فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. #ژله_یلدا #ژله_عروسکی
می تونید از این ژله با تم هندوانه برای شب یلدا استفاده کنید.
روش تهیه ژله عروسکی :
برای تهیه این دسر کافیه دامن ها ژله باشه و بالاتنه کاغذ کادو. برای دامن سعی کنید قالب هایی رو انتخاب کنید که شبیه دامن باشن.
اول دور تا دور طرح کاغذ کادو را در بیارید و یه خلال دندون را با کمی چسب ماتیکی به پشتش بچسبونید. بذارید کنار تا خشک بشه. یا می تونید از بالاتنه یه عروسک کوچیک استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻
۱.۵ لیوان آناناس خردشده و یخزده
۱ عدد پرتقال بدون هسته
۱ عدد موز کوچیک
۱ عدد هلوی یخزده
۱/۲ لیوان آب آناناس
۴ تکه یخ قالبی
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
چوب و پودر دارچین برای تزیین.
طرز تهیه🔻
1. اول از همه؛ آناناس، پرتقال، موز، هلو، آب آناناس و تکههای یخ رو داخل دستگاه مخلوطکن بریز و بذار حسابی ترکیب شن.
2. پودر دارچین رو اضافه کن و باز هم بزن.
3. نوشیدنی آمادست؛ میتونی از قسمت پایینی آناناسی که مصرف کردی، برای سرو این اسموتی استفاده کنی.
4. روی نوشیدنی رو با چوب و پودر دارچین تزیین کن و دیگه تمام.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_هندی
🔷مواد لازم
🔹پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد
🔹فلفل سبز تند (خرد شود) :2 عدد
🔹برگ گشنیز تازه :20 گرم
🔹تخم مرغ :4 عدد
🔹نمک :یک قاشق چایخوری
🔹روغن سرخ کردنی :2 قاشق سوپخوری
🔹پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم
♨️طرز تهیه املت هندی
پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم مرغ ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید.
مخلوط پیازی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید
این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاهمزه دار کرده و خوب هم بزنید.
در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
#نکته
پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_موزی 🧁 😋
یک رسپی ساده و خوشمزه👇
۱ آرد شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید.
🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نارنگی
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
آب نارنگی همراه پالپ نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست نارنگی نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ وشکر ووانیل وپوست رنده شده نارنگی را با همزن حسابی می زنیم که کرم رنگ وکشدار شود.
سپس روغن را اضافه کرده ویک دقیقه هم می زنیم آب نارنگی را اضافه وبرای ۱ دقیقه هم می زنیم ودرنهایت آردی که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کردیم را اضافه کرده وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا۵۰ درجه قرار می دهیم .
زمان با توجه به دمای فر متفاوت .
فقط قسمت سفید نارنگی را رنده نکنید.
#سس_نارنگی
برای تهیه این سس نصف لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیافتد.
سپس سس را روی کیک خنک شده می ریزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی
فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه
سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر😍😋
شیر ۵ پیمانه، شکر ۲/۳ پیمانه، نشاسته گل ۱/۲ پیمانه، آردبرنج ۱ پیمانه، کره ۱۰۰ گرم، اسانس هل ۱ ق چ، گلاب ۱ ق غ، وانیل نصف ق چ
🌼تمام مواد رو داخل قابلمه ریخته بعد شعله رو روشن کرده و با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا ته نگیره. حدود ۱۰ دقیقه زمان میبره حرارت رو کم کنید و درب قابلمه رو گذاشته و بزارید ۱۵ دقیقه بمونه.
داخل ظرف مورد نظر سلفون بکشید یا یک لایه پودر نارگیل یا پسته بریزید و یعد مواد رو بریزید و صاف کنید و ۲ تا ۳ ساعت اجازه بديد داخل یخچال بمونه تا خوب خودش رو بگیره.بعد از استراحت برش بدید و تزیین کنید.
🍃من ۲/۳پیمانه شکر ریختم اگر شیرینتر دوست دارید ۱ پیمانه بریزید.
🍃سعی کنید آرد برنج که استفاده میکنید دونه درشت باشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫
روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋
🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید
مواد میانی:
آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم)
شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم)
کره ۲۵ گرم
پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم)
دارچین ۱/۴ق چ
زنجبیل ۱/۴ق چ
پودر هل ۱/۲ق چ
👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین
حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود
اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره
مواد لازم برای خمیر:
خمیر مایه ۱ق س (۸گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم)
آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال)
شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم)
بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف)
ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم)
کره ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ق چ
آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد
سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید
یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید
سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه
خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده
شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین
کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه )
🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین
سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید
🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین
سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید
🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین
سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود
🔸️رومال:
مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره
#نان_کماج_تبریز_
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