eitaa logo
آشپزی خاص
97هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با این مقدار مواد ۳۵ تا شیرینی داریم زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند یا پودر شکر ۷۵ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ گردوی نگینی شده ۷۵ گرم طرز تهیه زرده تخم مرغ، هل و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا شیرینی هاتون بوی زهم تخم مرغ نگیره. در نهایت گردوی نگینی شده رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید. کف سینی کاغذ روغنی بندازید و به کمک ۲ تا ق چ مواد رو با فاصله از هم روی سینی بزارید. به دلخواه روش پودر پسته بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درحه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد از روی سینی بردارید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتیشی اصل خونگی🔥😍 مواد لازم: 1 کیلو فلفل قرمز تند🌶 2 عدد بوته سیر خشک 🧄 3 قاشق رب گوجه فرنگی🍅 3 کیلو سرکه قرمز🥃 4 لیوان آب🍶 3 قاشق غذاخوری پر نمک🧂 1 قاشق غذاخوری شکر🧂 فلفلارو میشوریمو قسمت انتهایی سبزو جدا میکنیم.😍 فلفل +نمک + شکر + سرکه + رب گوجه + سیرهای پوست کنده شده + 1 لیتر آب میذاریم خوب له بشه و بپزه.(یک ساعت) وقتی پخت و خنک شد، صافش میکنیم (از سرکه جداش میکنیم)و با چرخ گوشتی میزنیمش با سرکه قاطیش میکنیم مجدد و توی صافی رد میکنیم و دونه هاش جدا شه (2بار صاف میکنیم) و در اخر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم غلیظ شه و تمامم🔥🔥🤪 خنک شد منتقل میکنیم به ظرف دلخواه پ ن : ترجیحا توی حیاط یا تراس درست کنید ، اگر توی خونه این پنجرهارو باز کنید چون بوی سرکه اذیت میکنه😬 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای درست کردن جوجه حلزونی یا جوجه تابه ای دوتا سینه مرغ به صورت نواری برش بزنید.کنار بزارید.این بار برای مزه دار کردنش من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم.بچه ها این چاشنی مرغ و ماهی هست.بدون مواد نگهدارنه و رنگ.فقط کافیه یک قاشق از این چاشنی به مرغ یا ماهی بزنید بعد از دو سه دقیقه استراحت و مزه دار شدن ،قابل کباب یا سرخ کردن هست.من خودم دو ساعت استراحت دادم.تا کامل چاشنی وارد بافت فیله هام بشه.این چاشنی خودش ادویه داره.من فقط یدونه پیاز خلال و نصف فلفل دلمه ای و حدود یک قاشق سرخالی ماست به فیله ها زدم.یک قاشق از چاشنی.بعد از مخلوط کردن،رول کردم و به سیخ چوبی یا فلزی برنید.داخل تابه کمی چرب کنید.سیخها را داخلش بزارید.تا کمی سرخ بشه.امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم سفید یک عدد (متوسط) هویج ۲ عدد سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل دلمه رنگی ۱ تا ۲ عدد فلفل سبز ۴ تا ۵ عدد شوید به میزان لازم نمک ۱ ق م آب جوشیده خنک ۳ لیوان سرکه سفید ۳ لیوان کلم رو خوب شستم و بعد با رنده خرد کردم . هویج رو هم شستم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم فلفل سبز رو هم خرد کردم نحوه خرد کردم سلیقه ای و هر طور دوست دارید شوید رو هم شستم و گذاشتم خشک بشه همه مواد رو پهن کردم تا خشک بشند آبی نمونه به نسبت نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه رو همراه با نمک با هم مخلوط کردم داخل شیشه های تمیز و خشک لا به لا از مواد ترشی و شوید قرار دادم و سرکه و آب جوشیده خنک ریختم آب جوشیده خنک مانع از کپک زدن میشه در واقع آبی که جوشیده شده استریل شده اگر شما ترشی خیلی تیز و تند دوست ندارید می تونید داخل ترشی ها کلا سرکه نریزید و نسبت نصف به نصف اب جوشیده خنک و سرکه بریزید چنانچه علاقه به تندی و تیزی زیاد دارید کلش رو سرکه بریزید درش رو خوب چفت کردم و محیط خنک قرار دادم حدودا ۲۰ روز زمان می بره که برسه 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این ماست خوشمزه و سفت😋 به ازای هر کیلو شیر یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و دو قاشق غذاخوری ماست نیاز داریم . نکات مهمی که باید حواستون بهش باشه ⚠️مایه ماست، حتما به دمای محیط رسیده باشه ⚠️بعد از ۳ساعت به ماست سر بزنید اگه آماده شده