eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 دستور شیر عسلی خوشمزه😋 کاربرد زیادی داره در بسیاری ازشیرینی ها کیکها ،دسرها،نوشیدنیها و..... وقتی در دستوری شیرعسلی نیازه منظور این مدله که یاخودتون به این روش درست می کنید آسونِ ِ مواد کمی نیاز داره فقط کمی زمانبره 😜وچندتا نکته داره که با رعایت کردنشون شیرعسلیِ کاملا یکدست وعاالی ای اماده میشه که کاملا مشابه شیرعسلی های بازاریِ یااینکه ازسوپریها یالوازم قنادی اماده اون را میخرید که شیرعسلی الفجر یا البحر شناخته ترین نوع اونه واخیرا گرون شده ❗️این میزان موادتقریبا ۳۰۰ گرم شیرعسلی میشه می تونید مواد رو هم نصف کنید ۱ پیمانه (۲۲۵گرم) شکر را به همراه ۴لیوان (۹۰۰ گرم ) شیر (شیر پرچرب بهتره) داخل ظرف نچسبی بریزید ظرف هرچقدر پهن ترباشه بهتره روی حرارت کم شروع کنید به هم زدن،حرارت باید کم باشه چون شیر اصلا نبایدبجوشه ومدام باید هم بزنید چون نباید ته بگیره،اگربجوشه بعداز کمی ماندن شکرک میبنده وسفت میشه،اگرم ته ببنده حالت یکدست ولطیف پیدانمیکنه ودون دون میشه،پس خیلی باحوصله هم بزنید تاشیرکم کم تبخیروغلیظ بشه و تقریبا نصف وقتی غلظت پیداکرد حدود ۳۰گرم کره به آن اضافه کنید و خوب هم بزنیدتاشیرعسلی یکدست بشه وقتی به غلظتی که در فیلم رسید شعله را خاموش کنید چون پس ازسردشدن غلیظ تر هم میشه ❗️اگردیدین شیرجوش میزنه حتما حرارت را کم کنید ❗️اگردیدین ته گرفته سعی نکنید اونارابابقیه شیرعسلی مخلوط کنید ظرفتون راعوض کنید وشیرعسلی راداخل ظرف دیگه هم بزنید ❗️اگر اطراف شیرعسلی شکرک بست اونها راهم واردشیرعسلی نکنید ❗️پس حرارت کم باشه وهم زدن مداوم هر چقدر ظرفتون هم پهنتر باشه شیرعسلی زودتر اماده میشه، برای من تقریبا حدود یک ساعت یک ساعت ونیم طول کشید ❗️درضمن اگر شیرعسلی حالت دون دون داشت ویکدست نبود میتونین ازصافی ردکنید برای من هیچ کدوم از این موارد پیش نیومد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک ژله با آب انار طبیعی 😍 . درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است . مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده 🙂. جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین . آب انار ۱.۵ لیوان پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ) شکر ۱ تا ۲ ق غ آب سرد نصف لیوان بستنی ۲ تا ۳ ق غ برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین . من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه . این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است. روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته . آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم . از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین . من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه . مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم . به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم: زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون 🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال . ۳ عدد پیاز ۲ اره سیر رب گوجه فرنگی مقداری آب داغ سیب زمینی برنج . اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه😍😍😍 . پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه 😋 تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببریدش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک تخم مرغ ۳ عدد شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع ۳/۴ لیوان وانیل کمی رنگ خوراکی سبز چند قطره آرد دو لیوان و‌نیم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دما فر ۱۸۰ مدت ۳۰ دقیقه قالب ۲۰*۳۰بود داخل قالب گرد سایز ۲۰ هم میتونی درست کنی داخل قابلمه رو‌کاز هم میشه شعله کم مدت یکساعت مواد چیزکیک: دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی پنیر ماسکارپونه با کم نمک ۲۰۰ گرم شکر یا پودر قند نصف لیوان کمی وانیل برای تزیین روش یک بسته ژله توت فرنگی یا آلبالو همه موارد داخل فیلم توضیح دادم امیدوارم درست کنید میتونین بجای کیک از کجاست بیسکوییت استفاده کنین 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی المانی نواری (برشی) مواد لازم👇 آرد سفید قنادی ـــ220گرم تخم مرغ 55گرمی ـــ1عدد پودر قند ـــــ60گرم روغن 50صاف قنادی ــــ100گرم بستنی وانیلی یا خامه قنادی ـــ15گرم شیرــــ 40گرم وانیل ــــ نوک قاشق چ خ مواد میانی مارمالاد هویج ــ 150تا200گرم مواد لازم مارمالاد هویج👇 هویج ــــ300گرم شکر ــــ 300گرم گلاب ــــ15گرم پودر ژلاتین ــــ نصف قاشق چ خ زعفران دم کرده ــــ 1 قاشق م خ آبلیمو ــــ یک قاشق م خ طرز تهیه مارمالاد👇 هویج را پوست کنده و خرد کنید و داخل قابلمه بریزین قابلمه را روی حرارت قرار دهید و 2 لیوان آب اضافه کنید و بزارین تا هویج بپزه و نرم بشه بعد با میکسر هویج رو پوره کنید هویج پوره شده رو داخل قابلمه بریزین شکر رو اضافه کنید مخلوط کنید وقتی مربا جا افتاد گلاب و پودر ژلاتین رو داخل کاسه بریزین و روی حرارت بخار کتری قرار بدین تا حل بشه زعفران و آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید طرز تهیه👇 روغن صاف رو می ریزیم داخل همزن میزنیم تا باز بشه بعد ارد رو بهش اضافه میکنیم با خمیرگیر مخلوط میکنیم در ظرف جداگانه تخم مرغ و وانیل رومخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم و پودر قند و بستنی و شیر بهش اضاف میکنیم مخلوط میکنیم بعد به ارد و روغن اضاف میکنیم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه خمیر نرم و لطیفی خواهیم داشت ارد زیادی بخورد خمیر ندین روی میز ارد پاشی کنید که اذیت نشید بعد خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید اندازه طول سینی فرتون خمیر رو به شکل مستطیل باز کنید به عرض ۱۰ سانت بعد برش بزنید بندازین داخل سینی فر بعد وسط خمیر رو مربا بریزید داخل قیف و روی خمیر مربا یا مادمالاد هویج یا هر مربایی پایپ کنید بعد یک خمیر دیگه به قطر نیم سانت همون اندازه باز ڪنید و روی خمیر قبلی پهن کنید بادست روی خمیر رو اروم فشار بدین بعد رومال بزنید مواد رومال یک عدد زرده تخم مرغ رو هم بزنید با یک قاشق شیر و چند قطره رنگ زرد یا زعفران مخلوط کنید و رومال بزنید و کنجد بپاشید روی خمیر روبا چنگال یا شانه قنادی اروم طرح بندازین حواستون باشه زیاد دستتون رو فشار ندین که تو خمیر شکاف ایجاد بشه بندازین داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت 8تا10 دقیقه تا روی خمیر رنگ بگیره بعد از فر بیرون بیارید یکم سرد شد با چاقو اره ای برش بزنید و روی شیرینی رو شربت بار بزنید و داخل پودر نارگیل یا پودر پسته یا کنجد بزنیدو تزیین کنید میتونید با شکلات تلخ یا سفید روی شیرینی خط برید و تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
