فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی شکم پر 🐟 😍😋
مواد لازم:
ماهی :۱عدد
گردوی آسیاب شده: ۲۰۰گرم
سبزی: ۳۰۰گرم شامل(گشنیز،جعفری،شنبلیله،چوچاق،نعناع و کمی اناریجه)
رب انار: (ترش) ۱قاشق غذاخوری(ملس)۲قاشق غذاخوری
آب انار ترش: نصف استکان
پیاز: ۱عدد نگینی سرخ شده
سیر:چند حبه
ادویه:(نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه ماهی)
روغن: برای سرخ کردن
ابتدا ماهی را بعد از شستن با فلفل،نمک،زردچوبه و سیر خرد شده مزه دار میکنیم و۲ساعت در یخچال استراحت میدهیم
بعد مواد میانی را آماده کرده داخل شکم ماهی را پر کرده میدوزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم،و ۵دقیقه آخر شعله بالا را برای گریل شدن روشن میکنیم،در تابه نیز میتوانیم در روغن هر دو طرف ماهی شکم پر را سرخ کرده و درب تابه را میگذاریم تا مغز پخت شود.
به باقی مانده مواد میانی ۱استکان آب اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میگذاریم تا دم بکشد و به همراه ماهی شکم پر سرو میکنیم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ_رژیمی ولی در عین حال بسیار خوشمزه هست...😍😋
نان تست ۱بسته(ترجیحا جو)، سینه مرغ ۲ عدد، پیازچه نصف لیوان، سبزی خوردن نصف لیوان، گردو نصف لیوان، ماست و موسیر ۴۰۰گرم، لیمو تازه ۲عدد
✅ مرغ ها را با سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم و ریش ریش میکنیم. ماست موسیر را داخل یک ظرف ریخته و پیازچه ساطوری و گردو خرد شده و آبلیمو تازه و مرغ ها را اضافه میکنیم و خوب مواد را با هم ترکیب میکنیم. کف ظرف مستطیل شکلی را نایلون پهن میکنیم و یک لایه نان و یک لایه از مواد میزنیم و تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم ، لایه آخر رو نان قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا بافت منسجم تری پیدا کند و نایلون را میبندیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم.، بعد از یک ساعت کیک مرغ را داخل ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین شکلاتی😍😋
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ🥚
100گرم شکر🍚
وانیل🌸
100گرم روغن🥃
100گرم ماست ساده🍶
120گرم ارد 🥡
2قاشق پودر کاکائو🍫
8گرم بیکینگ پودر🥄
1پیج نمک🧂
شکلات تخته ای 🍫
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید
روغن و ماست رو اضافه و مخلوط کنید
و بعد ارد و پودر کاکائو و بیکینک پودر رو اه هم یه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید
شکلات رو تیکه کنید و با مواد بهم بزنید
ودر آخر بریز توی قالب و بزار توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰به مدت 25تا30دقیقه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیبزمینی_سوخاری 😍😋
حتی از چیپس هم تُردتره، برای دورچین فینگرفود هم عالیه😍
سیب زمینی ۵۰۰ گرم، آرد نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه
🔴 سیب زمینی هارو خورد و آب پز میکنیم. تا داغ هستن پوره میکنیم و ادویه ها آرد نشاسته ذرت رو اضافه و ورز میدیم.
✅ اگه دوست دارین پنیری باشه ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا اضافه و ورز بدین. میتونین در صورت دلخواه کمی سبزی خشک یا تازه (جعفری یا شوید یا نعنا) اضافه و ورز بدین. برای سیب زمینی های متری یکمی از سیب زمینی هارو بین دوتا پلاستیک صاف کرده و برش های باریک و بلند میزنیم و برای سیب زمینی های کوچیک طبق فیلم یکمی از سیب زمینی رو بصورت مربع درمیاریم و بعد از برش با چنگال روش خط میندازیم در روغنی که از قبل با حرارت متوسط رو به بالا داغ شده سرخ کنید و بعد از سرخ شدن داخل توری یا روی دستمال روغن گیر بزارین تا حسابی ترد بشه😋
✔️ اگه میزان آرد ذرت کم باشه سیب زمینی اصلا منسجم نمیشه و وقتی برمیدارین تا توی روغن بندازین از هم باز میشه و اصلا ترد نمیشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو لوبیا سبز 😍😋
با این روش به مدت یک سال لوبیا رو داخل کابینت نگه دارید.
