eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
دیگه کلاس خصوصی نرودانش اموزی و نمیدونی چطور بخونی؟😫 مادری ونگران ریاضی فرزندت هستی ؟😔 فقط یکبار کن اینجا👇 باروش ،سریعترین روش هارا ارائه میدم که صد در صد 💯جواب میگیری☺️ بیاخودت ببین👀 https://eitaa.com/joinchat/1977680400C19ea5f5430 عدد یک رابفرست جهت رزرو @mazaheriazam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای پای : گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری ۵ ق غ جعفری فلفل سیاه ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ آویشن ۱ ق چ نمک ۱ ق چ برای سس بادمجان : بادمجان ۵ تا ۶ عدد کره ۲ ق غ آرد دو نیم ق غ شیر دو نیم پیمانه فلفل سیاه نصف ق چ نمک ۱ ق چ برای سس گوجه فرنگی : ربع گوجه‌فرنگی ۱ ق غ گوجه فرنگی ۲ عدد روغن ٣ ق غ فلفل سیاه نصف ق چ ریحان خشک شده نصف ق چ نمک نصف ق چ در آخر هم روی پای پنیر پیتزا و کره میریزیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بامیه ۳۰۰ گرم گوشت ۳۰۰ گرم فرنگی دو قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل آبغوره یا آبلیمو روغن یک عدد درشت پیاز و نکینی خرد میکنیم پیازداغ میکنیم زردچوبه میزنیم گوشت رومیریزیم کمی تفت میدیم تا رنگش عوض بشه بعد آب گرم اضافه میکنیم میزاریم بپزه … بامیه هارو میشوریم کمی از دمش رو‌میزنیم داخل روغن سرخ میکنیم بعد که سرخ شد رب گوجه فرنگی رو هم تفت میدیم با ادویه هاو بعد به گوشت پخته شده اضافه میکنیم غوره یا آبغوره یا آبلیمو میزنیم درشو میزاریم تا نیم ساعت چهل دقیقه جا بیوفته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی طعم‌ متفاوت و جذاب😍😋 .به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک لیمو عمانی ی عدد رب یک تا دو قاشق غذاخوری ادویه و نمک به میران لازم ی عدد پیاز متوسط سیب زمینی یک تا دوتا متوسط لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختم‌داخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد عجیب طعم جالبی داشت گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فلافل بازاری نخود ۲۵۰ گرم جعفری ساطوری شده ۷۵ گرم سیب زمینی آبپز ۱ عدد متوسط پیاز ۱ عدد متوسط سیر ۲ حبه گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط نان باگت یک دوم آب برای خیساندن نان ۱/۴ پیمانه بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری آب برای حل کردن بکینگ پودر کمی نمک/فلفل قرمز/تخم گشنیز/زیره سبز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ ۵ عدد درشت آرد دو سوم لیوان شکر دو سوم لیوان عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری وانیل ۱ قاشق چای خوری آب جوش ۳ قاشق غذاخوری __مواد لازم حلوا آرد گندم ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک دوم لیوان زعفران به مقدار لازم روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک بلوندی پنیری👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎂🍫کیک شکلاتی بدون فر، بدون تخم مرغ، بدون آرد.. فقط با 3 تا ماده اولیه🍪🥛 وقتی حرف از کیک درست کردن میشه، اولین چیزی که به ذهنمون میرسه اینه که یه ساعت باید تخم مرغ بزنیم، چهارساعت مواد و مخلوط کنیم، 6 ساعت همه ظرفایی که کثیف کردیمو بشوریم و خلاصه اونقدر تصورش خسته مون میکنه که بیخیال شیم بریم از سر خیابون یه کیک بخریم.. اما این کیکه خیلی باحاله، اولا 3 تا ماده اولیه بیشتر نداره، به جز اون گاناشش، که بیسکوییت و شیر و بیکینگ پودره، گاناششم شکلات و خامه س که اختیاری هم هست.. کل هزینه ای که بابت این کیک میکنید، 3 بسته بیسکوییت شکلاتی کرم داره، که دونه ای 4 تومنه(ایرانیش ها)، یک چهارم لیتر شیر که حدودا میشه 3 تومن و یه نمه بیکینگ پودر که نمیدونم چقدر میشه.. ینی با زیر 30 هزارتومن و زیر یه ساعت وقت یه کیک شکلاتی واقعا خوشمزه درست میکنید و لذت میبرید.. حتما امتحانش کنید و حتما برامون عکساتونم بفرستید.. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
