eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : آرد ۲ لیوان روغن جامد ۱ لیوان نثار ۱ لیوان گلاب ۳ ق غ کره ۲ ق ع عسل ۲ ق غ زعفران ۲ الی ۳ ق غ دم شده ✔منظور از نثار پودر قند یا پودر شکر است. طرز تهیه : ابتدا در تابه بزرگی روغن جامد را گرم کنید و آرد الک شده را در روغن ریخته و با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا کمی تفت خورده و بدون اینکه زیاد تغیر رنگ دهد فقط خامی آرد گرفته شود از روی شعله بردارید و وقتی از داغی افتاد کره را اضافه کنید و بعد نثار اضافه کنید .مرتب هم بزنید تا ترکیب یکدست شود. حالا زعفران غلیظ و گلاب را کنترلی بریزید که یهو شل نشود.در آخر عسل اضافه کنید و گهواره کنید تا جمع شود. تا داغ هست پهن کنید و به دلخواه قالب بزنید. ✔اگر تمایل داشته باشید میتوانید نصف حلوا رو زعفرون نزنید و جای اون پودر زنجبیل بزنید که حلوا زنجبیلی شود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: نشاسته : دو ق غ آرد سفید : سه ق غ شیر : یک لیتر کره : دو ق غ پودر قند : یک لیوان وانیل مقداری پودر کاکائو : سه ق غ دوبسته بسکوییت پتی بور ✍طرز تهیه: همه ی مواد رو بجز کره و وانیل در قابلمه ریخته و روی گاز گذاشته و هم میزنیم تا مانند فرنی شود و در آخر کره و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .تا مخلوط بشن و گاز رو خاموش میکنیم. تا مواد گرم هست روی یک بیسکوئیت یک ق م از مواد گذاشته و یک بیسکوئیت دیگه روی اون میزاریم و کمی فشار داده تا بچسبه ودر در قالب قرار داده وقتی یک ردیف تموم شد یک لایه از مواد روی اون میکشیم و ردیف بعدی هم به همین صورت تا بیسکوئیت ها تموم بشه و بعد تمام مواد رو روی بیسکوئیت ها میریزیم طوری که بیسکوئیت ها دیده نشن و به مدت یک یا دو ساعت در فریزر قرار داده تا خودش رو بگیره و بعد در آورده و برش داده و تزیین کنید ونوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر بالرین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ…..۲عدد کوچک سیب زمینی….۲عدد متوسط پیاز…..۲عدد نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز تخم مرغ…..۲عدد شیر….نصف لیوان نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا پنیر پیتزا ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید. پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید. برای درست کردن سس؛ تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو بادمجان 😍😋 بادمجان ۵ عدد گوجه ۷_۸ عدد فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م) آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان ____ 1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن 2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار 3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه 4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ....... سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆 مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه وتمااااام 😊 بدون فر...... دوستانیکه فر ندارن سیب زمینها را توی تابه نچسب بذاربد وبذاربد روی گاز وشعله پخش کن بذارید همینکه پنیر اب بشه کافیه فرقش با فر اینه که روش طلایی نمی شه درست کنید بزرگ وکوچک از خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: لپه 100 گرم آلو(بخارا یا برقانی) 15 عدد پیاز 2 عدد برنج 200 گرم تخم مرغ خام 2 عدد بزرگ (یا 3 عدد کوچک) گوشت 0.5 کیلوگرم زرشک و گردو به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری