eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج😍😋 مواد لازم: هویج خُردشده 🥕۶۵۰ گرم یا سه و نیم پیمانه شکر🍚۵۵۰ گرم یا دو پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه آب 💧۶۰۰ میلی لیتر ( گرم) یا سه پیمانه گلوکز🥄یک فاشق مربا خوری جوهر لیمو 🍋یک سوم قاشق چایخوری جایگزین جوهر لیمو : آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری خلال پسته و پرک بادام ( یا خلال بادام ) از هر کدام یک قاشق غذاخوری. ( میتونیم حذفش کنیم ) هل شکسته ۱۲ عدد جایگزین هل ،یک تکه چوب دارچین ( لطفا از پودر دارچین استفاده نشه چون کاملا کدر میشه ) 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم هزینه ترین و راحت ترین ایده ها رو واستون دارم👍 ایده اول: هندونه رو هر جوری دوست دارین برش بزنین،پنیر خامه ای رو توی قیف با ماسوره رزت بریز و روی هندونه ها شکوفه بزن،بعدم با یه برش خیار تزیین کن ایده دوم: خیار رو با پوست کن یا رنده ورقه ای کن،دو تا خیار رو‌روی هم بزار ،پنیر بزن روی خیارا،گردو خرد شده بریز،گوجه ریز شده بریز و رول کن،با شویدم تزیین کن ایده سوم: روی مینی تست ها پنیر بزن،خیار رو ورقه ای کن بعدم مث تصویر رول کن که شکل گل بشه،روی تستا بزار ایده چهارم: خیار رو به صورت ۷،۸،رفت و‌برگشتی برش بزن تا بصورت گل دربیاد ،برای تزیین بشقاب صبحانه،دورچین،سالاد.... ایده پنجم: روی خیار ورقه شده پنیر بزن رول کن،،یه سیخ چوبی از رولا رد کن،میتونی گوجه گیلاسیم کنارش بزاری👍 ایده ششم: شکلات صبونه رو بریز توی قیف با ماسوره رزت و توی ظرف سرو به صورت گل تزیین کن✋🏻 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت😍😋 سلام دوستای گلم دیگه از بیرون ناگت نخرید😡 ناگت نیمه اماده خودمون رو درست کنید بدون مواد نگه دارنده تا ۶ ماهم میتونید توی فریزر نگهداری کنید😊😍 🌱مواد لازم: ۵۰۰ گرم فیله یا سینه مرغ ۶.۷ حبه سیر زردچوبه فلفل نمک آویشن پنیر پیتزا به میزان دلخواه دو قاشق ارد سفید 🌱طرز تهیه: فیله مرغ سیر ادویه ها پنیر و ارد رو داخل غذاساز میریزیم و میکس میکنیم دستمون رو چرب میکنیم اندازه یک گردو از مواد برمی‌داریم گرد میکنیم و داخل ظرفی میچینیم ده دقیقه بره توی فریزر بعد از ده دقیقه از فريزر درمیاریم توی تخم مرغ و پودر سوخاری میغلطونیم و بعد داخل ظرفی میچینیم و بره توی فریزر به مدت ۶ ماه میتونید نگهداری کنید و هر وقت که نیاز داشتید سرخ کنید و با نان باگت خیارشور گوجه و کاهو میل کنید بی نهایت خوشمزست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒😍😋 ◀میزان مواد و مراحل در ویدئو مشخصه ◀حتما شکر و ثعلب رو خوب مخلوط کنید وگرنه ثعلب گلوله میشه ◀حتما حتما مخلوط ثعلب و شکر رو قاشق قاشق همونجور که مخلوط کن روشن هست اضافه کنید تا شکر کاملا حل بشه و ثعلب باز بشه و گلوله نشه 😉هر از گاهی بین کار میتونید دستگاه رو خاموش کنید یوقت نسوزه😱😝 ◀بعد از اینکه مایه بستنی آماده شد در ظرف استیل بریزید و بذارید فریزر و هر 30 دقیقه یکبار از فریزر خارج کنید میبینید که مایه بستنی از اطراف شروع به بستن کرده باید هم بزنید تا بستنی ببنده و یخ نزنه ◀معمولا از تایمی که مایه بستنی رو توی فریزر میذارید بعد از 6 تا 7 مرتبه هم زدن بستنی آماده ست و کل مایه بستنی کاملا میبنده البته این تعداد دفعات به سرمای فریزر هم بستگی داره ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدترين تلاش، جدايى انداختن ميان دو دوست است. امام علی (ع) (غررالحکم) دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار و مجلسی🤗🤗😍😍 پودر