فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون فر🎂
سلام عشقا
با یه کیک خوشمزه وبدونفر
خدمتتون رسیدم🤗
.
.
بیسکويیت پتی بور ۲بسته و نیم
کره ۱۲۵گرم آب شده
شیر یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غ خ
موز دوعدد
ارده یک سوم لیوان(اختیاری)
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
موادلازم برای #گاناش
۸۰گرم شکلات آب شده
۸۰گرم خامه (یک سوملیوان)
خامه رو به صورت بنماری آب کنید وشکلات رو اضافه کنید و مخلوط کنید...
————————
درست کردنش هم خیلی راحته،فیلم رو ببینیند،فقط کافیه مواد رو توی کاسه ی بزرگیبریزیدوبا هم مخلوط کنید و بعد توی قالب مورد نظر بریزید و انقدری فشار بدید تا منسجم بشه و گاناش رو روش بریزید و تزیینش کنید....
بعد اینکه تو قالب ریختید،چند ساعتی تو یخچال استراحت بدید و از قالب در بیاریدوسروکنید....
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روبان_ژله_ای 😍😍
براي درست كردن روبان هاي ژله ايي ابتدا سطح ناصافي كه ترجيحا جنس نايلوني داشته باشه رو انتخاب مي كنيد که من از نایلون های محافظ طبقه های یخچال استفاده کردم داخل ظرفی مناسب فیکسش میکنیم. بعد رپش رو با روغن مایع کمی چرب کنید.
البته میتونیداز کیسه فریزر هم استفاده کنید که در این صورت روبان ها خیلی ساده میشه
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و داخل ظرف میریزیم (به ضخامت دو میلی متر ) اندازه ظرف من پونزده در سی هست و بعد داخل یخچال قرار میدم و اجازه ميديم تا ژله كاملا خودش رو بگيره....
سپس ژله ي بسته شده رو با احتياط زياد و آرام به ابعاده دو در ده سانت می بریم
برش ها رو خم مي كنيم و با مقدار كمي آب جوش، قسمت انتهايي اون ها رو به هم مي چسبونيم
در مرحله ي آخر همه ي روبان هاي آماده شده رو در کنار هم مطابق فیلم روی ژله اماده قرار میدهیم . به همین راحتی
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_حسن_پاشا
مواد لازم
540گرم گوشت چرخ کرده
1عدد تخم مرغ
4قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1عدد پیاز رنده شده
1بسته کوچک جعفری خرد شده
نمک، فلفل سیاه،کمی پودر فلفل قرمز
برای پوره
4عدد سیب زمینی آبپز شده
40گرم کره(1 قاشق غذاخوری سرپر)
60میلی شیر(یک چهارم لیوان)
نمک
پنیرپیتزا برای داخل کوفته
برای سس
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف قاشق چای خوری نمک
180میلی آب داغ(دو سوم لیوان دسته دار)
طرز تهیه
مواد کوفته را داخل کاسه ای بریزید هم بزنید و 10دقیقه ورز دهید. 8و یا 10عدد کوفته شکل دهید سپس مثل فیلم کوفته را مثل لانه شکل دهید. کوفته ها را داخل ظرف چرب شده بذارید. داخل هر کوفته یک تکه کوچک کره بذارید و در فر 180درجه از قبل گرم شده حدود 25_20 دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و داخل کوفته ها پنیر پیتزا بذارید
برای پوره سیب زمینی، کره و شیر و نمک را داخل ظرفی بریزید خوب له کنید و داخل کوفته ها را با پوره پر کنید. در فیلم با قیف و ماسوره ریخته شده ولی میتوانید با قاشق پر کنید.
