eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تَه چین قابلمه ای 😍😋 برنج ۴ پیمانه ماست چكيده ۸ قاشق غذاخوری (حتما باید ماست چکیده و غلیظ باشه) سینه مرغ ۲ عدد زعفران حل شده نصف لیوان روغن یک چهارم لیوان و مقداری برای کف قابلمه تخم مرغ ٤ عدد ۲ تا قابلمه سایز کوچیک 1️⃣ سینه مرغ با زردچوبه و پیاز نمک و فلفل ۶۰، ۷۰ دقیقه آبپز کن و ریش ریش کن 2️⃣ ۴ پیمانه برنج و با ۲ ق غ نمک بذار حداقل ٢ ساعت خیس بخوره و بعد آب جوش کن و برنج و اضافه کن و بذار ۶ دقیقه بپزه و بعد آبکش کن (باید دون باشه برنجمون) 3️⃣ تو یه ظرف ۴ تا تخم مرغ و ۸ ق غذا خوری ماست چکیده, کمی نمک, وفلفل سیاه وروغن مایع و زعفران حل شده بریز و این مواد رو با هم مخلوط کن و بریزش روی برنج آبکش شده و کاملا با هم مخلوط کن و ۱ ساعت بذارش یخچال 4️⃣ بعد مقداری روغن به اندازه ای که تو قابلمه شناور باشه بریز و نصف مواد برنجی را در کف قالب پخش و فشرده کن حالا مواد بریز و دوباره نصف دیگه برنج بریز کره بزار روش و‌باشعله متوسط بزار ۱۰ دقیقه تا بخار کنه بعد کم کنید دم بیاد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ عدد نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم نصف استکان روغن زیتون ۲ حبه سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز طرز تهیه : در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋 پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه😍😋 • اين دسر جذاب رو امتحان کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍🥰 موادشم راحت و در دسترس همه است 😁 پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی 😊 . اینارو میخوایم 😍👇🏻 موز یک عدد زرده تخم مرغ یک عدد شکر ۱/۴ پیمانه ارد ۱ ق غ نشاسته ۱.۵ ق غ شیر ۲ لیوان خامه ۱۰۰ گرم بیسکوییت یک بسته . 🍃همه مراحل رو که کامل توضیح دادم 🍃درآخر برای یکدست شدن موادتون میتونید با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره بشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سس ۴۰ مزه: روغن زیتون: نصف لیوان رب انار: نصف لیوان (ملس) رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه: ۲ عدد نمک و فلفل سیاه رزماری: ۲ شاخه کوچیک گشنیز: ۲ برار رزماری گردو: حدود ۷-۸ عدد سیر: ۵ حبه یا از مرغ درسته استفاده کن، یا اینکه همین سس رو میتونی برای مرغ تیکه‌ای (مثل جوجه کباب) استفاده کنی و روی زغال کاراشو بکنی. نیم ساعت استراحت کنه خوبه. سبزیجات دور‌چینش از خود مرغ خوشمزه تر بود، اصلن یه دنیای دیگه بود. من از کدو، پاپریکا(فلفل دلمه هم میشه) سیب‌زمینی پیاز و لوبیا سبز استفاده کردم. کلی هم میتونی حایگزین کنی.فر رو بذار رو دمای ۲۲۰ تا گرم شه، بعد ۱/۵ ساعت بذار تو فر تا بپزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله آدم برفی😋 سلام قشنگ های من خواهشن به فیلم آموزشی دقت کنید. همیشه ژله را داخل ظرف یک بار مصرف درست کنید چون داخل آب داغ به مدت ۳۰ ثانیه راحت از ظرف جدا میشه و نیازی به روغن زدن ظرف نیست بعد این که برای شفاف شدن ژله از آب تصفیه شده استفاده کنید یعنی آب بدون املاح یا نمک بعد اینکه دو چیز باعث کدر شدن ژله میشه یکی نمک و دیگری شکر نامرغوب که تولید کننده ژله به اون اضافه می کنند پس کدر شدن ژله به نوع تولید اون هم بستگی داره موفق باشید. ❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب لقمه رو اينجوري درست كن👌 مواد لازم: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده یک عدد پیاز متوسط نصف فلفل دلمه ی سبز ۱۰ شاخه جعفری تازه ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری) *این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه *آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم *حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه *کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سه عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل دو و نیم پیمانه آرد یک ق غ سرپر پودر کاکائو دو ق چ بکینگ پودر یک پیمانه شکر قهوه ای یا سفید یک پیمانه ماست دو سوم پیمانه روغن مایع توت فرنگی برش زده به مقدار لازم ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه.