eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 ۳ عدد تخم مرغ ۳ ق غ ماست سفت شیرین ۴ ق غ سر صاف آرد الک شده(آرد قبل از الک کردن منسجم و سنگینه و مقدارش بیشتر میشه،الک کنید بعد ۴ قاشق سر صاف استفاده کنید) یک ق چ بکینگ پودر کمی وانیل زعفران دمکرده مقداری گردوی خرد یا آسیاب شده سه ق غ زنجبیل یک ق چ دارچین یک ق چ پودر گل سرخ یک ق م مواد لازم برای شهد خاگینه🔻 شکر یک لیوان آب نصف لیوان زعفران دمکرده دو ق غ گلاب سه ق غ ‌ این خاگینه بسیار خوشمزه ست و برای سرخ کردنش اصلا روغن زیادی لازم نیست یک الی دو قاشق روغن مایع کافیه با چاقوی تیز و به آرامی برش بزنید تا مواد داخل خاگینه جدا نشه خاگینه میتونه گرم یا سرد سرو بشه ‌ این خاگینه حتی بدون مغزیجات هم خیلی خوشمزه ست😋 ‌ نیاز نیست شهد زیاد بجوشه همین که شکر حل شد و به جوش اومد حرارت رو خاموش کنید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آماده سازی🔻 بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید . بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در بیاورید. همراه با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین و خوشمزه ترین مرغ مجلسی ران مرغ یا سینه فلفل دلمه چند تیکه چوب دارچین یه تیکه هویج چند عدد زعفران دم‌کرده غلیظ ادویه (پاپریکا،پودر گوجه،فلفل سیاه،نمک)پودر سیر دلخواه پیاز دو عدد روغن برای سرخ کردن رب دو ق غ ابتدا مرغ با زعفران غلیظ آغشته کرده بعد ادویه ها رو میزنیم .پیاز نگینی میکنیم با روغن کمی تفت میدیم تا سبک شه بعد زردچوبه به پیاز اضافه میکتیم و مرغ ها رو میجینیم و با شعله متوسط تفت میدیم و میزاریم مرغ ها خوب تفت بخوره .فلفل دلمه هویج میزاریم به یه تیکه چوب دارچین ،میزاریم خوب تفت بخوره رب میریزیم وسط تابه میزاریم با شعله کم خوب تفت بخوره آب جوش میریزیم .در اواسط پخت آبغوره میریزیم. شعله کم باشه تا مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 کلم یک عدد سرکه سفید یک سوم لیوان گوشت چرخ شده ۵۰۰گرم برنج نیم پزشده یک لیوان جعفری خردشده ۴قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم پیازرنده شده یک عدد موادسس دلمه هویج رنده شده یک عدد پیازیک عدد فلفل دلمه یک عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم ابتداآب رومیزاریم جوش بیادبهش سرکه رواضافه میکنیم کلم روداخل آب میزاریم اجازه میدیم تاکلم نرم بشه موادداخلی دلمه رودرست میکنیم گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،نمک وادویه،جعفری خردشده،برنج نیم پزشده همه روباهم مخلوط میکنیمموادسس دلمه روهم سرخ میکنیم ابتدا پیازخردشده روتفت میدیم بهش هویج رنده شده رواضافه کرده هویجهاکه تفت خوردن بهش فلفل دلمه ونمک وادویه ورب روهم اضافه میکنیم نصف لیوان آب میریزیم اجازه میدیم تاسس رنگ بازکنه برگ کلم روروی سطح کارپهن میکنیم ازوسط برش میزنیم وقسمت وسط کلم که یکمی سفتره جدامیکنیم مواددلمه روبه حالت لوله ایی درمیاریم وسط برگ میزاریم ومطابق کلیپ رول میکنیم دلمه های رل شده روداخل سس میچینیم وبقیه آب روبهش اضافه میکنیم میزاریم تاپخته بشه 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🌼👉
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا با نان لواش 😍😋 یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه ۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه ۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید (برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید) کف قالب رو چرب کنید کمی سس کچاپ یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید کمی پنیر پیتزا و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میشه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین و خوشمزه ترین مرغ مجلسی ران مرغ یا سینه فلفل دلمه چند تیکه چوب دارچین یه تیکه هویج چند عدد زعفران دم‌کرده غلیظ ادویه (پاپریکا،پودر گوجه،فلفل سیاه،نمک)پودر سیر دلخواه پیاز دو عدد روغن برای سرخ کردن رب دو ق غ ابتدا مرغ با زعفران غلیظ آغشته کرده بعد ادویه ها رو میزنیم .پیاز نگینی میکنیم با روغن کمی تفت میدیم تا سبک شه بعد زردچوبه به پیاز اضافه میکتیم و مرغ ها رو میجینیم و با شعله متوسط تفت میدیم و میزاریم مرغ ها خوب تفت بخوره .فلفل دلمه هویج میزاریم به یه تیکه چوب دارچین ،میزاریم خوب تفت بخوره رب میریزیم وسط تابه میزاریم با شعله کم خوب تفت بخوره آب جوش میریزیم .در اواسط پخت آبغوره میریزیم. شعله کم باشه تا مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