ساچر_کیک
مواد لازم:
آب جوش نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
پودر کاکائو 25 گرم
تخم مرغ 6 عدد
آرد 155 گرم
پودر شکر یا شکر دانه ریز 125 گرم
مارمالاد زردآلو یا توت فرنگی نصف پیمانه
شکلات رنده شده به مقدار لازم برای تزیین
آلبالو یا ورقه های کمپوت زردآلو برای تزیین
طرز تهیه:
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و کنار می گذاریم.
زرده و سفیده را جدا می کنیم.
زرده را با دو سوم از شکر بزنید. کرم رنگ و کش دار شود. آب جوش و روغن را هم اضافه کنید. یک دقیقه بزنید.
سفیده ها را با باقی شکر هم بزنید. سفید و سفت شود.
حالا سفیده و زرده و مواد خشک را با لیسک دورانی مخلوط کنید.
مواد کیک را داخل قالب 22 سانتی متری که کاغذ روغنی انداخته اید و چرب کرده اید بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده به مدت 30 تا 35 دقیقه.
اجازه دهید کیک کاملا سرد شود.
از وسط به طور افقی ببرید و یک لایه مارمالاد و یک لایه سس بمالید. حالا روی کل کیک را مارمالاد و سس بزنید. می توانید روی کیک را با چاقو به 8 قسمت یا 16 قسمت تقسیم کنید. و قسمت ها را با میوه و شکلات رنده شده تزیین کنید.
و روش گاناش ریختم
گاناش
۵۰گرم خامه رو روی حرارت ملایم گزاشتم تا گرم بشه ولی نجوشه سپس ۸۰گرم شکلات بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و مرتب هم زدم که شکلات ها اب بشن وقتی از گرما افتاد روی کیک ریختم))))
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی 😍😋
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید
.
اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته
.
وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید.
بزازید یک ساعت بمونه
وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه
و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید
.
داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ مو
۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزیها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگهای تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمههارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگها سرخ بشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کورن داگ پنیری به ساده ترین حالت 😍
مواد لازم :
سوسیس🌭
پنیر پیتزا🍞
تخم مرغ🥚
آرد سفید 🍚
شیر🥛
.
طرزتهیه :
سوسیس هامون رو به اندازه کوچیک برش میدیم
و داخل سیخ چوبی فرو میکنیم
پنیرپیتزاهامون که در دمای محیط بوده با دست فشرده میکنیم و به سیخ میکشیم و با یه تیکه سوسیس سیخ رو تکمیل میکنیم
برای مایع کورن داگ مون نصف لیوان شیر با یک عدد تخم مرغ ترکیب میکنیم
به هرمقداریکه ترکیب شیر و تخمرو میریزیم دوبرابرش آرد سفید اضافه می کنیم تا مایع غلیظی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرمه_سبزی😍😋
برای ۴ نفر:
پیاز: ۲ عدد
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
سبزیقرمه:
تره: ۴۰۰گرم / جعفری: ۴۰۰گرم / شنبلیله: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۱۰۰ گرم / اسفناج: ۱۰۰ گرم
لوبیا: ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی: ۵ عدد
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چاییخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چاییخوری
آب: ۵ لیوان (تا جایی که روی مواد رو بگیره
فن کار این هست که در هنگام سرخ پیاز و گوشت ۲ قاشق از سبزی رو به کار اضافه کنید
مدت زمان پخت در قابلمه: حدود ۴ ساعت مدت زمان پخت در زود پز: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی😍😋
فقط با سه قلم مواد به راحتی این کیک یخچالی خوشمزه رو فوری میتونی درست کنی فوقالعاده میشه 😍
این مقدار برای قالب ناودونی ژله مناسبه میتونی به هر حالت دیگه ای هم دربیاری🥰
کیک یخچالی
بيسکوئيت پتی بور یک بسته
خامه صبحانه صد گرم
شکلات ١٠٠ گرم