تمام مراحل داخل فیلم هست .ویدیو رو تا آخر ببینید.
من برای هر کیلو لوبیا دو برابر گوجه ریختم تا موقع استفاده دیگه نیازی به رب نداشته باشم حتما حتما شیشه ای که درب فلزی داره استفاده کنید محکم ببندید در غیر این صورت لوبیا خراب میشه.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر عربی😍😋
یه دسر خیلی خوشمزه و راحت که خودم واسه اکثر مهمونیام درست میکنم😍
مواد لازم:
شیر دو لیوان
كرم كارامل يك بسته
کافی میکس یک بسته
پتي بور ٢٠ عدد
خامه ١٠٠ گرم
شكر ٢ ق غ
آب سرد نصف فنجان
پودر ژلاتين دو ق غ
طرز تهيه:
ژلاتين و آب سرد رو تركيب كنيد بذاريد روي حرارت كتري تا كامل ذوب بشه
شير و شكر و كرم كارامل و كافي ميكس رو تركيب كنيد بذاريد رو حرارت تا شكر حل بشه
بهش خامه و پودر بيسكوييت و ژلاتين ذوب شدع رو اضافه كنيد كف قالب رو با روغن كمي چرب كنيد(من اسپري روغن زدم) و دسر رو بريزيد و ٤_٥ ساعت بذاريد يخچال تا كامل ببنده بعد خيلي راحت اطرافش رو جدا كنيد و برش گردونيد
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کیک مناسب فصل که هر چقد از خوشمزگیش بگم کم گفتم حتما نظر قشنگتو بگو😍😋
✅مواد لازم
توت فرنگی به مقدار لازم پنج تا هفت عدد
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۸۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
✅اول شکر و کره هم دمای محیط رو با هم خوب مخلوط کنید
بعد تخم مرغو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد هم شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید حسابی مخلوط کنید در آخر هم آرد و بکینگ پودر رو طی چند مرحله اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید بهتره قالبتون تخت باشه
بعد هم مایع کیک رو بریزید و روشو صاف کنید و توت فرنگی اسلایس شده رو روش بچینید بعد هم روشو شمر بپاشید
بزارید داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
من تو توستر درست کردم نیم ساعت اول المنت پایین دمای ۱۶۰ پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کردم تا روش برشته بشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم😍😋
ببین این راحتترین ترشی دنیاست🤭👀
با اینکه تو موادش آب داره اصلا اصلا کپک نمیزنه و خراب نمیشه فقط نکات و رعایت کنین💫
مواد لازم برای یک کلم متوسط👇🏻
کلم بنفش یک عدد متوسط
نمک ۲ قاشق غذا خوری
فلفل و سیر به مقدار دلخواه
آب جوشیده سرد شده یک لیوان
سرکه یک لیوان
اگر مقدار اب و سرکه کم اومد مجدد به همین انداره و به یک مقدار از هر دو اضافه کنین
برای داخل ترشی از یک قاشق شکر و یک قاشق نمک استفاده کنید
🌀حتما حتما کلم خشک باشه
🌀قسمت داخلی کلم که به سمت ریشه هست و جدا کنین
🌀بعد از اضافه کردن نمک که دو ساعت استراحت دادین کلم اب بنداره خوب ابشو بگیرین هرچی بهتر ابشو بگیرین ترشی خوش رنگ تر میشه و کاملا شفاف میمونه و اصلا کدر نمیشه
