فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه😍😋
یه آموزش خوشمزه داریم
من خودم عاشق طعمش شدم🥰
براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه
بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه
✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻
انگار رو كباب پز دارين ميپزين
مواد لازم براى ٢٠ تا تكه
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید)
جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ
سس گوجه ۲ ق غ خ
لیمو ترش (ابلیمو هم میشه)
نمک به میزان لازم
ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ
.
طرز تهیه :👇🏻
جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه
✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده
دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
••••●❥JOiN👇🏾
💕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۸ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دادلی😍😋
کره 100 گرم
روغن جامد 80 گرم
پودر قند 90 گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل کمی
آرد نخودچی 60 گرم
آرد سفید شیرینی پزی 260 گرم حدودی
شکلات آبکرده و بریلو .
کره به دمای محیط رسیده و روغن جامد رو پودر قند رو با همزن تا جایی هم میزنیم که سبک بشه زرده و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم آرد نخودچی رو یکباره میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه آرد سفید رو کم کم میریزیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد و دیگه به دست نچسبه از خمیر اندازه کوچکتر از گردو برمیداریم تو دست گرد میکنیم و با یه وسیله ای وسط شیرینی رو حفره ایجاد میکنیم و با فاصله تو سینی میچینیم در فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه میپزیم بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم و با شکلات آبکرده تزیین میکنیم شکلات که سفت شد داخل حفره بریلو میریزیم
••••●❥JOiN👇🏾
💕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۸ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
۱۹ مهر ۱۴۰۲
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای فوری😍😋
• همیشه که نباید تکراری درست کرد
بادمجانُ این مدلی که بهتون میگم درست کنید فوق العاده ست😋🤩
۴ عدد بادمجانُ بدون اینکه سرش جدا بشه، پوست بگیرید
بادمجان ها رو برش بزنید، برش گردونید و از طرف دیگه هم برش بزنید
به ۳ لیتر آب، ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه
بادمجان ها رو ۱۵ دقیقه داخل آب نمک بذارید، روش هم یک جسم سنگین بذارید تا بالا نیاد
بادمجان ها رو خشک کنید
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
اضافه کنید و ترکیب کنید
بادمجان ها را به تخم مرغ آغشته کنید، داخل پودر سوخاری بزنید
تو روغن داغ سرخشون کنید
با سس ماست و جعفری هم تزئین کنید
••••●❥JOiN👇🏾
💕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_گوشت
گوشت چرخ شده بدون چربی: ۸۰۰ گرم
پیاز کوچک: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد تخم مرغ : ۸-۶ عدد
نمک ، فلفل : به مقدار لازم
مواد میانی:
سس مایونز
سیر پخته شده: ۳-۲ حبه
خیارشور یا ترشی
تمام مواد به جز تخم مرغ را با هم ترکیب کنید. و مخلوط گوشت را به شش قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح صاف و به قطر ۲۶ سانتیمتر یا قطر ظرفتان پهن کنید و یک طرف آن را آغشته به تخم مرغ همزده کرده و در تابه سرخ کنید سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید.میان برگر سرخ شده را با سیر و سس مایونز، خیار شور یا ترشی پر کنید می توانید با قارچ تازه و گوجه فرنگی یا قارچ سرخ شده را نیز به مواد میانی اضافه نمایید.
💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_سیب_زمینی
مواد (برای 3 کیک)
مواد لازم:
آب + شیر - 600 گرم،
مخمر - 10 گرم،
شکر - 1 قاشق غذاخوری،
نمک - 1/2 قاشق غذاخوری،
آرد ~ 1 کیلوگرم
روغن نباتی - 30 گرم
برای پر کردن:
سیب زمینی آب پز - 1 کیلوگرم
پنیر چدار، از Suluguni استفاده شد - 500 گرم،
کره - 50 گرم
شیر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید، مخمر، شکر و نمک اضافه کنید، به آرامی آرد را ریخته و خمیر ورز بدید. روغن را بریزید و آن را در خمیر مخلوط کنید. کاسه را بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید.
سیب زمینی های آبپز را باکره و پنیر پوره کنید.(سه قسمت بشه)
فر را با دمای 290 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کیک را بر روی یک کاغذ روغنی قرار داده و برای 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم. به محض اینکه کیک به آرامی گرم شود، آن را از اجاق بریزید و با کره روغن آن را چرب کنی
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
29.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#غذای_نونی
۳ ق.غ ماست، ۱/۵ لیوان آب ولرم، ۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری، 1ق.م شکر، ۵ الی ۶ لیوان آرد
🔴تمام مواد رو با هم مخلوط کنید ورز بدید روش رو بپوشانید ۲ ساعت تا عمل بیاد به خمیر شکل بدید ( مثل ویدئو ) روش آرد بپاشید با چاقو روش خط بندازید ۳۰ دقیقه اجازه بدید داخل سینی استراحت کنه در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه اجازه بدید بپزه .
