eitaa logo
آشپزی خاص
100.2هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39هزار ویدیو
48 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ماست کباب🤤 یه غذای لذیذ و بسیار آسون 📍مواد لازم سینه مرغ یک عدد پیاز متوسط یک عدد فلفل دلمه یک عدد ماست یک پیاله کوچک کره ۳۰گرم زعفران دم کرده ادویه آویشن و فلفل سیاه . سینه مرغ رو مکعبی کوچک برش بزنید پیاز و فلفل دلمه رو خرد کرده به همراه ماست ادویه ها و آبلیمو ترش خوب مرنیت کنید و دو ساعت به بالا اجازه بدید که خوب مزه دار بشه سپس سینه مرغ و فلفل دلمه رو مطابق فیلم به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه از قبل گرم شده بچینید و سپس از ترکیب زعفران دم کرده و کره ذوب شده به جوجه ها رومال بزنید وقتی دوطرف جوجه سرخ شد کباب خوشمزه ما آمادس بی نهایت خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :👇 سبزی کوکو ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۳ الی ۴ ق غ روغن مایع ۳ ق غ نان تست گوجه گیلاسی برای تزیین دستور تهیه :👇 قالب سلیکونی طرح دلخواه(اگه میخواین طرحتون زیبا بشه حتما از قالب هایی استفاده کنین که شیار داشته باشه) نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه کاری طرز تهیه : سبزی و روغن و آرد و ادویه ها و تخم مرغ هارو داخل یه کاسه ریخته و با همزن هم میزنیم تا حسابی ترکیب بشه بعد،قالب سلیکونیمون رو روی سینی فر میزاریم،داخلش رو با روغن مایع حسابی چرب میکنیم و از مواد کوکو داخل قالب ها میریزیم،فر رو از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه گرم میکنیم و کوکو هارو به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با همون درجه ۱۸۰ میزاریم. نکته مهمی که باید بگم و همیشه هم خدمتتون گفتم مهربونا،درجه دماهای فرها شاید با هم فرق کنن، شما حین پخت چک کنین،سعی کنین قلق فر دستتون بیاد که چطوره مثلا من درجه دمای پخت این کوکو رو حدسی زدم(از روی شناختی که نسبت به دمای فرم داشتم). نکات رعایت بشه و قالب اگه خوب چرب بشه،قاعدتا کوکو اصلا به قالب نمیچسبه،دقیقا مث فیلم. نکته بعدی اینکه در ترکیب بالا مغز گردو خورد شده و زرشک هم میتونین بزنین. و این مقدار مواد داخل این قالب به تعداد ۳۰ عدد بهم فینگرفود داد. اضافه ی کاتر خورده ی هویج رو در سالاد استفا‌ده کنین،و اضافه ی لبه های نون رو همراه کوکو میل کنین نان تست بهتره از نان سحر استفاده بشه چون نونش خیلی خمیری و نرم نیست و راحت قالب میخوره. اگه دوس داشتین میتونین پیاز رنده شده هم به مواد کوکو بزنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان دلم ممنون که مثل همیشه لایک و کامنت برام میزارید ❤️ موادلازم برای قالب ۱۰×۱۰×۳۰👇👇 ارد نان فانتزی ۴۵۰ گرم شکر ۴۰ گرم نمک ۶ گرم مخمر فوری ۸ گرم بهبود دهنده ۴ گرم تخم مرغ درشت ۱ عدد شیر هم دمای محیط ۲۴۰ گرم کره همدمای محيط ۳۵ گرم پودر کاکائو ۱ق س آب ۱ ق غ طرز تهیه 👇👇 ابتدا تمام مواد خشک را با هم ترکیب کرده سپس تخم مرغ را بهش اضافه کنید هم با خمیرگیر هم با دست میتونید مواد را با هم ترکیب کنید سپس شیر را کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر جمع بشه بعد از جمع شدن خمیر کره را هم بهش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه با همزن و ۱۵ دقیقه با دست میتونید خمیر را ورز بدید خمیر را چانه کرده و به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت ترکیب پودر کاکائو و آب را اضافه کرده و مخلوط کنید هر دو چانه را ۱۰ دقیقه استراحت داده سپس پف خمیر را گرفته و مجدد ۱۵ دقیقه دیگه استراحت بدید بعد از استراحت دوم خمیر ها را طبق کلیپ به کمک دست تون باز کرده طوری که پف خمیر را نگیرید و خیلی آروم به کمک وردنه یک مقدار پهن کنید و از یک سمت شروع به رول کردن کنید و داخل قالب چرب شده گذاشته و مجدد داخل محیط استراحت بدید حتما درز خمیر را خوب ببندید که خمیر شکلاتی موقع پخت بيرون نزنه مثل من )تا جایی که خمیر لب به لب قالب پف کند سپس در قالب را هم چرب کرده و قالب را ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه اجازه پخت دهید بعد از اینکه از فر خارج کردید