🌀شکر برای این اضافه میشه که تیزی سرکه گرفته بشه وگرنه اصلا شیرین نمیشه اصلا
بعد اینکه ترشی تموم میشه میتونین با رعایت کردن این نکات بازم تو همین اب و سرکه باقی مونده ترشیتون کلم بریزین😍
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_بلغور😍😋
بااین آش معرکه به استقبال پاییز برید🤩
بلغورگندم دولیوان
نخود یک لیوان
لوبیا نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازن
پیاز دوعدد
سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم
آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان
عصاره قلم یک تکه
گوشت گوساله ۳۰۰گرم
گوجه ۴عدد
پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه
تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم ❤❤❤❤❤👇👇👇👇👇👇
من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍
نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_سیب_فوری😍😋
مواد لازم:
یک عدد سیب بزرگ
یک عدد تخم مرغ
سه قاشق شکر
یک سوم لیوان شیر
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک لیوان ارد
کمی شکر و دارچین در آخر
✅️طرز تهیه:
سیب رو رنده کرده و کنار میذارم
تخم مرغ و شیر و شکر رو مخلوط کرده و هم میزنیم
وانیل بکینگ پودر و نمک رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم
در آخر ارد رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم و سیب رنده شده رو اضافه میکنیم
اگر مایه سفت بود شیر اگر شل بود ارد اضافه کنید
داخل یه ظرف کوچک روغن میریزیم و از مواد با یک ملاقه کوچک داخل روغن میریزیم و سرخ میکنیم در آخر در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا بدون فر 😍😋
سس بشامل رو اینجوری درست کنین:
یه قاشق کره رو آب کنین؛ ۲ قاشق آرد رو اضافه کنین و همشون بزنین تا یکدست شن؛ یک لیوان شیر رو کم کم اضافه کنین و وقتی مواد یکدست شد ادویه ها رو بریزین توش. نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سفید و پودر سیر و اورگانو. اگه جوز هندی دارین، نصف قاشق چایخوری جوز هم بریزین توش👌 استفاده از پنیر پارمسان یا خامه هم اختیاریه ولی نیازی نیست❤️
ورقه های لازانیا رو حدود ۳ الی ۴ دقیقه توی آب در حال جوشیدن و روغن و نمک بذارین تا نرم شن ولی پاره نشن.
مقدار مواد لازم لازانیا برای ۳ الی چهار نفر هم اینهاست:
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد
رب یک قاشق چایخوری
لازانیا : ۱۰ عدد
پنیر چدار: پنج ورق
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔🥗
خورشت_مرغ آلو
پیاز.....۱عدد
سیر.....۲حبه
مرغ.....۲تکه
نمک،فلفل،زردچوبه.....به میزان لازم
زعفران.....به مقدار لازم
الو خورشتی.....۱۰عدد
