eitaa logo
آشپزی خاص
100.1هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ موادلازم فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان برای سس روی مرغ ۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمز و راز پوره سیب زمینی برای درست کردن یه پوره نرم و خوشمزه اول سیب زمینی رو پوست گرفته و‌ به چهار قسمت خرد کنید بعد داخل اب سرد بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه . نمک باید به سیب زمینی در حال پخت اضافه بشه . برای پوره کردن از یه ابکش توری ظریف فلزی استفاده کنید . شیر و کره رو گرم کنید بعد به پوره اضافه کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من میزان مواد رو چشمی ریختم از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد در تابه روی گاز هم میتونید بپزید...کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید...یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه...ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک پنیری با لواش مواد لازم: استیک کباب شده یک تکه پنیر موتزارلا به مقدار دلخواه نمک و فلفل سبز به میزان لازم روغن سرخ‌کردنی یا زیتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹ذرت پخته یا کنسرو ذرت یک و نیم پیمانه 🔹جعفری خرد شده ۳ پیمانه 🔹پیازچه خرد شده (ساقه سفید) یک دوم پیمانه 🔹لبو پخته یا ترشی لبو ۱ پیمانه 🔹فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری 🔹نمک یک و نیم قاشق چایخوری 🔹آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری 🔹روغن زیتون – ۳ قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. می تونید از این ژله با تم هندوانه برای شب یلدا استفاده کنید. روش تهیه ژله عروسکی : برای تهیه این دسر کافیه دامن ها ژله باشه و بالاتنه کاغذ کادو. برای دامن سعی کنید قالب هایی رو انتخاب کنید که شبیه دامن باشن. اول دور تا دور طرح کاغذ کادو را در بیارید و یه خلال دندون را با کمی چسب ماتیکی به پشتش بچسبونید. بذارید کنار تا خشک بشه. یا می تونید از بالاتنه یه عروسک کوچیک استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 ۱.۵ لیوان آناناس خردشده و یخ‌زده ۱ عدد پرتقال بدون هسته ۱ عدد موز کوچیک ۱ عدد هلوی یخ‌زده ۱/۲ لیوان آب آناناس ۴ تکه یخ قالبی ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین چوب و پودر دارچین برای تزیین. طرز تهیه🔻 1. اول از همه؛ آناناس، پرتقال، موز، هلو، آب آناناس و تکه‌های یخ رو داخل دستگاه مخلوط‌کن بریز و بذار حسابی ترکیب شن. 2. پودر دارچین رو اضافه کن و باز هم بزن. 3. نوشیدنی آمادست؛ میتونی از قسمت پایینی آناناسی که مصرف کردی، برای سرو این اسموتی استفاده کنی. 4. روی نوشیدنی رو با چوب و پودر دارچین تزیین کن و دیگه تمام. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد 🔹فلفل سبز تند (خرد شود) :2 عدد 🔹برگ گشنیز تازه :20 گرم 🔹تخم مرغ :4 عدد 🔹نمک :یک قاشق چایخوری 🔹روغن سرخ کردنی :2 قاشق سوپخوری 🔹پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم ♨️طرز تهیه املت هندی پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم مرغ ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید. مخلوط پیازی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاهمزه دار کرده و خوب هم بزنید. در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد. پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود. پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧁 😋 یک رسپی ساده و خوشمزه👇 ۱ آرد شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید. 🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ لیوان شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان آب نارنگی همراه پالپ نصف لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری رنده پوست نارنگی نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ وشکر ووانیل وپوست رنده شده نارنگی را با همزن حسابی می زنیم که کرم رنگ وکشدار شود. سپس روغن را اضافه کرده ویک دقیقه هم می زنیم آب نارنگی را