54.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥣شیرینی المانی نــوارے🍮 🎬فیلم آماده سازی شیرینے🔺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام دستور یه کوکی نرم وخوشمزه دیگه🤌 کوکی مغزدار شکلات وگردو😋 🔺️برای ۲۴ عدد کوکی متوسط: 🔸️کره صاف شده ۷۵ گرم (من از کره گیاهی استفاده کردم حدود ۱۵۰ گرم کره را روی حرارت کم آب کردم بعد از خنک شدن یک شب داخل یخچال قرار میدم مشاهده می‌کنید که دوغ کره زیرش جمع میشه اون رو دور میریزیم و۷۵ گرم از کره صاف شده روش را برمیداریم) 🔸️روغن جامد خونگی صاف شده ۷۵ گرم (منظور روغن‌های آشپزخونه مثل لادن،فامیلا و....هست ۷۵ گرم از قسمت جامد وسفت جدا کنید روی حرارت کم آب کنید ویک شب داخل یخچال قرار بدین سپس استفاده کنید) 🔸️پودر قند ۷۰ گرم (۱/۲پیمانه) 🔸️شکر قهوه ای آسیاب شده ۷۰ گرم (۱/۲پیمانه) شکر قهوه ای را آسیاب کنید تا پودر شود 🔸️تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد (تخم مرغ ۶۲گرمی) 🔸️وانیل ۱/۴ ق چ 🔸️خامه صبحانه ۵۰ گرم (۱/۴پیمانه) 🔸️عسل یا شربت بار ۱۵ گرم(۱ق س) قابل حذف 🔸️آرد قنادی ۳۴۰ گرم (۲و ۱/۳پیمانه) 🔸️بکینگ پودر ۵ گرم (۱ق چ) 🔸️شکلات تلخ ریز خرد شده ۵۰ گرم مارک کارات (۱/۲پیمانه سرخالی) 🔸️گردوی ریز خرد شده حدود ۵۰ گرم 👈کره صاف+روغن جامد خونگی صاف+پودر قند الک شده+پودر شکر قهوه ای را با همزن خوب بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس تخم مرغ همدمای محیط اول را اضافه وسی ثانیه مخلوط کنید تخم مرغ دوم به همراه وانیل نیز اضافه وسی ثانیه دیگر مخلوط کنید خامه صبحانه همدمای محیط +عسل نیز اضافه وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد وبکینگ پودر الک شده را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک مخلوط کنید خمیر نرمی خواهید داشت شکلات خرد شده را نیز به آن اضافه کنید وحدود یک ساعت دریخچال استراحت دهید تا خمیر منسجم تر شود پس از استراحت از خمیر گوله های ۳۵ گرمی بردارین مغزی دلخواه قرار بدین خوب گرد کنید ودرون قالب با فاصله بچینید(به صورت گرد قرار بدین چون خودشون داخل فر پهن میشن) روی گوله ها گردو فرو کنید ودرون فر از قبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید بعد از پخت کوکی ها نرم هستن پس بیشتر داخل فر نمونه اجازه بدین تا سرد شوند سپس جدا کنید ❗️اگر دوست داشتین کوکی هاتون مغزدار باشه می تونید از کرم شکلاتی یا کرم فندقی یا نوتلا و.....استفاده کنید به این صورت که کرم نرم وهمدمای محیط را داخل قیف بریزید وروی پلاستیک فریزر داخل سینی پایپ کنید ودرون فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام روزخوش🥰دستور نون کدو حلوایی عالی ‌با عطر و طعم بینظیر خیلی خوشمزه وخوش بافتِ واصلا طعم کدو حلوایی مشخص نمیشه😋 تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم شکر ۱/۲ پیمانه(۱۰۰ گرم) شیر ۲/۳ پیمانه (۱۵۰گرم) پوره کدو حلوایی ۲/۳ پیمانه(۱۶۰گرم) کدو حلوایی رو با پوست تیکه تیکه برش بدین تخمه هاشو بگیرید بعد با آب خیلی کم بزارید بپزه تا خوب پخته بشه وآبش کشیده بشه بعد از پخت از پوست جدا کنید با گوشکوب برقی یا چنگال خوب له کنید زنجبیل ۱/۴ ق چ دارچین ۱/۴ ق چ جوز هندی ۱/۸ق چ خمیرمایه ۱ق س سرخالی (۸گرم) آب ولرم ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) شکر ۱ ق چ(۵گرم) آرد حدودا ۴ پیمانه (۵۰۰تا ۶۰۰گرم) 🔺️مواد میانی: گردوی نگینی شده ۶۰ گرم شکر ۲ق س دارچین ۱/۲ ق چ گلاب ۱ق س 🔺️رومال: تخم مرغ ۱ عدد زعفران دم کرده مقداری 👈شیر، کره و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا کره آب شده و شکر حل بشه، کنار بزاریدتا ولرم بشه خمیر مایه شکر وآب ولرم را داخل ظرفی مخلوط کنید واجازه بدین تا