید. من با پست قاشق خوب له کردم این روش پخت پیاز وسیر از بس که آروم پخته توش مشخص نیست شده لعاب سس سس خورش نباید رقیق و آبکی باشه اگه رب دوست ندارید رب رو حذف کنید با باقالی پلو هم عالی میشه عزیزان اگه از گوشت گوساله استفاده میکنید مقدار بیشتری آب بریزید .چون گوشت گوساله دیر پز تره اگه عجله هم دارید تو زود پز بپزید .اگر تو زود پز می پزید کمی کمتر آب بریزید با سیب زمینی سرخ شده، و هویج پخته و سرخ شده وچلو سرو کردیم😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم نان تست ۱ بسته سینه مرغ پخته و ریش،ریش شده ۱ عدد کامل زیاد بزرگ نباشه پنیر پیتزا مقدار لازم فلفل دلمه ۱ عدد ریز خرد شده گوجه ریز خرد شده قارچ مقدار لازم برش خورده و تفت داده شده زیتون مقداری کالباس مقداری (برا سس) سس کچاپ ۴ ق روغن زیتون ۲ ق غ پر نمک مقداری پودر آویشن نصف ق م آب ولرم ۳ ق غ پول بیبر یا فلفل سیاه مقداری از طرز تهیه سینی رو کمی چرب کنید نان تست را داخل سینی فر چیده و با سس مخلوط شده با فرچه روی هر کدام همه‌ی مواد بالا نوشته شده رومال کنید بعد مقداری پنیر پیتزا ریخته بعد مرغ ریش،ریشی بعد کالباس رنده شده یا حلقه ی برش بزنید و قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه، گوجه ی ریز خورده شده رو اضافه کرده و روی مواد پنیرپیتزا بریزید زیتون ها را حلقه کنید روی پنیر بذارید با کفگیر خوب فشار داده تا مسنجم شود سپس روی پیتزا خیلی کم پودر آویشن بپاشید در فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید بعد ده دقیقه درجه ی پایین رو خاموش کنید بالا بمونه تا جای که روش طلای بشه از فر خارج کنید و داخل ظرف چیده و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️250 گرم باقالی ▫️30 گرم شیوید تازه ▫️سیر 2 حبه ▫️زردچوبه و نمک به مقدار لازم ▫️آب دو پیمانه ▫️تخم مرغ یک عدد 🔸ابتدا باقالیهارو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است. با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین. ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با ژله مواد لازم: شیر ۲لیوان شکر 3/4لیوان نشاسته ذرت ۲ ق موز یک عدد توت فرنگی ۶ عدد پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم دستور تهیه: ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد یک لیوان شکر یک پیمانه تخم مرغ 4 عدد روغن مایع یک پیمانه وانیل نوک ق چ پکینگ پودر یک ق م پودر بادام، فندق یا گردو 4 ق غ پودر کاکائو - 2 ق غ برای سس شکلاتی: 1 پاکت خامه صبحانه - 100 گرم شکلات تلخ ✍️طرزتهیه: تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین تا کرم دار و کش دار بشه و دونه های شکر حل شه، سپس روغن مایع و وانیل رو اضافه کنین و بزنین. مواد خشک رو باهم الک کنین و اضافه کنین، و در حد مخلوط شدن هم بزنید در آخر اگه پودر بادام، فندق یا گردو رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنین. کیک رو در قالبتون که روغن مالیدین بریزین و در فر که قبلا در 170 درجه گذاشتین حدود 30-45 دقیقه بپزین.(در فر رو در 25 دقیقه اول باز نکنین). با خلال دندان تست کنید، اگه تمیز دراومد پخته. کیک رو دربیارین تا کمی سرد شه.برای سس به صورت بن ماری شکلات و خامه رو آب کنین و بزارین ولرم شه.وقتی هردو ولرم هستن، سس رو روی کیک بریزین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍰 😋 ▫️یک و یک سوم لیوان آرد ▫️دوم سوم لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️نصف قاشق چایخوری وانیل ▫️یک و نیم قاشق چ بکینگ پودر ▫️نصف لیوان شیر ▫️کمی زعفران دم کرده ▫️کشمش و گردو 🔸تخم مرغ و همراه وانیل و شکر ۵.۶ دقیقه زدم بعدش شیر و زعفرون و اضافه کردم بعد سی ثانیه روغن و اضاف کردم و بعدش ارد و بکینگ پودر و که ۳بار الک کرده بودم ریختم وقتی ریختم توقابلمه گردو و کشمش و اضافه کردم دوسه باری زدم زمین تا هوای داخلش خارج بشه دمکنی گذاشتم و رو اجاق گذاشتم ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍖 😋 ▫️ ۱۲عدد موتزارلا گیلاسی ▫️ ۱۲عدد برگ ریحان ▫️نیم کیلو سوسیس ▫️۱/۴ فنجان آرد (بیشتر در صورت نیاز) ▫️۱ عدد تخم مرغ ▫️۱ فنجان پودر پانکو ▫️روغن برای سرخ کردن ▫️ سس مارینارا 🔸سوسیسها را بصورت لایه های طولی خیلی نازک برش بزنید .