#موساکای_تکنفره
موساکا غذایی یونانی مخلوط از بادمجان ، سیب زمینی و مایه گوشتی و پنیر پیتزا می باشد.موساکای تکنفره خوشمزه میتونه گزینه مناسبی به عنوان پیش غذای سبک و حتی در سایز کوچیکتر برای سینی فینگرفود گزینه مناسبی باشه.موساکا به طور کل غذای پر کالری هشتش اما در این دستور موساکای سبک تر و رژیمی تری خواهیم داشت.
مواد لازم🔻
بادمجون دلمه ای بزرگ : ٢ عدد
گوشت چرخ کرده : ٣٠٠ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده : ١/٢ پیمانه
پیاز متوسط : ١ عدد
سیر : ١ حبه
پنیر پیتزا : ١/٢ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ٢ قاشق غذا خوری
پودر آویشن : ١ قاشق چایخوری
پاپریکا : ١/٢ قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه🔥
۱.بادمجونا رو شسته بعد بدون اینکه پوست بکنیم به صورت ورقه ای نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش می زنیم.
۲.داخل سبد گذاشته و نمک میزنیم و اجازه میدیم یک ساعت بمونه.
۳.پیاز و نگینی خرد می کنیم با مقدار خیلی کم روغن مایع یا به دلخواه با روغن زیتون تفت می دهیم تا پیازها کمی سبک بشه سیر رو هم نگینی خرد کرده به پیازها اضافه می کنیم.
۴.وقتی عطر سیر بلند شد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تفت میدهیم.
۵.نصف استکان کوچک آبجوش اضافه میکنیم تا گوشت ها بپزن و خوب نرم بشن.
۶.بعد رب گوجه فرنگی و ادویه ها رو اضافه می کنیم تفت می دهیم و صبر می کنیم تا آب گوشت کشیده بشه.
۷.مایه گوشتی آماده شده رو کنار گذاشته.
۸.حالا داخل تابه گریل خیلی کم روغن ریخته و با حرارت ملایم بادمجونا رو گریل می کنیم در حدی که فقط نرم بشن.
۹.بادمجونا که آماده شدن حالا ظرفی که قراره موساکا آماده بشه ( نیازی به چرب کردن ظرف نیست).
۱۰.یک رینگ تقریبا ٨ سانت با ارتفاع ۶ گذاشتم و اول یه حلقه بادمجون بعد مایه گوشتی ریختم دوباره یه حلقه بادمجون و دوباره مایه گوشتی، تا بشه چهار لایه تو عکس مشخصه.
۱۱.لایه آخر که بادمجون گذاشتم فقط کمی پنیر پیتزا ریختم و رینگ و از بالا به سمت بالا کشیدم بدون اینکه شکل غذا به هم بخوره. بقیه مواد رو به همین صورت آماده می کنیم.
۱۲.در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه تا کاملا پخته بشه و پنیر پیتزا باز بشه و کمی رنگ بگیره.
📍میتونین ده دقیقه آخر پنیر و اضافه کنید.
📍این مدل موساکایی که درست کردم سس سفید نداره چون میخواستم سبک و رژیمی تر باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی لقمه ای 🍘🧡
مواد لازم
آرد الک شده ۲/۵لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
۱/۴ نمک و وانیل هر کدام ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
شکر و ماست هر کدام ۲/۳ پیمانه
روغن برای سرخ کردن
مواد لازم سس شکلاتی
خامه به میزان لازم
شکلات تخته ای به میزان لازم
آرد بکینگ پودر نمک را با هم الک کرده و کنار میزاریم
شکر تخم مرغ ووانیل را با هم مخلوط کرده تا پف و تغییر رنگ بدهند مواد خشک را به مایه تخم مرغ اضافه کرده و ماست را ریخته (کم کم ماست را اضافه میکنیم)(زیاد ماست نزنید تا خمیری صاف بدست آید) روی خمیر را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهدارید
روی سطح میز آرد پاشیده و خمیر را پهن کرده و قالب بزنید
روغن را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود و بعد پیراشکی ها را یکی یکی در روغن انداخته و بعد روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود بعد از سرد شدن آنها را به سس شکلات زده و یا شکلات را روی آن بریزید✨
طرز تهیه سس پیراشکی :اول مقداری خامه را ذوب کرده و بعد شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و با هم خوب مخلوط کنید سسی خوش طعم بدست می آید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی شکلاتی گردویی
مواد لازم
آرد ۱۳۰گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
مغز گردو ۴۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر نوک قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱۵ گرم
شکلات چیپسی ۱۵ گرم
طرز تهیه
۱- تخم مرغ و پودرقند و وانیل رو باهمزن اونقدری میزنیم تا کاملا کرم رنگ و حجیم و کشدار بشه.
