eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کنید. پوستشو بگیرید. سیب زمینی ها رو داغ داغ پوره کنید تا کاملا یکدست بشه(من با گوشت کوب سیب زمینی ها رو کاملا له کردم) بعد همون طور که سیب زمینیها داغ هستن،نصف پیمانه پنیر پیتزا اضافه کنید. نمک+فلفل قرمز+پاپریکا+پودر سیر رو هم اضافه کنید. حالا با دست خووووب ورز بدید تا سیب زمینی و پنیر و ادویه ها خوب میکس و یکدست و کاملا لطیف بشن. این دستور نیازی به تخم مرغ نداره و در اینجا پنیر پیتزا حکم چسب رو داره و باعث انسجام میشه پس لطفا حذفش نکنید حالا به دلخواه 2 تا 3 ورق کالباس ریز نگینی شده اضافه کنید اگه دوست نداشتید میتوتید 2 قاشق جعفری ساطوری بریزید...یا کلا ساده درست کنید و جعفری یا کالباس نریزید☺ دوباره مواد رو خوب با هم میکس کنید. یک تا دو ساعت در یخچال بذارید تا کاملا مواد خنک بشه. بعد هر بار مقداری از مواد رو بردارید. وسط گلوله ها مقداری پنیر گودا قرار بدید و گلوله کنید. من چند ورق پنیر تست گودا رو روی هم گذاشتم و برشهای کوچیک مربعی دادم و وسط توپکها قرار دادم. توپکها رو در سینی روی کاغذ روغنی بچینید و 1 ساعت در فریز قرار بدید. مزیت 1 ساعت فریز کردن چیه؟ اول اینکه توی روغن احتمال پاشیدن و ترک خوردن توپکها تقریبا صفر میشه دوم جذب روغن به شدت کاهش پیدا میکنه و توپکها به هیچ وجه چرب و روغنی نمیشن😻 بعد توپکها رو در روغن کاملااااااااا داغ و شناور سرخ کنید تا طلایی بشن😋😍 دقت کنید کل توپک ها باید در روغن قرار بگیره وگرنه ممکنه ترک بخوره. روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشه تا ضمن طلایی شدن پنیر وسط توپکها ذوب بشه. برای مهمونی میتونید از چند ساعت قبل سرخ کنید و برای سرو چند دقیقه داخل فر یا توستر گرمشون کنید😙❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با ۳ قلم مواد پاستیل خیلی خوشمزه درست کن ۱ بسته پودر ژله هر طعمی(بلوبری)🫐 پودر ژلاتین ۲ قاشق غ خ 🍨 گلوکز ۱ قاشق غ خ🍯 آب ۲/۳ لیوان فرانسوی🧊 قالب سیلیکونی ❌️۴۰ عدد پاستیل میده🫐🫐🫐 🧑‍🍳چطوری درست کنیم؟🤔 1️⃣همه مواد را با هم مخلوط کرده روی بخار کتری قرار داده ۱۵ دقیقه هم میزنیم تا ژله ها کاملا حل شود. بعد کف روی آن را برداشته داخل قالب ریخته و ۳۰ دقیقه داخل فریز قرار می دهیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 کیک مرغ ، راحت و خوشمزه ، مناسب مهمونی ها و دورهمی ها✅ موادلازم سینه مرغ. یک عدد کوچک نون تست. ۸ تا ۱۰ عدد خیارشور. ۳ تا ۴ عدد جعفری خرد شده. ۳ ق غ پیازچه در صورت دلخواه. ۳ عدد گردو. ۵ عدد ترکیب سس : پنیرخامه ای ۲ ق غ ماست. ۳ ق غ سس مایونز. ۳ ق غ فلفل سیاه و آویشن. مقداری اگه نیاز بود کمی نمک هم با مواد ترکیب کنید. کیک مرغ بهتره حداقل ۳ ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد نوش جان کنید کناره های نون تست رو برای کاور کیک مرغ نیاز داریم 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش اسفناج🍲 مواد لازم: اسفناج تازه خورد شده ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو هویج ۲ عدد نگینی خورد شده برنج ۲/۳ پیمانه ماست ۱/۵ لیوان در صورت شیرین بودن ماست آب ۱ عدد لیموی تازه نمک، فلفل سیاه آرد ۲ ق غ خ عصاره مرغ و یا آب جوش( ترجیحا عصاره مرغ باشه بهتره) طرز تهیه: توی یه قابلمه متوسط هویجای خورد شده و اسفناج خورد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و روش آب مرغ رو میریزیم( من چون آب مرغم کم بود یکمم آب جوش ریختم) میذاریم نیم ساعتی