هر موزارلا را در یک برگ ریحان بپیچید ، سپس هر موزارلا را با یک لایه نازک سوسیس بپوشانید و مطمئن شوید که هیچ سوراخی وجود ندارد. در آرد بزنید ، سپس داخل تخم مرغ و سپس با آرد سوخاری کاملاً بپوشانید. باید به اندازه یک تخم مرغ بزرگ یا کمی بزرگتر باشد. در روغن داغ که در ظرف عمیق ریخته شده سرخ کنید هر بار ۳-۴ عدد تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. اگر سوسیس ضخیم تر باشد ، ممکن است به زمان پخت بیشتری نیاز داشته باشد ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥔 😋 ▫️3 عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده ▫️1 تخم مرغ ▫️1 قاشق غذاخوری آرد ذرت ▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ▫️1 قاشق چایخوری نمک ▫️100 گرم پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده ▫️2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن 🔸ابتدا سیب زمینی های خام را پوست گرفته، رنده کنید و آب اضافی آن ها بگیرید و در یک کاسه بریزید سپس تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و آرد ذرت را اضافه کرده و مخلوط کنید،بعد کف ماهیتابه نچسب را چرب کنید نیمی از مواد کوکو را کف تابه بریزید با لیسک صاف کنید و یک لایه پنیر رنده شده را اضافه کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و در اخر باقی مواد کوکو را بریزید و سطح روی انرا صاف کنید سپس ماهیتابه روی حرارت ملایم گذاشته تا یک طرف کوکو برشته و طلایی شود به کمک یه بشقاب کوکو را برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم برشته شود،از روی حرارت بردارید و برش دهید و با مقداری جعفری تازه خرد شده سرو کنید ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بسته پودر ژله دلخواه ( من از آلبالو استفاده کردم ) رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . کف سینی ۲۰ در ۳۰ رو کیسه فریزر انداختم .بعد روی نایلون رو هم با دو قطره روغن چرب کردم ، زیاد چرب نکنین که موقع رول شدن بهم نمی چسبه . بعد ژله رو که داغ هست داخل سینی ریختم و بهش سه قاشق بستنی وانیلی که دیگه توی ژله رولی نیاز نیست آب بشه ریختم و یه کوچولو فقط در حد مخلوط شدن هم زدم . توی ژله رولی باید ژله تون داغ باشه تا وقتی بستنی می ریزیم دو رنگ بشه . بعد توی یخچال سینی رو گذاشتم به مدت ۴۵ دقیقه و بعد از یخچال بیرون آوردم و با نایلون ژله رو از سینی برداشتم برش هایی دالبری ایجاد کردم تا به شکل گل در بیاد می تونین ساده به اندازه ۲ سانت برش بدین و بعد رول کردم نکته مهم توی ژله رولی اینه که ارتفاع ژله تون وقتی توی سینی هستش زیاد نباشه ، تا موقع رول شدن نشکنه . زیاد هم نایلون رو چرب نکنین که موقع رول شدن اون وقت بهم نمی چسبه و وا میره ، یه بسته پودر ژله رو هم با یه لیوان آب جوش حل کنین ریختن آب زیادی باعث میشه که ژله رولیتون شل بشه و بشکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 برا این ژله از ی بسته ژله الوئورا و ی بسته ژله بلوبری و ی بسته ژله آلو و تخم شربتی استفاده کردیم . تخم شربتی هم از قبل تو ی لیوان خیسوندیم تا حجیم بشه . گیلاسا هم هسته گرفتیم و گذاشتیم کنار . یکم از ژله آلوئورا را داخل قالب ریختم به صورت کج داخل یخچال گذاشتیم بعد از نیم بند شدن گیلاسا رو روش چییدم و مابقی ژله رو روش ریختیم . بعد یکم از رله الوئورا و شیر رو دوباره به صورت مورب روش ریختیم . در مرحله بعد ژله بلوبری که دو نیم کرده بودم رو داخل یکیش اب سرد و اون یکی رو شیر ریختم و مخلوط کردیم بعد از نیم بند شدن بلوبری ساده در بخچال ، تخم شربتی رو بهش اضافه کردیم و داخل قالب ریختیم . لایه بعد هم بلوبری و شیر . در مرحله اخر هم ژله آلو که با ی لیوان و نیم اب جوش حل کرده بودم و داخل یخچال سرد شده بود و نیم بند بود مابقی تخم شربتی رو بهش اضافه کردیم و ریختم داخل قالب.ه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپ خورى آرد سفيد 1 قاشق سوپ خورى شکر 210 گرم 1 پيمانه..کمى بيشتر کره 160 گرم 2/3 پيمانه عسل 2 قاشق غذاخورى بادکا يا شيره ذرت يا گلوکز یک قاشق و نصفی غذاخورى گلاب 1/2 پيمانه زعفران دم نشده 1/2 قاشق چاى خورى هل 1/2 قاشق چاى خورى اول آرد جوانه گندم و آرد و توى قابلمه تفت بديد تا بوى خاميش بره.. بعد بهش گلاب وشکر و اضافه کنيد..حرارت بايد روى کم تا متوسط باشه..هى هم بزنيد تا کف کنه يا به حالى جوش بزنه..بعد کره رو اضافه کنيد و هى هم بزنيد. وقتى دوباره جوشيد و کف کرد بقيه مواد و اضافه کنيد...و هم بزنيد..حدود 20 تا 30 دقيقه بايد هم بزنيد..(مواظب باشید به روغن نیفته) يک فويل و از قبل روى ميز بزاريد و چربش کنيد که حاضر باشه...مواد وقتى حاضره که کمى سفت بشه و از قابلمه جدا بشه..مواد و بريزيد روى فويل و پسته و يا بادام اضافه کنيد و با گوشتکوب که چرب شده روش بکوبيد..بزاريد سرد بشه ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