ژله موز ۱ بسته پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ) زرده تخم مرغ ۲ عدد پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم شیر ۲ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) موز ۱ تا ۲ عدد بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد ، ۶۰ گرم) گردو خرد شده به میزان دلخواه وانیل ۱/۴ ق چ یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم . داخل قالب نصفی از ژله رو ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد موز خرد شده بینش قرار دادم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال . توی این بین رفتم سراغ بقیه کار . زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم . نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یه کم زدم . توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم ، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شیر رو داخل ظرفی ریختم ، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته . برای تهیه خامه فرم گرفته من از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد اما کمی حالت یخمکیش بمونه اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم و یه کم هم زدم . مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . بیسکوییت ها رو یه کم خرد کردم . داخل مواد به موز خرد شده و گردو خرد شده و بیسکوییت خرد شده ریختم و ترکیب کردم . قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۵ الی ۶ساعتی بمونه . هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره . بعد از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم این ور و اون ور کردم تا ببینم از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول سس رو اماده میکنیم، هم میتونید از فقط سس استفاده کنید، هم نصف سس، نصف ماست، فقط شل نباشه، با نمک و فلفل مخلوط کرده، و کلم ها رو ریز خورد کرده، هوبج هم رنده ریز میکنیم، درون سه ظرف جداگانه میریزیم و کم کم سس رو اضافه میکنیم، مواظب باشید سس زیادی ندید به خورد مواد، چون شل میشه و شکل قالب رو نمیگیره، بعد داخل قالب، یه کم خیس کرده و یه کیسه فریزر انداخته و از مواد به دلخواه درون قالب ریخته، از هر نوع قالبی میشه استفاده کرد، فقط کیسه فریزی حتما باید کف قالب قرار بدیم. بعد اضافه های نایلون رو برمیگردونیم روی قالب ودوساعت در یخچال میذاریم، درون ظرف سرو برمیگردونیم 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی 😍 کلا من هر وقت اسم ذرت مکزیکی رو میشنوم اولین چزی که یادم میاد عصرای پاییزه که با دوستامون بعد دانشگاه میرفتیم ولچرخی و به طرز باور نکردنی ای سر از ستارخان و ذرت مکزیکی فروشی معروفش درمیاوردیم و بزرگترین ذرت مکزیکی موجود رو سفارش میدادیم و بعدش از عذاب وجدان چاق شدن تا یه هفته هیچ غذای درست درمونی نمیخوردیم که جبران شه و دوباره بعد یه هفته همون آش و همون کاسه.. همیشه هم خیلی بی ربط میگفتیم این ذرت مکزیکی فقط تو ایرانه و خود مکزیکیا اینطوری درستش نمیکنن.. اما خوب اشتباه میکردیم😂😂😂 این ذرت مکزیکی توی مکزیک به اسم اسکوئیتز درست میشه و اصلا منبعش اونجاش، فقط تفاوتش توی سس مایونز و میزان قارچشه، که خوب طبیعتا ذرت مکزیکی ما به خاطر قارچ زیاد و سس مایونز خیلی هیجان انگیز تر میشه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆چیزکیک انار با دسر اکلیلی فرمند.🎂🍰 چرا هر چی از بیرون میخریم مزه‌اش بهتر از اونی میشه که تو خونه درست میکنیم؟