فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا سبز خامه ای
تركيبات سس:🌱
يك دسته ريحان سبز
يك دسته جعفري
دودسته پيازچه
٤حبه سير
٢٠٠گرم اسفناج
عسل٢ق غ
آب دو عدد ليموترش كوچك تازه
روغن زيتون٢ق غ
يك بسته پنير خامه اي كيبي
شیر نصف بطری
نمك،فلفل سياه،پودر سير
پنير پارمسان
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشقای پاستیل ۲ دقیقه بمونن همینجا و این آموزش خوشمزه و راحت و جدید رو ببینن 😍👌🤌🤤
پاستیل شکری
پودر ژله ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ ق غ
گلوکز مایع ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آب جوش ۱/۲پیمانه
🥂🌯 🌯🥂
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا ذرات ژله و ژلاتین کامل حل بشن
اگر بازم دون دون ژلاتین داخلش بود از صافی رد کنید
حالا موادمون رو با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده
با همزن دستی هم میتونید انجام بدین ولی بیشتر از ۲ دقیقه زمان میبره تا تغییر رنگ بده
حالا داخل ۱ ظرف مستطیلی رو چرب کنید مواد پاستیل رو داخلش بریزید و بذارید داخل یخچال تا کامل سفت بشه
بعد به صورت نواری با چاقو برش بدین و به دلخواه داخل شکر بغلطونید
💚حتما از شکر ریز استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻
۱.۵ لیوان آناناس خردشده و یخزده
۱ عدد پرتقال بدون هسته
۱ عدد موز کوچیک
۱ عدد هلوی یخزده
۱/۲ لیوان آب آناناس
۴ تکه یخ قالبی
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
چوب و پودر دارچین برای تزیین.
طرز تهیه🔻
1. اول از همه؛ آناناس، پرتقال، موز، هلو، آب آناناس و تکههای یخ رو داخل دستگاه مخلوطکن بریز و بذار حسابی ترکیب شن.
2. پودر دارچین رو اضافه کن و باز هم بزن.
3. نوشیدنی آمادست؛ میتونی از قسمت پایینی آناناسی که مصرف کردی، برای سرو این اسموتی استفاده کنی.
4. روی نوشیدنی رو با چوب و پودر دارچین تزیین کن و دیگه تمام.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شیرعسلی
#دسر_شیر_عسلی
مواد لازم:
شیر گرم 1و نیم پیمانه
شیر سرد نصف پیمانه
خامه صبحانه 2ق غ
ژلاتین 2ق غ
شیر عسلی 150گرم
🥂🌯 🌯🥂
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و روی بخار کتری قرار داده تا کاملا ذراتش حل شود.شیر داغ را با شیر عسلی مخلوط کنید تا کاملا حل شود.به مخلوط شیر و شیرعسلی ژلاتین حل شده را اضافه کنید و در انتها خامه را بریزید.مخلوط دسر را از صافی رد کنید و داخل قالبی که کمی چرب کرده اید بریزید.قالب را 5 تا 6ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد در ظرف مورد نظر برگردانید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_تنوری
3⃣
6. حالا برو سراغ آماده کردن سس؛ سیر رو با روغن زیتون تفت بده تا رنگش عوض شه و بعد گوجهفرنگی رو اضافه و ترکیب کن.
7. وقتی که گوجهفرنگی به جوش اومد، برگهای آویشن رو پودر کن و همراه با نمک و فلفلسیاه روی گوجه بریز. بذار سس حرارت ببینه تا آب اضافی گوجه بخار شه و به کمی غلظت برسه.
8. کمی از سس رو داخل ظرف پخش کن، بادمجونها رو بچین و روشون رو با سس، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و جعفری بپوشون.
9. این کار رو تا سه لایه تکرار کن. در لایهی آخر پنیر موزارلا رو نریز، سس، پارمزان و جعفری کافیه.
10. ظرف رو به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجهی فر بذار تا خوب آماده شه.
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ژله های جذاب برای تولدا ، مهمونیا وجشن ها عالیه
🥂🌯 🌯🥂
دوستان مراحل کار توی فیلم مشخصه ، توضیحات هم زیرش نوشتم فقط چند تا نکته بگم:
لیوان های یکبار مصرف حتما از قبل چرب بشن و بعد از چرب کردن با دستمال روغن اضافه اش گرفته بشه.
