eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 500 گرم گوشت چرخکرده (نیم کیلو)(گوشت گوساله یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفند)گوشت با چربی کم 1 پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته شود) 1/2 لیوان آرد سوخاری(لیوان دسته دار فرانسوی ) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر زیره 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد پنیر قالبی چدار یا موزارلا مکعبی خرد شده(یا پنیر پیتزا رنده شده) مواد سس قرمز🔻 1 قاشق چایخوری کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه نمک و فلفل طبق ذائقه تمام مواد گوشت،پیاز،جوش شیرین،نمک، ادویه،روغن و آ ب را در یک کاسه ریخته و به مدت 10-15 دقیقه ورز دهید در مرحله بعد مواد گوشتی را به چند توپک تقسیم کنیدسپس روی نایلون گذاشته و پهن کنید و مانند فیلم چند تکه پنیر وسط آن بگذاریدو به کمک نایلون آنرا بسته ومانند نیم دایره شکل سپس آنرا در یک ظرف بگذارید و روی ظرف سلفون بکشید برای حداقل 3 ساعت در یخچال گذاشته،بعد از گذشت زمان استراحت از یخچال خارج کرده و در ماهیتابه با روغن خیلی کم و روی حرارت ملایم گریل کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ژلاتین…..۳قاشق غذاخوری اب….۱پیمانه خامه…..۳قاشق غذا خوری شیر…..۳پیمانه شکر…..۱پیمانه بستنی…..۵۰ گرم ژله موز….۱بسته ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا صاف و یکدست بشه.شیر و شکر روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه.ژله با اب جوش مخلوط کنید.تا تمام ذرات ژله حل بشه.بزارید خنک بشه.کمی از مخلوط شیر با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد به مواد اضافه کنید.بستنی و شیر و ژلاتین حل خنک شده را اضافه کنید.قالب خیلی کم چرب کنید.مواد داخلش بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه بعد داخل ظرف مورد نظر برگردونید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک😍😋 • کیک اونم تو ۱۵ دقیقه، فقط ببین چقد جذاب میشه🤩🤩 ۱ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف ق چ وانیل هم بزتید تا کرم رنگ و کشدار بشه نصف لیوان ماست چکیده بریزین و ترکیب کنید ۱ پیمانه آرد ۱ ق چ بکینگ پودر الک و مخلوط کنید تابه رو بزارید با روغن داغ بشه از مواد با قاشق بریزید هر ازگاهی از روغن داغ روشون بریزید یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه بزارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافه‌ش گرفته بشه روش رو هم با سس شکلات و پودر نارگیل تزئین کنید دیدید چقد راحت درست شد، برای صبحانه و عصرانه بهترین گزینه ست😍😍 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی خوشمزه و رستورانی بدون گوشت😍😋 ‌‌ ‌مواد لازم: ‌ ‌۳فنجان آرد یک چهارم فنجان پارمسان یک قاشق چایخوری نمک دو قاشق چایخوری شکر یک قاشق چایخوری بکینگ پودر دو قاشق چایخوری روغن زیتون یکو نیم فنجان آب داغ یکو نیم قاشق چایخوری پودر خمیر مایع ‌ مواد لازم برای هر پیراشکی: ‌ سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پنیر موزارلا ۱ قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری ریحان کمی نمک ‌طبق فیلم درست کنید.. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه.شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ فیله شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 70 گرم پنیر رنده شده 10-15 میلی لیتر خامه ریحان خشک طبق ذائقه 1 سر کوچک گل کلم روغن زیتون نمک، پاپریکا، فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری سس سویا مواد خمیر برای سرخ کردن گل کلم: 180 گرم آرد 1/4 قاشق چایخوری نمک 240 میلی لیتر آب سرد برای فیلینگ، پنیر خامه ای،خامه، پنیر رنده شده را مخلوط کرده، ریحان خشک (اختیاری) را اضافه کرده و مخلوط کنید.