🙁 انگاری اونا یه کاری میکنن که ما نمیکنیم. مثلا همین چیز کیک. هر چقدرم زحمت بکشیم واسه درست کردنش باز یه چیزِ چیز کیکِ توی خونه میلنگه😅 حالا لب و لوچه‌هاتون آویزون نشه😌 این ویدیو رو حتما ببینید و برید تو کارش که اینبار قضیه فرق داره و با درست کردن و خوردن این چیزکیک حس خوشمزه تر بودن رو تجربه کنید.‌ باور نداری؟ خب امتحانش کن😎 این چیزکیک یکی از راحت ترین و به جرات جذاب ترین دستورایه که میتونید خیلی راحت درستش کنید و با یه دسر خیلی شیک از خودتون پذیرایی کنید. (باشه خب، برای مهموناتونم درست کنید، اشکال نداره)😅😋 برای اینکه سریعتر و آسونتر درستش کنیم و حس حرفه‌ای‌تری هم بدیم بهش، ما از دسر اکلیلی فرمند استفاده کردیم که نتیجه‌اش خیلی خفن شد و اون اکلیلای جذابش کارو چند برابر خوشگل کرد..🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی رِدوِلوِت 🍪 یا کوکی مخملی قرمز یکی از خوشگل ترین و محبوب ترین کوکی های حال حاضره که به مناسبت روز مادر تقدیمش میکنیم به همه مامانا😍 این کوکی خیلی راحت درست میشه و اصلا سخت نیست، میتونید رنگیشم نکنید تازه.. اصلا موردی پیش نمیاد.. موادش به اندازه دقیقا 30 تا کوکیه.. که میتونید خمیرشو توی یخچال به مدت 5 روز نگه دارید، و هم اینکه میتونید بعد از پخته شدن کوکی ها توی ظرف دربسته به مدت 5 روز نگهش دارید.. توی استودیوی ما به یه روزم نرسید که تموم شد.. ولی امیدوارم شما بتونید چند روز نگهش دارید😂😂😂 به عنوان چشنده بهتون میگم که طعمش فوق العاده بود و نه خیلی شیرین و نه کم شیرین بود.. بافت خیلی هیجان انگیزی داشت و یه نکته که از اتاق فرمان بهم گفتن که بگم اینه که حتما بعد از اینکه از فر درآوردید بذارید خنک شه بعد حمله کنید بهش.. 😂😂😂 ما اینجا ظاهرا مصدوم داشتیم😂 خلاصه که امتحانش کنید و ازش لذت ببرید.. اگه درستش کردید هم عکساتونو برامون حتما بفرستید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترافل چیزکیک بدون پخت ، فقط با 4 قلم مواد . فوق‌العاده خوشمزست ، دوست داری تو دهنت بچرخونی و مزه‌مزش کنی😊 🔶️مواد لازم و نکات : 🔵هر پیمانه 250ML 🔵 ☆ لایه بیرونی ترافل : - بیسکویت کاکائویی پودر شده : 180 گرم ، پودر شُدَش حدودا میشه 1/5 پیمانه ، وزن نوشته شده روی جلد بیسکوییت رو بخونید. "" بیسکوییت های مناسب مثل : اورئو ، کریم دریم(نادری) ، دُربیسDorbis(درنا) ، اُکوپا(کوپا) یا بیسکوییت های دلخواه خودتون . . . - شیر : 60 گرم حدودا 4 _ 5 قاشق غذاخوری (متغیره ، به میزان جذب بیسکوییت بستگی داره ) ☆ مغز ترافل : - بیسکویت کاکائویی خرد شده : 50 گرم ، وزن نوشته شده روی جلد بیسکوییت رو بخونید. - پنیر خامه ای(ماسکارپونه بهتره) : 180 گرم یا 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری - پودر قند یا پودر شکر : 20 گرم یا 2 قاشق غذاخوری((اندازه شیرین کننده ، هم سلیقه ایه و هم به میزان نمکِ پنیر و میزان شیرینیِ پودر بیسکوییتی که میخوایم داخل پنیر بریزیم بستگی داره)) با عسل و شیره هم میشه شیرینش کرد ، ولی پنیر کمی شل میشه و با بیشتر کردن پودر بیسکوییت سفت میشه . . 🔸️طرز تهیه : در کاسه ای پودر بیسکویت و شیر رو باهم مخلوط کن و ورز بده تا خمیر بشه . خمیر نه خیلی شل باشه و نه سفتو خشک . با خمیر بیسکویت گلوله های 25 گرمی یا به اندازه ی گردو بساز توی یه ظرف دیگه ، پنیر خامه ایِ هم دمای محیط رو با شیرین کننده ی دلخواه مخلوط و یکدست کن . 