مقدار دونه های انار و خلال پسته رو در هر لایه زیاد نریزید، قشنگیش به خلوت بودنشه.
برای لایه سفید هم میتونید مثل من با شیر درست کنید ، هم با بستنی یا حتی پاناکوتا وانیلی که از همه سفیدتر و بهتره👌👌
میتونید از رنگ های مختلف ژله برای لایه آخر استفاده کنید ،اون لایه صورتی که من درست کردم ژله شاتوت بود که با مقداری شیر که اضافه کردم رنگ مات پیدا کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_فوری#سالاد_مرغ
سلام ..سلام..امروزیراتون سالادمرغ بانون تست سوخاری آوردم که تومهمونیا میتونید به عنوان پیش غذا وفینگرفوددرست کنیدبرای خودتون هم میتونید به عنوان غذای اصلی درست کنیدونوش جون کنید😆😍 خوشبختی و آرامش یعنی:
توانایی سپاسگزاری
و لذت بردن از انچه که هستید
و آنچه که دارید🌷
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
کیک رولتی
مواد لازم:
4عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر-170 گرم
نصف استکان شیر- 40 میلی
نصف استکان روغن مایع-42 میلی
1 لیوان آرد
نصف استکان نشاسته ذرت-25 گرم
۵ گرم وانیل
طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ و 1 لیوان شکر را تا زمانیکه کاملا کف کنند هم میزنیم.
4 زرده تخم مرغ با همزن دستی هم زده و نصف استکان شیر، نصف استکان روغن مایع را هم افزوده هم میزنیم.1 لیوان آرد، نصف استکان نشاسته و 1 پاکت وانیل را الک کرده به مواد قبلی اضافه میکنیم.
همه ی مواد وقتی با هم مخلوط شد مایع کیک خیلی غلیظی خواهیم داشت.
در انتها سفیده ی تخم مرغی که آماده کردیم را آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم وبا لیسک آرام ودورانی همشون میزنیم.
دقت کنید که کاملا با هم مخلوط شوند.
سینی قالب را با کاغذ روغنی کاور کنید و موادمان را داخلش میریزیم و در دمای 175 درجه میپزیم.
مواد لازم برای کرم:
2 پاکت پودر خامه زده شده(میتونید بجاش از ۵۰۰_۳۰۰گرم خامه قنادی استفاده کنید و بزنیدش و وقتی فرم گرفت شکلات روبهش اضافه کنید)
1 پاکت خامه ۲۰۰ گرم
80 گرم شکلات تلخ
.
طرز تهیه:
2 پاکت پودر خامه زده شده را با یک پاکت خامه به اندازه 4-5 دقیقه با میکسر هم میزنیم.
80 گرم شکلات تلخ را با روش بنماری ذوب کنید ویه کم که ازحرارت افتاد و به خامه ی زده شده اضافه کنید و با درجه ی کند میکسر هم بزنید. یک سوم خامه را روی کیک آماده شده بمالید. مانند ویدیو برش داده و رول کرده تزئین کنید. خامه ی باقی مانده را روی کیک کاور کنید و سس شکلاتی را رویش بریزید.
مواد لازم برای سس شکلاتی:
100 گرم خامه
80 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه سس شکلاتی:
.
100 گرم خامه را گرم کرده با 80 گرم شکلات تلخ مخلوط کنید تا زمانیکه شکلات کاملا داخل خامه حل شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی بدون روغن
به ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد سیب زمینی، پیاز ، هویج رنده شده (از هرکدام یک عدد)
۱ عدد فلفل دلمه خرد شد
۱ دسته کوچک شوید ساطوری شده
۳ حله سیر رنده شد
۲ عدد تخم مرغ
ادویه(پودر کاری، پاریکا، فلفل سیاه)
نمک اضافه و حسابی خوب ورز بدید
داخل سینی فر رو با فرچه روغنی چرب کنید و از مواد تو دست بهش شکل بدید و داخل سینی بچینید روش رو با قاشق مثل ویدیو طرح بندازین بزارین تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در آخرم با پیاز و شوید سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