۲- بهش روغن رو اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.
۳- آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و سه بار باهم الک میکنیم و با شکلات و گردو های نگینی شده مخلوط میکنیم.
۴- بعد به مایع کوکی اضافه میکنیم و با لیسک آروم بهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.
۵- مواد رو داخل قیف میریزیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله ازهم قیف میزنیم.
۶- روی کوکی هارو پودر قند الک میکنیم تا بعد پخت روشون خوشگل و ترکدار بشن.
۷- سینی رو داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۰درجه و به مدت۱۵تا ۱۸ دقیقه میزاریم که بپزه.
سایر نکات❤️
میتونین چند قطره اسانس دلخواه بزنین.
حرارت فرها باهم متفاوته واسه شما شاید دیرتر یا زودتر بپزه...شایدم حرارتش زیاد یا کم باشه....دیگه بستگی به فر داره که چجور باشه.
از داغی که افتاد داخل ظرف بزارید و نزارید بهش هوا برسه تا خشک نشه.
نکته❤️میزان آرد دستور رو کم کم اضافه کنید بسته به آبخور آردها ممکنه همه ی آرد یا کمتر استفاده بشه،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی
برای خمیر
1 بسته خمیر مایه فوری یا یک قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب گرم
1 استکان کمر باریک روغن یا نصف لیوان
6 لیوان آرد
2 قاشق غذاخوری روغن برای
برای مواد داخلی
1 کاسه پنیر
50 گرم پنیر چدار رنده شده
جعفری
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر
کنجد و تخم خرفه
1 قاشق چایخوری کره یا مارگارین برای چرب کردن قالب
اندازه لیوان 200 میلی لیتر ۳/۴ لیوان فرانوی دسته دار
📝 ابتدا خمیر مایه و شکر و نمک و تخم مرغ و شیر و اب و روغن را مخلوط کنید و ارد را کم کم اضافه کنید و بزارید یکساعت استراحت کند و خمیر دو برابر شود و بعد پف خمیر را بگیرید و خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و بازش کنید و با قلتک مخصوص یک طرف خمیر را برش زده و مواد میانی را مخلوط کرده و یک طرف خمیر کمی بزارید و مانند فیلم بپیچید و داخل قالب چرب شده بزارید و 15 دقیقه دوباره استراحت دهید و مواد رومال را مخلوط و روی خمیر بکشید و تخم خرفه و کنجد بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی روی نانها خوشرنگ شود و بعد از اینکه نانها رو از فر در اوردید روشون رو با پارچه بپوشانید تا نرم شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز براتون آوردم که عاشقش میشید
نه تخم مرغ داره نه مواد نگهدارنده
و فقط در پنج دقیقه 🥰🥰
☘️مواد لازم:
شیر نصف لیوان(۱۰۰میلی)
روغن مایع یک لیوان(۲۰۰میلی)
سس خردل دو قاشق غذاخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری یا کمتر
شکر نصف قاشق چایخوری
☘️طرز تهیه:
شیر و روغن رو داخل ظرفی ریخته و با گوشت کوب برقی میزنیم تا غلیظ بشه
اگر گوشتکوب ندارید از مخلوط کن استفاده کنید
سس خردل نمک شکر آبلیمو رو اضافه کرده و دوباره چند ثانیه میزنیم
سس آماده شد
عاشقش میشید تمام🤤🤤
☘️نمک رو با احتیاط اضافه کنید که شور نشه
☘️یک هفته ده روز در یخچال قابل نگهداری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی😍😋
مواد لازم:
1 لیتر شیر
سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی_تپلی😍😋
1 کیلو گرم سیب زمینی
نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 مشت جعفری یا گشنیز تازه خرد شده
100 گرم پنیر پارمسان یا چدار رنده شده
80 گرم آدر سوخاری
3 عدد تخم مرغ
روغن به میزان لازم
پوست سیب زمینی ها را گرفته و مکعبی خرد کنید،سپس در آب جوش و نمک برای 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند،سیب زمینی آبپز شده در یک کاسه بریزید و له کنید،بعد فلفل،جعفری،پنیر، آرد سوخاری و تخم مرغ را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند،دست خود را چرب کنید،از مواد برداشته،شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف کوکو برشته و طلایی شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_دم_کرده_با_سس_زرشک 🍲 😋😍
▫️قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه
▫️گوجه فرنگی ۳عدد
▫️پیاز متوسط۱عدد
▫️سیر ۱حبه درشت
▫️نصف فلفل دلمه ایی
▫️نمک و فلفل
▫️رب گوجه فرنگی یه قاشق
🔸مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین
پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده .
این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید.
وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و ۱۰دقیقه دوباره دم کنید
اگه دوست داشتین خوراک مرغتون ملس باشه یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنید
این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره
این مرغ اصلا احتیاج نداره این ور و اون ور بشه و دائم بهش سر برنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو مرغ فوری 😍😋
مواد لازم برای چهار نفر
سینه مرغ دو عدد
جعفری خرد شده دو ق غ
فلفل دلمه ای یک عدد
ذرت پخته دو ق غ
تخم مرغ دو عدد
آرد دو ق غ سر پر
نمک دو ق چ
فلفل سیاه پودر سیر .آویشن. پودر پیاز و فلفل پول بیبر به میزان لازم
مواد کوکو رو خرد کنید
تخم مرغ رو با ادویه ها خوب بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و به مولد کوکو اضافه میکنیم
روغن رو میزاریم خوب داغ بشه و مواد کوکو رو قاشق قاشق داخلش می ریزیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_تره_فرنگی 😍😋
مواد لازم :
یک عدد تره فرنگی ریز خرد شده
یک عدد هویج
۲ عدد سیب زمینی رنده شده
۳ الی ۴ شاخه پیازچه
به اندازه ی یک مشت جعفری خرد شده
۲ ق.غ آرد
یک عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
نمک
طرز تهیه :
تره فرنگی ها رو کمی با دست فشار بدید داخل ظرفی تمام مواد رو با هم مخلوط کنید داخل روغن داغ سرخ کنید .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاس کباب سنگی 😍😋
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز
6-7 عدد گوجه فرنگی
سیر دلخواه فلفل و نمک به مقدار لازم
1 قاشق رب گوجه فرنگی
1 فنجان روغن
یکی دو تا از پیازها رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب زیبا
دعا میکنم خدا به همتون
یه قلب زیبا و مهربون بده
قلبی که فقط و فقط برای
رضایت و خشنودی خدا بتپه
و جز یاد خدا یادی توش نباشه
با قلبهای مهربونتون ما رو هم دعا کنید
شبتون در پناه خداوند یکتا و مهربان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#_بورک_گوشت_با_یوفکای_باقلوا
مواد لازم:
1 بسته یوفکای باقلوا
برای سس:
1/2 پیمانه شیر
1 تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
حدود 200 میلی لیتر آب گازدار
برای مواد داخلش:
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای روش:
زرده تخم مرغ و کنجد
برای مواد داخلش، گوشت رو اونقدر تفت بدین تا آب بندازه و آبشو بکشه، روغن و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدین، بعد ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید و مخلوط کنین و از روی حرارت بردارید.