50 گرم بیسکوییت خرد شده بهش اضافه کن و یکنواخت هم بزن و بعد گلوله های 25 گرمی یا به اندازه ی گردو بساز و برای حداقل نیم ساعت در یخچال قرارش بده تا سفت بشه . توپک بیسکوییت رو کف دستت پهن کن و گلوله پنیری رو بذار وسطش و خمیر بیسکوییت رو کاور کن دور پنیر. الان میتونی توی قالب مد نظر قرارش بدی . اگر نخواستی توی قالب بذاریش ، میتونی با همین شکل گرد خودش توی پودر نارگیل غلطش بدی تا خوشگل تر بشه . ‌ ❤️نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاناکوتا سه رنگ شهنام مواد لازم👇 شیر ـــــ600گرم شڪر ـــــ300گرم خامه صبحانه ــــ 180گرم پودر ژلاتین ــــ 30گرم نسکافه ـــــ100گرم نوتلا ــــ 200گرم زعفران غلیظ دم کرده یک قاشق غ خ وانیل نوک قاشق چ خ براچیدمان توت فرنگی و گلابی پرتقال فیله شده طرزتهیه👇 1-خامه وشکر وشیر و پودر ژلاتین همه رو با هم روی حرارت میزاریم هم میزنیم تا ژلاتین ذوب بشه از رو حرارت برمیداریم اگه گوله ای داخل مواد بود از صافی رد کنید 2-مواد رو به سه قسمت تقسیم میکنیم اولی ساده وانیلی دومی با نوتلا یا پودرکاکائو سومی با نسکافه یا زعفرون مخلوط میکنیم هرمرحله مواد ریختیم دریخچال میزازیم تاخودشو بگیره بسته شد دوباره روش مواد میریزیم داخل یخچال میمونه تاخودشو بگیره اول میوه ته لیوان می ریزیم بعد یه لایه خامه فرم گرفته بعد یه لایه ساده وانیلی می ریزیم میزازیم یخچال تا ببنده لایه دوم نوتلا می ریزیم و مخلوط میکنیم یامیتونید دوقاشق پودرکاکائو استفاده کنید بزارید یخچال تا ببنده لایه سوم نسکافه یا زعفرون هم میتونید به موادش اضافه کنید سلیقه ای هست و بریزید بزارید یخچال تا ببنده روی لیوانها رو به سلیقه خودتون تزیین کنید من با خلال پسته و بادام تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸خاگینه معجون اجیلی🌸 🌸مواد لازم🌸 ارد قنادی. ۲۵۰ گرم روغن مایع. ۱۵۰ گرم شکر ۱۲۵ گرم تخم مرغ کامل. ۱ عدد زرده تخم مرغ. ۲ عدد شیر. ۱/۲ پیمانه وانیل. نصف ق چ پودرهل. ۱ ق چ نمک. ۱پنس پوست لیمو ترش یا پرتقال به میزان لازم درصورت دلخواه پکینگ پودر. ۱ ق م زعفران. به مقدار لازم 🌸 طرزتهیه🌸 ابتدا ارد با پکینگ پودر الک میکنیم وقالب رو با روغن جامد ویا روغن صاف قناذی چرب میکنیم کنار میگذاریم حالا روغن مایع وشکر رو با همزن میزنیم تا شکر حل بشه داخل روغن حدود ۵ دقیقه سپس دانه دانه تخم مرغها رو اضافه میکنیم وبا همزن میزنیم تا کاملاپف کنه وحالا نوبت طعم دهنده هامون هست ازجمله وانیل وپودرهل رو اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه میدهیم حدود ۶ دقیقه تخم مرغ ها رو میزنیم بعد شیر رو اضافه کرده ۱ دقیقه میزنیم بعد ارد الک شده رو اضافه کرد با همزن میزنیم وزعفرون هم اضافه میکنیم پوست پرتقال رو دراین مرحله اضافه میکنیم یک دور با همزن میزنیم ودرقالب چرب شده ریخته ودوسه بار قالب رو روی سطح کارمیکوبیم تا حباب های داخل مواد خارج بشه سپس داخل فر ی که ۱۰ دقیقه ازقبل روشن کردیم گرم بشه طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه بادمای ۱۷۰ درجه میپزیم فقط المنت پایین رو‌میزنیم در اخر چند لحظه گریل رو بزنید تا روش کمی برشته بشه 🌸مواد رویه خاگینه🌸 خامه ۱/۲. پیمانه شکر ۱۲۰ گرم سیب.