سبزی تازه (شامل مرزه ، ترخون ، نعنا و جعفری) 100 گرم آرد نخودچی 50 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، ادویه کاری، پودر لیمو عمانی، دارچین و زیره طرز تهیه: 1. برنج و لپه را در ظرفهای جداگانه آبپز كنید تا آب آن كاملا جذب مواد شود و سپس آنها را چرخ كنید. 2. لپه و برنج چرخ شده، آرد نخودچی، یکی از پیاز ها (رنده شده و آب گرفته شده)، ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زیره، آویشن و ادویه کاری)، سبزی ساطوری شده و تخم مرغ ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط كنید و به قدری ورز دهید که گوشت کاملا حالت چسبندگی و انسجام داشته باشد.(نمک کوفته را باید اندازه کنید که در وا نرفتن آن تاثیر دارد) 3. .اضافه كردن آرد نخودچی را تا زمانی كه مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. پس از ورز دادن کامل مواد کوفته(حدود 30 دقیقه) روی مواد سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید. 4. بعد از این مدت مقداری از ماده كوفته آماده را بردارید و آن را گرد كنید و با فشار دست حفره ای در آن ایجاد كنید و داخل آن زرشك سرخ شده ، گردو و آلوی خیس خورده قرار دهید و دوباره كوفته را گرد كنید.(من موادم را به 4 قسمت تقسیم کردم که 4 عدد کوفته ی بزرگ داشته باشم) 5. حال ظرفی انتخاب كنید و در آن پیاز دوم را خرد و طلایی کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقدار زرشك باقی مانده را در آن ریخته و به مقدار دلخواه آب به آن اضافه كنید.(همه ی ادویه هایی که برای مواد کوفته استفاده کردید + پودر لیمو عمانی هم بریزید) 6. كوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید 50 دقیقه بپزند. در حین پخت در قابلمه را نیمه باز بگذارید و مرتب روی کوفته ها از آبش بریزید. بعد از گذشت 30 دقیقه و فقط یکبار کوفته ها را برگردانید.(در صورت دلخواه در 15 دقیقه ی آخر، آلو به آب کوفته اضافه کنید) نکته: 1. نکته ی خیلی مهم در وا نرفتن کوفته این است که هیچ یک از مواد اولیه نباید آب دار باشند(پیاز، لپه، برنج، سبزی و یا...) حتما كوفته ها را درون آب در حال جوش قرار دهید و آلو های داخلش را از قبل خیس کنید تا کوفته ترک نخورد. 2. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، مقدار سبزی 50 گرم باید باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش 😍😋 تو تابه نون بپز🍞😍 . این نونو با طعم هل،گ یا دارچین هم میتونی درست کنی، حتی میتونی توی فر و بدون روغن بپزی. مواد لازم اگردک قزوین: ✅همه مواد هم دمای محیط باشن و شیر ولرم پیمانه: لیوان دسته دار فرانسوی خمیرمایه: ۲ ق چ سر صاف (۶ گرم) نمک: ۱ پنس (نوک ق چ) آرد: ۲ پیمانه سر پر (۳۰۰ گرم) شکر: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) شیر ولرم: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) تخم مرغ: ۱ عدد زعفران دم شده: ۲ ق غ (یا ۱ ق چ زردچوبه) . استراحت خمیر تا زمانیه که حجمش ۲ تا ۲ و نیم برابر بشه. ممکنه بین ۱ الی ۴ ساعت هم طول بکشه (بستگی به دمای محیط داره و رطوبت خمیر) ✅ اگه از سالم بودن خمیرمایه مطمئن نیستید حتما با نصف شیر و ۱ ق چ شکر عمل بیاریدش بعد تخم مرغو اضافه کنید. اگرم سالمه که خشک بریزید تو ارد. ✅ روغن حدود نصف لیوان کافیه، حتما با حرارت ملایم داغ شده باشه. ✅ شرایط نگهداری نون ها و نکات مهم سرخ کردن در کلیپ گفته شده حتما ببینید.