بپزه. حالا توی یه کاسه ماستمونو به همراه آب لیمو و آرد خوب مخلوط میکنیم. حالا تو این مرحله برنجمونو که شستیم به آش اضافه میکنیم بعلاوه ماستی که آماده کردیم و اونو خوب هم میزنیم تا ماست توی آشمون باز بشه. دیگه میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه بپزه و آشمون خوب جا بیفته. نوش جان 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای هویج😍😋 مواد لازم: هویج خُردشده 🥕۶۵۰ گرم یا سه و نیم پیمانه شکر🍚۵۵۰ گرم یا دو پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه آب 💧۶۰۰ میلی لیتر ( گرم) یا سه پیمانه گلوکز🥄یک فاشق مربا خوری جوهر لیمو 🍋یک سوم قاشق چایخوری جایگزین جوهر لیمو : آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری خلال پسته و پرک بادام ( یا خلال بادام ) از هر کدام یک قاشق غذاخوری. ( میتونیم حذفش کنیم ) هل شکسته ۱۲ عدد جایگزین هل ،یک تکه چوب دارچین ( لطفا از پودر دارچین استفاده نشه چون کاملا کدر میشه ) 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاستای جذاب🤤 برای میز مهمونی هاتون و تولداتون بهترین انتخابه😍 📍مواد لازم پاستا هویج فلفل دلمه(ترجیحا قرمز) خیار شور ذرت پخته شوید ادویه فلفل سیاه پولبیبر آویشن لیمو ترش ماست مایونز . ابتدا پاستا رو طبق دستورش بزارید بپزه بعد با آب سرد آبکش کنید دوتا نکته بهت بگم که اصلا نچسبه پاستا بهم اول قبل از اینکه بریزی داخل آبجوش سه تا قاشق مربا خوری نمک بریز داخل آب دوم اینکه وقتی پاستا رو ریخته داخل با قاشق چندبار در حین پخت هم بزن بعد از ۱۵ دقیقه آبکش کن سریع آب سرد بریز روش دیگه غیر ممکنه بهم بچسبه برای قسمت هویج اول رنده کن با قسمت درست رنده بعد داخل کمی روغن زیتون به همراه نمک و فلفل سیاه دو دقیقه تفت بده نیاز نیست سرخ بشه فقط کمی نرم بشه هویج کافیه خیار شور و فلفل دلمه هم نگینی و ریز خرد کن به همراه ذرت برای قسمت سس هم ماست چهار قاشق غ خ مایونز دو قاشق غذا خوری آبلیمو ترش و ادویه ها و شوید خرد شده هم بزن به سالاد اضافه کنید بریزید روی مواد هم بزنید بنظرم بهترین گزینه برای میز مهمونی هاتونه حتما امتحانش کنید😍 .🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم👇👇👇👇 روغن ۵۰ ........150گرم خاکقند............70گرم تخم مرغ........1عدد رنگ زعفرانی دلخواه خامه قنادی...50گرم زنجفیل.مقداری ارد ................300گرم شربت بار.....1ق چ طرز تهیه✍✍✍✍ همه مواد را داخل همزن میریزیم با دور کند خوب بزنه تا خمیر لطیفی بدست بیاد نیازی به پوک کردن نداره. خمیررا حدود نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم.روی میز را اردپاشی میکنیم . خمیررا کمی ورز داده به قطر نیمسانت پهن میکنیم برای رومال کمی زرده تخم مرغ را با چند قطره شربت ویک پنس نمک خوب قاطی کرده و با قلم مو روی خمیر پهن شده بصورت غلیظ میزنیم بعد روش خلال بادوم یا کنجد میپاشیم وبا دست یا وردنه روش میکشیم که خلالها روی خمیر بچسبند وبه اندازه دلخواه (۷در ۴)برش داده وداخل سینی فر میچینیم وبا درجه ۲۰۰بمدت تقریبی ۷ دقیقه میپزیم بعداز پختن وخنک شده نوش جان مینماییم. میتوانید فقط شکر وپودر پسته روش بپاشین که نیازی به زرده هم نداره. نوش جونتون😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر+کمی روغن زیتون+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.سپس نمک بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.من از هویج خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری،پیازچه،ذرت پخته شده استفاده کردم.