اضافه وبرای ۱ دقیقه هم می زنیم ودرنهایت آردی که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کردیم را اضافه کرده وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا۵۰ درجه قرار می دهیم . زمان با توجه به دمای فر متفاوت . فقط قسمت سفید نارنگی را رنده نکنید. برای تهیه این سس نصف لیوان آب نارنگی را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و سه قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم کمی از حرارت بیافتد. سپس سس را روی کیک خنک شده می ریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوش بافت و خوش عطر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ۵ پیمانه، شکر ۲/۳ پیمانه، نشاسته گل ۱/۲ پیمانه، آردبرنج ۱ پیمانه، کره ۱۰۰ گرم، اسانس هل ۱ ق چ، گلاب ۱ ق غ، وانیل نصف ق چ 🌼تمام مواد رو داخل قابلمه ریخته بعد شعله رو روشن کرده و با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا ته نگیره. حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌بره حرارت رو کم کنید و درب قابلمه رو گذاشته و بزارید ۱۵ دقیقه بمونه. داخل ظرف مورد نظر سلفون بکشید یا یک لایه پودر نارگیل یا پسته بریزید و یعد مواد رو بریزید و صاف کنید و ۲ تا ۳ ساعت اجازه بديد داخل یخچال بمونه تا خوب خودش رو بگیره.بعد از استراحت برش بدید و تزیین کنید. 🍃من ۲/۳پیمانه شکر ریختم اگر شیرین‌تر دوست دارید ۱ پیمانه بریزید. 🍃سعی کنید آرد برنج که استفاده می‌کنید دونه درشت باشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع🚫 روز خوش بازم دستور یه نون خوشمزه اینبار کماج تبریز اونم از نوع مغزدار😋 🔸️این نون را می تونید ساده هم درست کنید مواد میانی: آرد سفید ۱/۴ پیمانه سر پر(۴۰گرم) شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴پیمانه(۴۰گرم) کره ۲۵ گرم پودر گردو ۱/۴پیمانه (۲۵گرم) دارچین ۱/۴ق چ زنجبیل ۱/۴ق چ پودر هل ۱/۲ق چ 👈آرد سفید را حدود ده دقیقه ای با حرارت کم تفت بدین تا فقط بوی خامی ان گرفته شود ولی تغییر رنگی ندهد سپس شکر را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید کره را اضافه وسریع به خورد ارد بدین حرارت خاموش پودر گردو وادویه ها را اضافه ومخلوط کنید کنار بگذارید تا مواد میانی سرد شود اگر مواد میانی خیلی پودری بود مقداری کره آب شده کم کم بهش اضافه کنید تا از حالت پودری دربیاد وراحت بین خمیر قرار بگیره مواد لازم برای خمیر: خمیر مایه ۱ق س (۸گرم) شکر ۱ق چ (۵گرم) آب ولرم ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) سفیده تخم مرغ ۱عدد(زرده برای رومال) شکر ۱/۴پیمانه کاملا سر پر (۶۰گرم) بهبود دهنده ۱/۲ق چ(قابل حذف) ماست ۱/۴پیمانه سرخالی (۴۰گرم) کره ۳۰ گرم نمک ۱/۴ق چ آرد نان فانتزی یا قنادی ۲ پیمانه(۳۰۰گرم) 👈خمیر مایه، ۱ق چ شکر وآب ولرم را مخلوط کنید و اجازه بدین تا عمل بیاد سفیده ی تخم مرغ،شکر ،بهبود دهنده،ماست وخمیر مایه عمل اومده را مخلوط کنید یک پیمانه از آرد را اضافه ومخلوط کنید سپس پیمانه بعدی تا جایی که نیازه خمیر را جمع کنید روی سطح اردپاشی شده شروع کنید به ورز دادن خمیر ودر همین حین کره نرم را کم کم به خورد خمیر بدین تا کاملا لطیف ویکدست بشه(ورز دادن حدود ده تا پونزده دقیقه ) 🔸️۱۵ دقیقه استراحت بدین سپس ۶ چونه ۹۰ گرمی بگیرید 🔸️۱۰ دقیقه دیگه با پوشش به چونه ها استراحت بدین سپس هر چونه را پهن کنید وسط خمیر ضخیم تر باشه مواد میانی قرار بدین وخوب ببندین ودرون قالب کمی چرب شده بچینید 🔸️حدود ۴۵دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین سپس رومال کنید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید در نهایت گریل کنید تا نان خوشرنگ شود 🔸️رومال: مخلوط یک زرده تخم مرغ+۱ق چ عسل یا شیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا سبز خامه ای تركيبات سس:🌱 يك دسته ريحان سبز يك دسته جعفري دودسته پيازچه ٤حبه سير ٢٠٠گرم اسفناج عسل٢ق غ آب دو عدد ليموترش كوچك تازه روغن زيتون٢ق غ يك بسته پنير خامه اي كيبي شیر نصف بطری نمك،فلفل سياه،پودر سير پنير پارمسان 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقای پاستیل ۲ دقیقه