عمل بیاد تو یه ظرف دیگه مخلوط شیر وتخم مرغ و ادویه ها را اضافه ومخلوط کنید پوره کدو حلوایی و خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کنید و۳ پیمانه آرد_ از پیمانه چهارم آرد را کم کم بریزید تا زمانی که خمیر جمع بشه و کمی چسبنده باشه خمیر را روی سطح آردپاشی شده ۱۰ دقیقه ورز بدین اگه در حین ورز دادن خمیر حالت چسبنده پیدا کرد کمی آرد بهش اضافه کنید یا با دست چرب خمیر را ورز بدین سپس یک ساعت به خمیر استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید وگوله های ۸۰ گرمی بردارین واز مواد میانی بینش قرار بدین به دلخواه طرح بندازین و ۲۰ دقیقه دیگه بهشون استراحت بدیدبعد از استراحت با مخلوط تخم مرغ و زعفران رومال کنید ودرون فر از قبل گرم ۱۷۰ درجه حدود بیست تا سی دقیقه بپزید #با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 ✍️ مواد لازم: بستنی وانیلی : ۲عدد(۲۰۰گرم) خامه صبحانه : ۱۰۰گرم کمپوت آناناس : یک قوطی پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری سرخالی پودر ژله آناناس : ۳بسته آب سرد : نصف پیمانه آب آناناس داخل کمپوت :نصف پیمانه آب جوش : دو پیمانه(لیوان) 🍜طرز تهیه: بستنی میزاریم‌یکم تو‌دمای محیط تا نرم بشه.بعد با خامه با همزن خوب هم‌میزنیم تا صاف‌و‌یکدست بشه. دو‌بسته ژله آناناس را با آب جوش حل میکنیم تا کاملا شفاف بشن. پودر ژلاتین هم بن ماری‌میکنیم تا شفاف‌بشه. آناناس هم به‌قطعه های‌کوچیک خورد‌میکنیم. حالا ژله آناناس حل شده و پودر ژلاتین بن ماری شده و نصف لیوان آب کمپوت آناناس را به مخلوط بستنی و خامه اضافه کرده و با همزن سریع میزنیم.تیکه های میوه آناناس هم اضافه میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم و چند ساعت در یخچال قرار میدیم. من‌قالبم که‌تو‌عکس‌میبینید بعد برگردوندن وسطش‌ خالی بود به خاطر همین یه‌ژله آناناس‌دیگه آماده کردم و داخل قسمت خالی ریختم‌ و‌بعد از بستن ژله با آناناس تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب با عطر گلاب و دارچین اونم با یه ظاهر شیک و دلبر 😍یه گزینه ی عالی تو همه ی مواقع می تونه باشه😍 سیب متوسط ۳ عدد که برش می زنیم و با کمی پودر قند یا شکر و گلاب روی حرارت ملایم می زاریم تا نرم بشه ( 4_5 دقیقه) بعد می زاریم خنک بشه آرد ۲ پیمانه، شکر یا پودر قند 1 پیمانه، بکینگ پودر ۲ ق چ، کره همدمای محیط ۱۰۰ گرم، تخم مرغ ۳ عدد، وانیل نصف ق چ، پودر دارچین 1ق م، سیب رنده شده 3/4 پیمانه،مقداری خلال پسته در صورت تمایل، عسل رقیق شده کمی برای رومال زدن سطح کیک بعد از پخت کامل دمای فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده مدت پخت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد کیک پخته است مواد همه همدمای محیط باشن قالب رو از قبل با کمی ارده چرب کنید بزارین یخچال یا با کمی روغن چرب کنید داخلش رو آرد پاشی کنید و آرد اضافی رو خارج کنید بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد به کمک دو تا بشقاب کیک رو برگردونین Join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای شیر یکی از خوشمزه ترین و‌ لطیف ترین حلواهاست اول شهد رو آماده کرده و‌میذاریم کنار ۲لیوان شیر و ۱لیوان شکر رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا شکرش حل بشه،نباید شیر به جوش بیاد یا خیلی داغ بشه ،شکر حل بشه کافیه،زعفرون دمکرده حدودا ۳ق غ و‌نصف لیوان گلاب توش میریزیم و دیگه حرارت رو خاموش کرده و‌ میذاریم کنار حالا ۱لیوان آرد قنادی رو الک کرده با نصف