بلافاصله از قالب جدا کرده و اجازه بدید تا کاملا خنک بشه و بعد برش بزنید مواد لازم برای قالب ۲۰×۱۰×۱۰👇 ارد ۳۰۰ گرم شکر ۲۵ گرم نمک۴ گرم مخمر فوری ۶ گرم بهبود دهنده۳ گرم تخم مرغ کوچک ۱ عدد شیر ۱۵۰ گرم کره ۲۵ گرک پودر کاکائو ۱ ق غ آب ۱ ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دورنگ تابه ای😍😋 مواد لازم: ترکیب گوشت گوساله و گوسفند🥩 ۳۰۰گرم ماست🍶 ۱ ق غ آرد سوخاری🍘(پودر نون باگت) ۱ ق غ پیاز🧅یک عدد( اگه خواستید حدود ۷۰ درصد آب پیاز رو بگیرید) نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 دلخواه مخلوط ران و سینه مرغ 🍗 ۳۰۰گرم پیاز رنده و آب گرفته 🧅یک عدد متوسط کره نرم 🧈ق غ (۲۰گرم) زعفرون دم کرده💛۱ ق غ فلفل دلمه سبز و قرمز🫑 نصف عدد نمک و ادویه ها : پاپریکا ، فلفل سیاه ، پودر پیاز همینکه مواد تو فریزر تا حدی یخ بزنه که بتونیم برش بزنیم کافیه ، خیلی زیاد نزاریم چون برش زدنش سخت میشه👌🏻 آخرای سرخ شدن حتما مخلوط کره و زعفرون دم کرده روی کباب ها بریزید تا کاملا نرم و آبدار بشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی:۲ عدد تخم مرغ:۲ عدد آرد:۲ قاشق غذاخوری سینه مرغ:۱ عدد پیاز:۱ عدد جعفری:مقداری رب:۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم ادویه ها:زردچوبه،پاپریکا،آویشن،فلفل سیاه،نمک اول سینه مرغو نواری برش برنید سیب زمینی هارو پوست بگیرین و رنده کنید و آبشو کامل بگیرین و بهش نمک و آرد و تخم مرغهارو اضافه کنید و هم بزنید برای مواد میانیش مرغو تو روغن سرخ کنید پیاز نگینی خرد شده رو هم تو تابه سرخ کنید و ادویه هارو اضافه کنید بعد جعفری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید برای خوشرنگ تر شدنش بهش رب هم اضافه کنیداز مواد سیب زمینی یه لایه نازک بریزین تو تابه و صافش کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه بعد از مواد بریزین رو سیب زمینی روشم پنیر پیتزا بریزین 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، سیب زمینی متوسط۴ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، سبزی معطر خشک ۱ ق غ، پودر سوخاری ۲ ق غ، نمک، فلفل و زردچوبه 🔴سیب زمینی و پیازو با رنده ریز رنده میکنیم آب جمع شده داخل ظرفو خالی میکنیم ( سیب زمینی و پیاز رنده شده رو زیاد فشار ندید که کامل آبش گرفته شه و خشک شه ).گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سوخاری ، سبزی معطر، نمک فلفل زردچوبه رو اضافه میکنیم و به خوبی باهم ترکیب میکنیم و با دست ورز میدیم .( حتما با دست ورز بدید که خوب ترکیب شه ) داخل تابه روغن میریزیم تا داغ بشه و بعدش یه مقدار از مواد کف دستمون فرم میدیم داخل روغن داغ میذاریم و با چنگال چندتا سوراخ روش ایجاد میکنیم تا مغز پخت شه وقتی یه طرفش سرخ شد بر میگردنیم تا طرفش دیگش هم سرخ شه . 🔸️حتما زیر شعله گاز کم باشه که کتلت ها کم کم سرخ بشه و وسطش هم بپزه 🔸️سبزی معطر شامل ترخون ، مرزه ، ریحان ، نعنا ، گشنیزه که خشک کردم و پودر کردم و تو غذا ها استفاده میکنم و عطر و طعم خوبی میده 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای اینکار ابتدا سیب‌زمینی‌ها رو پوست بکنید، تکه تکه کرده و بپزید. بعد خوب له کنید و با کنی کره و ادویه نمک و فلفل و .. مزه‌دارش کنید.حالا کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید. سیب‌زمینی‌ها رو داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید و با ماسوره‌ی رُزت طرح بزنید.سینی رو داخل فر ۲۰۰ درجه و از قبل گرم شده بذارید و بمدت حدود ۴۰ دقیقه خوب بپزید (زمان پخت با توجه به فر ممکنه متغییر باشه)از فر دربیارید و اگه دوست داشتید کمی با ادویه دلخواه طعم‌دارش کنید و با سُس کچاپ میل کنید ••••●❥JOiN👇🏾 💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 نصف یک بسته پاستا(پخته شده) 3 عدد تخم مرغ 1 استکان شیر(100گرم) 1 استکان روغن زیتون(70گرم) نمک مواد میانی : پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید ) طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید. (تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای شیره آب دو سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان زعفران دم کرده دو ق غ شکر یک لیوان مواد لازم برای حلوا شیر خشک قنادی یک لیوان آرد گندم یک لیوان کره پنجاه گرم روغن مایع نصف لیوان شیره رو درست کنید بزارید روی حرارت فقط شکر حل بشه خاموش کنید بزارید کنار آرد رو داخل تابه تفت بدین یک ربع تا کمی تغییر رنگ‌ بده بعد الک کنید و شیر خشک هم الک کنید بهش اضافه کنید ده دقیقه دیگه داخل تابه تفت بدین بعد الک کنید و کره و روغن مایع بزنید و نیم ساعت سرخ کنید بعد زیر تابه رو خاموش کنید تو سه مرحله شیره رو اضافه کنید دوباره زیر حلوا رو روشن کنید هم بزنبد تا به غلظت دلخواه برسه 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم اسپاگتی لوله ای 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر) 2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید) 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه جوز هندی نمک لایه پنیری👇 125 گرم پنیر فتا پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید و‌مرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب مرغ و سبزیجات مزه‌دار کردن مرغ: پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری . پوره سیب‌زمینی: سیب زمینی: ۳ عدد شیر: ۲ لیوان نمک و جعفری . سبزیجات: روغن: ۳ قاشق غذا خوری کدو سبز بروکلی و گوجه‌گیلاسی پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری سویا سس: ۱ قاشق غذا خوری . پخت مرغ به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف (حدود ۱۰ دقیقه) هست، چرخش ۹۰ درجه‌ای مرغ رو تابه گریل، باعث ایجاد خطوط شطرنجی میشه. هر وقت سیب‌زمینی خوب پخت، با گوشت کوب برقی اون رو پوره کنید. پخت سبزیجات کدو: ۴ دقیقه، بروکلی: ۲ دقیقه، گوجه: ۱ دقیقه. و بعد از اضافه کردن سویا سس، ۲ دقیقه بعد آماده هست. 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🛑🛑خیاطی با راحت ترین روش بدون محاسبات 😍 ما اولین بار درفضای مجازی با روشهای بدون فرمول بهترین روش الگوکشی رو یادتون میدیم.💃💃💃 گروه رفع اشکالم داریم 😍 به راحتی و رایگان تو خونه خیاط خودت باش کانال رایگانم داریم که هر روز یه مدل آموزش میدیم حتما عضو باش👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1459552283C012b557734
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
عضو این کانال شدی دوره هاشو تخفیف ویژه زده که باورت نمیشه😳😳😳 . اموزش لباس زیرشو ببین دیگه خودت نخر فقط بدوز😍😍👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1755644319C531d863db2 بهت یادمیده چطور بدوزی و پول دربیاری
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی آرد 3 لیوان شکر1.5 لیوان روغن 1.5 لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد) ماست 1.5 لیوان( ترش نباشه) تخم مرغ 6 عدد بیکینگ پودر 3 ق چ پودر هل 1 ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه برای شربت آب 1.5 لیوان شکر 1.5 لیوان گلاب کمتر از نصف لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین . قالب 30 در 40 ( قالب من 34 در 44 بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم . اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین . بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . با این مقدار و در این قالب برای من بین 80 تا 90 برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صورتم پر از لکه و کک مک بود بخاطر پوستم حالم بد میشد وقتی میرفتم جلو آینه😔 این عکس ۱ ماه پیشمه که گرفتم👆 کلی لک که امانمو بریده بود دوستم طبیب مشهدی رو بهم معرفی کرد کرم بیوتی ساخت طبیب مشهدی رو با کلی شک گرفتم واستفاده کردم 🧐 قبلا هم خیلی از راه ها رو رفته بودم و نتیجه ای نگرفتم 😑👆 برای همین اولش شک داشتم اما امروز نتیجه ۱ ماه مصرف این محصول رو دیدم و از اینکه میرم جلو آیینه لذت میبرم و به همه معرفیش میکنم😍🌱 من این مشکلو داشتم میدونم چقدر حس بدیه برای همن میخوام کمکت کنم ایدی کانال طبیب مشهدی اینه فقط ۵ تا پیام آخر کانالشو ببین 👇 https://eitaa.com/joinchat/436470263Cbda50791f2 .
