فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیار_شور_ترد😍😋
✅خیار قلمی و تازه یک کیلو
✅آب جوش ۶ الی ۷ لیوان
✅سرکه یک استکان
✅نمک ۵ قاشق غذاخوری
✅فلفل به میزان دلخواه
✅سیر ۱۰ حبه
✅سبزیهای معطر میتونید استفاده کنید که من از ترخون تازه استفاده کردم
حتما خیارها تازه و قلمی و سفت باشد بعد از شستن کاملا خشک شودمیتوانید بجای آب جوش اب معمولی بریزید اما مدت زمان بیشتری لازم است که خیارشور برسد اگر میزان نمک کم باشد خیارشور ترد نمیشود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_تنوری😍😋
✔️اول شن هارو خوب بخور و خشک کن، کف ظرفِ موردنظر بچین و بزار روی شعله گاز تا خوب داغ بشه(ی کم آب اسپری کن و مطمئن شو که داغ شده باشه..)
✔️سیب زمینی هارو روی شن ها بچین و روشون نمک بزن و اجازه بده با شعله پایین بپزه(بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میپزه بسته به سایزشون..)
✔️بعداز پخت به اندازه های دلخواه برش بزن..
🔴 برای سس👇🏻
✔️۲۰۰ گرم قارچ رو با ۲۵ گرم کره تفت بده ؛ بهش اورگانو(یا آویشن) ، نمک و فلفل سیاه اضافه کن
و بعد بهش ۲ قاشق خامه صبحانه و نصف لیوان شیر اضافه کن + پودرسیر و ۲ ورق پنیر چدار .خوب هم بزن و اجازه بده تا ی کم غلظت بگیره و در اخر سیب زمینی رو با سس و جعفری ساطوری سرو کنید🤌
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به😍😋
مواد لازم:
به :1 کیلو
شکر🍚 : ۸۰۰ گرم برای مربای کم شیرین (۱ کیلو برای مربای خیلی شیرین سلیقه ایی)
آب لیمو🍋: برای هر کیلو به ۱ ق،غ
آب💧: برای هر کیلو به ۱/۵ لیوان
ترفندهای مربا به
پخت رو حدود ۴ ساعت با شعله ملایم انجام بدین تا مربا قرمز رنگ بشه
برای شفاف و شیشه ایی شدن مربا از آب جوشیده سرد شده یا آب تصفیه استفاده کنید
به زعفران نیازی نداریم
این مربا بدون هل و گلاب خوش عطر و خوشمزه هست اما میتونید بهش هل یا گلاب هم اضافه کنید
برای جلوگیری از کپک و شکرک اخر پخت برای هر کیلو به یک ق،غ خوری آبلیمو اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی 😍😋
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید
.
اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته
.
وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید.
بزازید یک ساعت بمونه
وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه
و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید
.
داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کورن داگ پنیری به ساده ترین حالت 😍😋
مواد لازم :
سوسیس🌭
پنیر پیتزا🍞
تخم مرغ🥚
آرد سفید 🍚
شیر🥛
.
طرزتهیه :
سوسیس هامون رو به اندازه کوچیک برش میدیم
و داخل سیخ چوبی فرو میکنیم
پنیرپیتزاهامون که در دمای محیط بوده با دست فشرده میکنیم و به سیخ میکشیم و با یه تیکه سوسیس سیخ رو تکمیل میکنیم
برای مایع کورن داگ مون نصف لیوان شیر با یک عدد تخم مرغ ترکیب میکنیم
به هرمقداریکه ترکیب شیر و تخمرو میریزیم دوبرابرش آرد سفید اضافه می کنیم تا مایع غلیظی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐الهی یهویی
⭐دل مهربونتون شاد بشه
⭐الهی یهویی
⭐گل لبخند روی لباتون بشکفه
⭐الهی یهویی
⭐کاراتون درست بشه
⭐الهی یهویی فردا
⭐بهترین روز زندگیتون بشه
⭐الهی یهویی بشه اون چیزی
⭐که دل مهربونتون میخواد
⭐الهی آرامش بشینه توی دلاتون
⭐الــهــی آمــیــــن🙏
⭐شبتون آرام دوستان مهربان🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی فلفل😍😋
مواد لازم👩🏻🍳
فلفل سبز 1 کیلو 🌶️
نمک 🧂
شکر🍚
سرکه سفید 🍇
آب برای جوشاندن💧
10 لیوان آب و 2 قاشق
نمک و یک قاشق مرباخوری شکر و یک لیوان سرکه را میگذاریم به جوش بیاد بعد فلفل را به آن اضافه میکنیم اجازه میدهیم 15 دقیقه بجوشه بعد داخل آبکش میریزیم این کار را دو بار انجام میدهیم میگذاریم کامل فلفل ها آبشون کشیده بشه بعد داخل شیشه تمیز به همراه سیر میریزیم و دو لیوان سرکه سفید را با یک قاشق مرباخوری نمک مخلوط میکنیم و روی فلفلها داخل شیشه میریزیم سر شیشه را میبندیم 3 تا 5 روز بعد ترشی آماده هست
این ترشی بعد از 3 روز قابل استفاده است .