✔ مواد تانتونی :
1 کیلو سینه ی مرغ، روغن آفتابگردون، پودر فلفل قرمز، نمک
🔴 مرغ رو خرد کنید داخل روغن کم تفت بدید ادویه و نمک رو اضافه کنید کمی آب اضافه کنید تا بپزه از روی شعله بردارید نانها رو از وسط برش بدید داخل روغن مرغ فرو کنید سپس از مواد مرغ داخلش بریزید میتونید پیاز خرد شده به همراه سماق و جعفری خرد شده هم داخلش بزارید
🍂🍁 🍂🍁
🕊❤️🕊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چغندر_چلو😍😋
😍مواد گوشت:
گوشت گوسفندی: ۹۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
برنج: ۵ پیمانه
چغندر: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۱ عدد
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، شکر و نمک به مقدار لازم
پیازها را داخل روغن کمی تفت می دهیم، گوشت را اضافه و تفت داده، پس از تغییر رنگ گوشت، ادویه ها را اضافه و هم می زنیم، سه لیوان آب اضافه کرده و گوشت را حدود دو ساعت می پزیم، پس از پخت گوشت رب انار و نمک را ریخته و مخلوط می کنیم تا گوشت به روغن بیافته پیازها را خلالی داخل روغن می ریزیم،چغندرها را اضافه و تفت می دهیم و با سه چهارم لیوان آب می پزیم، نمک و شکر و ادویه ها و رب انار را اضافه و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم آب چغندرها گرفته برنج را داخل آب جوش ریخته روی ته دیگ به ترتیب نصف برنج، چغندرها و گوشت پخته و مابقی برنج را می ریزیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم
┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان در ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:
آرد - 450 گرم
آب ولرم-280 میلی لیتر
خمیر مایه - 1 قاشق چایخوری
شکر -1/2 قاشق چایخوری
نمک-1 قاشق چایخوری
روغن برای خمیر - 3 قاشق غذاخوری
مواد را طبق ویدیو مخلوط کنید و ۵ دقیقه ورز دهید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. بعد از بالا آمدن خمیر ، خمیر را ورز داده و به یک قابلمه یا دیگ منتقل کنید (دیگ را با روغن چرب کنید) اجازه دهید تا خمیر دوباره ور بیابد. درب قابلمه را بگذارید بهتر است یک حوله هم زیر درب بگذارید قرار تا تبخیر ایجاد نشود( مثل دم کنی)و با حرارت ملایم هر دو طرف را به مدت 15-20 دقیقه بپزید
امیدوارم که لذت برده باشید
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکیهای_استارباکس
از ليوان فرانسوی دسته دار یه کم سرخالی استفاده کنید.
مواد لازم:👇
کره 150گرم نرم شده در دمای محیط
2 و نیم لیوان(300 گرم) آرد
پودرقند 150گرم
2عدد زرده تخم مرغ
1قاشق غذاخوری آب
1قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
1بسته وانیل5گرمی ترک(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
2قاشق چایخوری دارچین (اختیاری)
1 استکان فندق خردشده( کمی کمتر از نصف لیوان فرانسوی دسته دار)
نصف استکان پسته
کشمش
میتونید شکلات چیپسی و یاگردو هم استفاده کنید.
طرزتهیه:👇
کره و پودر قند ۱ قاشق آب خنک را در یک ظرف بریزیدبا دست ویا همزن مخلوط کنید ، 1 ليوان آرد و وانیل وبیکینگ پودر را اضافه کنید مخلوط کنیدمابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد سپس فندق خرد شده پسته کشمش و به دلخواه دارچین را اضافه کنید و مخلوط کنید و طبق ویدئو خمیر را درسلفون بپیچید و شکل بديد و بزارید در یخچال تا سفت شود(حدود نیم تا 1 ساعت )بعد خمیر را از سلفون جدا کنید و به شکل منظم برش بزنیدبچینید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا پخته شود(کمی تغییر رنگ بده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
#_پودینگ_شکلاتی
موادلازم📝
شکر پنج ق غ
کره ۲۵گرم
نشاسته ذرت ۳ ق غ
نشاسته گل ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
گلاب ۱ ق غ
پودرفندق هم اگه دوست داشتین
✍️طرزتهیه:
همه موادروکم کم مخلوط میکنیم تا گوله نشه.بعد هم میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا جوش بیادو کم کم غلیظ بشه این پودینگ خیلی غلیظ نمیشه کمی شل هست.
شکلات هایی که توش گذاشتم نشون میده چقدر سفته
حدودشش ساعت میزاریم درون یخچال.
نوش جون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲
مینی_چیز_کیک_لوتوس#😋🥧
برای پایه:👇
⭐️250 گرم بیسکویت لوتوس
⭐️بیسکویت ها خوب خرد شوند.
⭐️80 گرم کره ذوب شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
⭐️کاغذ روغنی را در قالب گرد یا مستطیل قرار دهید و بیسکویت ها را ریخته و با کف لیوان خوب فشرده کنید و در یخچال قرار دهید.
برای چیزکیک:👇
⭐️پنیر لبنه 180 گرمی 3 بسته
⭐️1 پاکت خامه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.یک لیوان سرخالی آب اضافه کنید.
⭐️3 عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم. ۱ قاشق غذاخوری آرد، ۱ قاشق غذاخوری نشاسته،کمی وانیل را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
⭐️1 قاشق غذاخوری کرم لوتوس اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
روی پایه بیسکویتی که از یخچال خارج می شود، خامه ریخته شود. قالب داخل سینی پر از آب قرار می گیرد. در فر 170 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. وقتی سرد شد در یخچال قرار دهید. کرم رویش را روز بعد اضافه کنید.
برای کرم رویش:👇
⭐️4 قاشق غذاخوری پر از کرم لوتوس در یک کاسه بریزید. آن را به روش بن ماری ذوب کرده و روی چیزکیک می ریزیم. وقتی خنک شد با بیسکویت لوتوس تزئین می شود . این یک دستور پخت کاملاً عالی است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ مهر ۱۴۰۲