د رشت. ۲ عدد کره. ۱۵ گرم رنده پوست پرتقال. ۱ ق غ وانیل. نصف ق چ پودر دارچین. ۱ ق غ 🌸طرز تهیه رویه کیک🌸 ابتدا سیب ها رو رنده کنید بعد همراه شکر وکره بپزید تا اب سیب کشیده بشه وجمع بشه بعد وانیل بزنید مخلوط که شد خامه رو اضافه کنید هم بزنید حدود ۱۰ دقیقه ای بپزید تا کاملا خامه جذب سیب بشه بعدخاموش کنید تا خنک بشه بعد ازروی خاگینه قسمت خالی بریزید 🌸 شربت خاگینه🌸 شکر. ۲ پیمانه اب. یک پیمانه زعفران. مقداری 🌸طرزتهیه شربت🌸 اب رو جوش بیارید سپس خاموش کنید بعد شکر رو بریزید با لیسک کاملا هم بزنید شکر حل بشه داخل اب بعد بزارید دوباره روی حرارت تا حل بشه کامل وقوام بیاد دراین مرحله کنی جوهر لیمو در اب حل کنید بریزید روی شربت هم بزنید مخلوط بشه وزعفرون بزنید خاموش کنید خنک بشه. سپس ازروی خاگینه بدهید شربت خنک خاگینه ولرم باشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 نکته کمی ازشربت رو روی خاگینه قبل مارمالاد ریختن شربت دادم روش سپس مارمالاد رو روش ریختم صاف که کردم ازشربت کمی ریختم روی مارمالاد سپس با اجیل تزیین کردم ودوباره از روی اجیل ها شربت ریختم تا کاملا اجیل ها فیکس بشه روی خاگینه موقع برشزدن حرکت نکنن وجابجا نشن 🌸🌸🌸🌸🌸 اجیل تزیین روش گردو فندق. بادام هندی بادام درختی وخلال پسته تزیین کردم 🌸🌸🌸🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸دسر _خرمالو🌸 مواد لازم خرمالوی شیرین ورسیده 4 عدد موز بزرگ 1 عدد پودر ژلاتین 3 ق غ اب سرد یک سوم پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد خامه فرم گرفته 200 گرم پودرشکر 4 ق غ عسل 3 ق غ وانیل 1/4 ق چ شیر یک ونیم لیوان بستنی سنتی وانیلی 50 گرم بستنی انبه 50 گرم 🌸طرز تهیه🌸 ابتدا خرما لو ها رو پوست گرفته سپس داخل میکسر میکس میکنیم وشکر رو پودر میکنیم کنار میزاریم بعد مودر ژلاتین رو با اب سرد خبس میکنیم وقتی اسفنجی شد روی حرارت بن ماری میزاریم تا شفاف شود وشیر وعسل رو در ظرفی جدا گرم میکنیم کمی ولرم روبه گرم باشد زرده تخم مرغ ها رو با وانیل کمی باچنگال میزینم بعد پودر شکر رو میریزیم مخلوط میکنیم بعد باهمزن میزنیم تا کاملا کشدار وکرم رنگ شود بعد روی حرارت بن ماری گذاشته مخلوط زرده وشکر رو هم میزنیم دوسه بار تاشکر حل بشه وحالا شیر ولرم گرم شده رو میریزیم ردی زرده وشکر مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ نبدد بعد از روی حرارت برداشته کنار میزاریم تا خنک شود پودر ژلاتین شفاف شده رو هم از روحرارت برداشته کنار میزاریم تا ازدما بیفتد سپس خامه فرم گرفته رو با بستنی خوب هم میزنیم باهمزن تا سبک شود موز رو پوره میکنیم بامیسکر حالا پوره خرمالو *پوره موز* رو به مخلوط خامه اضافه کرده سپس ژلاتین ومخلوط شیر رو باهم همدما مبکنیم وبعد به مخلوط پوره وخامه اضافه کرده باهمزن کاملا میزنیم وقتی خوب مخلوط شدن داخل قالب ریخته به مدت 5 الی 4 ساعت دریخچال میگداریم تا کاملا ببندد نکته : میتوان به جای خامه فرم گرفته ازخامه صبحانه یک قوطی استفاده کرد دراین صورت باید کمی وانیل و5 ق غ به غیر ازشکر رسیپی به خامه اضافه کنید خوب باهمزن بزنید کمی فرم بگیرد بعد با بستنی مخلوط کنید نکته دوم : میتوانید بستنی رو 150 گرم بستنی سنتی وانیلی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی موز موز بزرگ 5 عدد فلفل سبز قلمی 1 عدد فلفل قرمز قلمی 2 عدد پوره فلفل دلمه ای 2 ق غ نمک نصف ق چ سرکه سفید تا جایی که روی موز ها پوشونده بشه زنجبیل 1/8 ق چ دارچین 1/8 ق چ زردچوبه 1/2 ق م طرزتهیه موز ها رو پوست گرفته بعد خرد کنید سعی کنید کمی ضخیم تر باشه بعدیه کمی نمک بپاشید روش کمی نرم بشه بریزید داخل ظرف اصلی سپس زنجبیل دارچین زردچوبه مخلوط کرده بعد باسرکه مخلوط کنید وپوره فلفل دلمه ای رو اضافه کنید بریزید روی موزها وفلفل قلمی رو سه قاچ کنید بریزید روش درش رومحکم ببندید تا هوا نکشه داخل یخچال بزارید این ترشی ماندگاری زیادی نداره باید زود مصرف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای موز: موز4عدد شکر2لیوان آب2لیوان جوهر لیمو 1/8ق چ خلال بادام به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم زعفرون 1/8 ق چ پودر شده هل درسته 5 الی 6 عدد وانیل نوک ق چ اول آب وشکر وهل رامیزاریم روحرارت تاغلیظ بشه کمی که غلیظ شدآب روباجوهر لیمو مخلوط کرده تاحل بشه سپس به شربت اضافه میکنیم.