بهش ماست و روغن را اضافه می کنیم و در حد یکدست شدن هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.کف قالب مورد نظر را چرب کرده.مواد را داخل قالب ریخته وتوت فرنگی ها را که برش زدیم روی مواد به آرامی می چینیم.توجه داشته باشید که خیلی نازک برش نزنید چون داخل مواد فرو میره و کیک همیر میشه.در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت چهل و پنج دقیقه میپزیم.وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن را با پودر قند تزیین می کنیم. امیدوارم امتحان کنید و از طعم و عطر بینظیرش لذت ببرید. نکته : بجای ماست از شیر می توانید استفاده کنید.و اینکه این کیک را ساده هم می تونید تهیه کنید.پودر کاکائو را حذف کرده و بجاش آرد سفید اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا لقمه ای‌ 😍😋😋 پیتزا لقمه ای‌ تو قالب مافین ❇️مواد اولیه برای ۳نفر(قالب مافین۱۲عددی): -سیب زمینی متوسط ۲عدد -ژامبون گوشت یا مرغ یا پولدبیف ۱۵۰تا۲۰۰گرم -پنیر پیتزا یا موزارلای واقعی۱۵۰تا۲۰۰گرم -فلفل دلمه ای نگینی شده حدودا ۱۰۰گرم برای تزئین -اگر دوست داشتی آویشن بپاش-یا مثل من فلفل و زیتون بذاراین مواردو رعایت کنی نتیجه بهتری میگیری: -سیب زمینی دفعه اول باید برشته بشه حدودا۸۰درصد-کامل نپزش- -دفعه دوم بین ده تا پونزده دقیقه بپزش تا پنیر طلایی و آب بشه -میتونی بجای ژامبون از گوشت مرغ پخته شده،پولد بیف یا گوشت آبپز رشته شده با ادویه و یا هر مواد میانی مورد علاقت استفاده کنی -اون فلفل هالوپینو هم قول میدم درست کن 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8 عدد سیب زمینی متوسط دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن فلفل پودر شده قرمز پودر سیر یک قاشق چایخوری نمک (به آب جوش) سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آنها را به مکعب های بزرگ برش دهید، آنها را بشویید، در قابلمه بریزید، را با آب پر کنید تا آنها را بپوشاند، نمک رااضافه کنید، آن را بجوشانید، 10 دقیقه جوشانده، آبکش کنید، سیب زمینی کاملاً پخته نخواهد شد، آن را درون ظرف مناسب بریزید، ادویه ها را روی آن بریزید، مخلوط کنید، نشاسته را بریزید، مخلوط کنید، سپس کره و روغن زیتون را مخلوط کنید، روی سیب زمینی ها بریزید و دوباره مخلوط کنید به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید، سیب زمینی ها را در 30 دقیقه اول مخلوط کنید، اما آنها را با دقت له نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه چیزایی که لازم دارید، قالب شکلات، شکلات و اگر دوست داشتید میتونید با آجیل و خلال تزئینش کنید. شکلات شیری، شکلات سفید ، شکلات تخته ای رو میتونید از سوپرمارکت هایالوازم قنادیا تهیه کنید. شکلات ها رو با اصول بنماری(شکلات تخته ای رو ریز خرد کنید واون رو با ماکروفر یاروی بخار کخری اروم بن ماری اش کنید.البته توماکروفر خیلییی راحت تره فقط باید مواظب باشید شکلات نسوزه ومدت زمان طولانی توماکروفر نذارید و ۲۰ ثانیه ۲۰ ثانیه بذارید وچکش کنید) ذوب کنید و سریع توی قالب بریزید. میتونید تک رنگ و یا دو رنگ( مثل ویدئو) درستش کنید. من داخل بعضی از آنها سس شکلات و کارامل هم استفاده کردم، اگر دوس داشتید میتونید آجیل خورد شده هم بربزید. بعد از ۱-۲ ساعت استراحت دادن در یخچال، میتونید سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کلم یک عدد برنج ۵ پیمانه شوید خشک ١پیمانه پیاز ۲ عدد چرخکرده ۴۰۰گرم زعفران،زردچوبه،فلفل سیاه،نمک به میزان لازم من کلم قمری دسترسم نبود با کلم سفید درستش کردم😉 کلم رو پس از خرد کردن تا حدی تفت دادم که کامل سبک شد و حجمش خیلی کم شد بعد سرخ شدن کلم نمک و فلفل،زعفران و زردچوبه ریختم یدونه پیاز رو نگینی خرد کردم و جدا تفت دادم و به کلم سرخ شده اضافه کردم یه پیاز دیگه رم رنده کردم و با چرخکرده گوشت قلقلی درست کردم بعد از ابکش کردن برنج:یک لایه برنج،یک لایه کلم،یک لایه