🛑نکته :
✅ ترشی را حتما درون یخچال قرار بدید .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رستورانی 😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی درشت 🥔 ۲عدد
نشاسته ذرت🥕 ۲-۳ ق غ
زردچوبه و نمک🧂 به مقدار لازم
سرکه 🍇 نصف استکان
آب یخ🧊💧 به مقدار لازم
حتما از سیب زمینی درشت استفاده کنید وخلال درشت برش بدید
سیب زمینا رو تو ترکیب آب بخ و… نیم ساعت بذارید بمونه
کم کم مقداری که میخواید در بیارید نشاسته بزنید و تو روغن داغ و زیاد سرخ کنید
مقدار زمان سرخ کردنش ۷-۸دقیقه است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لحاف#کیک_پنیری
مواد لازم
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
آرد سه لیوان
۱ لیوان روغن مایع
۱ لیوان آب ولرم
۳ ق غ پودر کاکائو
۱ ق غ پر بکینگ پودر
نوک ق وانیل
برای مواد پنیری
۴۰۰ گرم پنیر لبنه یا پنیر ماسکار پونه
۱ عدد تخم مرغ
۳ ق غ پودر قند
۱ ق غ سر پر نشاسته
۱ ق چ وانیل
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لحاف#کیک_پنیری
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو باهمزن برقی بزنید تا کشدار کرمی رنگ بشه بعد روغن مایع و آب رو اضافه کنید هم بزنید بعد تمام مواد خشک را الک کرده و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید خوب هم بزنید
داخل ظرف پیرکس سایز بزرگ یا سینی مخصوص فر رو چرب کنید مایه ی کیک را داخلش بریزید و در آخر مواد پنیری رو روی مواد کیک به شکل لوزی روی کیک پرکنید وبزارید داخل فر با درجه ی ۱۷۵ به مدت بیست و پنج دقیقه و بعد حرارت رو کم میکنیم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه میپزیم و بعد چک میکنیم اگر پخته بود از فر درمیاریم( دقت کنید اگر فرتون فن داره فنش رو خاموش کنین و فقط باشعله پایین بپزین که مایه پنیری تغییر رنگ نده)
امیدوارم به زودی درست کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر بازی کودکان (دستور شماره دو)
این دستور بسیار با کیفیت و دارای ماندگاری خوبی است. حتی میتوانید آن را در مشما یا زیپ لاک فریز کنید و قبل از استفاده حدود نیم ساعت در دمای محیط بگذارید و به این صورت ماندگاری آن را بالا ببرید.
مواد لازم:
ارد ۲ پیمانه (من از آرد مخصوص نان استفاده کردم)؛
نمک سه چهارم پیمانه؛
پودر کرم تارتار ۴ ق چایخوری استاندارد (منظور قاشق پنج میل)؛
آب ولرم ۲ پیمانه؛
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری؛
رنگهای خوراکی مایع با ژله ای به دلخواه؛
طرز تهیه:
همه مواد را با هم در قابلمه مناسبی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام بهم بزنید تا زمانیکه به صورت یک توپ جمع شود و سطح خمیر کاملا لطیف و یکدست شود. این خمیر خیلی سریع جمع میشود. مراقب باشید رطوبت اضافه ی آن گرفته شود و خمیری داشته باشید شبیه خمیر فوندانت که کاملا یکدست است.