فیله مرغ را در ظرفی چرب شده بریزید و با برس روغن بزنید و مزه دار کنید. همانطور که در فیلم نشان داده شده است، برش های مانند جیب های کوچکی کناره فیله مرغ درست کنید و با مواد پنیری پر کنید و ظرف را به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید،برای خمیر، آرد، نمک و آب را در یک کاسه مخلوط کنید. گل کلم ها را به خمیر آغشته کنید و دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ کنید،سپس روی گل کلم های سرخ شده سس سویا بریزید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید،و با مرغ های پرشده با پنیر سرو کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید . خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊 . طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم) شکر ۱ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه . اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم . پ.ن : جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۵۰۰ گرم زردآلو که هسته اش را جدا کردین با غذاساز یا هر وسیله ای پوره کنید من تعدادی رو هم خرد کردم شکر را اضافه ومخلوط کنید وروی حرارت قرار بدین اول رقیق میشه وشروع به کف کردن میکنه کف روش را بگیرید تا مارمالادتون شفاف بشه برای ۵۰۰ گرم زردآلو بسته به ترش وشیرین بودنش از ۳۵۰ تا ۵۰۰ گرم شکر می تونید بریزید من ۴۰۰ گرم استفاده کردم حدود بیست دقیقه بزارید بمونه تا به غلظت برسه کمی زعفران هم برای رنگ بهتر می تونید بهش اضافه کنید یک ق چ پودر ژلاتین را با یک ق س آب یا گلاب مخلوط کنید وقتی قوام اومد بهش اضافه کنید ودر نهایت ۱ق چ آبلیمو ترش برای اینکه شکرک نزنه قل های ریز که زد شعله را خاموش کنید واجازه بدین خنک بشه وداخل ظرف بریزید 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی پیتزایی خوشمزه😋😍 مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد .ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو😋😍 مواد لازم🔻 لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم برنج: 4 پیمانه گوشت چرخ کرده: 400 گرم پیاز: 1 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری روغن: به مقدار لازم نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم زعفرون هر چقدر کَرَمته نکات پخت🔻 لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید. ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براتون یک فینگرفود رااحت و آسون آوردم مواد لازم: ۶ عدد نان تست ۲ تخم مرغ ۸۰ میلی لیتر یا یک سوم پیمانه شیر یک پنس نمک ۶ ورق پنیر دلخواه مثل گودا ۶ سوسیس پخته شده - کناره های نون هارو ببرین و با وردنه نازک کنین و روشون مواد دلخواه بزارین و رول کنین و داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بغلطونین بعد خواستین داخل آرد سوخاری بغلطونین بعد در روغن داغ یا کره کم، سرخ کنین هر طرفشونو. زیاد روغن نریزین چون خیلی جذب میکنه روغنو. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ژله آلبالو یا انار ۱ بسته ژله کیوی ۱ بسته پاناکوتا ۴ لیوان رنگ خوراکی سبز تیره طرز تهیه پاناکوتا: شیر ۴ لیوان شکر ۱۰ ق غ خ پودر ژلاتین ۴ ق غ خ سرپر آب سرد ۲/۴ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر و شکر رو باهم مخلوط کنید میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه پودر ژلاتین رو میریزیم روی آب سرد و هم میزنیم اسفنجی که شد میذاریم روی کتری تا حل بشه و یکدست. خامه رو هم میذاریم روی حرارت غیر مستقیم کتری تا رقیق بشه حالا چند قاشق از شیر داغ میریزیم داخل خامه و هم میزنیم تا کاملا رقیق بشه بعد خامه رو به بقیه شیر اضافه از روی حرارت برمیداریم و در آخر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم. میتونید بجای پاناکوتا از ترکیب شیر و ژله آلوءورا یا ژله های رنگی استفاده کنید. قلب هارو سر و ته روی ژله بچینید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم پیازدرشت یک عدد نمک وادویه به میزان لازم برنج ۴ پیمانه زعفران به میزان لازم سماق دوقاشق مرباخوری ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
که بی نظیره زمان هم نمیبره فوری🍕 کوکو مرغ فوری✅ مواد لازم برای چهار نفر سینه مرغ دو عدد جعفری خرد شده دو ق غ فلفل دلمه ای یک عدد ذرت پخته دو ق غ تخم مرغ دو عدد آرد دو ق غ سر پر نمک دو ق چ فلفل سیاه پودر سیر .آویشن. پودر پیاز و فلفل پول بیبر به میزان لازم مواد کوکو رو خرد کنید تخم مرغ رو با ادویه ها خوب بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و به مولد کوکو اضافه میکنیم روغن رو میزاریم خوب داغ بشه و مواد کوکو رو قاشق قاشق داخلش می ریزیم نوش جان♥ 😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله با طرح پرنسس های والت دیزنی😍😍 من که عاشقشونم.پ طرح پسرونه هم انشالله بعدا میذارم قالبتون میتونه پلاستیکی، سیلیکونی یا شیشه ای باشه . قبلش باید چربش کنید. ژله سیندرلا: ۱ بسته ژله اکلیلی آبی فرمند+ دو لیوان آبجوش خوب هم بزنید ، اگه حل نشد روی بخار کتری هم بزنید و بعد بریزید تو ظرف و بره یخچال برای ۵ ساعت حدودا. ژله سفید برفی : یک بسته ژله اناناس + یک لیوان آبجوش وقتی خوب هم زدید و ذراتش حل شد و خووووووووب سرد شد ( حتما سرد شه وگرنه شیر میبُره تکه تکه میشه. ) ۱ لیوان شیر بریزید داخلش. بذارید یخچال . ژله صورتی هم به همین ترتیب توش شیر ریختم و درست کردم. طرح هاشونم توی پینترست هست میتونید دانلود کنید پرینت بگیرید. تو کانال تلگرامم همین طرح هارو گذاشتم میتونید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی آبپز 4 عدد متوسط تخم مرغ 3تا 4 عدد نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(2قاشق چایخوری) پودر پیاز یا سیر به دلخواه سبزی کوکو 500 گرم تخم مرغ 4 تا 5 عدد آرد 2 قاشق غذاخوری برای پیوستگی کوکو و تمیز برش خوردن ارد اضافه میکنیم نمک و فلفل و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده(به دلخواه) زردچوبه (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی در زمان سرخ شدن اضافه میشود) زرشک و گردوی نگینی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه) سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه کوکو سیب زمینی برای کوکو دورنگ باید کمی شل تر از حالت معمولی باشد. مواد کوکو سیب زمینی را کف تابه یا ظرف فر که چرب کردید بریزید و یکنواخت صاف کنید. تابه را روی گاز با حرارت ماوسط قرار دهید تا کمی نیم بند شود. میتوانید در فر 180 درجه قرار دهید و گاهی چک کنید هر وقت روی کوکو نیم بند شد از فر خارج کنید. در این فاصله مواد کوکو سبزی را آماده کنید. ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید. گردو و زرشک را در صورت تمایل بیفزایید. حالا مایه کوکو سبزی را روی کوکو سیب زمینی نیم بند پخش کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکو معزپخت شود. برای پخت کوکو روی گاز حتما صبر کنید تا روغن داخل تابه خوب داغ بشه بعد مواد کوکو سیب زمینی رو توی تابه پهن کنید. اگر روی گاز کوکو را میپزید ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی کمی پف کرده و وقتی کوکو خودش را گرفت در تابه را باز کنید. حتما حرارت متوسط باشد تا وسط کوکو مغزپخت شود. بعد از اینکه کوکو پخت آنرا برش زده و برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود. اگر تابه را در فر قرار میدهید نیازی به پوشاندن روی تابه نیست...حرارت 180 درجه تا زمانی که خلال دندان از داخل کوکو تمیز خارج شده و دور کوکو طلایی شود. این مواد برای تابه گرد با قطر 30 سانت یا مستطیل 20×30مناسب است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شما میتونید این کوکی را توی فر هم درست کنید با دمای 180درجه حدود ده دقیقه حتما چک کنید مواد لازم ....... شکلات صبحانه 200گرم یا سه چهارم لیوان که من از مارک ایرانی فرمند استفاده کردم نوتلا هم می شه ولی خیلی گرون شده ارد کیک پزی 150گرم یا یک لیوان وربع تخم مرغ یک عدد طرز تهیه............ شکلات وتخم مرغ را خوب مخلوط کنید تا بکدست بشه ارد را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونسبتا نرم بدست بیاد من 150گرم ارد را کامل استفاده کردم ممکنه چون ری اردها فرق داره واسه شما کمی کمتر یا بیشتر بشه که البته بعید میدونم خمیر که یکدست شد اصلا نیاز به استراحت نداره تابه را دولایه کاغذ روغنی بیندازید واشر تابه را در بیاریدو سایز خمیر دست خودتان است که دوست داشته باشید کوکی کوچک یا بزرگ باشه در دست خوب گرد کنید وبا فاصله توی تابه بچینید وبا هر وسیله ای که دارید یا انگشت اشاره حفره ای وسط شیرینی ایجاد کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم توی فیلم نشون دادم میزان حرارت را حدود ده دقیقه که گذشت در تابه را باز وشیرینی را چک کنید ممکنه حفره ها بخاطر پف کوکی کمی محو بشه اشکالی نداره بازم کمی توی حفره را فشار بدین تا گود بشه با احتیاط گوشه یکی از کوکی ها را بلند کنید کمی طلایی شده کافیه کوکی ها تا داغ است کاملا نرمه وصبر کنید تا خنک بشه وسفت تر بشه بعد توی حفره ها را با شکلات یا مربا یا بریلو وهر چیزی دوست دارین پر کنبد حتی میتونید ساده باشه کلا سلیقه ایه کوکی را توی ظرف دردار نگهداری کنید تا یکماه هم قابل نگهداریه با سایز متوسط کوکی را درست کنید حدود 18تا کوکی بشما می دهد نکته ..... این کوکی ها کاملا طعم شکلات میده وبسیار خوشمزه اس 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر چدار ۲ پیمانه کالباس خرد شده ۱ پیمانه پیازچه خرد شده ۲ قاشق چایخوری فلفل ۱ قاشق چایخوری نان تست ۱ بسته تخم مرغ ۳ عدد نمک نصف ق چایخوری فلفل نصف ق چایخوری شیر نصف پیمانه پنیر پارمسان ۲ پیمانه در یک کاسه پنیر، کالباس، پیازچه و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. گوشه های ورقه های تست را برش بزنید و با وردنه باز کنید و از مواد داخل آن ریخته و رول کنید و از وسط برش دهید.در یک کاسه ی دیگه ۳ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و شیر را ترکیب کنید. رولها را در مایه ی تخم مرغی بغلتونید وسپس در پنیر پارمسان بزنید و در قالب کمربندی کنار هم بچینید. روی قالب را سلیفون بکشید و ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این دسر با بیس نرم و لطیف و با ترکیب مزه های نوتلا ، پنیر و خامه به تنهایی حریف تمام دسرهاست نگی نگفتی🍰 مواد لازم : نان تست سفید: به اندازه ظرفتون شیر : دو‌لیوان و نصف کرم کارامل: یک بسته شکر: نصف استکان پنیر کیبی: ۷ عدد قشطه یا خامه صبحانه: ۱ بسته شکلات نوتلا یا صبحانه: سه قاشق غ خ سر پر برای دیزایین: میوه ،شکلات ، یا مثل من پودر بیسکوییت شکلاتی شیر و