eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ کیک کدوحلوایی مواد لازم: آرد ۲لیوان (۲۶۰گرم) شکر ۲۲۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد پوره کدو حلوایی ۱ لیوان (حدود ۲۰۰گرم پوره شده)(۳۵۰گرم کدوی خام) ماست بدون آب ۵قاشق غ روغن ۱ لیوان(۱۹۰ تا ۲۰۰گرم) بکینگ پودر ۱ ق غ(۸تا۱۰ گرم) دارچین نصف ق چ گردوی خرد شده در صورت دلخواه طرز تهیه: ابتدا کدو رو پوست گرفته و با کمی آب میزاریم بپزه تا جاییکه کاملا آبش تبخیر بشه و با ته قاشق له میکنیم تا کاملا پوره بشه . همه مواد رو اماده کنید بیرون بزارین تا به دمای محیط برسه . مرحله بعد آرد و بکینگ پودر و دارچین را ۳بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا کرم رنگ و روشن بشه ؛ سپس ماست را اضافه کنید یک دقیقه بزنید و بعد روغن را اضافه کنید چندثانیه بزنید. پوره کدو را هم اضافه کنید و خوب مخلوط که شد ارد الک شده را در سه مرحله اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید اگر خواستین در آخر گردوی خرد شده هم بریزین من نریختم مواد را داخل قالب چرب شده با ارده میریزیم . در فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم این مدل مرغ رو آموزش بدم که اگه دوست داشتین برای شام درست کنید. . مرغ رو با نمک.زردچوبه.فلفل یا پاپریکا و آبلیمو و پیاز مزه دار کنید. اون موادم که برای طعم گرفتن مجدد هنگام سرخ شدن مرغ ها هستش. الان حتما میگین با کیسه گذاشته تو فر و سرطان زا هست و از این چیزا.اینا کیسه های مخصوص فر هست به اسم تنورک که وقتی مواد رو توش گذاشتین چندتا سوراخ ریز روش بزنین که هوا توش جریان داشته باشه.اگرم از این کیسه ها پیدا نکردین.میتونین از فویل استفاده کنید و جوجه ها رو توی سینی فر بزارین و روش رو فویل بزارین. اگر کلا نخواستین از فر استفاده کنید هم میتونید روی گاز با حرارت کم سرخشون کنید. دیگه فکر کنم نکته ای نمونده باسه نوش جان. آها راستی اون سیب زمینی ها رو هم بد نیست طعم دار بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. یه دسر خوشمزه و عالی آوردم براتون ☺.شما می تونید فقط این پودینگ رو خالی درست کنید من از بیسکوییت و موز و گردو هم استفاده کردم و داخل جام ها لا به لا ریختم . برای کسایی که کدو حلوایی هم دوست ندارن می تونید درست کنید چون فکر نمی کنن کدو حلوایی توش داره 😉 به خصوص برای بچه ها درست کنید هم مقوی هم خوشمزه آخر سرهم یک و نصفیش نصیب پسر جان شد . برای حدودا دو عدد جام (همینی که در کلیپ هست) پوره کدو حلوایی یک لیوان شیر یک لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر ۱ ق غ( بستگی به کدوحلوایی داره) (می تونید نریزید و یا حذف کنید) بیسکوییت پتی بور یک بسته (۳۰ تایی) زعفران به میزان لازم وانیل به میزان لازم موز و گردو به میزان لازم کدو حلوایی رو پوست کندم و خرد کردم . حدودا ۴۰۰ گرم کدو حلوایی شد داخل ظرفی ریختم و نصف لیوان آب اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه و آبی نمونه و بعد از پخت له کردم و پوره کدو حلوایی شد . بیسکوییت ها رو هم من کمی پودر کردم می تونید خرد کنید . برای تهیه پودینگ کدو حلوایی :شیر و نشاسته و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار دادم و بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کردم و مدام روی حرارت کم هم زدم تا به غلظت مناسب برسه . و آخر کار کمی زعفران و وانیل ریختم (می تونید گلاب هم بریزین) داخل جام ها لایه ها رو به ترتیب با پودینگ کدو حلوایی و بیسکوییت و موز و گردو پر کردم . یه کم یخچال گذاشتم و بعد آماده سرو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور برای 4 تکه مرغ هست. من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست. در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید. تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید. به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره. حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه. در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه. وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه. بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه) حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه. با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هستن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور