#لازانیا_گوشت_سبزیجات
مواد لازم
یک بسته لازانیا ( ۲۰۰گرمی )
گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰گرم
هویج دو عدد متوسط
پیاز یک عدد
قارچ هفت الی هشت عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری کمی کمتر
پنیر پیتزا،روغن،نمک و فلفل وپاپریکا به مقدار لازم ➕ادویه ای که داخل بسته لازانیا هستش
قبل از دست به کار شدن نخود فرنگی را از فریزیر در میاریم نصف پیمانه ازش خالی میکنیم وبا کمی آب میپزیم حدود ده دقیقه وکنار میزاریم
پیاز را ریز خرد کنید وبا چند قاشق روغن تفت میدیم پیازها که شیشه ای شدن گوشت را اضافه میکنیم وتفت میدیم سپس هویج رنده شده به گوشت اضافه میکنیم وتفت میدیم حالا قارچ های خرد شده به مواد اضافه کنید وسرخ میکنیم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ونخود فرنگی اضافه ،وبا هم سرخ میکنیم رب، نمک و فلفل و پاریکا وادویه مخصوص لازانیا(داخل)جعبه اضافه همه رو با هم تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم نوبت ورقه های لازانیا ست
درون قابلمه آب را بجوش بیارید کمی نمک و روغن میریزیم ورقه های لازانیا رو تو آب جوش بندازید حدود ۸ الی ده دقیقه تا نرم بشن سپس آبکش کنید واب سرد روش بکشید وبه لبه آبکش آویزان کنید تا بهم نچسپن
کف ظرف را چرب ورقه های سیب زمینی کفش میچینیم ورقه لازانیا رو سیب زمینی میزاریم،کمی پنیر رو ورقه های لازانیا؛مایه گوشت ؛کمی سس سفید؛وپنیر ودوباره ورقه های لازانیا این کار رو ادامه میدیم تا تموم بشه آخرین ردیف ورقه لازانیا میزاریم سس سفید روش وسپس پنیر(تو فیلم همه چیز مشخصه)میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه تا کناره های لازانیا طلای بشه گریل رو روشن کرده تا روش طلای شود
دوقاشق آرد سفیددوقاشق کره یا پنجاه گرم دولیوان شیر گرم
آرد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته شه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتمااا از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه 😊 من تو این سس دو حبه سیر رنده شده اضافه کردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_گوشت_سبزیجات
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پاناکوتا_با_ژله
شیر ۲.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)
شکر ۱۰۰ گرم( ۶ تا ۷ ق غ)
وانیل نوک قاشق
پودر ژله یک بسته
برای پاناکوتا
نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر .
خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم .
ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم .
یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم .
چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه .
پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه .
بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم .
پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم .
بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید ۸ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین .
نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید .
نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتا_با_ژله
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوفته_سیب_زمینی
5_4 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 عدد پیاز رنده شده
1 پیاله جعفری خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد سوخاری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز به مقدار دلخواه
👈مواد را ترکیب کنید و به اندازه دلخواه شکل بدید و داخل تخم مرغ بزنید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#هویج_پلو_با_مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۴ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره ۲۵ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
طرز تهیه:
۱- پیاز را با کمی روغن سرخ کنید. وقتی شروع به طلایی شدن کرد، سینه مرغ تکه تکه شده را اضافه کنید. نمک و فلفل و یک قاشق از زعفران دم کرده را اضافه کنید. بعد از این که دو طرف مرغ طلایی شد یک استکان آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا مرغ پخته شود.
۲- هویج را رنده درشت بزنید و همراه با کمی کره تفت بدهید. یک قاشق زعفران دم کرده و در صورت تمایل دو قاشق شکر اضافه کنید. درب تابه را ببندید تا هویج آب بیاندازد. بعد از آن مدتی در را باز بگذارید و دوباره تفت بدهید.
۳- هویج را کنار بگذارید. برنج را به صورت معمول دم کنید. سپس آن را همراه با مرغ و هویج تزیین و سرو کنید. خلال های هویج قبلا پخته شده و نیازی به پخته شدن همراه با برنج ندارد.
هویج پلو را با خلال پسته تزیین کنید. نوش جان!
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#میگو_سوخاری_با_سس_مخصوص
ابتدا کمر میگو ها را پاک کرده و میگو ها را شسته و بعد با پیاز و نمک و زرد چوبه و یک عدد سیر رنده شده مزه دار کنید.
خب حالا باید آرد هم مزه دار کنیم درون ارد هم کمی نمک و زرد چوبه و نصف ق غ پودر شنبلیله خشک بریزید و هم بزنید. میگو ها را ابتدا درون ارد مزه دار شده بریزید . تمام قسمت های میگو همه جاش رو اردی کنید بعد یه تیکه کوچولو از دم میگو رو بلند کنید و اروم بزارید توی یک لیوان پر از آب و سریع بردارید و بزارید توی ظرف ارد سوخاری.( من از آرد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم طعم پاپریکا که تند نباشه)
پس شد آرد ،آب ،آرد سوخاری و بعد سرخ کردن.
من از ارد سوخاری مارک پانکو استفاده کردم رنگش نارنجی رنگه بینهایت میگو ها رو ترد و سوخاری کرد. از سوپر مارکت ها تهیه کنید بعضی از پودر ها بی نهایت تند هستن اونا عکس فلفل روشه حواستون باشه. پشت پاکت نوشته طعم پاپریکا هم خوشرنگه هم تند نیس.