ابتدا پیاز خرد کنید.داخل کره و روغن تفت دهید.بزارید کمی سبک و نرم بشه.بهش سیر اضافه کنید.کمی که عطر سیر بلند شد مرغ اضافه کنید.بزارید مرغ تغییر رنگ بده و کمی سرخ بشه.ادویه ها را اضافه کنید.الو بهتره حدود نیم ساعت جلوتر داخل اب خیس کنید،بعد به مرغ اضافه کنید.زعفران اضافه کنید.حدود یک لیوان اب بریزد.اجازه بدید با حرارت کم مرغ بپزد و جا بیوفتد.بعد با برنج زعفرانی میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل دال عدس😍😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
دال عدس ۲ لیوان
سیب زمینی ۱ عدد
بیکینگ پودر ½ ق غ
آرد سوخاری ۴ ق غ
جعفری ۲ ق غ
سیر ۳ حبه
ادویه فلافل :
پودر انبه
فلفل قرمز
زردچوبه
نمک
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترين چيز كيك دنيا بدون قالب بدون فر و همزن🍰😍😋
مواد لازم:
🥯 بیسکوییت پتی بور یا دایجستیو ۱۰۰ گرم
🧈کره ۵۰ گرم
🍥خامه ۲۵۰ گرم
🧀پنیرخامه ای ۱۵۰ گرم
🍩نوتلا یا شکلات صبحانه
🍷ژلاتین یک و نیم ق غ
🧊آب سرد یک استکان
لایه رویی:
🍫نوتلا یک ق م
🧋شیر کاکائو یک استکان
🍷ژلاتین یک ق غ
طرز تهيه :
بيسكوييت و پودر كنيد و با كره ي اب شده تركيب كنيد
براي درست كردن چيز كيك بدون قالب فقط كافيه از اين طلق هاي متري از لوازم قنادي بگيريد و دور يه زير كيكي با چسب فيكس كنيد
تركيب كره و بيسكوييت و بريزيد و محكم كنيد بيست دقيقه بذاريد يخچال
حالا خامه و پنير خامه اي و نوتلا و ژلاتين اب شده رو تركيب كنيد و روي كراست بيسكوييتي بريزيد و مجدد بذاريد يخچال تا كامل ببنده
حالا نوتلا شير كاكائو و ژلاتين و تركيب كنيد بذاريد داخل ماكروفر يا روي كتري تا دانه ها ي ژلاتين كامل حل شود وقتي از داغي افتاد روي لايه قبل بريزيد و بذاريد يخچال تا كامل يبنده بعد طلق رو باز كنيد و نوش جان😍
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_باقلوا_ثمر
مواد لازم :
آرد قنادی: 1 پیمانه
پودر هل : 1 قاشق چ
بیکینگ پودر: 1 قاشق چ
تخم مرغ: 3 عدد
شکر :1/2 پیمانه
کره : 150 گرم
گردو یا بادام خرد شده :1/2 تا 1 پیمانه
برای شربت:
1 لیوان شکر+ 1 لیوان آب + 1/4 پیمانه گلاب.
دوستان طرز تهیه توی ویدیو کاملا مشخصه فقط نکات رو اینجا میگم. 👈مواد اولیه حتما هم دمای محیط باشن .
👈مواد خشک حتما ۳بار الک بشه .
👈تخم مدغ و شکر باید تا وقتی حجیم و کرم رنگ بشه مخلوط کنید.
👈هنگام اضافه کردن آرد به مواد زیاد هم زدنش پف کیک رو خراب میکنه.
👈وقتی شربت را به کیک اضافه میکنید یا شربت گرم باشد کیک سرد یا برعکس.
👈از قالب ۲۵در۲۵ یا ۲۰در۳۰ یا ۳۰ در۳۰ میتونید استفاده کنید و اگه میخواید کیک ارتفاعش بیشتر باشه از قالب ۲۵ در ۲۵ استفاده کنید.
👈کف قالب نیازی به کاغذ روغنی فقط چرب کنید.
❌بجای آرد قنادی از آرد نان استفاده نکنید.
❌کره را با روغن در حد ممکن جایگزین نکنید.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_مجلسی😍😋
آب 3/4لیوان، شکر نصف لیوان، گلاب 1/4 لیوان، زعفران دم کرده، هل دم کرده
#حلوا؛
آرد قنادی 1 لیوان، روغن مایع نصف لیوان
#شهد؛
آب + شکر + گلاب + زعفرون👈 روی حرارت میذاریم تا فقط گرم بشه وشکرها حل بشن بعد حرارت رو خاموش میکنیم.
