سلام سلاااااااااااام 👋 جانان جان 🫶
#باقلوا_بقچه_ای
یه باقلواااا در حد تیم ملی 🤣 خوشمزه براتون آوردم که نگمممممممم برااااتون 🤌😋چی شده
مواد لازم برای خمیر باقلوا
تخممرغ کامل یک عدد
زرده تخممرغ یک عدد
روغن نیمه جامد دو ق غ
آب دو ق غ
نمک یک پنس
آرد یه اندازهای که خمیر به دست نچسبه کم کم اضافه کنید 🙏
همه مواد به غیر از آرد اضافه کنید خوب هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد
بعد آرد کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشین و به دست نچسبه👌👌
خمیر تو یه نایلون تو یخچال میذاریم تا دو ساعت استراحت کنه
❤️🧡💛💚🩵
مواد میانی باقلوا
نصف لیوان گردوی پودر شده
۱٫۴ لیوان پودر پسته
۱٫۴ لیوان پودر قند
مواد لازم برای شهد
شکر یک و نیم لیوان
آب یک لیوان
هل و زعفران به میزان لازم
آبلیمو چند قطره
آب و شکر روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه آبلیمو رو اضافه میکنیم پنج دقیقه بجوشه بعد هل و زعفران میریزیم حرارت خاموش میکنم
کل زمان جوشیدن شهد ۷ دقیقه
💐💐💐💐💐💐💐
بعد از اینکه باقلواااا رو پیچیدم
🎀نکته خیلی مهم🎀
حدوداً ۶ ساعت باید تو محیط آشپزخونه بمونم تا باقلواخشک بشه
بعد تو فر ۱۸۰ درجه که از قبل روشن کردیم میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه
پخت که به نصف رسید حرارت بالا رو هم روشن میکنیم تا روی باقلوا طلایی بشه زیاد نه فقط در حدی که رنگ بگیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ياقوتى ⛱
🔴مواد لازم🔻 🍧
▫️ ژله آلوورا یک بسته،
▫️خامه صبحانه 100 گرم،
▫️ژله انار یک بسته،
▫️انار دون شده
▫️ژله آلوورا یک عدد
🔴طرز تهیه🔻🍷
🔸ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد)
نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده .
🔸50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده.
🥗🍗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پــروردگــارا✨🌸
در این شب دل انگیز
آنچه را که بیصدا✨🌸
از قلب عزیزانم گذر کرده
در تقدیرشان قرار ده✨🌸
تا لذتی دو چندان را
برایشان به ارمغان بیاورد✨🌸
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨🌸
🌸شبتون پر از آرامش 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#قند_تزیینی
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره .
🔷مواد لازم
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل ۲ ق م .
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه .
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم .
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گلدونی
♨️طرز تهیه کیک گلدونی:
پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر.
بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم.
بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكوى_كدو_سبز
✍🏻مواد لازم
كدوسبز:4-5عدد
جعفري:1/2پيمانه
پيازچه:1/2 پيمانه
شويد:1/3 پيمانه
تخم مرغ:2عدد
آرد:1/3 پيمانه
پل بيبر(فلفل تركيه):1ق چ خ
فلفل سياه:1ق چ خ
بكينگ پودر: 1 ق م خ
نمك:به مقدار لازم
✍🏻طرزتهيه
كدو هارا پوست كنده و رنده كنيد و با دست فشار دهيد تا آبش گرفته شود، همه مواد لازم را به آن اضافه كنيد و با دست خوب مخلوط كنيد.پس از آنكه خوب مخلوط شدن در داخل روغن بالا و پايين آن را سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن پاستا وگوشت 😉فوقالعاده خوشمزه 😋
برای درست کردن گراتن پاستا بهتره از پاستای که شیار دار ویا حفره ای هستن استفاده شه
پاستا رو پخته وابکش میکنیم توووووجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید(نسبت به وقتی که دم میزارید)آبکش که کردید آب سرد روش بریزید وکنار بزارید
قارچ رو اسلایس کنید وبا کمی روغن تفت بدید تا آبش کشیده شه اواخر پخت یک قاشق آب لیمو بزنید تا سیاه نشه تفت که داده شد با قاشق خالی کنید تو ظرف دیگه
یک عدد فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید وتو همون ماهی تابه تفت بدید ،تفت که دادید اونم خالی کنید
یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وتو همون ماهی تابه تفت دهید گوشت چرخ کرده اضافه کنید وسرخش کنید وقتی سرخ شد یک استکان آب بریزید ودرشو بزارید تا بپزه وبوی خامی گوشت گرفته شه ودوباره گوشت سرخ شه چند دقیقه آخر نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی آویشن میزنیم وبا هم تفت بدید ویک قاشق رب گوجه فرنگی هم بزنید چند ثانیه هم بزنید تا رب با گوشت قاطی شه وگاز رو خاموش کنید
فر رو روشن میکنیم با دمای صدوهشتاد درجه
سینی مورد نظر بیارید وکمی چرب کنید.چند ورق سیب زمینی کفش بچینید ضخامتش زیاد نباشه تا خوب پخته شن
پاستا رو سیب زمینی؛سپس گوشت چرخ کرده؛ قارچ؛فلفل دلمه ای بعدا سس سفید میریزیم ورو سس سفید پنیر پیتزا باید دو مرتبه این کار تکرار شه آخر ردیف دوباره سس وروش پنیر پیتزا ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه تا روش برشته شه
عزیزان آگه دیدید زیرش داره برشته میشه وروش هنوز طلای نشده گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیر طلای شه
عزیزان سس سفید اختیاریه دوست ندارید نریزید ولی با سس سفید طعمش عالیه 👌
مواد رو با روغن خیلی کم سرخ کنید تا چرب وچیلی نشه
عزیزانی که فر ندارن میتونن تو قابلمه به همین ترتیب بچینن ودم کنی بزارن وبزارید رو شعله کم تا مثل ماکارونی دم بکشه ولی روی پنیر طلای نمیشه
عزیزان فویل نمیخواد همین جوری بزارید تو فر 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_خرمایی_بدون_فر
موادلازم :
1/2 لیوان روغن جامد(من از 100 گرم کره استفاده کردم)
1/3لیوان شیره خرما(از شیره خرما ارگانیک استفاده کنید، صنعتی وشرکتی مزه خوبی نداره)
1 عدد تخم مرغ درشت(من 2عددکوچیک ریختم)
2تا2/5لیوان آرد سفید قنادی
1 قاشق چایخوری پودر هل(میتونید دارچین هم بریزید)
3 قاشق غذاخوری گلاب
طرزتهیه :
روغن (یا کره نرم شده در دمای اتاق) را با تخم مرغ وگلاب وپودر هل مخلوط وبا چنگال هم بزنید، میتونید با همزن برقی هم استفاده کنیدتا مواد یکدست شود، بعد شیره خرما را اضافه و مخلوط کنیدوکم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ویکدستی بدست بیاد(شاید آرد بیشتر ویا کمتر استفاده بشه). از خمیر به اندازه یک گردو برداشته ودر دست گرد کنید ومهر دلخواه رو روی خمیر بزنید ودر تابه که کاغذ روغنی انداختهاید با فاصله گذاشته ودرب تابه را بسته ومیزاریم روی حرارت کم به مدت تقریبی 30 دقیقه تا کلوچه ها پخته شوند.
برای پخت در فر:
فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه. شعله پخش کن حتماً بزارید.
شعله زیاد کم نکنید چون کلوچه خوب پخته نمیشه.
میتونید از دو قاشق شکر هم استفاده کنید ولی من نریختم چون شیرینی کلوچه به اندازه بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#طرز_تهیه_کیک_بدون_فر_داخل_قالب_پلاستیکی
پیشنهاد میکنم حتما حتما این کیک رو امتحان کنید معرکه است من که خیلی خیلی خوشم اومد واقعا حرف نداره😍
بافت نرم و سبکی داره و میشه گفت تو دهن آب میشه😋
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه سر خالی
شکر و شیر و روغن مایع هرکدام نصف پیمانه
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل نصف قاشق چایخوری 📝طرز تهیه:
قبل از هرکاری شکر و وانیل و روغن را باهم مخلوط میکنیم، تخم مرغ هارا یکی یکی اضافه میکنیم، شیر را افزوده، آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و الک میکنیم، با لیسک مواد را مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود...
با فرچه روغن جداکننده (روغن جداکننده یعنی ترکیب مساوی... یک قاشق آرد، یک قاشق روغن جامد، یک قاشق روغن مایع) را به تمام قسمتهای قالب پلاستیکی میمالیم...
داخل قابلمه آب میریزیم، قالب را داخل قابلمه میگذاریم، زیر قابلمه را روشن کرده حرارت را زیاد میکنیم تا آب بجوش آید، همینکه آب بجوش آمد، حرارت را کم کم میکنیم، در قابلمه را با دمکنی میگذاریم، یه ربع صبر کنید، حرارت را خاموش کنید، قالب را از قابلمه خارج کنید...
صبر کنید تا کیک کاملا سرد شود، بعد قالب را برگردانید کیک به راحتی داخل ظرف سرو برمیگردد...
این کیک با چایی، قهوه، یاهر نوشیدنی فوق العاده است...#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر با قالب پلاستیکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تاتلی_لوکما
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان ماست
1 لیوان آرد
1 پنس نمک
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای شربت:
2 لیوان شکر
2 لیوان آب
یک برش کوچک لیمو
طرز تهیه:
برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود.
تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند) ❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی تند
مواد لازم برای تهیه یک شیشه ۸۰۰ گرمی ترشی:
1 فنجان سرکه سفید
نصف فنجان آب
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری دانه زیره سیاه
نصف قاشق چایخوری خردل خشک
طرز تهیه
موادی که بالا لیست شده را به ترتیب در یک ظرف مناسب روی شعله گاز مخلوط کرده بعد از اینکه به جوش رسید از روی شعله گاز برداشته، می گذارید خنک شود.
در مرحله بعد، موادی که می خواهید ترشی بگیرید مانند خیار را قبلا شسته و خشک شده آماده دارید، آنهار قطعه قطعه کنید و با چند تکه فلفل هالوپینو خردشده در شیشه مناسب ریخته روی آنها از مایع تهیه شده که تا حالا خنک شده می ریزیم . در ترشی را بسته در یخچال یا یک جای خنک نگهداری کنید تا بعد از چند هفته ترشی شما جای بیافتد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_خرمالو_پنبه_ای
#مافین_خرمالو
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
2 یا 3 خرمالو پوره شده (من از 2 عدد استفاده کردم)
1 لیوان روغن مایع
1/2لیوان گردو خرد شده
1/2لیوان چیپس شکلات
کشمش کمی(دلخواه)
جوز هندی بسیار کمی رنده شده
1 قاشق چایخوری دارچین
2 و نیم لیوان آرد
1 بسته وانیل (وانیل ترک 5گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 بسته بیکینگ پودر 10گرم(1قاشق مرباخوری)
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را کاسه ریخته وبا همزن برقی بزنید تا مایه سبک وکرمرنگ شود. روغن و پوره خرمالو ورنده جوز هندی و دارچین را اضافه وکمی هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را به مایه اضافه ومخلوط کنید. ودر آخر کشمش وگردو وشکلات چیپسی را ریخته وهم بزنید درحد مخلوط شدن. قالب مافین را چرب کنید ویا کپسول مافین بندازید درقالب و2/3 قالب را از مایه پر کنید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کیکها پخته شوند(زمان تقریبی حدود30 تا 40 دقیقه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_شکم_پر
مواد لازم :
بادمجان درشت 2 تا 3 عدد
گوشت چرخ کرده 200 تا 250 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه، زیره سبز به میزان لازم
میخک 1 سیر ( دلخواه )
جعفری مقداری
پنیر چدار رنده شده به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
طرز تهیه:
بادمجان را دو نیم کرده و وسط آن را خالی کنید سپس بر روی بادمجان ها مقداری نمک پاشیده تا آب بادمجان خارج شود. لایه میانی بادمجان را با خردکن یا هر وسیله ای خرد نمایید .
بادمجان ها روغن زده و در فر به مدت 6 دقیقه گریل نمایید.
در ظرفی جداگانه مواد میانی را به همراه بادمجان خرد شده ترکیب نماید. ابتدا پیاز، گوجه، رب، گوشت، نمک و ادویه، بادمجان و در نهایت جعفری خورد شده را با هم ترکیب و اجازه پخت دهید.
در ظرفی مناسب بادمجان ها را قرارداده سپس آن را با پنیر، مواد گوشتی آماده شده مجدد پنیر و به دلخواه روی آن را گوجه و فلفل قرار دهید و در نهایت سس گوجه که ترکیبی از رب گوجه و آب و در صورت دلخواه سیر رنده شده است را در ظرف ریخته و در دمای 200 درجه فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. غذای شما آماده است . نوش جان
نکته : به مواد گوشتی در صورت تمایل میتوانید میخک نیز اضافه نمایید تا عطر و طعم بهتری به غذای شما دهد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پخت گوشت در ظرف شیشه ای
پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه
_اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید
_همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه .
_ برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید
_اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم 😉
_مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