بذارینش تو یخچال؛ اگه زیاد بمونه باعث میشه آب بندازه ⚠️موقع انتقال ظرف ماست به یخچال برای استراحت یه روزه، اروم اینکار و انجام بدین تکون دادن ظرف باعث میشه آب بندازه و خراب بشه ⚠️یکی از نکاتی که به خوشمزه تر شدن ماست خیلی کمک میکنه پرچرب بودن شیر و خوشمزه بودن مایه ماسته ⚠️از ماست هایی مثل سِوِن، برای مایه استفاده نکنین که باعث میشه در نهایت نتیجه خوبی نگیرین ⚠️دمای شیر خیلی سرد یا خیلی داغ نباشه در حدی گرم باشه که انگشت نسوزه ⚠️هربار که از ظرف ماست برمیدارین سطح ماست هم بزنین تا آب نندازه🎂 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته ترین حلواست درعین حال محشره 😋👌 فوق العاده برای نذری مناسبه😍😋 مواد لازم 👇🏻👇🏻 ارد برنج ؛۱پیمانه اب برای مخلوط کردن ارد برنج :۱پیمانه شکر:نصف پیمانه شیره خرما یا انگور ؛۱پیمانه آب :۲پیمانه زعفران دم کرده به میزان لازم گلاب نصف استکان هل نصف قاشق چایخوری روغن مایع ؛ نصف پیمانه یک پیمانه ارد برنج رو با یک پیمانه آب مخلوط کنید . یک پیمانه شیره انگور یا خرما رو با نصف پیمانه شکر و دو‌پیمانه آب حل کنید. ‌محلول ارد رو بهش اضافه کنید وبا شعله ملایم روی گاز مثل فرنی هم بزنید . بهش گلاب و زعفران باهم یک پیمانه بشن ؛پودر هل ویا دانه هل ضافه کنید وقتی به غلظت فرنی رسید نصف پیمانه روغن رو طی چند مرحله اضافه کنید ؛که البته به جنس ارد ممکن روغن کمتر یابیشتر استفاده بشه راستی اگر شیره انگور شما کمی ترش هست شکر رو با ۱-۱/۵پیمانه بریزید.😍 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ کیکِ موز و گردو😍😋 موادلازم: موز: دوعدد شکر:نصفِ پیمانه تخم مرغ:دوعدد وانیل:یک ق چ دارچین:یک ق چ روغن:نصف پیمانه آرد:یک پیمانه سر پُر بیکینگ پودر:یک ق غ نمک: با مقدار خیلی کم(یک پنس) پودرکاکائو:نصف پیمانه شیر:نصف پیمانه گردو:۴ قاشق غ شکلات چیپسی به دلخواه 📍طرز تهیه: ✅موز ،شکر ، تخم مرغ، روغن و وانیل و دارچین رو به خوبی میکس کنید ✅آرد، بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید و بهش اضافه کنید و خوب ترکیب کنید ✅پودر کاکائوی الک شده و شیر رو‌هم اضافه کنید و‌با همزن خوب بزنید تا مواد یکدست بشه و بافتی مثل بافت ویدئو‌پیدا کنه گردو و شکلات چیپسی رو با مواد مخلوط کنید و بریزید توی قالبی که با کاغذ روغنی کاور شده(میتونید از روغن جدا کننده به جای کاغذ روغنی استفاده کنید) قالب رو به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بزارید توی فر با دمای ۱۸۰ درجه… با خلال دندون چک کنید اگر پخته بود خارج کنید و اجازه برید سرد بشه و سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه برش بزنید😍 به سلیقه ی خودتون تزیین کنید و نوش جان کنید ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 ویژه 🍫طرز تهیه: شکلات تلخ ۷۰% 200g (این شکلات اصلا تلخ نیست، ی طعم متعادل داره) انار، خلال پسته، بادام پرک، ترافل یا هر چیز دیگه ک دوس دارین، میتونید هرچیز ک دوس دارید کم یا زیاد کنید ۲۰ گرم کره یا یک قاشق غذاخوری (منجمد باشه) قیف یا کیسه فریز یا قاشق برای گذاشتن شکلات کف ظرف 🍪شکلات رو خرد میکنیم و کره رو بهش اضافه میکنیم در ماکرو فر یا ب روش بنماری(حرارت غیر مستقیم. روی بخار کتری) میزاریم شکلات آب بشه و در قیف میزاریم. کف ظرف رو کاغذ روغن میزاریم و شکلات رو ب شکلای دلخواه مدل میدیم و از انار ترافل و مغزهامون روی شکلات میریزیم. ب مدت ۱۰ دقیقه در فریزر میزاریم بعد جدا میکنیم و در ظرف میچینیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت-خامه-ای تخم مرغ 4 آرد سه چهارم لیوان پودرقند دو سوم لیوان وانیل نصف ق چ ابحوش 3 ق غ خامه 200 گرم عسل 1ق غ بیکینگ پودر نصف ق چ سفیده و زرده رو جدا کن اول سفیده رو بزن درحد سفت شدن و سفید شدن بزار بخچال زرده رو با پودرقند و وانیل بزن حین زدن ابجوش رو اضافه کن کشدار که شد عسل رو اضافه کن برای رنگ بهتر نون رولت حالا سفیده رو به ارومی و دورانی با زرده ها مخلوط کن و ارد و بیکینگ پودر رو که الک کردی با موادت دورانی خوب مخلوط کن و داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتی بریز و با چند ضربه که روی کابینت میزنی حباب مواد رو بگیر و داخل فر ازقبل روشن شده با درجه 220 درجه به مدت 8 تا 10 دیبقه بزاز وقتی خارج کردی بلافاصله سینی بزرگتر از قالب بزار روش نیم ساعت باشه تا نون رولت خشک نشه حالا روی یک کاغذ روغنی بزرگتر پودر قند بپاش و خمیر رو روش بزار و کاغذ زیری رو به ارومی ازش حدا کن و با کاغذ روغنی به ارومی لوله کن و داخل یخچال نیم ساعت باشه حالا لوله رو به ارومی باز کن و خامه و شکلات چیپسی رو روی سطح نون رولت پخش کن و دوباره لوله کن و تزیبنش کن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