وبعد پودر زعفرون رو اصافه کنید همراه خلال بادام وخلال پسته تا یه جوش کامل بخوره یه جوش که زدموزهارااضافه میکنیم 1دقیقه به جوس بیادخاموش میکنیم وزودظرفش راعوض کنیدچون داغه نرم میشه بعدبزارین سردکه شد3 الی4روزتویخچال بدون درب بزارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 کیلو شیر یک و نیم لیوان شکر 3 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد (قاشق سرپر) 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق سرپر ، نشاسته گندم هم میشه) کمی وانیل 1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاکت شکلات سفید به دلخواه (80 گرم ، میتوانید حذف کنید ولی اگه باشه خوبه) 1 قاشق غذاخوری سرپر کره (به دلخواه) برای تزیین: بیسکوییت پتی بور یا بیسکوییت اورئو و به دلخواه توت فرنگی و موز طرز تهیه: شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید وانیل ، کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات و کره کاملا حل شود. سپس خامه را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل غذاساز پودر کنید. سپس مگنولیا و بیسکوییت را به شکل لایه لایه داخل کاسه یا هر ظرف دیگری بریزید. میتوانید مابین لایه ها توت فرنگی و موز بذارید بعد بذارید یخچال سرد بشه. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆 😋 🔸بادمجان مربایی باید قلمی و کوچک باشه که بدون تخم باشه . چون نمیتوان نمک زد که تیزابش خارج بشه آنها را پوست میگیریم و بعد داخل آبجوش چند دقیقه می جوشانیم . اما نباید له شوند. بعد داخل آب کاملا سرد ریخته تا سردبشن . سپس آبکش میکنیم. 🔸شهد را در قابلمه آماده کرده و هل و چند برش لیموترش ریخته و بادمجانها را داخل آن میریزیم تا بپزه . در آخر دو ق غ آبلیموترش برای اینکه مربا شکرک نزنه رامیریزیم میتونیم زعفران دم کرده و گردو هم بهش اضافه کنیم که سلیقه ایست . برخی با آب گزر یا هویج بنفش و یا آب چغندر میپزند تا رنگی بشن 🔸بعضی ها هم از آب آهک برای ترد کردن بادمجان استفاده میکنند که بادمجان ها پس از پخت بسیار شفاف میشن . این مربا رو با پوست و با شکم پر از گردو هم درست میکنند. البته برخی هم از دوشاب برای پختن مربای بادمجان استفاده میکنند 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم هزینه ترین و راحت ترین ایده ها رو واستون دارم👍 ایده اول: هندونه رو هر جوری دوست دارین برش بزنین،پنیر خامه ای رو توی قیف با ماسوره رزت بریز و روی هندونه ها شکوفه بزن،بعدم با یه برش خیار تزیین کن ایده دوم: خیار رو با پوست کن یا رنده ورقه ای کن،دو تا خیار رو‌روی هم بزار ،پنیر بزن روی خیارا،گردو خرد شده بریز،گوجه ریز شده بریز و رول کن،با شویدم تزیین کن ایده سوم: روی مینی تست ها پنیر بزن،خیار رو ورقه ای کن بعدم مث تصویر رول کن که شکل گل بشه،روی تستا بزار ایده چهارم: خیار رو به صورت ۷،۸،رفت و‌برگشتی برش بزن تا بصورت گل دربیاد ،برای تزیین بشقاب صبحانه،دورچین،سالاد.... ایده پنجم: روی خیار ورقه شده پنیر بزن رول کن،،یه سیخ چوبی از رولا رد کن،میتونی گوجه گیلاسیم کنارش بزاری👍 ایده ششم: شکلات صبونه رو بریز توی قیف با ماسوره رزت و توی ظرف سرو به صورت گل تزیین کن✋🏻 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