برای سس، تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنین کمی، شیر و روغن رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر آب گازدار رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا دو لایه یوفکارو باز کنین، روش با فرچه از سس بمالین، بعد سومین لایه یوفکارو روش بزارین و بازم سس بمالین، بعد لایه چهارم و بازم سس، بعد لایه پنجم رو بزارین و اینسری بجای سس، مواد داخلشو کنارش بزارین و شروع کنین به رول کردن، بعد روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین، بعد بازم یوفکا و مواد داشتین چنتا دیگه هم میتونین اینجوری درست کنین.روی بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سیب 🍰 😋
▫️دو عدد سیب
▫️ارد 1.5 پیمانه
▫️تخممرغ یک عدد
▫️دارچین یک ق چ
▫️بکینگ پودر یک ق غ
▫️شیر ولرم یک پیمانه
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️وانیل یک چهارم ق چ
▫️شکر پنج ق غ
▫️دو ق هم برای کف تابه
🔸اول تابه رو با کره چرب کنید
دو ق شکر رو پراکنده پخش کنید کفش
شعله پخش کن رو بزارید روی حرارت تا گرم بشه
تو ظرفی تخم مرغ رو بزنید از لختگی دراومد شکر و وانیل رو اضافه کنید دو سه دقیقه با همزن دستی ترکیب کنید بعد شیر و روغن رو اضافه کنید مخلوط که شد ارد و بکینگ پودر الک شده و دارچین رو اضافه کنید تا ترکیب بشه
بعد سیب هارو ورقه کنید خیلی نازک نزنید بعد وسطش رو با در بطری یا ماسوره خالی کنید بچینید کف تابه مواد رو بریزید روش درب تابه دمکنی بزارید ک اجازه بدید رو حرارت بپزه برای من ۳۵ دقیقه زمان برد.
بعد خارج کنید نو ظرف سرو و به دلخواه تزیین کنید.
❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروکت_پنیری 🥓 😋
▫️5عدد سیب زمینی
▫️سوسیس انگشتی به میزان لازم
▫️پنیر گودا یک بسته
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️آرد سفید و سوخاری
(برای غلطاندن کروکت)
▫️نمک,فلفل سیاه
▫️روغن مایع برای سرخ کردن
🔸سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم و ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آر .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته داخل هر توپک سوسیس و پنیر قرار میدیم .سپس اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ میکنیم
❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شامی_پوک_با_گوشت_مرغ
مواد لازم:
لپه 2 پیمانه
سینه و ران مرغ 400 گرم
سیب زمینی درشت 2عدد متوسط
زعفران غلیظ و دم کرده 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 یا 3 عدد
پیاز خام رنده شده 1عددمتوسط
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری
یا پودر کاری 1 قاشق چایخوری
آب مرغ حدود 1.2 فنجان
آرد نخود 2 قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.
آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.
سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود. مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید.
آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید.
پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید.
دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.
از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_بیسکویت_شور
✍ ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آیتم چهارم از دوره رایگان مدارس تقدیم شما 😍
یه کیک عالی که مناسب بچه هاست
حتما زرده و سفیده باید جدا بشه تنبلی نکنید ها 😅
✅ میتونید به مواد کیک مغزیجات دلخواه یا کشمش و گردو اضافه کنید
✅ برای اینکه کیک گنبدی بشه حتما فر رو از قبل گرم کنید .
قبل از شروع کار فر برقی رو روی ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه گرم کنید . فر گازی رو روی ۲۲۰ تا ۲۵۰ درجه
وقتی کیک رو گذاشتید داخل فر دما رو کاهش بدید و فر برقی با دمای ۱۷۰ و فر گازی با دمای ۱۸۰ .
✅ زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه هست که اگه رویه رنگ نگرفت حتما گریل رو بزنید تا طلایی بشه .
✅ تو هر قالبی میتونید درست کنید ، حتی قالب پای ، کاپ کیک و ...
#مینی_کیک_صبحانه
آشپزی خاص
تخم مرغ درشت ۲ عدد
آرد ۱۵۰ گرم ( یک پیمانه )
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر ۱۱۰ گرم ( نصف پیمانه )
روغن مایع ۵۰ گرم ( یک چهارم پیمانه )
شیر ۴۰ گرم ( ۵ قاشق غذاخوری سرپر )
وانیل نصف قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری ( من نداشتم نزدم قطعا بزنید خوش عطر میشه )
مغزیجات دلخواه به مقدار دلخواهتون
با این سایز قالب من ۷ تا مینی کیک صبحانه داشتم .
برای سایز بزرگ از قالب سایز ۱۰ در ۲۰ میتونید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویچ_پلو_تهچین 🍘 😋
▫️۴ پیمانه برنج
▫️۴ عدد هویج درشت خلال شده
▫️۲ عدد پیاز متوسط
▫️۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
▫️۸ ق غ زرشک
▫️۱ ق غ رب
▫️یک ق غ کره
▫️زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
▫️شکر یک قاشق غذاخوری
▫️ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر.
🔸ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید بعد از یک دست شدن
مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد.
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید
❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