300گرم سبزی (تره و اسفناج )رو با دو ق روغن تفت دادم. 3 عدد تخم مرغ رو با دو ق آرد،دو ق شیرو 1ق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط کردم ،سبزی رو بهش اضافه کردم و پیاز داغ و زرشک و گردوی خرد شده( از هر کدوم به میزان دلخواهتون)رو اضافه کردم. وسط نون تست ها رو با قالب خالی کردم.در ماهی تابه که روغنش داغ شده چیدم و داخل هر کدوم از مایه کوکو ریختم در ظرف رو گذاشتم تا با حرارت کم کوکوها سرخ بشه .برای اینکه روغن کمی جذب کنه بهتره که تست ها تازه و نرم باشه. این کوکو میتونه برا عصرونه یک ایده خوبی باشه. ___________________ 🆔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر:1پیمانه پودر ژلاتین ۲ ق سوپ خوری خامه یک لیوان پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم ژله توت فرنگی به میزان لازم شکر دو سوم لیوان اب یک سوم لیوان وانیل یک چهارم ق مربا خوری طرز تهیه: این دسر مغز دار هست که روشش رو در ادامه نیگم. 1.شیرتونو با شکر بزارین تا کمی گرم بشه و پودر ژلاتینتونو با اب بن ماری کنید بعد از روی حرارت بردارین 2.خامه رو با پنیر ماسکارپونتون رو بزنید تا یکدست بشه؛بعد به مخلوط شیر و شکرتون اضافه کنید و وانیل شکری هم در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. 3.داخل قالب مغزیتون (قالب کوچک) ژله توت فرنگی درست کنید بزارین ببنده تو بخچال از قالب خارج کنید.حتما قالبتونم چرب کنید تا راحت جدا بشه.(برای قسمت وسط دسر) 4.بعد مواد دسرتونو بریزید تو قالب تا نصف بزارین نیم بند بشه تو یخچال بعد مغزی ژله (ژله توت فرنگی) رو حتما روش بزارین بعد مابقی موادتونو بریزین بزارین خودشو بگیره از قالب خارج کنید و شما اگر تو خونه نمیتونید مخملی کنید؛5.میتونید با اسپری مخملی اماده که تو لوازم قنادی ها هست مخملیش کنید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 400 گرم گوشت چرخ شده 1 پیاز 1 سیب زمینی (بزرگ) 3 عدد فلفل سبز 1 پیمانه جعفری نصف قاشق چای خوری روغن 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها: 1 قاشق چایخوری نمک ، 2 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری چیلی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ‌☑️⁩پیاز»یک عدد ‌☑️⁩فلفل دلمه ای»یک عدد ‌☑️⁩گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم ‌☑️⁩قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄 ‌☑️⁩نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر برای دیپ پنیر: ‌⬅️⁩شیر»۲لیوان ‌⬅️⁩کره»۳۰گرم ‌⬅️⁩نمک،فلفل،پودرسیر ‌⬅️⁩پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد ‌⬅️⁩آرد»۲ ق غ ‌همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳دسر قصر 👩‍🍳 پودر نارگیل مقداری شیر 1 لیتر (معادل چهار لیوان) 140 گرم آرد (1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری) 200 گرم شکر (1 لیوان ) 50 گرم کره 1 بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری برای مواد میانی: 350 گرم خامه قنادی(دوستای گلم چون در خارج از کشور خامه قنادیشون شیرین نیست بهش شکر هم اضافه میکنن ولی اگر خامه شما خامتون شیرینه شکر رو حذف کنید ) 1 قاشق غذاخوری شکر توت فرنگی و موز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو😋 من برای ۴ نفر رسپی مینویسم🔻 روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. من برای ۴ نفر رسپی مینویسم🔻 روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لایک و کامنت یادتون نره برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. . برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل دلمه ای نارنجی نصف فلفل دلمه ای سبز نصف پیاز یک دسته ریحون ۴،۵ عدد لیمو ترش خرد کنید ۱ قوطی کنسرو نخودفرنگی ۱ قوطی کنسرو ذرت حالا وقتشه هر شکل ماکارونی که دوست داشتید رو بپزید برای سس آب های لیمو ترش رو بگیرید نصف لیوان روغن زیتون ادویه ( پودر سیر، پودر گوجه، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا ) خوب مخلوط کنید همه ی مواد رو همراه با سس مخلوط کنید حتما این سالاد ماکارونی متفاوت رو امتحان کنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج یک لیوان شیر یک لیتر کدو متوسط یک عدد زیره. یک قاشق غ هل نصف ق چ نمک یک پر شکر یک لیوان دارچین نصف ق چ برنج را‌شسته،کدو حلوایی را پوست کنده ریشه و پرز داخل کدو را کامل میگیریم ومیشوریم وبه همراه اب ونمک میگذاریم تا بپزد.نمک اضافه میکنیم تا به قول مادرم حلال بشه بعد از اینکه پخت با پشت قاشق تمام کدو را له میکنیم تا اش یکدست شود بعداز پخت برنج شیر زیره وشکر وکمی هل و دارچین را اضافه کرده میگذاریم تا آش غلیظ شود و جا‌ بیوفتد حدود یک ساعت فقط حواستان باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد وقتی به غلظت رسید حرارت را خاموش کرده بعد تا وقتی داغ است در ظرف کشیده وبهتره بزاریم تا کاملا سرد بشه البته کاملا سلیقه ای هست یک عده داغ و یک عده سرد دوست دارن بعد خنک شدن اگه در یخچال بمونه بهتره موقع خوردن کمی شکر یا شیره یا مربا به روی ان ریخته با کمی پودر دارچین تزیین میکنیم بعد میل میکنیم نوش جان💝 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز درست کردم 😋 نمیدونید چقدر خوشمزه و لذیذ شده بود👌 . . میتونید برای تون درست کنید و در کنار خانوادتون نوش جان کنید 😊 مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری زردچوبه و فلفل سیاه پیاز خرد شده یک عدد متوسط زعفران آبکرده مقداری انار دون شده یک پیمانه اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم. مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن. وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن. خیلی خیلی خوشمزس 😋 👌 حتماً امتحان کنید 🙏 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرمالو ویژه شب یلدا ۵عدد خرمالو ۱لیوان شیر ۱قاشق خامه کمی شکر وانیل ۱/۵قاشق پودر ژلاتین ۱استکان آب مراحل درست کردنش تو ویدیو مشخصه اگه خرمالو دوست دارین مطمئنم ازین دسر خوشتون 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی کافه ای 😍😋 مواد لازم: شکلات🍫 (من از شکلات شیری و تلخ استفاده کردم) ۳۰۰ گرم خامه صبحونه🥣 ۴۰۰ گرم(۲ بسته خامه صورتی) وانیل🌸 ۱/۲ ق چ خ اول ۲۵۰ گرم خامه صبحانه را روی حرارت میزاریم وقتی داغ داغ شد حرارت رو خاموش میکنیم و شکلات هارو داخلش میزیزیم و ترکیب کنیم بعدم ۱۵۰ گرم خامه ی سرد رو داخلش میریزیم بهمراه یکم وانیل و ترکیب میکنیم داخل ظرف سرو مورد نظرمون میریزیم و میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره در آخرم روش پودر کاکائو الک میکنیم و با میوه دیزاین میکنیم 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده..........نیم کیلو پیاز متوسط...........2 عدد تخم مرغ...........4 عدد گوجه..........3 عدد رب گوجه 2 قاشق آبغوره یک استکان دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ ها را با ادویه ورز می دهیم و به شکل لوله ای به طول 10 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر در روغن داغ زیاد غلتانده و سرخ می کنیم رب گوجه را کمی تفت داده و آبغوره و کمی آب به آن اضافه می کنیم گوجه ها را چهار قسمتی کرده و سرخ می کنیم. رب و آبغوره پخته را در ظرف ریخته و شامی ها را هم در آن می گذاریم و گوجه ها را کنار شامی ها می چینیم. برخی خیلی کم به آن آرد نخودچی می زنند که چون عمومی نیست در دستور تهیه اصلی نیاوردیم. در شرق گیلان چنین شامی را درست می کنند البته بدون مایع همراه که به آن «کولیبیج کباب» می گویند 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