میتونید مقداری قارچ رو ورقه و با کمی آبلیمو تفت بدید و در سالاد استفاده کنید.برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل استفاده کنیدبه دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه در صورت استفاده از گوجه فرنگی بهتره تخم اونو در بیارید.سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کندو عسلی مواد لازم :👇 آرد قنادی 2 پیمانه بسته به جنس آرد ممکنه است کمی بیشتر مصرف شود خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری پُر بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری شیر ولرم 3/4 پیمانه کره نرم یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری(40گرم) شکر 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار)شربت زولبیا بامیه)1 قاشق غذاخوری میتونید 2 قاشق شکر بزنید و عسل رو حذف کنید پنیر خامه ای یا کرمفیل وانیلی حدود 150 گرم رومال...1 عدد زرده+1 قاشق چایخوری خامه+ صبحانه+کمی پودر قند شربت...3/4 پیمانه شکر+1/2 پیمانه آب را روی حرارت ملایم قرار بدید تا به جوش بیاد،صبر کنید 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس 2 قاشق غذاخوری عسل و 1/4 قاشق چایخوری وانیل یا 1 تکه چون دارچین اضافه و حرارت را خاموش کنید تا شربت خنک شود دستور تهیه :👇 کره نرم+شکر+عسل را مخلوط کنید آرد+بیکینگ پودر +نمک را مخلوط و کنار بگذارید شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس خمیر مایه را افزوده و هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط کره و شکر افزوده و آرد را به تدریج اصافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. در این مرحله خمیر چسبناک است، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را منتقل کرده و ورز دهید...اگر زیاد چسبنده بود کم کم آرد بریزید و 10 دقیقه مدام خمیر را ورز دهید (خمیر را چنگ نزنید) تا خمیر نهایی کاملا لطیف و کشسان شده و به دست نچسبد. خمیر را در کاسه چرب بگذارید و رویش را بپوشانید،1 و نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. پف خمیر را بگیرید. ابتدا خمیر را 4 قسمت مساوی و دوباره هر قسمت را به 4 قسمت تقسیم کنید(مجموعا 16 چانه) چانه ها را با وردنه باز کنید از پنیر خامه ای یا کرمفیل وسط خمیر گذاشته خوب ببندید قالب 23 یا 25 را با کره یا روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کنید و چانه ها را با کمی فاصله در قالب بچینید روی قالب را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا خمیر حجم قالب را پر کنید. سپس به آرامی رومال کرده فر را از قبل با حرارت180 درجه روشن کنید تا گرم شود.1 ظرف آب جوش در فر قرار دهید. قالب نان را در فر بگذارید 25 تا 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود. سپس از فر در آورده و بلافاصله شربت خنک را روی نان داغ بریزید صبر کنید تا شربت جذب شود و سرو کنید. میتونید روی نان را با عسل رقیق شیرین کنید ولی با شربت بهتره فر برقی دما 160 درجه میتوتید در تابه دو طرفه یا به روش فر دستساز این نون رو بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مرغ خوشمزه به روش من ،دستورش رابراتون می نویسم امیدوارم درست کنیدوخوشتون بیاد : نان تست یا نان اسنک یک بسته سینه مرغ پخته شده 1عدد خیارشور 150تا 200 گرم میزانش رابه دلخواه می تونید کمتریا بیشترکنید، ژامبون یاکالباس 6_5ورق،دوست نداشتین حذف کنیدیاازکالباس