بمونن همینجا و این آموزش خوشمزه و راحت و جدید رو ببینن 😍👌🤌🤤 پاستیل شکری پودر ژله ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ گلوکز مایع ۳ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ آب جوش ۱/۲پیمانه 🥂🌯 🌯🥂 همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا ذرات ژله و ژلاتین کامل حل بشن اگر بازم دون دون ژلاتین داخلش بود از صافی رد کنید حالا موادمون رو با همزن برقی ۱ تا ۲ دقیقه میزنیم تا کمی تغییر رنگ بده با همزن دستی هم میتونید انجام بدین ولی بیشتر از ۲ دقیقه زمان میبره تا تغییر رنگ بده حالا داخل ۱ ظرف مستطیلی رو چرب کنید مواد پاستیل رو داخلش بریزید و بذارید داخل یخچال تا کامل سفت بشه بعد به صورت نواری با چاقو برش بدین و به دلخواه داخل شکر بغلطونید 💚حتما از شکر ریز استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 ۱.۵ لیوان آناناس خردشده و یخ‌زده ۱ عدد پرتقال بدون هسته ۱ عدد موز کوچیک ۱ عدد هلوی یخ‌زده ۱/۲ لیوان آب آناناس ۴ تکه یخ قالبی ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین چوب و پودر دارچین برای تزیین. طرز تهیه🔻 1. اول از همه؛ آناناس، پرتقال، موز، هلو، آب آناناس و تکه‌های یخ رو داخل دستگاه مخلوط‌کن بریز و بذار حسابی ترکیب شن. 2. پودر دارچین رو اضافه کن و باز هم بزن. 3. نوشیدنی آمادست؛ میتونی از قسمت پایینی آناناسی که مصرف کردی، برای سرو این اسموتی استفاده کنی. 4. روی نوشیدنی رو با چوب و پودر دارچین تزیین کن و دیگه تمام. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر شیرعسلی مواد لازم: شیر گرم 1و نیم پیمانه شیر سرد نصف پیمانه خامه صبحانه 2ق غ ژلاتین 2ق غ شیر عسلی 150گرم 🥂🌯 🌯🥂 طرز تهیه: ابتدا ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و روی بخار کتری قرار داده تا کاملا ذراتش حل شود.شیر داغ را با شیر عسلی مخلوط کنید تا کاملا حل شود.به مخلوط شیر و شیرعسلی ژلاتین حل شده را اضافه کنید و در انتها خامه را بریزید.مخلوط دسر را از صافی رد کنید و داخل قالبی که کمی چرب کرده اید بریزید.قالب را 5 تا 6ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد در ظرف مورد نظر برگردانید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3⃣ 6. حالا برو سراغ آماده کردن سس؛ سیر رو با روغن زیتون تفت بده تا رنگش عوض شه و بعد گوجه‌فرنگی رو اضافه و ترکیب کن. 7. وقتی که گوجه‌فرنگی به جوش اومد، برگ‌های آویشن رو پودر کن و همراه با نمک و فلفل‌سیاه روی گوجه بریز. بذار سس حرارت ببینه تا آب اضافی گوجه بخار شه و به کمی غلظت برسه. 8. کمی از سس رو داخل ظرف پخش کن، بادمجون‌ها رو بچین و روشون رو با سس، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان و جعفری بپوشون. 9. این کار رو تا سه لایه تکرار کن. در لایه‌ی آخر پنیر موزارلا رو نریز، سس، پارمزان و جعفری کافیه. 10. ظرف رو به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه‌ی فر بذار تا خوب آماده شه. 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ژله های جذاب برای تولدا ، مهمونیا وجشن ها عالیه 🥂🌯 🌯🥂 دوستان مراحل کار توی فیلم مشخصه ، توضیحات هم زیرش نوشتم فقط چند تا نکته بگم: لیوان های یکبار مصرف حتما از قبل چرب بشن و بعد از چرب کردن با دستمال روغن اضافه اش گرفته بشه. مقدار دونه های انار و خلال پسته رو در هر لایه زیاد نریزید، قشنگیش به خلوت بودنشه. برای لایه سفید هم میتونید مثل من با شیر درست کنید ، هم با بستنی یا حتی پاناکوتا وانیلی که از همه سفیدتر و بهتره👌👌 میتونید از رنگ های مختلف ژله برای لایه آخر استفاده کنید ،اون لایه صورتی که من درست کردم ژله شاتوت بود که با مقداری شیر که اضافه کردم رنگ مات پیدا کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ سلام ..سلام..امروزیراتون سالادمرغ بانون تست سوخاری آوردم که تومهمونیا میتونید به عنوان پیش غذا وفینگرفوددرست کنیدبرای خودتون هم میتونید به عنوان غذای اصلی درست کنیدونوش جون کنید😆😍 خوشبختی و آرامش یعنی: توانایی سپاسگزاری و لذت بردن از انچه که هستید و آنچه که دارید🌷 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