لیوان روغن مایع روی حرارت میذاریم و‌مرتب هم میزنیم تا کمی رنگش عوض بشه برای این حلوا نیاز نیست ارد خیلی قهوه ای بشه،حالا که آرد آمادست شهد ولرم رو کم کم و‌ملاقه ملاقه بهش اضافه کرده و‌تند تند هم میزنیم تا به خوردش بره وقتی شهد تموم شد بازم روی حرارت اینقدر هم میزنیم تا حلوا خودشو جمع کنه و‌ یه تیکه وسط ظرف جمع بشه دیگه حرارت خاموش بشه و‌حلوا رو‌گهواره میدیم و امادست😍 راستی میتونید توی روغن مایع یا زمانی که حلوا داره خودشو جمع میکنه ۱ ق غ کره هم بزنید ؛حلوا لطیف میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ_رول_سوخاری کرپ از اون دسته غذاهاییه که نه نمیشه بهش گفت😁😍 همون طور که قبلا گفتم کرپ به روش های مختلفی سرو میشه این مدل سوخاریش معرکه اس مواد لازم برای ۹ عدد برای کرپ: تخم مرغ🥚: ۲ عدد روغن: ۱/۴ پیمانه آب💧: ۱/۴ پیمانه شیر🥛: ۲ پیمانه شکر: ۱ ق چ نمک🧂: ۱ ق چ آرد سفید🍚 : ۲ پیمانه برای سوخاری کردن: پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۴ پیمانه نمک: کمی 🥗🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال مواد لازم: سینه مرغ : ۵ عدد آرد : ۲ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد آرد سوخاری : ۲ پیمانه طرز تهیه : ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگوهاروباادویه،زردچوبه،کمیپودرلیموعمانی،دوحبه سیرله شده وکمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیادبرای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
2ق غ پودرژلاتین_2🥛شیر_3/4🥛 شکر. 1ق غ پودرقهوه__2عددزرده تخم مرغ 200گرم خامه صبحانه. ✍طرزتهیه: ابتدا پودرژلاتین با دو3 قاشق شیر حل میکنیم وروحرارت غیر مستقیم میزاریم حل شه. زرده ها رو باشکر حسابی هم میزنیم کرم رنگ و پفکی بشه.. حالا تمامی مواد رو باهم مخلوط کرده و رو حرارت میزاریم.. هم میزنیم تا جوش بیاد.میزاریم کمی خنک بشه وداخل ظرف سرو میریزیم.میتونیم باخامه فرم گرفته و شکلات خردشده تزیین کنیم... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات مقوی 😍😋 این شکلات مقوی و فوری که فقط با ۳ قلم حاضرمیشه رو اصلا از دست نده😍 دو لیوان بادوم زمینی رو ، روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت بدین تا خامیش گرفته بشه بعدهم پودرش کنید دو لیوان خرما، پوست و هسته هاش رو جدا و کاملا میکس کنید خرما رو به پودر بادوم زمینی اضافه و یکدست کنید هرمدلی که دوست دارین به موادتون شکل بدین و داخل کنجد سفیدِ بود داده بغلطونین وسط شکلات ها رو حفره ایجاد کنید و با شکلات بن ماری شده تزئین کنید با این روش بچه ها هم خوششون میاد شما تا حالا امتحان کردین؟😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4مدل از خوشمزه. ترین قهوه ها که هیچ شکری هم ندارن 😋☕🫗🧋 مدل اول ☕ کافیه شیر رو مخزن بالایی موکاپت بریزی یک شیر قهوه گرم و خوشمزه خواهی داشت❌شیر رو مخزن زیری به هیچ وجه نریزین مدل دوم 🫖☕یک فنجان شیر سرد و داخل قهوه جوش بریز دو قاشق قهوه ترک اضافه کن وقتی اطرافش شروع به جوشیدن کرد حاضره نذار زیاد بجوشه مدل سوم 🍺 🧋☕کافیه شیر گرم و با فرنچ پرس فوم دار کنی و یک شات اسپرسو اضافه کنی یک کاپوچینو رژیمی خواهی داشت برای شیرینی کمی عسل اضافه کن 😍😋🍯🍺 مدل چهارم آیس لاته 🧊🧊☕🫗 یک قاشق قهوه فوری .یک قاشق عسل🍯.یک قاشق آب جوش با یک چنگال تند تند هم بزن کرمی که شد با یخ 🧊😋و شیر سروکن. ❌برای فوم دار کردن شیر میتونی از یک شیشه خالی استفاده کنی 🫙🫙 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