با شکر و پودر کارامل میجوشونیم یکی دو تا غل که زد خاموش میکنیم بقیه موارد دقیقا عین کلیپ 😍😍😍😍 ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ کیک کدوحلوایی مواد لازم: آرد ۲لیوان (۲۶۰گرم) شکر ۲۲۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد پوره کدو حلوایی ۱ لیوان (حدود ۲۰۰گرم پوره شده)(۳۵۰گرم کدوی خام) ماست بدون آب ۵قاشق غ روغن ۱ لیوان(۱۹۰ تا ۲۰۰گرم) بکینگ پودر ۱ ق غ(۸تا۱۰ گرم) دارچین نصف ق چ گردوی خرد شده در صورت دلخواه طرز تهیه: ابتدا کدو رو پوست گرفته و با کمی آب میزاریم بپزه تا جاییکه کاملا آبش تبخیر بشه و با ته قاشق له میکنیم تا کاملا پوره بشه . همه مواد رو اماده کنید بیرون بزارین تا به دمای محیط برسه . مرحله بعد آرد و بکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا کرم رنگ و روشن بشه ؛ سپس ماست را اضافه کنید یک دقیقه بزنید و بعد روغن را اضافه کنید چندثانیه بزنید. پوره کدو را هم اضافه کنید و خوب مخلوط که شد ارد الک شده را در سه مرحله اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید اگر خواستین در آخر گردوی خرد شده هم بریزین من نریختم مواد را داخل قالب چرب شده با ارده میریزیم . در فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم این مدل مرغ رو آموزش بدم که اگه دوست داشتین برای شام درست کنید. . مرغ رو با نمک.زردچوبه.فلفل یا پاپریکا و آبلیمو و پیاز مزه دار کنید. اون موادم که برای طعم گرفتن مجدد هنگام سرخ شدن مرغ ها هستش. الان حتما میگین با کیسه گذاشته تو فر و سرطان زا هست و از این چیزا.اینا کیسه های مخصوص فر هست به اسم تنورک که وقتی مواد رو توش گذاشتین چندتا سوراخ ریز روش بزنین که هوا توش جریان داشته باشه.اگرم از این کیسه ها پیدا نکردین.میتونین از فویل استفاده کنید و جوجه ها رو توی سینی فر بزارین و روش رو فویل بزارین. اگر کلا نخواستین از فر استفاده کنید هم میتونید روی گاز با حرارت کم سرخشون کنید. دیگه فکر کنم نکته ای نمونده باسه نوش جان. آها راستی اون سیب زمینی ها رو هم بد نیست طعم دار بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. یه دسر خوشمزه و عالی آوردم براتون ☺.شما می تونید فقط این پودینگ رو خالی درست کنید من از بیسکوییت و موز و گردو هم استفاده کردم و داخل جام ها لا به لا ریختم . برای کسایی که کدو حلوایی هم دوست ندارن می تونید درست کنید چون فکر نمی کنن کدو حلوایی توش داره 😉 به خصوص برای بچه ها درست کنید هم مقوی هم خوشمزه آخر سرهم یک و نصفیش نصیب پسر جان شد . برای حدودا دو عدد جام (همینی که در کلیپ هست) پوره کدو حلوایی یک لیوان شیر یک لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر ۱ ق غ( بستگی به کدوحلوایی داره) (می تونید نریزید و یا حذف کنید) بیسکوییت پتی بور یک بسته (۳۰ تایی) زعفران به میزان لازم وانیل به میزان لازم موز و گردو به میزان لازم کدو حلوایی رو پوست کندم و خرد کردم . حدودا ۴۰۰ گرم کدو حلوایی شد داخل ظرفی ریختم و نصف لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه و آبی نمونه و بعد از پخت له کردم و پوره کدو حلوایی شد . بیسکوییت ها رو هم من کمی پودر کردم می تونید خرد کنید . برای تهیه پودینگ کدو حلوایی :شیر و نشاسته و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کردم و مدام روی حرارت کم هم زدم تا به غلظت مناسب برسه . و آخر کار کمی زعفران و وانیل ریختم (می تونید گلاب هم بریزین) داخل جام ها لایه ها رو به ترتیب با پودینگ کدو حلوایی و بیسکوییت و موز و گردو پر کردم . یه کم یخچال گذاشتم و بعد آماده سرو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