بيسکوئيت هارو خرد کنید خامه رو بزارید رو حرارت تا داغ بشه بعد حرارت خاموش شکلات ها اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه بعد بریزید روی بيسکوئيت ها و مخلوط کنید و بعد تو قالب که نایلون گذاشته بریزید و حسابی فشرده کنید بعد روش و بپوشونید و بزارید یخچال تا خودشو بگیره تمام به همین راحتی آماده میشه
در آخر از قالب خارج کنید و به دلخواه دیزاین کنید و برش بزنید
نوش جونتون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_بادمجان😍😋
بادمجون یک کیلو
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر چهار حبه
شوید خشک یک قاشق
آرد یک قاشق
فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اسفنجی😍😋
• این کیک ساده با بافت پنبه ایش با یک چایی داغ بهترین گزینه برای عصرونه س😍
۴ عدد تخم مرغ، ۱۲ ق سرصاف شکر، ۱ ق چ وانیل اضافه کنید و ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه
۸ ق غ ماست، ۱/۳ لیوان روغن مایع در حد مخلوط شدن هم بزنید
۱۶ ق سرصاف آرد، ۲ ق چ بکینگ پودر، با دور کند همزن هم بزنید
بریزید داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختید
بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
از توی قالب در بیارید و برش بدید
کیک هم که بدون چایی نمیشه
این کیک رو حتی میتونید برای صبحانه کنار شیر داغ هم میل کنید
نوش جان🥰
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_خونگی
ما که خود کفا شدیم پا به صنعت لبنیات گذاشتیم کشک خونگی درست کردیم😍😍
مواد لازم:
یک کیلو ماست
نمک یه قاشق غذاخوری
زعفرون
دلال یا سبزی خشک محلی
✅برای تهیهی کشک ابتدا یک کیلو ماست را بیرون از یخچال در محیط خانه قرار بدهید حدودا ۴ ساعت تا ماست شما کمی ترش شود.
✅اجازه بدهید حدودا ۱ بجوشد. تا آب اضافی آن خارج شود.
✅میزان غلظت کشک به ذائقهی شما بستگی دارد. میتوانید کمی رقیق تر آنها را بردارید یا اجازه بدهید کاملا غلیظ شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_مغزدارشکلاتی🧑🍳
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
مواد مغز شکلاتی
نشاسته ذرت ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
شکر دو سوم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
وانیل نوک ق چ
کره ۱ ق غ
موز ۲
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺ڪوکو لوبیا سبز🌺
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
مــواد لازم....
◀لوبیا سبز.....پانصد گرم
◀سیب زمینی....یڪ عدد بزرگ
◀هویج....دو عدد متوسط
◀فلفل دلمہ اے سبز....نصف
◀فلفل دلمہ اے رنگی....یڪ عدد
◀فلفل سبز تند....یڪ عدد
◀پودر سوخارے....دو قاشق غ
◀تخم مرغ....چهار عدد درشت
◀پیاز....یڪ عدد متوسط
◀نمڪ ،فلفل،زردچوبه،نوڪ ق.چ دارچین
◀روغـن.....بہ میزان لازم
طـرز تهیہ...
⏪لوبیا سبز بہ اندازه دلخواه خرد ڪنید بشورید و با یڪ ونیم لیوان آب بزارید پختہ تا اندازه اے ڪہ آب ڪامل ڪشیده بشہ میتونید قبل خرد ڪردن هم لوبیا سبز بشورید فرق نمیڪنہ
⏪پوست هویج بگیرید با مقدار خیلی ڪم آب بزارید پختہ بشہ بعد پختن نگینی خرد ڪنید
⏪سیب زمینی پوست بڪنید نگینی خرد ڪنید،با مقدارے ڪمی روغن تفت بدید نیاز نیست ڪامل سرخ ڪنید
⏪پیاز نگینی خرد ڪنید با مقدارے روغن و زردچوبہ تفت بدید تا سبڪ بشہ
⏪داخل ظرف بزرگی لوبیاسبز پختہ،هویج پختہ،سیب زمینی سرخ ڪرده،پیاز تفت داده،پودر سوخارے،فلفل دلمہ اے رنگی،فلفل تند بریزید
⏪داخل پیالہ اے تخم مرغ همراه نمڪ،فلفل،زرچوبہ،نوڪ قاشق دارچین بزنید تا از لختگی در بیاد و بہ موادتون اضافہ ڪنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آیا شما جزو افرادی هستید که صبحانه گرم دوست دارین😉؟؟؟ اگه اینطوریه این فرنچ تست های رول شده میتونه یه گزینه جذاب باشه. شایدم ترجیح بدین به عنوان پیش غذا یا شام از این فینگر فود خوشمزه توی مهمونی هاتون استفاده کنید. هم سریع درست میشه هم مواد در دسترسی داره .