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
325.5K
الان همه بهم میگن چیکار کردی؟ چطور پوست صورتت سفید شده؟ منم میگم طبیب مشهدی برام معجزه کرده 😍 اینم کانال طبیب👇 https://eitaa.com/joinchat/436470263Cbda50791f2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 براي تهيه خمير پيراشكي يك پيمانه شیر ،يك عدد تخم مرغ،يك ق م نمك،يك ق م مايه خمير و سه ق غ روغن همه رو با هم مخلوط ميكنيم و كم كم آرد رو اضافه مي كنيم تا زماني كه خمير به دست نچسبه ولي چسبندگي خمير احساس بشه خوب خمير رو ورز ميديم حدود سه پيمانه يا كمي بيشتر آرد ميبره بستگي به نوع آرد داره بعد روي خمير رو مي پوشونيم ميزاريم جاي گرم تا حجمش زياد بشه بعد با وردنه خمير رو باز ميكنيم كاتر ميزنيم و از مواد دلخواه روي خمير ميريزيم و لبه ها رو بهم تا ميزنيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم به همين سادگي و خوشمزگي😋😋😊😊 مواد داخل پیراشکی هم یه پیازراریز خردکرده وتفت میدیم گوشت چرخی راریخته وتفت داده وکلم برگ سفید راخردکرده واضافه میکنیم نمک وفلفل سیاه زده ووسط خمیرگذاشته وبه خمیر شکل میدیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم. پ.ن.میتونید کلم راحذف کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغِ ناردونی 😍😋 مواد لازم : ران مرغ پیاز سیر آلو جنگلی آلو بخارا ناردون رب انار رب نارنج شکر یک قاشق غذا خوری زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک گردو اختیاری زعفران به میزان لازم ابتدا تکه های مرغ رو با کمی‌‌ پیاز ، نمک و فلفل سیاه طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رو‌نفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون (انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه . نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید 🧚‍♀➺ ╰━━═━━⊰❀ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
🛍انواع لباس های بچگونه با قیمت مناسب و کیفیت منحصر به فرد دهکده پوشاک بچگانه😍🌿 💝رنگ بندی لباس های کودک پاییزه و زمستانه ویژه کودک های 3 تا 10 ســـــــــــال🤩🥳 💯سایز کودکت رو به ادمین بگو و مشتری همیشگی لباس های ویژه دهکده ما شو😎🛍👇🏻 ᴊᴏɪɴ➺https://eitaa.com/joinchat/1431109785C5e34475c0e برای دسترسی به بهترین ها به ما محلق شووو😌❤️🌿👇🏻 ᴊᴏɪɴ➺https://eitaa.com/joinchat/1431109785C5e34475c0e ارسال به سرار کشور و امکان خرید حضوری در استان قم😍❤️☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه قلم مواد یه دسر درست کن و عشق کن😄 یعنی هم خوشمزست هم آسون😁 شیر : یه لیوان مارشمالو : ۵۰ گرم شکلات تخته ای : ۵۰ گرم شیر و مارشمالو رو حرارت بذار و بعد اینکه مارشمالو حل شد، شکلات تخته ای اضافه کن و هم بزن. بعد زیرشو خاموش کن و بریز توی ظرف مورد نظر. ۳ ساعت بذار یخچال. با توت فرنگی، شکلات تخته ای و بیسکویت تزئینش کن. یعنی از طعمش نگم برات😋 کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر یلدایی ژله انار یک بسته ژله قرمز ترجیحا انار انار دون شده مقداری برای کرم کیوی: یک بسته ژله ی سبز ترجیحا کیوی سه عدد کیوی متوسط خامه یا ماست شیرین دو قاشق غذاخوری شکر یک چهارم پیمانه اول ژله ی انارو با یکونیم لیوان آب جوش خوب هم بزنید تا شفاف بشه بعد بذارید کنار کاملا سرد بشه ژله ی کیوی رو با یک پیمانه اب جوش مخلوط کنید اگه دیدید ک خوب مخلوط نمیشه اونو روی حرارت بنماری یا بخار کتری بزارید و مدام هم بزنید تا کاملا زلال بشه و حل بشه و بذارید تا کاملا سرد بشه کیوی هارو با هر وسیله ای که دارید پوره کنید من رنده ریز کردم وبا شکر بزارید روی حرارت و همش بزنید تا یکی دو جوش بخوره و شکرش حل بشه کیوی پخته نشه نمیزاره ک ژله ببنده اگه دیدید ک کیوی هنوز ترشه و شیرین نشده یک ق غ دیگه بهش شکر بزنید وبگذارید که اونم خنک بشه و سپس همراه ماست یا خامه به ژله ی کیوی اضافه کنید حالا یک قالب رو خوب با روغن مایع چرب کنید و تا نصف قالب رو اناربریزید وروی انار رو ژله ی انار بریزد تا حدی که با انار لب به لب بشه سپس بذارید یخچال تا نیم بند بشه سپس کرم کیوی رو روش بریزید و حداقل ۸ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بذارید تا خوب ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