برای سس رب را در آب داغ حل کنید نمک اضافه کنید هم بزنید داخل سینی بریزید.در فر200درجه از قبل گرم شده حدود40_35دقیقه بپزید
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🕸جاری جادو گرم ،کلی دعا و طلسم برای زندگیم گرفته بود 🕸
❌هر روز خدا با شوهرم دعوا داشتم ،فقر بیکاری ،کتک کاری و له شدن غرورم باعث شد به این فکر کنم که زندگیم رو تموم کنم دیگه هیچی برام مهم نبود .یه راست به طرف عطاری رفتم .فروشنده خانم ساداتی بود تا من رو دید از رنگ رخسارم همه چیز رو فهمید ..........❌
https://eitaa.com/joinchat/4285006393C1f81308707
💫ازوقتی با این کانال آشنا شدم از هر نوع بدبختی و طلسم به دورم وخدا دستم گرفت گذاشت وسط خوشبختی 💫
#فاصولیه غذای ترکیه ای
فلفل قرمز تند ۱عدد
لیمو عمانی ۳عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید درشت ۱۵۰گرم یا همون لوبیا کشاورزی
گوشت ۲۵۰گرم
پیاز ۱عدد
گوجه فرنگی ۲عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا گوشت را به تکه های کوچتر تقسیم میکنیم و سپس اونهارو خوب میشوریم
اندازه مناسب گوشت
لوبیا سفید برای تهیه فاصولیه
و سپس گوشت تکه تکه شده رو با کمی روغن تفت میدیم. لوبیا سفید (باید از اون لوبیاهای دونه درشت باشه برای این غذا) رو ۲۴ساعت قبل خیس کرده و میپزیم و کنار میزاریم. در ظرف جداگانه پیاز رو با روغن تفت میدیم تا طلایی بشه زردچوبه هم میزنیم و گوجه ها رو پوست کنده خرد شده اضافه و میزاریم آبش کشیده شه و با پشت قاشق له میکنیم و بعد رب و فلفل تند و نمک میزنیم و این مایه رو به گوشت اضافه و کمی آب میریزیم + لیموعمانی و میزاریم گوشت کامل بپزه و در آخر لوبیا رو آبکش میکنیم و داخل مواد میریزیم و میزاریم یه بیست دقیقه بار حرارت ملایم که بپزه و جا بیفته. حتما این رو به عنوان خورشت با پلو سرو کنید و نوش جانتون بشه.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_توت_فرنگی🍓
خامه یک پاکت ۲۰۰ml
ماست چکیده یک ق غ
توت فرنگی ۵۰۰gr
شکر ۴ ق غ
آب لیو ۱ ق غ
توت فرنگیهارو بشورید و دو ساعت در یخچال قرار بدید.و سپس با شکر،خامه،آب لیمو،ماست چکیده در بلندر بریزید و پوره کنید.و سپس در ظرفی بریزید در فریزر بزارید و به حالتیکه یخ نزنه هر یک ساعت در بیارید و با قاشق هم بزنید،این کارو چهار ساعت انجام بدید ،و به شکل دلخواه سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دانه_قهوه
برای ۱۳ عدد شیرینی
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان)
نشاسته ۴۰ گرم (۱/۴ لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان)
پودر قهوه ۱ ق چ
آب جوش ۱ ق غ
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۳ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۲ ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل در دمای محیط باشه .
کره نرم و پودر قند الک شده رو ۵ دقیقه با همزن زدم و تخم مرغ رو اضافه کردم و وانیل رو ریختم . نشاسته رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
از هر نوع قهوه و پودر قهوه میشه استفاده کنین . من از قهوا اسپرسو استفاده کردم و دم کردم و دو قاشق داخلش ریختم . اگر پودر قهوه فوری هست داخل آب جوش حل کنین و داخلش بریزین .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کردم و داخلش ریختم . خمیر شیرینی ها ورز دادن نمی خواد و الا به روغن میفته . فقط آرد تا جایی ریخته بسه که خمیر به دست نچسبه . میزانش تقریبی هست ممکنه بیشتر هم لازم بشه .
بعد از خمیر به اندازه یه قاشق برداشتم و توی دستم بیضی کردم و داخل سینی فر چیدم و با چاقو روش خط انداختم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مارمالاد_توت_فرنگی
نکته.... مارمالاد تا گرمه رقیق تر است سرد بشه سفت تر می شه مارمالاد من هنوز گرمه واما دستور
مارمالاد توت فرنگی.
توت فرنگی تمیز شده نیم کیلو
شکر نیم کیلو
پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری پر
اب دوقاشق واسه حل کردن ژلاتین
در صورت تمایل رنگ مجاز خوراکی قرمز چند قطره
طرز تهیه.