😍👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم که حدودا میشه یک و یک سوم لیوان آرد برنج ۱۰۰ گرم که حدودا میشه یک لیوان سر خالی پودر قند ۱۵۰ گرم حدودا دو سوم لیوان روغن جامد صاف قنادی ۱۴۰ گرم حدودا دو سوم لیوان ۱ ق چ پودر هل تخم خرفه برای تزیین بعد از چرخ کردن با پودر کاکائو و زعفران غلیظ دم کرده ، خمیر را رنگی کنید و مقدار زعفران و کاکائو سلیقه ای و بستگی به غلظتشون داره.بعد از رنگی کردن خمیر ، دو ساعت در یخچال قرار دهید استراحت کند.قبل از فرم دادن و بعد از استراحت در یخچال ، حدود نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا از حالت سفت بودن در بیاد و قابل فرم دادن بشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘 😋😍 ▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ ▫️رب انار۳ق غ ▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل، ▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن ▫️پیاز۱عددمتوسط ▫️سیر۱حبه نکات لازم 🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید 🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه 🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📌📌📌کوفته_کباب_لبنانی_مرغ (با سس سیر) 📌📌📌‌ ‌ یکی از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای لبنانی است که طعمی فوق العاده خوشمزه دارد. ‌ ‌ مواد لازم🔻 سینه چرخ شده : ۶ عدد مواد لازم برای مزه دار کردن🔻 روغن : ۲ ق‌ غ‌ خ جعفری خرد شده : ۱/۴ پیمانه پودر هل : ۱ ق چ خ گشنیز خشک : ۱ ق چ خ دارچین : ۱ ق چ خ زیره : ۱ ق چ خ زردچوبه : ۱ ق چ خ پودر فلفل قرمز : ۱ ق چ خ فلفل قرمز تند و پیاز خرد شده : ۱ عدد سیر : ۲ حبه فلفل سبز تند : ۱ عدد(اگه نداشتین بجاش قرمز استفاده کنین) مواد لازم برای سس سیر🔻 ماست : ۱/۲ فنجان سس مایونز : ۱/۲ فنجان سیر : ۴ حبه حبه لیمو : ق غ خ روغن زیتون : ۲ ق غ خ پونه کوهی خشک : ۱ ق غ خ ریحان خشک : ۱ ق غ خ آویشن خشک : ۱ ق غ خ پودر فلفل قرمز تند ‌ ‌طرز تهیه🔥 ۱.همه موادو با هم مخلوط میکنیم میزاریم مزه دار شه. ۲.بعد به شکل کوفته یا کباب چوبی توی ماهیتابه ی نچسب سرخ میکنیم زیرشو کم میکنیم تا مغز پخت شه. ۳.برای سس هم همه‌ی مواد رو مخلوط میکنیم و در کنار غذا سرو میکنیم. ‌ نوش جانتون❤️ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧁 😋 🔸اول از هرکاری اسفناج رو پوره میکنیم و میذاریمش کنار(طرز پوره کردن اسفناج پست های قبلی هستش) یک عدد تخم مرغ رو با چهار قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل و نصف قاشق چای خوری پوست پرتقال (فقط قسمت نارنجی پرتقال رنده شود)میزنیم یک قاشق پوره اسفناج مخلوط موادمون میکنیم بعد دو قاشق شیر اضافه میکنیم و دو قاشق غذاخوری روغن باز بهم میزنیم پنج قاشق آرد رو با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر الک کرده به موادمون کم کم اضافه میکنیم فنجون های موردنظرمون رو چرب میکنیم و دو سوم آنها رو پرمیکنیم در قابلمه آب جوش ریخته فنجونارو داخلش میچینیم طوری که تا نصف فنجونا آب باشه دمکنی گذاشته وبه مدت سه ربع تا یک ساعت با حرارت کم میذاریم بپزه با خلال دندون کیک هارو چک کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک شما آمادست ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل قلیه ماهی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود ” امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد... شب پاییزی تون پر از معجزه الهی 🌙 ❖