عاشقش میشید حتما درست کنید و لذت ببرید. من از ارد سفید مخصوص کیک استفاده کردم ارد نانوایی هم میشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅خورش بادمجان 😋
✍ مواد لازم:
گوشت گوساله 750 گرم
بادمجان قلمي و کوتاه ۶ عدد
پياز یکعدد متوسط
گوجه فرنگي متوسط 4 عدد
لپه پخته شده نصف پیمانه
آبغوره يك دوم فنجان
رب گوجه فرنگي سه قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به قدر كافي
غوره سهقاشق غذاخوری
🍜طرز تهيه:
پیاز رنده میکنیم میزاریم یکم سبکبشه بعد گوشت خرد شده و شسته شده بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ادویه هارو اضافه کرده وبهش ۳ ليوان آب اضافه کرده با حرارت ملايم مي زاریمبپزه.
پوست بادمجان را پس از شستن گرفته(من راه راه پاککردم)، به هر شکلی که دوس دارید برش بزنید(من سالم گذاشتم)، در كاسه آب نمك قرار مي دهيم.
بعد از20 دقيقه آن را در آبكش قرار مي دهيم تا آب بادمجان ها كشيده شود. بادمجان ها را با حرارت متوسط سرخ مي كنيم، تا مغزپخت شوند.
بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم .به مدت ده دقيقه بادمجان ها را كنار گوشت مي چينيم. لپه،آبغوره و نمك و رب گوجه را نيز اضافه مي كنيم. بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مي كشيم. بادمجان ها را با گوجه فرنگي هاي حلقه اي سرخ شده و سیب زمینی سرخشده تزیین کنید .
#خورش_بادمجان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_عریان
#کیک_اسفنجی
تخم مرغ شش عدد
آرد سفید دو لیوان دسته دار فرانسوی
پودر قند دو لیوان دسته دار فرانسوی(سر خالی)
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر دو ق چایخوری سر خالی
آب جوش نصف لیوان
نمک یک پنس
آرد + نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
زرده وسفیده های تخم مرغ را جدا کرده سفیده هارا چند دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم.سفید که شدند نصف مقدار پودر قند را افزوده و ده دقیقه حسابی هم بزنید تا سفت بشه و از ظرف برنگرده.
سفیده هارا حتما داخل یخچال قرار دهید.
همزن و ظرفی که داخلش سفیده هارو هم میزنید باید کاملا خشک و تمیز باشه.
حال زرده هارا همراه نصف دیگه پودر شکر و وانیل به مدت ده دقیقه هم بزنید.تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.
در حین اینکه همزنتان روشن است آب جوش را اضافه کرده و سریع هم بزنید.
این مرحله رو سریع باید انجام بدید وگرنه زرده ها پخته خواهند شد.
مواد را بعد اضافه کردن آب جوش به مدت 4-5دقیقه هم بزنید.تا موادتون کاملا کشدار بشه.
سفیده را از یخچال خارج کنید.
مقداری از سفیده هارا داخل مواد بریزید و با کمک لیسک به آرامی فولد کنید.
سپس مقداری آرد را به همین شکل اضافه کرده و فولد کنید.
این کار را متناوبا تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند.
فر را از یک ربع قبل با دمای۱۸۰ درجه گرم کنید.
کف قالب20 ارتفاع ۱۰ کاغذ روغنی گذاشته و کف +یک سانت از دیواره (قسمت پایینی)را چرب کنید.
مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 50دقیقه بپزید.
کیک و ب سه قسمت مساوی برش بزنید و بین لایه ها رو با اب میوه یا شیر مرطوب کنید ی لایه نازک خامه بکشید و بعد موز حلقه شده و گردو و شکلات چیپسی هم بریزید و مجدد ی لایه خامه بریزید و صاف کنید و باز ی لایه از کیک ک کمی مرطوب کردید و روش بزارید و این مراحل تا اخر انجام بدید و در اخر هم کیک و با خامه کاور کنید همونطورر ک میبینید این مدل کیک خامش کمه مناسبه کسایی ک خامه زیاد دوس ندارن
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_یزدی
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱پیمانه
ماست ۱۵۰ گرم (معادل ۲/۳لیوان)
رروغن مایع ۱لیوان سرخالی
آرد ۲و۱/۲لیوان
گلاب ۳ق غ
بیکینگ پودر ۱ق غ
وانیل ۱/۲ق
نمک میوه ۱/۸ق چ
پودر هل ۱ق چ
کشمش ۳ق غ
تخم مرغ وشکر وماست وروغن ووانیل وگلاب رو مخلوط وبا همزن برقی ۵دقیقه مداوم هم بزنید نه کمتر نه بیشتر✋
آرد ونمک میوه و بیکینگ پودر رو از الک ۳بار رد کرده وبه مخلوط اضافه وبادور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید .در آخر کشمش رو اضافه کنید .
داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی کپسول کاغذی گذاشته و۲/۳کپسولها رو از مواد پر کنید وبا نوک کارد آغشته به روغن مایع داخل کیکها طبق تصویر علامت +بزنید تا موقع پخت گنبدی وترک دار شه. کنجد بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بزارید در آخر کمی گریل را روشن کنید روش طلایی شه .
این دستور یه کیک یزدی با کیفیت وخوش مزه با پف خوب بهتون میده نکته مهم در پخت کیک یزدی دمای فر هستش که حتما باید رو همون درجه ای که ذکر شده بزارید .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