توت فرنگی وشکر را مخلوط وبذارید تا یه شب بمونه وخوب بیندازه بعد روی حرارت بذارید وشروع به جوشیدن که کرد کف مربا را بگیرید وبذاریدتا ابش کمتر ونسبتا غلیظ بشه بعد اگر توت فرنگی شما مثل من کمرنگ است چند قطره رنک اضافه تا خوشرنگ بشه
ژلاتین را در اب سرد حل کنبد وروی حرارت کتری بذارید تا شفاف بشه وبه مربا اضافه ومخلوط کنید بعد خوب با گوشت کوب برقی یا غذا ساز پوره کنبداگر دوست دارید از صافی رد کنید تا بکدست وبدون دانه باشه سرد که شد توی ظرف دردار توی یخچال نگهداری کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر طعم کدو رو دوست نداری اینو امتحان کن مطمئن باش نظرت عوض میشه 😍😋🎃
کف یک تابه یاظرف نچسب شیره انگور بریزودارچین بپاش وسپس کدوها را بچین وبعد دوباره کمی شیره انگور ودارچین وپودر هل که من عرق هل استفاده کردم هرکدوم بود بریزید فرقی نداره، و بعد مقداری گلاب .و نصف لیوان آب بریز وکمی کره
که عطر وطعمشو فوق العاده میکنه. کره قابل حذف هستش ولی بریزی محشر میشه .
درب ماهی تابه رو ببندید و وقتی آبش کم شد دو طرف چند بار برعکس کنید که قشنگ کاراملی بشه 😋
نوش جونتون❤️
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_گوشت
#خورشت_لوبیا_سبز فوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
گوجه نیم کیلو
پیاز ۱ عدد
نمک فلفل زردچوبه آویشن به میزان لازم
.
🔴لوبیا سبز را پخته و سرخ میکنیم و کنار میذاریم. پیاز را تفت میدیم و گوشت را به آن اضافه و بعد از سرخ شدن، ادویه و لوبیا سبز و گوجه خرد شده را اضافه میکنیم در آن را میبندیم و ۱ ساعت روی حرارت کم میذاریم
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #کیک_شکلاتی_بدون_فر و همزن ،نیم ساعته و توی قابلمه درست شده و بافتش بی نظیر شد🤩فوق العاده خوشمزه میشه بهت قول میدم😍👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۱/۲پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
شیر ۱پیمانه
آرد ۱/۵پیمانه
پودر کاکائو ۲ق غ
وانیل ۱/۳ ق چ
بکینگ پودر ۱ق مرباخوری
مواد سس روی کیک:
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکلات تخته ای تلخ ۸۰ گرم
کره ۱ ق غ
طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با وانیل و شکر با هم زن دستی دو سه دقیقه بزنید
شیر و روغن و اضافه و مخلوط کنید
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که الک کردید کم کم اضافه و مواد و یکدست کنید
قابلمه رو با کره چرب و آرد پاشی کنید
مواد کیک رو بریزید
روی حرارت متوسط رو به کم که قبلا شعله پخش کن گذاشتید بذارید و دربش رو دم کنی قرار بدید
به مدت نیم ساعت زمان بدید و با خلال چک کنید اگه چیزی نچسبید پخته🥰
برای سس روی کیک، خامه رو روی حرارت بذارید آب بشه ولی نجوشه،شکلات رو اضافه و مدام هم بزنید آخرسر هم کره رو اضافه کنید
کیک که از دما افتاد روی کیک بریزید و نوش جان کنید🤩👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_کدو_حلوایی
بسیار مقوی و دارای آنتی اکسیدان فراوان و برای #سرما_خوردگی بسیار مفید است ضد سرطان و پیری است
کدوحلوایی ۲ کیلو، پیاز ۱ عدد بزرگ، کره ۵۰ گرم تا ۱۰۰ گرم، آرد ۵۰ گرم تا ۱۰۰ گرم، خامه آشپزی ۱۰۰ گرم، لیموترش ۱ عدد، نمک وفلفل، آب، استاک مرغ یا استاک گوشت یا آب مرغ یا قرص سوپ ۱ لیوان اگر کدو را بیشتر ریختیم همه مواد را اضافه می کنیم.