برای 4 تکه مرغ هست. من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست. در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید. تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید. به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره. حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه. در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه. وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه. بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه) حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه. با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هستن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخلوط نکات یه ترشی خوب اینه: ❌دلیل کپک‌زدن ترشی ها خیس بودن ظرف یا مواده اما موادی که با سرکه جوشیده همین که آبش کشیده بشه کافیه مثل لوبیا سبز ❌دلیل شل و نرم‌شدن ترشی چفت نشدن درب و هوا کشیدن ❌❌اگر سرکه گلوتون رو اذیت نمی کنه و با ترشیش مشکل ندارید می تونید شیشه رو فقط با سرکه پر کنید ‌آب اضافه نکنید من اب جوشیده سرد اضافه می کنم و ترشی ملایمی میشه که معده رو هم اذیت نمی کنه ❌لوبیا که اولین قل رو زد شعله رو خاموش کنید چون لوبیا پخته نمی خوایم ❌بعضی لوبیاها دانه دارن ته ظرف تهنشین میشه جدا کنید تا ترشی قشنگ تری داشته باشید ❌ادویه این‌ترشی فقط تخم گشنیز و نمک و من فلفل تند سبز داخل ترشی زدم اگر ندارید فلفل سیاه بزنید ❌دو‌ روز اول ترشی بیرون یخچال باشه بعد بذارید یخچال دو هفته دیگه آمادست🥰۲۰روز بمونه که دیگه عالی میشه مواد لازم:لوبیا سبز،هویج،گل گلم ،فلفل دلمه،فلفل تند مقدار هر کدام اختیاری هست می تونید چند حبه سیر هم بذارید داخلش،نمک و تخم گشنیز به مقدار ذائقه خودتون ❌سرکه برای ترشی با آب جوشیده سرد به نسبت مساوی مخلوط بشه من پنج لیوان سرکه و پنج لیوان آب جوشیده سرد ریختم 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک شربتی😍😋 سلام سلام چطورین بچه ها چه خبرا خوبین امروز یه آموزش خیلی سریع و فوری بی نهایت عالی و خوشمزه داریم مواد لازم برای پانزده عدد پیراشکی تخم مرغ یک عدد ماست شیرین سه ق غ سر پر آرد یک لیوان سر پر بکینگ پودر دو ق چ سرخالی شکر دو ق غ مواد لازم برای شربت شکر یک لیوان ..آب دو سوم لیوان ..گلاب دو ق غ .زعفران یک ق غ .آبلیمو یک ق چ اول مواد شیره رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزلریم شکر کامل حل بشه و خاموش میکنیم میزلریم کنار تا کامل سرد بشه برای خمیر پیراشکی تمام مواد به جز آرد رو مخلوط میکنیم بعد یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم خمیر کاملا چسبناک و سفت خمیر رو داخل قیف پلاستیکی میرزیم روغن رو میزلریم خوب داغ بشه بعد با قیف داخل روغن میزنیم با قیچی تمیز چرب برش بدین حرارت باید ملایم باشه هم خوب سرخ بشه هم مغز پخت بشه خوب سرخ شد ار روغن دربیارین داخل شربت سرد سه دقیقه بمونه و دربیارین 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قند فانتزی 😍😋 مواد لازم: شكر 🍚1 پ گل محمدى خشك 🌹1 پ گلاب🌹 1-2 ق س گل محمديها رو چند پالس با غذاساز ميزنيم بعد شكر رو اضافه و يكى دو پالس ميزنيم بايد توجه كرد شكرها خيلى پودر نشن و قندمون در نهايت زبر بشه يكى دو قاشق گلاب زده و چند پالس ديگر ميزنيم موادمون بايد يه كوچولو نم بشن همين بعد در قالبهاى ريز شكلات ريخته و يك روز ميذاريم خشك بشن در محيط آشپزخونه بعد از قالب درآورده و سرو ميكنيم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم پیازدرشت یک عدد نمک وادویه به میزان لازم برنج ۴ پیمانه زعفران به میزان لازم سماق دوقاشق مرباخوری ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد بروکلی بروکلی خرد شده ، هویج رنده شده ، ذرت پخته شده ، شیوید خرد شده ⚜️برای سسش ماست به میزان بیشتر از مایونز ، مایونز نصف ماست(یا میتونید نزنید)، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر یا یک حبه سیر رنده شده(قابل حذف) ✅سالاد خیار خیار ورقه ای ، پیاز بنفش حلقه شده ، ذرت پخته ، شیوید خرد شده ⚜️برای سس مایونز ، ماست ، آبلیمو به مقدار کم ، نمک ، پونه ، نعنا خشک ✅سالاد سیب زمینی سیب زمینی پخته ، ذرت پخته ، خیارشور خرد شده ، شیوید خرد شده ، پیازچه خرد شده ⚜️برای سس مایونز ، ماست ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ✅همه سالادها رو یک ساعت با سس مزه دار کنید و در بخچال بذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خوشمزه پاییزی🎃 کدوحلوایی یا کدوتنبل . کاپ کیک کدوحلوایی🎃 تخم مرغ درشت ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم وانیل ۱ق چ روغن مایع ۱۵۰ گرم پوره کدوحلوایی ۲۳۰ گرم آرد سفید سه صفر ۲۷۰ گرم بیکینگ پودر ۲ق چ نمک ۱/۴ ق چ دارچین ۱ق چ زنجبیل ۱/۲ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ 🎃برای رویه کاپ کیک(استروسل) آرد ۳۰ گرم شکر ۲۰ گرم کره ۲۰ گرم مغز تخمه کدوحلوایی ۲۰ گرم همه رو با هم ترکیب کنید بذارین کنار میتونین به این مواد دارچین و کمی جوز اضافه کنید که عطر بیشتری به کیک بده تخم مرغ،شکر و وانیل با همزن بزنید تا کشدار و رنگش روشن بشه.روغن و پوره کدو بریزین و مخلوط کنید در آخر آرد،بیکینگ پودر،نمک و ادویه هارو دوبار الک کرده و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.خمیر کیک رو در کپسولهای کاپ کیک بریزین روشو از موادی که آماده کردین پخش کنید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا نیم ساعت بذارین. این تایم برای همه فرها یکسان نیست با خلال چوبی تست کنید 🎃برای تهیه پوره کدو آنرا با پوست بخار پز کرده سپس با قاشق از پوست خارج کنید اگر کدو آبدار بود مجددا روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده شود و با گوشتکوب برقی پوره کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
61.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکی عاشق بیاد اینجا😍👇 50نوع غذا با چرخ کرده🥓 50نوع غذا با 🍗 مرحله به مرحله یه عالمه 🥗🍧🍰 و5دقیقه ای درست کن 😁😉 https://eitaa.com/joinchat/162136108C99f6fd6bf9 https://eitaa.com/joinchat/162136108C99f6fd6bf9 شیک کن😍☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
این شما و این هم رشته پلو جان😍😋. . 🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزهه😻 ۱۲۵ گرم کره نصف لیوان چایخوری روغن ۲لیوان ارد ۱لیوان شکر نصف فنجان چایخوری ارده ۲ لیوان شیر ۱ ق چ وانیل ‎کره را ذوب کنید، روغن بریزید آرد دو بار الک شده را اضافه کرده و با یک قاشق چوبی مدام روی حرارت کم هم بزنید من حدود۳۵ تا۴۰ دقیقه با حوصله آن را تفت میدم تا طلایی رنگ شه و بعد شکر و ارده رو اضافه میکنیم و مخلوط شیر و وانیل رو به تدریج اضافه کنین و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. آن را از اجاق گاز بردارید و بگذارید ۱۰ دقیقه استراحت کند. سپس تا وقتی گرمه با اسکوپ بستنی تزئین کنید. عالیی میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥞 😋👌 ▫️چهار تا سفیده تخم مرغ ▫️نصف لیوان ارد جو دوسر ▫️یک قاشق چای خ بیکینگ پودر ▫️مقداری وانیل ▫️کمی دارچین ▫️نصف یک عدد موز متوسط ▫️نصف لیوان ماست کم چرب(میتونید از ماست ایسلندی یا پرو ماست هم استفاده کنید) ▫️یک قاشق غ خوری کره بادام زمینی اخر سر +اون نصف موز 🛑چهار تا سفیده تخم مرغ رو به همراه نصف لیوان آرد جو دوسر،وانیل،بیکینگ پودر،دارچین،ماست و موز داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید تابه نچسب رو کمی چرب کنید از مواد داخل تابه بریزید و اجازه بدین با حرارت متوسط بپزه اخر سر با اون نصف موز و کره بادام زمینی و عسل تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