سپس آن را در مشما بگذارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
خمیر را تقسیم بندی کنید و به هر قسمت رنگ دلخواه را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
هر دفعه بعد از بازی کودکان، خمیر را در مشما بگذارید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
در فریزر خمیرتان ماندگاری بیشتری خواهد داشت.
در یخچال نیز حداقل ده روز با کیفیت خوب میماند.
دوستان پودر کرم تارتار کمک میکنه که خمیر بازی نرم بمونه و مرطوب و چسبناک نشه و همینطور ماندگاری خمیر رو بالا میبره آشپزی خاص
این پودر جایگزین نداره و اگه حذف بشه این خصوصیات رو از دست میدید و احتمال چسبناک شدن و مرطوب شدن خمیر بعد از مدتی هست.
پس بهتره استفاده کنید. خیلی قیمتی هم نداره و لوازم قنادیها به صورت فله ای دارن#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بریانی_مرغ
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن وبعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز ،ادویه پلویی،و پودر زیره وزرد چوبه ونمک اضافه کرده وبعد سیب زمینی ،هویچ و گوجه ویه قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ وسبزیجات با حرارت ملایم بپزن وآبش به ربع لیوان برسه.
برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه میکنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها میریزیم وبعد برنج آبکش شده میریزیم و کمی زعفران ودم میدیم .
وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون میکنیم
نوش جان 💖
🌺🍇👩🍳👩🌾👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سیب زمینی و تخم مرغ غذای
ایتالیایی بپز
"نیوکی" یا "نوکی" یا ماکارونی
سیب زمینی
دستور پخت :
دو تا سیب زمینی رو بزار آبپز بشه
رنده کن و با گوشت کوب خوب له کن
یه تخم مرغ بهش بزن
یه لیوان آرد دو صفر و ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه کن
خوب ورز بده
به چهار قسمت تقسیم کن
هر قسمت رو به رولهای باریک در بیار
رول هارو به قطعات کوچک تقسیم کن
روش آرد بریز تا نچسبن به هم
میتونی با پشت چنگال یا پشت سبد یا رنده اونا رو شکل بدی یا نه فقط گلولههای کوچک در بیاری
بزار آب جوش بیاد
مثل ماکارونی بریز تو آب
هر وقت اومد روی آب
بعد از ۶ الی ۸ دقیقه آبکشی کن
تو تابه کره بنداز
نصف پاکت خامه
هم دمای محیط شده بریز
نمک و فلفل و پاپریکا اضافه کن
دو قاشق سس پستو بریز
و ماکارونی سیب زمینی رو اضافه کن
روش حتما پنیر پارمسان بزن
با هر نوع سس دیگهای هم میتونید درست کنید؛ سس قارچ، سس گوجه
سس پِستو درست کنید و حالشو ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام روزتون بخیر
دستور یه تارت خوشمزه دیگه 😋 تارت هلو بادام مناسب فصل🍑
#تارت_هلو_بادام_آشپزی خاص
آرد قنادی ۲۰۰ گرم( ۱و۱/۳ پیمانه)
کره سرد ۱۰۰ گرم (از کره گیاهی هم می تونیداستفاده کنید)
⚡️مواد لازم برای خمیر:
پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۲/۳پیمانه سرخالی)
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل ۱/۸ق چ
بکینگ پودر ۱/۴ق چ
نمک یک پنس
آب سرد ۱تا ۲ ق س
⚡️مواد میانی تارت:
کره به دمای محیط رسیده ۷۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم (۱/۲پیمانه سرخالی)
زرده تخم مرغ ۲عدد
وانیل ۱/۸ق چ
پودر بادام درختی ۶۰ گرم (۲/۳پیمانه) از پودر گردو هم می تونید استفاده کنید
نشاسته ذرت یکی دو ق س
نمک ۱/۸ق چ
هلو یا شلیل به تعداد لازم (هلوهای رسیده وسفت مناسبه،نرم ولک دار نباشن)
👈آرد سرد وکره سرد خرد شده را با نوک انگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نون دربیاد سپس پودر قند،زرده تخم مرغ،وانیل،نمک وبکینگ پودر را اضافه وبا چنگال مخلوط کنید خمیر هنوز به شکل خرده نونه
با احتیاط یکی دو قاشق س آب یخ اضافه
وبا سرانگشتان خمیر را جمع کنید خمیر کاملا نرم ولطیفی شکل میگیره