54.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنرمند جان سلام✋ امروز با آموزش رایگان یک کیک بازاری اومدم پیشتون🥰 یک‌کیک بسیار عالی که هر چی از طعش بگم کم گفتم. حتما حتما یک بار امتحانش کنید که پشیمون نمیشید🌹 🌺🌺🌺🌺🌺🌺 مواد لازم آرد ۱۶۰ گرم، یک و 1/3پیمانه شیرخشک قنادی، ۲۰ گرم دو ق غ خوری پودر کاکائو ۶۰ گرم، 1/2پیمانه کمتر جوش شیرین ۱ گرم، نصف ق چ خوری بیکینگ پودر ۳ گرم، 1 ق چ خوری شکر ۲۲۰ گرم، یک پیمانه تخم مرغ ۲ تخم مرغ شیر داغ ۲۴۰ گرم، 1 پیمانه شکلات تلخ سکه ای ۲۵ گرم، 9 عدد کره نرم ۹۰ گرم روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۸ قاشق چ اسانس تافی و شکلات چند قطره 🔴🔴دوستان فقط یک نکته ایی درباره همه کیکهای بازاری که در منزل تهیه میشه بگم که بعد از پخت کیک و خنک شدن کیک حتما اونو در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید دوم اینکه رطوبت این کیک ها زیاده و ما چون داخل منزل بهشون مواد نگهدارنده نمیزنیم احتمال داره روی سطح کیک بعد از انتقال به یخچال کمی مرطوب بشه که این موضوع طبیعی است چون ما به خاطر خونگی بودن این کیک ها از مواد مضر و نگهدارنده برای کیک هامون استفاده نمیکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. کیک اسفنجی امریکایی مواد لازم آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی و تخم مرغ سرد 6 عدد بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف نمک 1 پنس وانیل 1/8 ق چ آب جوش: نصف پیمانه طرز تهیه فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین قالب رو توی فر می ذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دیم بهش تا بپزه بعد چک کنید اگر پخته بود درش بیاریدتاخنک بشه اونوقت کمربند قالب رو دربیارید سپس بزارید خنک بشه وقتی کمی خنک شد کیک رو سرو ته کنید وکاغذ رو از تهش بکنید واجازه بدید کاملا خنک بشه تا مناسب خامه باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(ترکیه) دارچین 1 ق چ پودر کاکائو 1 ق م شکر 125 گرم کره 250 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 400 تا 500 گرم نشاسته ذرت 60 گرم کره و شکر را خوب هم بزنید تا شکر حل شود. سپس نشاسته و تخم مرغ و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که به دست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم داخل کف دست فشار می دهیم با کمک چاقو روی آن را برشهای سطحی می دهیم و به شکل چرخ و فلک می شود. روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم و در فر با دمای 150 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار می دهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کیک: 3 عدد تخم مرغ سه چهارم فنجان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم فنجان روغن گیاهی نصف لیوان شیر 3 قاشق کاکائو یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر کیک را با دمای 180 بپزید مواد کاستارد: یک فنجان شکر یک لیتر شیر آرد نصف پیمانه نشاسته 3 قاشق یک قاشق چایخوری وانیل (دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید) یک قاشق کره سس کرم کارامل: یک و نیم لیوان آب داغ دو بسته کرم کارامل 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کیک: 3 عدد تخم مرغ سه چهارم فنجان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم فنجان روغن گیاهی نصف لیوان شیر 3 قاشق کاکائو یک فنجان و یک چهارم فنجان آرد سفید 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر کیک را با دمای 180 بپزید مواد کاستارد: یک فنجان شکر یک لیتر شیر آرد نصف پیمانه نشاسته 3 قاشق یک قاشق چایخوری وانیل (دو عدد زرده تخم مرغ، می توانید آنها را حذف کنید) یک قاشق کره سس کرم کارامل: یک و نیم لیوان آب داغ دو بسته کرم کارامل 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 350 گرم آرد 1 عدد تخم مرغ یک پنس نمک 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری 4 گرم بیکینگ پودر کمی وانیل شکر 30 گرم 40 گرم کره نرم شده 210 میلی لیتر شیر ولرم در ظرفی شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید. شیر را نیز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید در آخر آرد را بتدریج اضافه کرده و ورز بدید تا خمیری به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد(شل نباشد) چسبندگی خمیر با ورز دادن و استراحت کم میشود .کره را اضافه کرده و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید و روی خمیر را بپوشانید و بگذارید 2 ساعت استراحت کند تا حجمی بگیرد و پف کند بعد از این زمان خمیر را کمی آرد پاشی کرده و با وردنه به ضخامت نیم سانت روی کاغذ روغنی باز کنید و با کاتر و یا لیوان قالب بزنید و وسط آن را با ته ماسوره خارج کنید.