🔴کدوی پوست گرفته را به تکه های کوچک تقسیم کرده وداخلش را با قاشق تراشیده وتمیز کرده وکنار گذاشته
پیاز نگینی شده را با روغن تفت داده. 2حبه سیر را رنده واضافه کرده وکمی زردچوبه میریزیم
تفت خورد کدو و آب آب اضافه کرده ومیگذاریم بپزد. کدو که پخت خاموش کرده با گوشت کوب برقی میکس کرده
وبعد کره را در تابه کوچک ریخته آب شد آرد را اضافه وتفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد به کدو حلوایی اضافه آب مرغ را هم میریزیم وکمی نمک وفلفل وآب یک لیمو ترش را اضافه ومیگذاریم روی حرارت کم ومرتب هم زده تا غلیظ شود وخامه را هم مطابق فیلم میریزیم ویکبار دیگر سوپ را با همزن برقی زده5 دقیقه که جوشید آماده است.
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوشت_و_بادمجون🔝
قسمت اول✔️
💞کلیــک کنید
مواد لازم برای ۳نفر:
بادمجون 👈🏻۵عدد
گوشت چربیدار👈🏻۳۰۰گرم
سیر 👈🏻 ۴عدد
فلفل سبز 👈🏻۲عدد
پیاز 👈🏻 یک عدد متوسط
گوجه 👈🏻به میزان دلخواه
رب 👈🏻 یک قاشق
ادویه 👈🏻 فلفل پولبیبر،زردچوبه،ادویهکاری،پودر سیر،زنجبیل👈🏻نصف قاشق چایی خوری
نمک 👈🏻 یک قاشق چایی خوری
بادمجونهارو نمک بزن نیم ساعت بمونه با دستمال کاغذی خشک کن و سرخ کن.
گوشتهارو هم با آبوپیاز نیم پز کن ۱۵دقیقه.
حالا پیاز،سیر،فلفل رو نگینی خورد کن و او پیاز ده دقیقه و بعد سیر و فلفل رو اضافه کن و پنج دقیقه سرخ کن.
حالا گوشتهارو اضافه کن و دو دقیقه بعد ادویه.
چند دقیقه بعد رب بزن و تفت بده،خامی رب گرفته شد یک پیمانه بزرگ آب یا آب گوشت بریز و بادمجون و گوجههارو اضافه کن، آب قُل زد درشو بزار ۱ساعت بمونه با شعلهی کم.
بعد یک ساعت تمومه.
میتونید با برنج یا نونوکشک و ماست سرو کنید.
نوش جان😍
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰 بریم سراغ خوشمزه امروزمون
مواد لازم باسلوق ژله ای انار :
نشاسته گل : نصف پیمانه
آب سرد : ۱/۵پیمانه
ژله انار یا هندوانه : یک بسته
شکر : نصف پیمانه
روغن مایع : یک سوم پیمانه
گلاب : سه قاشق غذاخوری
برای تهیه این باسلوق خوشمزه ابتدا نشاسته ی گل رو در آب سرد حل کنید و بعد بهش شکر، گلاب و پودر ژله رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید، وقتی مواد شروع به غلیظ شدن کرد روغن مایع را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه روی شعله کم قرار بدید تا حالت شیشه ای و شفاف پیدا کنه، مواد باسلوق رو با قاشق داخل پودر نارگیل بذارید و با دست بهش شکل بدید، همینطور میتونید این مواد رو داخل سینی سلفون کشیده پهن کنید و بعد از خنک شدن برش بدید.
📌نکته : دقت کنید آب حتما سرد باشه در غیر این صورت نشاسته در آب حل نمیشه.
📌نکته : حتما از شعله ملایم استفاده کنید در غیر این صورت باسلوق طعم خامی نشاسته میگیره.