خونگی استفاده کنید گردوخردشده نصف لیوان جعفری یاپیازچه ساطوری شده به دلخواه نصف لیوان (بعضیها طعم جعفری را می پسندن بعضی ها هم پیازچه،هرکدوم باب ذائقه وسلیقه خودتون هست) یا حتی می تونید مخلوط نصف لیوان جعفری +۴ ق غ پیازچه ساطوری شده بریزید من فقط جعفری ریختم سس مایونز یک لیوان ،تقریبا یک شیشه کوچک میشه ماست خامه ای یاماست چکیده ی ۲/۳لیوان (بعضیها پنیر خامه ای میزنن، باب سلیقه من نیست ) نمک وفلفل به مقدارلازم درابتداسینه مرغ رااب پزکنیدبه این روش که روی مرغ یک پیازخردشده، یک حبه سیر ،نمک،فلفل وزردچوبه ریخته وباحرارت کم اجازه دهیدتامرغ بااب پیازطعم دارو پخته شود،سپس ان راخیلی ریز خردکنید، خیارشور وکالباس رانیز خردکنید، جعفری یاپیازچه را هم ساطوری سس مایونزوماست رامخلوط وبه ان کمی نمک وفلفل بزنید،،من ازماست چکیده استفاده کردم،ماست معمولی راداخل کیسه نخی ریختم وچندساعتی اویزون کردم تا اب ماست چکه چکه کاملا خارج بشه وماست چکیده وسفت بشه چون ماست اگر شل باشه کیک مرغ خمیر میشه همه موادشامل مرغ خردشده،کالباس خردشده،خیارشورریزشده،جعفری یاپیازچه ساطوری شده رامخلوط کنید نصف سس را به ان بیفزاییدنمک وفلفل رامیزان کنید به دلخواه به آن گردو نیز اضافه کنید دورتادورنانهای تست راباچاقوبگیرید،چهارعددنان کنارهم قراردهیدازمخلوط مرغ یک لایه روی ان بکشیدسپس یک ردیف دیگرنان ومایه،این عمل راتکرارکنیدتادرنهایت سه ردیف ازنانهاراباموادپرکنید،دست اخرروی لایه اخرمواد،یک ردیف دیگرنان پچینیدوروی کل کیک واطراف ان رابا مقداردلخواه از مابقی سس کاور کنید، برای این شکل ازکیک مرغ سه ردیف مایه وچهارردیف یاشانزده عددنان استفاده شده، درنهایت کیک رابه دلخواه تزیین کنید ازاضافه های نان برای تزیین دورکیک نیز می توان استفاده کرد، دو سه ساعتی درون یخچال بگذارید وسپس سرو کنید، ازذرت پخته شده یا هویج پخته وریزشده و..... نیزبه دلخواه می توان درمایه کیک استفاده کرد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قابلمه ای مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان آرد 2 لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر کاكائو ۳ قاشق شکلات آب شده 3 قاشق وانیل 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن 3 دقیقه هم میزنیم تا شکر حل بشه شیر + روغن هم اضافه میکنیم هم می زنیم در آخر آرد + پودر کاكائو + بکینگ پودر و الک میکنیم و به مایع کیک اضافه می کنیم و دیگه با همزن برقی نمی زنیم، یا اینکه خاموشش می کنیم بعد به همزدن ادامه میدیم تا مواد یکدست بشه شکلاتی که به روش بنماری آب کردیم هم میریزیم ؛ داخل پیاله روی سماورم هم بزارید بخارش،باعث آب شدن شکلات میشه و تمام قالب رو با کمی روغن چرب میکنیم و سپس مواد کیک رو درون قالب میریزیم.قالب های پلاستیکی ژله، یا حتی سوپ خوری هم میشه به عنوان قالب استفاده کرد برای جلوگیری از ریختن آب بخار شده درون کیک حتما از دم کنی یا پارچه تمیز استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای ۱۸ عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید. زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه. برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید. کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید. هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود. پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود. با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