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🤧چرا بچه‌ها زود سرما میخورن؟ و وقتی سرما میخورن دیر خوب میشن❓ چون شما مامان عزیز به فکر تقویت ایمنی بدنشون نیستی‼️ 🔻راه حل💡:باید تو انتخاب میان وعده ها و صبحانه هاش تجدید نظر کنی...🥜🍯 مغزهای مقوی خوشمزه و پر ویتامین مثل.... 👇👇🏽👇🏾👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/4017291529Cfa7512ca8a ‌کامل تو سنجاق برات توضیح دادم🥰 📌این پست بزودی پاک میشه❗️ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ویژه مدارس 😍😍 این کیک خوشمزه رو حتما درست کنید. ✅ چه از کره حیوانی چه کره گیاهی هردو میتونید استفاده کنید ✅ قالبها رو من با کره چرب و آرد پاشی کردم. بعد پخت جدا شد فقط با احتیاط جدا کنید یکم کیکش چسبندگیش بیشتره 😋 ✅ تو یک قالب بخواین بریزید سایز ۲۳ تا ۲۵ سانت مناسب هست مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر ۱ پیمانه ( ۲۱۰ گرم ) کره نرم شده ۱۲۰ گرم شیر ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم ) ارد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم ) بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری دارچین یک قاشق چایخوری سیب ۲ عدد متوسط نگینی خرد شده مواد رویه: آرد نصف پیمانه ( ۸۰ گرم ) گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه ( ۴۰ گرم ) شکر ۱/۴ پیمانه ( ۵۵ گرم ) دارچین یک قاشق چایخوری پر پودر بیسکوییت ساقه طلایی ۲ عدد بیسکوئیت کره نرم ۷۰ گرم قالب های پای ، مافین و .... میتونید استفاده کنید فر از یکربع قبل گرم کنید.دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اگه طلایی نشد گریل رو روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترافل چیزکیک بدون پخت ، فقط با 4 قلم مواد . فوق‌العاده خوشمزست ، دوست داری تو دهنت بچرخونی و مزه‌مزش کنی😊 🔶️مواد لازم و نکات : 🔵هر پیمانه 250ML 🔵 ☆ لایه بیرونی ترافل : - بیسکویت کاکائویی پودر شده : 180 گرم ، پودر شُدَش حدودا میشه 1/5 پیمانه ، وزن نوشته شده روی جلد بیسکوییت رو بخونید. "" بیسکوییت های مناسب مثل : اورئو ، کریم دریم(نادری) ، دُربیسDorbis(درنا) ، اُکوپا(کوپا) یا بیسکوییت های دلخواه خودتون . . . - شیر : 60 گرم حدودا 4 _ 5 قاشق غذاخوری (متغیره ، به میزان جذب بیسکوییت بستگی داره ) ☆ مغز ترافل : - بیسکویت کاکائویی خرد شده : 50 گرم ، وزن نوشته شده روی جلد بیسکوییت رو بخونید. - پنیر خامه ای(ماسکارپونه بهتره) : 180 گرم یا 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری - پودر قند یا پودر شکر : 20 گرم یا 2 قاشق غذاخوری((اندازه شیرین کننده ، هم سلیقه ایه و هم به میزان نمکِ پنیر و میزان شیرینیِ پودر بیسکوییتی که میخوایم داخل پنیر بریزیم بستگی داره)) با عسل و شیره هم میشه شیرینش کرد ، ولی پنیر کمی شل میشه و با بیشتر کردن پودر بیسکوییت سفت میشه . . 🔸️طرز تهیه : در کاسه ای پودر بیسکویت و شیر رو باهم مخلوط کن و ورز بده تا خمیر بشه . خمیر نه خیلی شل باشه و نه سفتو خشک . با خمیر بیسکویت گلوله های 25 گرمی یا به اندازه ی گردو بساز توی یه ظرف دیگه ، پنیر خامه ایِ هم دمای محیط رو با شیرین کننده ی دلخواه مخلوط و یکدست کن . 50 گرم بیسکوییت خرد شده بهش اضافه کن و یکنواخت هم بزن و بعد گلوله های 25 گرمی یا به اندازه ی گردو بساز و برای حداقل نیم ساعت در یخچال قرارش بده تا سفت بشه . توپک بیسکوییت رو کف دستت پهن کن و گلوله پنیری رو بذار وسطش و خمیر بیسکوییت رو کاور کن دور پنیر. الان میتونی توی قالب مد نظر قرارش بدی . اگر نخواستی توی قالب بذاریش ، میتونی با همین شکل گرد خودش توی پودر نارگیل غلطش بدی تا خوشگل تر بشه . ‌ ❤️نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