امیدوارم این شیرینیِ یلدایی خوشمزه رو
درست کنید و لذت ببری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قرابیه_براونی_ترک_دار
لیوان 200 میلی(لیوان دسته دار چهار پنجم لیوان را پر کنید)
2 عدد تخممرغ
نصف لیوان شکر
نصف لیوان روغنمایع
3 ق غ پودرکاکائو
وانیل شکری نوک ق چ
بکینگپودر 2.5 ق چ
1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد
برای روی قرابیه پودرقند
تخممرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغنمایع، وانیل، بکینگپودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفتتر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را میگیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکههایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت میشود وقتی ترک خورد یعنی آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تو هم مثل من عاشق بادمجونی یه پیش غذای فوق العاده خوشمزه ی بادمجونی براتون آوردم 😍😋
بیورینگ بادمجان
بادمجان ۱ کیلو
سینه مرغ ۱ عدد
گردو ۱ پیمانه
جعفری نصف پیمانه
سیب زمینی ۴عدد
ماست ۴ق غ خ
سس ۲ق غ خ
نمک فلفل مقداری
زعفران مقداری
روغن زیتون ۳ق غ خ
کنجد۲ق غ خ
سیر ۱حبه
بادمجونارو پوست بگیرید جعفری وسینه مرع هم خرد کنید سیب زمینی رو رشته خیلی نازک بزنید به مرغتون نمک فلفل روغن زیتون وزعفران بزنید وبزارین ۲ساعت مزه داربشه سیب زمینی روبعداز چندبار شستشو خوب خشک کنید وسرخ کنید بعد بادمجورو سرخ کنید بعد هم مرغ رو سرخ کنید ودرشو ببندین تا بپزه.بادمجونارو خرد کنید بعد مرغ جعفری گردوی خرد شده سیر نمک وفلفل وماست وسس مایونزکنجد رو اضافه کرده وخوب مخلوطش کنید.داخل ظرف سروتون بکشین و اطرافش رو با سیب زمینی پر کنید من باجعفری خرد شده وپیاز داغ تزیینش کردم .طعم این پیش غذا واقعا خوشمزس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تخم مرغ و سیر دارید این خوشمزه رو درست کنید و که کوجیک و بزرگ عاشقش میشد❤
تخم مرغ 2 عدد
شیر یا ماست 150 میلی لیتر
سیر 5-6 حبه
نمک 1 قاشق چایخوری
نوشابه 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
مواد رو با هم خلوط کنید و داخل تابه سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋
#کوکی_کیک_نوتلا
مواد لازم
کره همدمای محیط ۲۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۲۵۰ گرم
تخم مرغ همدما ۱ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
آرد ۳۲۰ گرم
بیکینگپودر ۱/۲ ق چ
شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم
نوتلا یا هر کرم شکلاتی که دوست داشتید ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
سایز قالب ۲۰ سانت
کف قالب کاغذ روغنی بندازید
دمای فر برقی ۱۶۵
دمای فر گازی ۱۸۰
مدت زمان پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
اجازه بدید خنک بشه و از قالب خارج کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام علیکم. میدونم همگی چیز کیک دوس دارید ، این چیز کیک هم خیلی راحت و عالیه،
#
چیز_کیک_نسکافه_اینکته ؛ مواد پنیری رو حتما با همزن ۳ تا ۴ دقیقه بزنید تا کمی حجم بگیره و پفکی بشه . نسکافه ای که استفاده کردم ، نسکافه خالص بدون شکر و ... هست مثل گلد مواد لازم پایه کیک نسکافه؛ تخم مرغ ۳ عدد شکر ۷۵ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آرد ۸۸ گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نسکافه یک قاشق چایخوری آب یک قاشق غذاخوری قالب ۲۳ سانت ، مدت تقریبی پخت ۳۰ دقیقه، فر ۱۷۰ درجه برقی و ۱۸۰ درجه گازی طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه . مواد لازم کرم پنیری نسکافه ای ؛ پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم خامه نیمه فرم گرفته ۴۰۰ گرم ژلاتین ۵ قاشق چایخوری آب برای حل کردن ژلاتین ۱/۴ لیوان نسکافه دو قاشق غذاخوری پر آب دو قاشق غذاخوری( برای نسکافه ) پودر قند ۶ قاشق غذاخوری نکته ؛ میتونید مقدار پنیر رو بیشتر کنید و از خامه کم کنید ( اگه میخواین طعم پنیر بیشتر بشه ) برای گاناش ؛ شکلات ۸۰ گرم خامه صبحانه ۸۰ گرم شکلات رو ذوب کنید و خامه دمای محیط رو بهش اضافه کنید هم بزنید و گاناش شما اماده هست#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