شوید دوباره هی تکرار کردم تا برنجم تموم شد و در اخر زعفران باقی مانده را روی برنج ریختم بعد از دم کشیدن با گوشت تزیین کردم ت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧆 ۲/۵ لیوان برنج ۲ عدد پیاز یک مشت جعفری ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک فنجان روغن مایع یک ق چ نعنا یک ق چ فلفل سیاه یک ق چ پلو بیبر یک ق غ رب گوجه یک دسته کلم برای سس:👇 یک ق رب گوجه کمی نمک آب جوش ۲ ق غ روغن مایع 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر پیتزا به شدت پوک و ترد میشه. دیواره ی خمیر ترد و بیسکوییتی میشه و مرکز خمیر نرم و اسفنجی😍😍😍 ۳ لیوان آرد نصف لیوان آب ولرم ۱قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر مایه خمیر ۱ غذاخوری ۳ قاشق غذاخوری روغن ۱لیوان دلستر گندم ترجیحا هی دی اما کم کم اصافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر و پودر خمیر مایه و نصف لیوان آب ولرم رو ترکیب کرده و ب مدت ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا حجمش دو برابر بشه. تمام مواد رو ترکیب کرده و ده دقیقه ورز میدیم، و در جای گرم به مدت ۱تا سه ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه. ب محض حجیم شدن از خمیر استفاده کنید اگر زمان بیشتری در جای گرم نگه دارید خمیر ترش میشه. کف قالب مخصوص رو چرب کنید خمیر رو پهن کنید و رومال کنید با سس مخصوص پیتزا. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خامه ای یه تنوع غذایی راحت، متفاوت و خوشمزه دیگه 😋🤤👌 مواد لازم👇👇 ساق مرغ ۵ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر یک لیوان پیاز یک عدد سیر ۴ حبه عصاره مرغ یا آب مرغ دو لیوان جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری زعفران ۲ قاشق غذاخوری ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریون متفاوت😉 بچه ها روش های زیادی واسه درست کردن مرغ بریون هست ولی این بار گردنش رو جدا کردم و مرغ رو باز کردم اینطوری هم زودتر مغز پخت میشه هم قشنگ تری توی ظرف میشینه🤌 این چندتا نکته رو فراموش نکن👇👇👇 حتما فویل بزارید که مرغ آب میندازه و سبزیجات داخل سینی با آب مرغ میپزه. در آخر ده دقیقه فول رو بر دارید تا با گریل بالای فر روی مرغ کامل برشته میشه😋 مرغ حتما با پوست باشه. زمان تقریبی پخت مرغ ۱ الی ۲ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه✔️ مواد لازم👩‍🍳 مرغ ۱ تا ۱ونیم کیلویی سیب زمینی ۵ عدد پیاز ۳ عدد کوچک هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۳ حبه ادویه نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن و پودر سیر به میزان لازم زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خمیر: سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر فوری ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ آب ولرم۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی ۳ پیمانه روغن نصف پیمانه برای داخل نان: سیبزمینی ۳ عدد فلفل تند ۲ عدد فلفل کاپی ۱ عدد نمک ۱ ق چ روغن ۵ ق غ پنیر چدار رنده شده زرده تخم مرغ ۱ عدد ابتدا یک عدد سفیده ی تخم مرغ و دو پیمانه آب ولرم رو مخلوط میکنیم و ۱ ق غ شکر و ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ پودر خمیر فوری و آرد ذرت و آرد شیرینی پزی و‌ روغن اضافه و ورز میدیم حدود ده دقیقه با سلفون روش رو میپوشانیم و در جای گرم چهل الی یک ساعت استراحت میدیم و سیبزمینی و فلفل کاپیا و فلفل سبز رو خورد کرده و در روغن تفت میدیم و نمک میزنیم و خمیرو دوباره مقداری ورز و به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و از مواد داخلش ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته میچینیم و روش رو با پارچه میپوشانیم و یکربع دیگه استراحت میدیم و بعد زرده تخم مرغ رومال میکنیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه میپزیم 🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
