شیرینی پفکی گردویی
موادلازم:
زرده ٣عدد
بودر قند ۱۵۰گرم
وانيل١/٤ق چ
گردو ۵۰گرم باچاقو خرد ميكنيم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
خلال پسته براى تزئين
طرز تهیه
زرده و وانيل رو با همزن یک دقیقه ميزنيم پودر قند را در سه مرحله اضافه کرده و هر بار ۳ دقیقه میزنیم .بیکینگ پودر را ریخته با لیسک مخلوط میکنیم .گردو را اضافه كرده با لیسک مخلوط ميكنيم.
حالا فرو گرم ميكنيم سينى رو كاغذ روغنى ميزاريم
از مواد با قاشق مرباخورى موادرو برميداريم به كمك يه قاشق ديگه روى سينى ميزاريم با فاصله ميزاريم روشو با خلال پسته يا پودر پسته يا اگر نبود هم اشكالى نداره ميره داخل فر با دماى ۱۵۰درجه به مدت ١٠. الى ١٥ دقيقه حواستون باشه كه زيرش رنگ نگيره
بيارين بيرون خنك بشه
. اين شيرينى رو گرم تست نكنين بزارين خنك بشه بعد نوش جان کنید🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کبه_برنجی😍😋
برنج ۴ پیمانه
۵ پیمانه آب
نمک وفلفل سیاه و آویشن و پاپریکا و زیره هر کدوم ۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
گوشت نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
گشنیز جعفری نصف پیمانه
بادوم زمینی ۲۰ عدد
اولین نکته این که ادویه های برنج و گوشت یکیه فقط زرد چوبه نداره برنج و نکته بعدی اینه که با بلغور هم میتونید درست کنید ولی روش برنجی ساده تره ،حتما برنج و بعد پخت بزارین سرد بشه و قبل سرخ کردن تو فریزر بهش استراحت بدین .اینم بگم روغنتون باید خیلی داغ باشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سفره_ارایی😍😋
قبول داری هرچی غذات خوشگلتر باشه خوشمزه گیش بیشتر به دهن میاد🥰
این دوتا پودری که یاد گرفتی رو تا فصلش درست کنی و یه جای خشک نگهداری که حتما به کارت میاد واسه #کیک_اسفناج تزیین پلوها و ماست و لبو ماست و اسفناج و خیلی چیزای دیگه🥰
#پودرلبو پودر چغندر را می توان با آب مخلوط کرد تا آب میوه طبیعی درست شود. همچنین می توان به اسموتی ها، سالاد ها ، سس ها یا غذاهای پخته شده اضافه کرد. پودر لبو به عنوان یک مکمل طبیعی تقویت کننده سلامتی بدن می باشد.❤️❤️
پودر اسفناج علاوه بر کاهش وزن
باعث هضم بهتر غذا شده و فیبر آن باعث ایجاد احساس سیری در افراد می شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب بروجردی😍😋
دستور :
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر )
مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده ، حالا
به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید ،
این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه ،
اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه ،
حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیاشون نه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_گردو😍😋
میدونم تابحال هیچ جا تست نکردی😉
دو مشت گردو، دوتا پیاز، ی مشت زرشک، ۲ تا بادمجون، ۳ پیمانه برنج
❌ مقداری پودر دارچین هم روی بادمجونا ریختم که تو ویدیو نیست🫢
ته چین برای دو پیمانه برنج:
۳ عدد زرده+۱ عدد تخم مرغ کامل، ۳ ق غ ماست، زعفرون، کره آب شده، ۱ ق غ گلاب، کمی نمک
خیلی مهمه که اول تخم مرغ رو با زعفران و گلاب بزنید و بعد باقی مواد اضافه بشه، اینجوری بوی زهم تخممرغ خیلی خیلی کم میشه.
.
- اضافه کردن تکه های مرغ یا گوشت به این غذا کاملا اختیاریه ومیتونین اضافه کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی :
مواد لازم :
پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری
آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه
دستور تهیه :
اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه.
وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه)
وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی میخواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی.
وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.
این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن.
من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه مرغ
موادلازم
فیله مرغ روغن ۳ق پیاز ۱ عدد برنج ۱لیوان کره ۱ق غ نمک فلفل سیاه زیره سبز دارچین ادویه آبجوش یکونیم لیوان
برای سس روی مرغ
۱ق سس گوجه ۲ق ماست روغن زیتون فلفل سیاه
درماهیتابه روغن ریخته پیاز رنده شده رو کمی تفت بدبد رنگش عوض بشه بعد برنج روریخته بعد کره و ادویه هاروبریزیدآبجوش رو هم بریزیدتاباهم تفت بخورن و بپزن
برای سس هم تمام مواد سس روباهم مخلوط کنید و روی مرغها بریزید
سپس مثل کلیپ داخل فر دردرجه۲۰۰ بمدت ۴۵تا۵۰ دقیقه بزارید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رمز و راز پوره سیب زمینی
برای درست کردن یه پوره نرم و خوشمزه اول سیب زمینی رو پوست گرفته و به چهار قسمت خرد کنید بعد داخل اب سرد بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بپزه
.
نمک باید به سیب زمینی در حال پخت اضافه بشه
.
برای پوره کردن از یه ابکش توری ظریف فلزی استفاده کنید
.
شیر و کره رو گرم کنید بعد به پوره اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_مرغ
من میزان مواد رو چشمی ریختم
از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه
به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید
میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید
خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن
فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد
در تابه روی گاز هم میتونید بپزید...کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید...یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه
بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه...ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک پنیری با لواش
مواد لازم:
استیک کباب شده یک تکه
پنیر موتزارلا به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سبز به میزان لازم
روغن سرخکردنی یا زیتون
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ذرت_و_لبو
🔷مواد لازم
🔹ذرت پخته یا کنسرو ذرت یک و نیم پیمانه
🔹جعفری خرد شده ۳ پیمانه
🔹پیازچه خرد شده (ساقه سفید) یک دوم پیمانه
🔹لبو پخته یا ترشی لبو ۱ پیمانه
🔹فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
🔹نمک یک و نیم قاشق چایخوری
🔹آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
🔹روغن زیتون – ۳ قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه
جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