آرد رو روی حرارت ملایم دائم هم میزنیم تا بوی خامیش بره و کمی نخودی رنگ بشه نباید تیره بشه. روغن مایع رو اضافه و بخوبی آرد رو به روغن آغشته میکنم، باید مواد حالت کاملا شل داشته باشن وگرنه مقدار روغنتون کمه هل دم کرده رو به شهد اضافه و شهد رو کم کم به آرد اضافه و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و به روغن بیفته و سطحش براق بشه، تا حلوا گرم هست اون رو داخل مولد شکل بدید و در ظرف بچینید و دیزاین کنید
میتونید بصورت تکنفره داخل کپسول یا گیپور کاغذی هم سرو کنید و یا روی کراست قرار بدید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تیرامیسو😍😋
مواد لازم:
لیدی فینگر🍪 ۱ الی ۱/۵ بسته
قهوه ☕️۱ لیوان
خامه قنادی 🧁۲ کاپ (۴۵۰ گرم)
زرده تخم مرغ🥚 ۶ عدد
شکر🍚 نصف لیوان (۶-۷ ق غ)
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای🧀 ۴۵۰ گرم
پور کاکائو 🍫
طرز تهیه:
آب جوش و با قهوه فوری قاطی کن بذار کنار تا خنک شه
۶ تا زرده تخم مرغ، نصف لیوان پودر قند یا شکر و بریز و خوب قاطی کن و رو آب گرم ۸ دقیقه همش بزن و بعد بذارش کنار تا یکم ولرم شه
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای با همزن برقی خوب قاطی کن و ۲ قاشق از اون قهوه ای که درست کردی بعد تخم مرغ هارو اضافه کن و دوباره قاطی کن
تو یه ظرف دیگه خامه بزن تا یکم پف کنه (۳ دقیقه) بعد به مواد اضافه کن (تو ۲ مرحله) و قاطیشون کن
لیدی فینگر بزن تو قهوه بذار کف ظرف و نصف خامه ها دوباره لیدی فینگر و دوباره خامه بعد سلفون بکش و بذار ۱۰ الی ۱۲ ساعت یخچال
پودر کاکائو الک کن و سروش کن
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بال مرغ با سس سیر و گوجه😍😋
مواد لازم:
اول بال مرغ رو با ادویههای زیر مزهدار کنید.
نیم کیلو بال مرغ🍗
پودر سیر:🧄 ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز:🧅 ۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز:🌶 نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه🧂🌶
روغن زیتون.🫒
مخلوط کنید در رو بزارید و ۲-۳ ساعت بزارید تو یخچال (حتی برای فردا هم میتونید از شب قبل مزهدار کنید.)
.
از تو یخچال خارج کنید و توی فر با دمای ۲۰۰(تا ۲۲۰) بزارید تا کبابی بشه.
برای سس:
یک کاسه گوجه گیلاسی🍅
۱ عدد فلفل تند🌶
چند حبه سیر 🧄
رو داخل روغن با دمای کم، ۱۵ دقیقه حرارت بدید، بعد از ۱۵ دقیقه، به اون،
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
پنیر خامهای 🧀
ریحون تازه🌱 بزنید
و میکس کنید تا یکدست بشه.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش جو😍😋
مواد لازم براي ۴ نفر
قلم گوساله🍖 ١ عدد
حبوبات( جو پوست کنده ١٥٠ گرم + گندم پوست كنده ٥٠ گرم)🌾
سبزي نيم كيلو پاك شده🌿🍀 ( تره+گشنيز+جعفري+اسفناج به نسبت مساوي )
كشك🥣 ٢٥٠ گرم
پياز🧅 ۲+۱ عدد
زردچوبه ١ ق چ
فلفل سياه🌶 ٢ق چ
نمك🧂 ١ ق چ
برگ بو 🍃١ عدد
چوب دارچين🪵 ١ عدد
نعنا 🍃١ ق غ
طرز تهيه:
قلم گوساله رو با پياز ،برگ بو و چوب دارچين همراه با گندم و جو، از شب خوب ميگذاريم بپزه .
پياز رو خرد مي كنيم و تفت ميديم و ادويه ها رو بهش اضافه ميكنيم و در آخر نعنا بعد از يك تفت كوتاه به مواد آش اضافه ميشه.