دختر ۱۲ ساله ام عاشق تنهایی خودش بود استعداد خوبی تو کشیدن نقاشی داره گاهی می‌اومدم اتاقش تا تشویقش کنم بخاطر نقاشی هاش که می‌دیدم غرق کشیدن شده و شعر های عجیب و زیبایی زمزمه میکنه وقتی با دقت نگاه به چند تا از نقاشی هاش کردم دیدم هر کدوم از شخصیت های که کشیده یه بیت شعر زیرش هست بیشتر که به عمق نقاشی نگاهمو میدوختم سایه عجیبی همراه شخصیت نقاشی نمایان میشد فکر میکردم اشتباه از منه یامن توهم زدم تااین که .... https://eitaa.com/joinchat/3833463402C6bee390666
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سوپ جو شاید متفاوت ترین سوپ جویی باشه که امتحان میکنید، دلیلش هم عطر ادویه هاش هست. جوپرک ۱۰۰گرم، پیاز ۲ عدد، قارچ ۶ عدد خوب دقت کنید که بعد از ۲۰ دقیقه که پیاز و قارچ و جو پرک جوشید، پیاز و قارچ با یه کم از آبش رو بریزید داخل یه ظرف، و ادویه ها رو بریزید داخلش بعد کامل میکس کنید. عصاره مرغ ۲ تا فلفل سیاه پودر سیر و پودر پیاز ۱ ق چ از هر کدوم. جوز هندی، رازیانه و زنجبیل، یک سوم ق چ از هر کدوم، بعد از میکس مواد با ادویه ها، اونو به جو پرک ها اضافه کنید، نصف هویج و ۴۰۰ گرم قارچ رو بهش اضافه کنید، ۲ لیوان شیر رو اضافه کنید و ۳۰ دقیقه بزارید بجوشه، ۱۰ دقیقه آخر ۱ قاشق خامه رو اضافه کنید. سوپ آماده هست. با جعفری تزیین کنید و حالشو ببرید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شو 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# خورش داوود_پاشا موادلازم گوشت چرخکرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم رب انار دو قاشق غذاخوری پیاز ۳عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعنا خشک یک قاشق چایخوری اب جوش یک تایک ونیم لیوان طرز تهیه: ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم وبه شگ فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم،حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه وسپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شب با تمام سیاهیِ خود نوید روشنی را می‌دهد الهی که به لطف خدای مهربون❤️ برسیم به روزهای روشن زندگی امین🤲 ✨شبتون به رنگ خــدا✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
از 4 رنگ ژله استفاده کردم هر کدوم رو با دو سوم لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد از سرد شدنش تقسیم بر 2 کردم و تو یک قسمت یک سوم لیوان اب سرد و تو یک قسمت یک سوم لیوان شیر اضافه کردم تو یک قالب مستطیل اول ژله شفاف ریختم بعد از اینکه خودشو گرفت ژله مخلوط شیر رو ریختم همینطور ادامه دادم تا رنگها کامل شد 2بسته ژله الوئه ورا رو تو ظرف ریختم 1و نیم لیوان اب جوش اضافه کردم بعد از سرد شدن یک و نیم لیوان شیر اضافه کردم قالبم رو چرب کردم 1 ساعت گزاشتم فریز بعد مقدار از مایع حلصر شده رو حدا کردم بهش رنگ خوراکی اضافه کردم تو حفره های ریختم وقتی خودشو کرفتم. مقداری از ژله الویه ورا رو تو قالب ریختم گزاستم خودشو گرفت ژله رنگین کمانمون که حاضر شد رو از قالب جدا میکنیم میزاریم وسط قالب رویه ژله الوئه ورا که خودشو گرفته ، بقیه ژله الوئه ورا مخلوط با شیر رو ریختم روش بعد هم تو ظرف برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه ران مرغ ۵ عدد ران مرغ کامل... برای مواد داخل مرغ یک لیوان برنج...یک عدد پیاز...یک قاشق کشمش پلویی..یک قاشق بادام زمینی خرد شده...یک لیوان ابجوش...دو قاشق کره...۱/۲ قاشق دارچین...نصف قاشق نمک زیره و فلفل سیاه... برای سس روی مرغ دو قاشق روغن مایع...یک قاشق رب گوجه...یک قاشق ماست... مرغ را تمییز بشویید از قسمت بین دو استخوان مانند ویدوئو برش بدهید تا پایین و با چاقو کمی باز کنید... پیازها را در کره تفت بدهید تا سرخ شود سپس تمام مواد را اضافه و دو دقیقه تفت دهید اب میریزید و صبر میکنید ۱۰ دقیقه تا پخته شود... از مواد برنج داخل مرغ پر کنید ( به اندازه یک قاشق) و با خلال دندان ببندید... روغن رب و ماست را مخلوط کنید و تمام مرغ را اغشته به سس کنید در پلاستیک مخصوص فر گزاشته و با حرارت۱۷۰ درجه مدت زمان ۴۵- ۵۰ دقیقه بپزید..نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