وقتی دونات ها را شکل دادید روی آنها را لپوشانید و دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه استراحت کنند حتما باید دونات ها حجم بگیرند وپف کنند چون در غیر این صورت بافت آنها سنگین میشود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی براونی😍😋 بدون فر و همزن برقی، فقط با یه قابلمه😧 اگر عاشق کیک شکلاتی و براونی هستی بشدت پیشنهادش میکنم😍 شیر: نصف پیمانه🥛 شکر: ۱ پیمانه🍯 روغن مایع: ۱ پیمانه🧈 پودر کاکائو: نصف پیمانه🍫 تخم مرغ: ۲ عدد🥚 وانیل: نوک قاشق چایخوری🥄 آرد: ۱ پیمانه🥡 بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری🥄 طرز تهیه:🥣 شیر و شکر و باهم خوب مخلوط کنید، روغن مایع و پودر کاکائو رو اضافه کنید و خوب باهم ترکیب کنید، حالا ۶ قاشق غذاخوری از مایه سس بردارید و کنار بذارید، تخم مرغ و وانیل و اضافه کنید و خوب هم بزنید تا از لختگی دربیاد، در ادامه آرد و بکینگ پودر و اضافه کنید و به آرومی هم بزنید. ته قابلمه رو با روغن چرب کنید و مایع کیک رو بریزید داخلش، سپس روی حرارت کم همراه با شعله پخش کن و دمکنی بمدت ۱ ساعت اجازه بدید بپزه. وقتی کیک خنک شد روی سطح کیک رو با خلال دندان منفذ ایجاد کنید سپس از مایه شکلاتی روی کیک بریزید و پخش کنید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سفیده تخم مرغ 5 عدد شکر 200 گرم کره ذوب شده 150 گرم پودر نارگیل 130 گرم آرد 80 گرم بکین پودر 1 ق چ سرصاف وانيل 1ق چ سر صاف کمپوت آناناس به میزان لازم ✍طرزتهیه: سفیده تخم مرغ و شکر رو در ظرفی میکس کنین به مدت 10 تا 12 دقیقه، ( سفيده مثل برف شده و كاملاً فرم گرفته و سفت بشه )کره ذوب شده رو آروم آروم به سفیده اضافه کنین و مخلوط کنین،پودر نارگیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین،بکین پودر و وانيل و آرد رو با هم مخلوط کنین،آرد رو الک و به مواد اضافه کنین و مخلوط میکنیم،خمیر بدست اومده خیلی شله پس داخله قیف میریزیم ،این مدل پای قالب مخصوص داره که البته همه جا پیدا میشه! ظرفهای گرد و بزرگتر از قالبهای کیک یزدی و کاغذشم بزرگتره،اونارو از مایه پای پر میکنیم و روی هر کدومشون یه آناناس میذاریم،سینی رو داخل فر از پیش گرم شده با حرارت 180 و به مدت 20 دقيقه میذاریم تا کاملا پخته بشن ونوش جان كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍹🍹 یه گزینه ی جذاب واسه مهمونیا👌👌😍😍🍹🍸🍷 🌾دو رنگ ژله رو انتخاب کنید و هر کدوم رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف بشه و همه ی ذراتش حل بشه.بذارید سرد بشه. حالا یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال (این کار برای اینه که میوه ثابت بمونه)وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید تا ببنده در انتها سلفون رو جدا کنید و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج😍😋 مواد لازم: هویج خُردشده 🥕۶۵۰ گرم یا سه و نیم پیمانه شکر🍚۵۵۰ گرم یا دو پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه آب 💧۶۰۰ میلی لیتر ( گرم) یا سه پیمانه گلوکز🥄یک فاشق مربا خوری جوهر لیمو 🍋یک سوم قاشق چایخوری جایگزین جوهر لیمو : آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری خلال پسته و پرک بادام ( یا خلال بادام ) از هر کدام یک قاشق غذاخوری. ( میتونیم حذفش کنیم ) هل شکسته ۱۲ عدد جایگزین هل ،یک تکه چوب دارچین ( لطفا از پودر دارچین استفاده نشه چون کاملا کدر میشه ) 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اسفناج🍲 مواد لازم: اسفناج تازه خورد شده ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو هویج ۲ عدد نگینی خورد شده برنج ۲/۳ پیمانه ماست ۱/۵ لیوان در صورت شیرین بودن ماست آب ۱ عدد لیموی تازه نمک، فلفل سیاه آرد ۲ ق غ خ عصاره مرغ و یا آب جوش( ترجیحا عصاره مرغ باشه بهتره) طرز تهیه: توی یه قابلمه متوسط هویجای خورد شده و اسفناج خورد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و روش آب مرغ رو میریزیم( من چون آب مرغم کم بود یکمم آب جوش ریختم) میذاریم نیم ساعتی بپزه. حالا توی یه کاسه ماستمونو به همراه آب لیمو و آرد خوب مخلوط میکنیم. حالا تو این مرحله برنجمونو که شستیم به آش اضافه میکنیم بعلاوه ماستی که آماده کردیم و اونو خوب هم میزنیم تا ماست توی آشمون باز بشه. دیگه میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه بپزه و آشمون خوب جا بیفته. نوش جان 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