مواد لازم🔻
نان تست ۶ قطعه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۸۰ میلی لیتر
نمک کمی
پنیر آمریکایی( یا ورقه ای ۶ قطعه) ژامبون و سوسیس
طرز تهیه🔻
اطراف نانها رو برش بزنید تا قسمتهای خشکش جدا بشه .اون ها رو با وردنه کمی پهن کنید اول یه ورقه پنیر و بعد موادی که دوست دارین داخلش قرار بدین مثل سوسیس پخته شده و ژامبون .
بعد اونو رول کنید .
در یک ظرف تخم مرغ رو به همراه شیر و کمی نمک مخلوط کنید. رول ها رو اول در مخلوط تخم مرغ بزنید بعد در تابه ای که کمی کره داخلش ریختین و گرم شده با حرارت متوسط اونا رو سرخ کرده و با سس دلخواه میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
انجیر ۰/۵ کیلو نوع انجیر فرقی نداره ولی با انجیر سبز یا سفید مربا خوشرنگتر میشه
شکر ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم میزان شکر به شیرین بودن انجیر بستگی داره
آب نصف لیوان
جوهر لیمو نوک ق چ
پودر هل و گلاب مقداری به دلخواه
طرز تهیه🔻
انجیرها رو بشورید و بزارید تو آبکش تا آب اضافه ش بره بهتره دمش رو خیلی کوتاه نکنید تا ظاهر زیباشو حفظ کنه
آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید وقتی جوش اومد یکی دو دور هم بزنید و صبر کنید تا شکر کاملاً حل بشه بعد جوهرلیمو رو اضافه کنید یکی دو تا قل که زد انجیر رو هم بریزید و با حرارت متوسط صبر کنید تا انجیر بپزه.
حتماً در حین پخت کف روی مربا رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید.
با توجه به جنس انجیر زمان پخت فرق داره
اگه میخواید انجیرها بعد از پخت درسته باشن و چروک نشن به این نکته دقت کنید
◀️انجیر بعد از اینکه کاملاً پخت و نرم شد شروع میکنه به تو خالی شدن و دونه هاش ازش خارج میشه
اگه دیدید انجیر کاملاً پخته ولی هنوز مربا قوام لازم رو نداره برای اینکه ظاهر انجیر حفظ بشه با کفگیر سوراخ دار انجیر رو از قابلمه خارج کنید و بزازید شهد قوام بیاد
بعد دوباره انجیر رو داخل شهد برگردونید
◀️دقت کنید اگه انجیر به اندازه کافی نپزه خیلی زود کپک میزنه
وقتی مربا تقریباً داشت قوام میومد یعنی ۱۰ دقیقه آخر به دلخواه پودر هل یا گلاب رو اضافه کنید
و زمانیکه اطراف قابلمه حبابهای بزرگ ایجاد شد مربا تقریباً آماده ست
یک مقدار از اون رو داخل یخچال بزارید و وقتی خنک شد غلظتش رو چک کنید، اگه مناسب بود مربا آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک گوشت
مواد لازم برای خمیر
آرد
آب
نمک
طرز تهیه:
به هر اندازه ای که بخوایید میتونید آماده کنید.
من 2 لیوان آب ولرم، 1 قاشق دسرخوری نمک 6 لیوان آرد استفاده کردم.
