eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم روغن صاف قنادی 50گرم روغن مایع 20گرم آرد برنج 40گرم پودر نارگیل چرب 185 الی 200گرم شکر دانه ریز 75گرم تخم مرغ متوسط سه عدد وانیل یک چهارم ق چ پودر هل یک ق چ زعفران به میزان دلخواه ابتدا روغن صاف وروغن مایع رو بن ماری کنید تا روغن ذوب شه وداغ شه زمان استفاده باید روغن گرما داشته باشه مواد خشک پودر نارگیل شکر دانه ریز و آرد برنج ترکیب کنید با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شه روغن ها که گرم هست رو اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان دربیاد بعد از اون تخم مرغ ها دونه دونه اضافه کنید وانیل وپودر هل وزعفران هم اضافه کنید اگه خمیر سفت شد بهش کمی روغن اضافه کنید اگه خمیر شل بود پودر نارگیل یا آرد اضافه کنید خمیر رو سه الی پنج دقیقه ورز بدید میتونید با قاشق هم بزنید یا با نوک انگشتان ورز بدید بعد از اون مواد داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید وشروع کنید داخل سینی پایپ کنید سینی رو پانزده الی بیست دقیقه داخل یخچال استراحت بدید بعد داخل فر بزارید با دمای 180الی 190گازی برقی وتوستر 170 مدت پخت 20الی 25دقیقه شربت شکر یک ونیم پیمانه آب یک پیمانه زعفران به دلخواه پودر هل به دلخواه یک دوم ق چ گلاب سه ق غ ابتدا شکر وآب ترکیب کنید روی حررات بزارید حررات ملایم تا مواد به جوش بیاد وقتی شروع کرد به جوشیدن کمی با لیسک هم بزنید تا شکر حل شه بهش گلاب وهل وزعفران اضافه کنید واجازه بدید با حررات کم پنج دقیقه بجوشه شربت بار داغ باشه شیرینی سرد باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و روغن😍😋 چند نکته :👇 این کیک شکر نداره و شیرینی خیلی کمی داره و رنگ کیک بخاطر وجود شیره هست و در این کیک هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی اضافه نشده پس با خیال راحت می تونید این کیک رو در کنار یک فنجان چای میل کنید لطافت این کیک نسبت به کیک های دیگر کمترهست بخاطر نداشتن روغن همچنین شما می تونید از هرنوع شیره که در دسترستون هست استفاده کنید. من چون با شیره خرما درست کردم از نصف پیمانه خرما خشک هم استفاده کردم. شما می تونید در این کیک از کشمش یا گردو هم استفاده کنید. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تو قابلمه درست میشه برای درست کردنش احتیاج داریم به: ۱لیوان شکر ۱لیوان روغن ۱لیوان شیر ۳تا تخم مرغ پودر کارامل ۱/۵لیوان آرد ۱/۵ ق چ بکینگ پودر تمام مراحل توی فیلم مشخصه که شیر و شکروروغن رو با هم مخلوط میکنیم یکدست که شد پودر کارمل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و ۱لیوان از مواد رو کنار میزاریم برای روی کیک،بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پور رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک،قابلمه رو چرب میکنیم مواد رو داخلش میریزیم،در و دمکنی میزاریم و شعله پخش کن میزاریم روی شعله ملایم و یک ساعت تایم میدیم تا آماده بشه،آماده که شد برش میدیم و موادی که کنار گذاشتیم رو روی کیک میریزیم و نوش جان میکنیم🌱🌱🌱 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2 تا سینه مرغ، سبزیجات دلخواه(کدو، قارچ، فلفل دلمه، سیر، پیازچه)، سس ورچستر زدم می تونین سس باربیکیو یا سویا سس بزنین، نمک، فلفل، پولبیبر، رزماری، پودر سیر 🔴مرغ ها رو برش بزن با بیفتک بکوب، مزه دار کن بزارکنار، سبزیجات و در حد دو سه دقیقه تفت بده ، بزار داخل سینه مرغ و رولش کن ، روی گریل بزار اگر نداری تابه رو داغ کن بدون روغن تا پخته بشه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن استراگانف😍😋 اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه. مواد لازم سیب زمینی: 4 عدد سینه مرغ: 500 الی 600 گرم قارچ: 400 گرم پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 4 الی 5 حبه شیر: 700 سی سی خامه: 150 گرم فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری اورگانو: 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: 1 قاشق آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: 🍔مخلوط گوشت گوساله و گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم 🍔پیاز: ۱ عدد 🍔سیب زمینی: ۱ عدد 🍔نان تست: ۲-۱ عدد 🍔شیر: ۱/۲ لیوان 🍔تخم مرغ: ۱ عدد 🍔سیر: ۲-۱ حبه 🍔جعفری و برگ کرفس: مقداری 🍔نمک، فلفل سیاه 🍔روغن برای