نيم ساعت آخر سبزي خرد شده و كشك كه اضافه بشه آش جو ما آماده است.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نميدونم اسمشو چى بذارم اسمشو شما بگين؟ 😋
اگه طرفدار غذاهايى هستى كه با بادمجون درست ميشن اينو حتما امتحان كن چون خيلى خيلى خوشمزه است هم به عنوان پيش غذا ميشه سرو كرد و هم ميتونه يه غذاى نونى خيلى جذاب باشه
بادمجان
گوجه فرنگى
پياز
سير
نمك و فلفل و زردچوبه وپودر اورگانو
پنير پيتزا يا موزارلا
🔺بادمجونارو ميتونين روى گاز ، داخل هواپز و يا داخل فر كبابى كنين
🔺مقدار مواد كاملا دسته خودتونه
🔺ميتونين پنير پيتزا رو حذف كنين و با ماست به عنوان يك بورانى بادمجون خوشمزه سروش كنين#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی😍😋
فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه
سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوكو بادكوبه😍😋
مواد مورد نياز براي ٤ نفر:
سينه مرغ🍗 ٤ عدد
تخم مرغ 🥚٤ عدد
پياز🧅 ٢ عدد
سيب زميني🥔 ٢ عدد
نمك🧂 ، فلفل سياه🌶 و زردچوبه از هر كدام ١ ق چ
برگ بو🍃 ١ عدد
روغن گياهي يا كره 🧈 يك چهارم پيمانه
بيكينگ پودر 🥄يك دوم ق چ
زعفران 💛 ١ ق غ
زرشك ٢ ق غ
طرز تهيه:
سينه مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز آب پز ميشه ،سيب زميني پوست كنده ، نگيني خرد ميشه و تفت داده ميشه. پيازها خرد و سرخ ميشه. مرغ هاي پخته شده ريز ميشن.
مرغ ها به همراه سيب زميني سرخ شده ، پياز داغ ، مواد تخم مرغي و كره مخلوط ميشه.
مواد آماده شده داخل قالب ريخته ميشه و ميره تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه
آماده كردن مواد تخم مرغي:
تخم مرغ ها با زعفران و نمك و فلفل و زردچوبه و بيكينگ پودر خوب زده ميشه تا يكدست بشه.
🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛🍔
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
از وضعیت الانت ناراضیِ؟؟؟😔
یک پیشنهاد ویژه برات دارم😍
میدونی چرا؟؟🤔
چون تو یک آدم خاصی👌
با اهداف و طرز فکرخاص🎯
اگه میخوای تحولی بزرگ توی زندگیت ایجادکنی 🌪
من به تو ، یک شرکت دانش بنیان پیشنهاد می کنم
که موقعیت کسب درآمد رو تنها با یک گوشی براتون فراهم کرده📱
فرصت رو از دست نده که ظرفیت محدوده
جهت کسب اطلاعات بیشتر👇
https://eitaa.com/joinchat/1712980178C7513f8b709
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون دلمه درست کردم راحت و خوشمزه با یه رسپی قدیمی 🤌😋
روش بستنش رو هم بهت یاد دادم اینطوری دیگه باز نمیشه اصلا👍
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سبزی دلمه ۴۰۰ گرم 🌿
لپهی پخته شده نصف پیمانه
برنج کمی زنده آبکش شده ۱ پیمانه
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک
زعفرون ۲ تا ۳ قاشق غ
ماست ۳ قاشق غ
پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد متوسط
.
🔴کف ظرف چند لایه برگ بذارین بعد دلمه ها رو فشرده و کنار هم کیپ بچینید.
🔴حتما آخر کار مثل من یه چیز سنگین روش بذارین تا موقع پختن و قل زدن باز نشه
🔴میتونید به جای گوجه سبز غوره هم بریزید
🔴توی بستنش فقط اون تیکهی آخر برگ رو تا جایی که ممکنه و برگ پاره نمیشه محکم بپیچید🌿
(تو استوری ها هم بهت یاد دادم کامل☺)
🔴مقدار آب تا حدی که روی برگا ها رو بپوشونه و به مدت ۱ ساعت روی شعلهی کم پخته میشه
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