مواد لازم برای داخلش:
برای این خمیر، موادی که برای ویدئو استفاده کردم کافی نیست. برای این خمیر حدودا 500 گرم گوشت چرخ کرده کافیست. 1 پیاز بزرگ که نگینی کوچک خرد شده و یا رنده شده، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، خیلی کم فلفل تند حدودا 1 لیوان آب
طرز تهیه:
مواد خمیر را مثل هر خمیر نرمال دیگری مخلوط کرده و آماده میکنیم.
خمیرمان را با قطعات دلخواه برش داده و باز میکنیم.
مواد داخلش را هم تفت داده و آماده میکنیم. به اندازه ای که میخواهیم داخل خمیر گذاشته و نصف دیگر خمیر را رویش برمیگردانیم.
در روغن زیاد سرخش میکنیم.
نوش جان😋😍 . .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا پنه
برای ۲ تا ۳ نفر
سینه یا فیله مرغ یک عدد
پاستا پنه ۲۵۰ گرم (نصف بسته)
قارچ ۶ تا ۷ عدد
شیر ۱ تا ۲ لیوان
کره ۱ ق غ
سیر ۳ تا ۴ حبه
پنیر پارمسان یک بسته ۱۰۰ گرم ( یک کم کمتر می تونین بریزین)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
جعفری در صورت دلخواه
پاستا رو داخل آب جوش به همراه کمی نمک میزاریم بجوشه و یک کم بپزه و بعد آبکش کردم .
توی یک تابه کمی روغن ریختم و سینه های مرغ رو که نواری برش دادم رو سرخش کردم و نمک و فلفا ریختم و بعد از تابه بیرون آوردم . اگر بتونین گریل هم کنین و از قبل مرغ رو مزه دار کنین که بی نهایت عالیه .
داخل همون تابه کره ریختم . سیر رو ریز خرد کردم و داخلش ریختم خیلی کم تفت دادم . بعد قارچ های ورقه ای شده رو ریختم و با حرارت بالا تفت دادم این شکلی آب هم نمی اندازه .
حالا شیر رو اضافه کردم اگر دوست دارین که شلکی تر باشه دو لیوان و یا یک کم بیشتر بریزین . بعد وقتی شیر جوشید خامه رو که یک کم با چنگال زدم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل ریختم . مرغ رو اضافه کردم و بعد پاستا رو . کمی آویشن ریختم و پنیر پارمسان و در آخر کمی جعفری خرد شده و بلافاصله از حرارت برداشتم .
برای رویه و تزیین هم یک کم جعفری و پنیر پارمسان ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فاهیتا_مرغ_و_پاستا 🍝 😋
▫️سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
▫️قارچ خرد شده یک پیمانه
▫️فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد
▫️سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری
▫️رب یک قاشق مربا خوری
▫️روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
▫️آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
▫️ماست ۲ قاشق غذاخوری
▫️سیر رنده شده دو حبه
▫️پاپریکا یک قاشق مرباخوری
🔸مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید.
❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_بورک_گوشت_با_یوفکای_باقلوا
مواد لازم:
1 بسته یوفکای باقلوا
برای سس:
1/2 پیمانه شیر
1 تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
حدود 200 میلی لیتر آب گازدار
برای مواد داخلش:
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای روش:
زرده تخم مرغ و کنجد
برای مواد داخلش، گوشت رو اونقدر تفت بدین تا آب بندازه و آبشو بکشه، روغن و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدین، بعد ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید و مخلوط کنین و از روی حرارت بردارید.
برای سس، تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنین کمی، شیر و روغن رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر آب گازدار رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا دو لایه یوفکارو باز کنین، روش با فرچه از سس بمالین، بعد سومین لایه یوفکارو روش بزارین و بازم سس بمالین، بعد لایه چهارم و بازم سس، بعد لایه پنجم رو بزارین و اینسری بجای سس، مواد داخلشو کنارش بزارین و شروع کنین به رول کردن، بعد روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین، بعد بازم یوفکا و مواد داشتین چنتا دیگه هم میتونین اینجوری درست کنین.روی بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