سرخ کردن طرزتهیه: ابتدا نان تست ها رو داخل شیر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. در این فاصله جعفری، کرفس، پیاز،‌ سیب زمینی،‌ سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و‌ انقدر بزنید تا یه دست شوند. بعد نان تست آغشته به شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید حال تمام مواد فوق به گوشت اضافه کنید و به مواد نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ هم بیافزایید و کمی ورز بدهید بعد با دست آنها را گرد کرده و حالت دهید و داخل آرد سفید بغلتانید و در روغن داغ دو طرفش رو‌ سرخ کنید. نوش جونتون🥗🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خونگی😍😋 👩مواد لازم پنیر خونگی 🌼 🍀شیر 🍀سرکه سفید 🥰همه مراحل داخل فیلم مشخصه بازم سوالی بود داخل کامنت ها بپرسین 🥰 ❌ نکته ها❌ ✅برای هر ۱کیلو شیر ۳قاشق سرکه ✅شیر بعد اینکه جوش اومد قبل اینکه سرکه رو بریزید ۱۰دقیقه بجوشه ✅از شير محلي يا لبنياتي پر چرب استفاده کنید که پنیرتون خوشمزه تر میشه ✅قبل اینکه آب پنیر رو بریزید روی پنیر ها بچشید تا نمکش اندازه باشه ✅داخل شیر نمک نریزید که پنیرتون خیلی سفت میشه آخر کار داخل آب پنیر یا روی پنیرها بریزید ✅موقعه ایی که پنیر رو ریختین داخل پارچه میخواستین جمع کنید میتونین داخلش سیاهدونه یا گردو بریزید مخلوط کنید بعد پنیرو جمع کنید وجسم سنگین بزارید روش ✅سرکه اصلا رو طعم پنیر تاثیری نداره فقط برای دلمه کردن و جمع شدن پنیره ✅بزارین دو سه روز بمونه تو یخچال و نمکش به خورد پنیر بره بعد استفاده کنین ✅پنیر لاکتیکی خیلی خوشمزه ایی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مقدار مواد برای 3 نفر . ابتدا 300گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته بودم به همراه نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وپودر زنجبیل خوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند وبعد به شکل گرد درآورده ودر روغن داغ سرخ کردم وگذاشتم کنار 🤓 در تابه ای جداگانه دو تا پیاز رو رنده درشت زدم وکمی تفت دادم ویک عددبرگ بو ونمک وفلفل وزردچوبه وپودر زنجبیل وگشنیز اضافه وهمگی را تفت دادم تا بوی ادویه جات بلند شه وبعد 3تا4 عدد گوجه فرنگی را پوره کردم وبه همراه 2عدد فلفل سبز اضافه وگذاشتم کمی آب گوجه کشیده شود،(من رب نریختم) بعد کوفته ها را اضافه ویک لیوان آبجوش وچند عدد گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کردم تا کوفته ها در آب گوجه پخته شوند ونیم ساعت آخر یک استکان آبغوره ریختم وگذاشتم با حرارت کم خوراکمون جا بیفتد 😋🤗 من این کباب تابه ای را کمی آب دار درست کردم شما میتونید آب اضافه نکنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيبزمينى سيب زميني:3-4عدد گوشت چرخ كرده:250-300گرم پياز:1-2عدد فلفل سبز:1عدد فلفل قرمز:1عدد گوجه فرنگي:1-2عدد رب گوجه فرنگي:1 ق غ رب فلفل:1 ق چ سير:1-2حبه نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم ✍🏻طرز تهيه ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد. سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد. و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای عزیزم🥰 امروز میخوام کتلت مرغ زعفرانی درست کنم که بی شک یکی از بهتریناست🤤🤔 ✅️مواد لازم: 🌮۴ عدد سیب زمینی متوسط 🌮یک عدد سینه مرغ 🌮دو عدد تخم مرغ 🌮سه قاشق جعفری و پیازچه خرد شده 🌮زردچوبه فلفل نمک زعفران کنجد 🌮پودر سوخاری 🌮دو حبه سیر ✅️طرز تهیه: 🌮ابتدا مرغ رو با پیاز و زردچوبه فلفل ابپز کردم 🌮سیب زمینی هارم ابپز کردم 🌮مرغ و سیب زمینی رو بعد از خنک شدن رنده کردم 🌮سيب زمینی مرغ تخم مرغ زردچوبه فلفل نمک سیر جعفری پیازچه زعفران پودر سوخاری و کنجد رو اضافه کردم و ورز دادم 🌮یک ساعت در یخچال 🌮سپس بهش شکل دادم و در روغن زیاد با حرارت نسبتا بالا سرخ کردم نوش جونتون 🥰🥰😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم بزای داخل شکم مرغ پیاز یک عدد متوسط آلو خورشتی ۶-۷ عدد برگه قیسی ۳-۴ قاشق غذاخوری کشمش ۳-۴ قاشق غذا خوری زرشک ۳-۴ قاشق غذا خوری گردو سه عدد هویج یک عدد لیمو ۱ عدد رب انار ۲ قاشق غذا خوری نمک ۱ قاشق چای خوری شکر ۱ قاشق چای خوری فلفل نصف قاشق چای خوری -مواد لازم برای آبپز کردن مرغ : زردچوبه یک قاشق چای خوری نمک دو-سه قاشق چای خوری دارچین دو سه تکه -مواد لازم برای سوپ مرغ : رب یک قاشق غذا خوری رب انار یک قاشق غذا خوری نمک یک قاشق چای خوری فلفل سیاه یک قاشق چای خوری نکته مواد لازم برای داخل مرغ را کمی تفت میدیم وقتی مرغ داره آبپز میشه موادمون هم پخته میشه *اگر سبزی معطر هم داشتید میتونید استفاده کنید مثل تره کوهی ، جعفری ، پیازچه پوست مرغ را جدا نکنید فقط چربی های قسمت پایین مرغ را در بیاورید که مرغ بوی بد نده بعد از پختن حتما قبل از آبپز کردن مواد را داخل شکم مرغ قرار دهید و شکم مرغ را بدوزید عطر و طعم این غذا عالیه 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ ۴ عدد رب گوجه دو قاشق پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن زیتون ۴ قاشق پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم گوجه ۲ عدد ریحان ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای دو عدد پیاز یک عدد سیر یک حبه سس سویا یک قاشق جعفری خرد شده یک قاشق نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید . پیاز ، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🦒🦒 موادلازم برای قسمت سفیدرنگ: سفیده تخم مرغ ۵عدد آردسفید۱پیمانه شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر۱ق م وانیل۱ق م موادلازم برای قسمت زردرنگ: زرده تخم مرغ ۵عدد آردسفید از ۱ پیمانه ۱ق غ سرپر کمتربریزید شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱ق م وانیل ۱ق م پودرکاکائو به میزان لازم تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(۳بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها. زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه ۴لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را۳باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت ۴۰دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید. قطر قالب ۲۵سانت پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدیدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن . برای ۳ تا ۴ نفر سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا ۴۰۰ گرم گوشت ۴۰۰ گرم برنج ۳ تا ۴ پیمانه ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم ) نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم سیر در صورت دلخواه یه حبه پیاز ۱ عدد برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم . برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکش‌کردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم . در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه . برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم ۴ تا ۵ ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 . اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید . اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته . وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید. بزازید یک ساعت بمونه وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید . داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شکر یک هشتم پیمانه آب نصف پیمانه خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری روغن مایع پانزده گرم تخم مرغ یک عدد نمک نصف قاشق چایخوری ارد حدود صد و نود گرم مواد میانی: خرمای هسته و پوست گرفته سی عدد اب یک چهارم پیمانه کره یک قاشق سوپخوری دارچین یک قاشق سوپخوری ✍طرز تهیه: یک قاشق چایخوری از شکر رو با اب ولرم و خمیر مایه مخلوط میکنیم میذاریم تا خمیر مایه فعال بشه بقیه شکر و سفیده تخم مرغ و روغن و نمک رو با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تااز لختگی در بیاد بعد خمیر مایه و بعد اون ارد رو اضافه میکنیم ارد رو کم کم اضافه کنید ممکنه همش زیاد باشه خمیر لطیفی بدست میاد بهد بذاری تاحجمش دوبرابر بشه طرز تهیه مواد میانی خرمارو با اب گفته شده روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا له بشه و به صورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید وبگذارید تا خنک بشه وقتی خمیر ور اومد اون رو روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و هر جوری که دوست دارید خمیر و خرما رو با هم فرم بدید بگذارید داخل سینی فر سی دقیقه استراحت بعدروش رو زرده بزنید ودر فر گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