داخل نایلون به ضخامت سه چهار میلی پهن کنید و یکی دو ساعت در یخچال استراحت بدین بعد از استراحت مواد میانی را روی خمیر پهن کنید هلو بچینید به دلخواه با بادام و.....تزیین کنید ودر فر از بیست دقیقه قبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید
سایز قالب تارت مناسب ⬅️ ۲۳
قالب من سایز بیست بود بزرگتر نداشتم🤭
برای تهیه مواد میانی:
کره نرم،پودر قند،زرده های تخم مرغ وانیل ونمک را مخلوط کنید
در نهایت پودر بادام ونشاسته ذرت اضافه بشه
اگر مواد شل بود کمی پودر بادام یا نشاسته بیشتر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مجلسی تبریزی هم خیلی شیکه👌 هم خیلی خوشمزه😋
واسه مهمونیاتون حرف نداره👌
♦️لوبیا سبز حدود نیم کیلو(کاملا ریز و نگینی خرد شده)
♦️سيب زمینی ۲ عدد متوسط(ریز و نگینی خرد شده)
♦️هویج یک عدد متوسط(ریز خرد شده)
♦️گوشت چرخکرده حدود ۲۰۰ گرم
♦️پیاز یک عدد
♦️زعفران
♦️خلال پسته و بادام و زرشک(کمی برای روی کوکو)
♦️نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و دارچین
✅️این کوکو نیاز به برگردوندن نداره.
✅️این کوکو باید ضخیم تر از کوکو های دیگه باشه اینطوری مجلسی تره.
✅️وقتی خلال پسته و بادام و زرشک رو ریختید با پشت قاشق فشرده کنید اینطوری بعد از پخت از کوکو جدا نمیشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین _مرغ
زرشك 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ
زعفران آبکرده به میزان لازم
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک سوم پیمانه
ماست چکیده ۴ ق غ
مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته ب میزان لازم
گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید.
برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه.
تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد.
بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.)
روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
54.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه۱۵دقیقه_ای😍
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
شیره ی انگور یا خرما : ۱/۳ لیوان
ارده : ۱/۳ لیوان
آرد قنادی : ۱ لیوان
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
✅️ سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید زرده بمونه واسه رومال.
✅اگه مواد چسبناک بود یکی دو قاشق آرد اضافه کنید.
✅️حتما از دمکنی و شعله پخش کن استفاده کنید.
✅️داخل تابه حتما با فاصله بچینید تا موقع پخت بهم نچسبن.
✅️۱۵ دقیقه با حرارت تو تابه بمونه آمادست.
✅️خنک که شد از تابه جدا کنید.
✅️برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه به مدت یک ربع .
✅️برای تزیین میتونید از خلال بادام یا کنجد استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان شکم پر 😍😋
👩🍳مواد لازم برای ۴ نفر:
بادمجان ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
زردچوبه ،فلفل سیاه ،نمک برای داخل مواد گوشتی
رب گوجه ۲ ق غ
زعفران دم کرده مقداری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 😍😋
این مرغ با نان یا برنج یا سالاد می تونید سرو کنید
می تونید مرغ تکه ای استفاده کنید
میتونید کره بیشتر بزنید که محشره😍
حتما باید مرغ رو با پوست بذارید وگرنه خشک میشه
اگر فر برقی دارید دما رو ۱۵۰ درجه بذارید
می تونید دوبار چک کنید از سس ک ظرف بریزید روی مرغ
❌❌برای پخت در بدون فر:
مرغ اول کمی سرخ کنید و یه دونه پیاز رنده کنید تفت بدید مرغ رو روش بچینید بعد سسی ک گفتم روش بریزید با شعله ملایم جا بیفته.
✅من روش فری رو خودم خیلی دوست دارم آسون و راحت و خوشمزه
مواد لازم : مرغ
آب پرتقال ۴فنجان ،کره ۳۰گرم یا۴ق روغن زیتون
ابلیمو تازه ۴ قاشق
نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز یک ق...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