شکلات صبحانه
اینقدر این شکلات صبحانه خوشمزس اگر یکبار درست کنید دیگه از بیرون نمیخرید
شکلات صبحانه بدون شکلات
.
نصف لیوان شیر سرد یا ۱۳۰ میلی لیتر
یک پیمانه پودر قند یا ۱۵۰ گرم
یک پیمانه شیر خشک یا۱۰۰ گرم
نصف لیوان پودر کاکائو یا ۹۰ گرم
شیر و پودر قند رو داخل مخلوط کن بریزید هم بزنید تا پودر قند کاملا حل بشه بعد شیر خشک رو اضافه کنید مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه در آخر هم پودر کاکائو رو بریزید و همبزنبد تا کاملا غلیظ بشه اگر دوست دارین می تونید مغزیجات پودر شده مثل فندق و بادام در مرحله آخر اضافه کنید
اگر غلیظ بود در آخر می تونید کمی شیر یا آب ولرم اضافه کنید تا روان تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات صبحانه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه😍😋
تا فصلشه این غذای خوشمزه رو درست کنید که خیلی خوشمزه اس 😍
من از کنسرو برگ انگور استفاده کردم اگر تازه دارید ساقه اشو بچینید برگ هارو خوب بشورید و حدود سه دقیقه تو آبجوش بزارید و بعد آبکش کنید
پیاز دو عدد
گوشت چرخکرده دویست گرم
یک لیوان لپه
یک لیوان برنج
رب گوجه در صورت دلخواه رب انار یا ازگیل
سبزی شامل تره ترخون مرزه شوید گشنیز و پیازچه
این مقدار زیاد میشه اگر تعداد کمتری هستید مواد رو نصف کنید ❤️
لپه رو خیس بدید از قبل و بپزید برنج هم خیس بدید و فقط آبکشی کنید
برای سسش ما این روش رو ترجیح میدیم و خیلی خوشمزه تر میشه شما هم بنظرم امتحان کنید خوشتون میاد اگر نه آب و سرکه و شیره یا شکر بریزید
🌼👉
،#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه درستش کن تا خیالت از طعم و کیفیتش راحت باشه
۲ لیتر شیر رو
بریزید تو قابلمه و بزارین روی حرارت
۱ قاشق غذاخوری نمک اضافه و مخلوط کنین
صبر کنین تا شیر بجوش بیاد
۱ لیوان آب گوجه فرنگی
۱ لیوان خامه رقیق شده رو بهش اضافه
و ۱۰ دقیقه زمان بدین تا شیر کامل دلمه بزنه
شعله رو خاموش کنین
در قابلمه رو ببندین و ۱۰الی۱۵ دقیقه کنار بذارین.
دلمه های شیر رو داخل سبد بریزین و با گوشت کوب فشرده کنین
از یه جسم سنگین مث بطری آب معدنی استفاده کنین
به مدت ۴الی ۵ ساعت روی دلمه ها و داخل یخچال بذارین تا پنیر خودشو بگیره.
برش بزنید و ببینید چه طعم معرکه و بافت لطیفی داره
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت سیبزمینی😋😍
مواد لازم🔻
سیب زمینی متوسط :۳ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
خامه :نصف استکان
آرد: نصف استکان
پنیر پیتزا: نصف استکان
فلفل سیاه وقرمز /نمک/پودر سیر/ادویه /زردچوبه: به مقدار لازم
جعفری خرد شده به دلخواه
طرز تهیه🔻
سیب زمینی را آبپز کنید وله کنید و بقیه مواد وادویه ها را بهش اضاف کنید خامه رو کمی گرم کنید تا رقیق بشه وبه مواد اضاف کنید وبا حلیم کوب برقی یا غذا ساز مواد مخلوط کنید تا کاملا چسبنده ونرم بشه استفاده از حلیم کوب یا غذا ساز باعث چسبندگی وا نرفتن مواد میشه حتما باید اجرا بشه
میتونید مواد مثل فیلم تو قیف بریزید وسرخ کنید ویا از مواد مقداری در دست باز کنید ووسطش گوشت چرخ کرده پخته شده یا سوسیس یاپنیر پیتزا و ..بزارید وگرد کنید وسوخاری کنید ویا ساده سرخ کنید
این مواد میتونید توی فر هم بپزید
کمی کره روی کراکت ها بمالید و۱۵ دقیقه در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید .
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا
❄️در این شب سرد زمستانی
✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان
❄️خـدایا
✨شبی بی دغدغه
❄️آروم و بی نظیرقسمت
✨عزیزان و دوستانم بگردان
✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏
❄️زمستانی را
✨براتون آرزو دارم که :
❄️بارانش
✨برای شستن دلتنگی هاتون
❄️برفش
✨برای زدودن غم هاتون باشد
❄️به امید طلوعی دیگر
✨شبتون بخیر
❄️در پنـاه خدای مهربون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت سیبزمینی😋😍
مواد لازم🔻
سیب زمینی متوسط :۳ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
خامه :نصف استکان
آرد: نصف استکان
پنیر پیتزا: نصف استکان
فلفل سیاه وقرمز /نمک/پودر سیر/ادویه /زردچوبه: به مقدار لازم
جعفری خرد شده به دلخواه
طرز تهیه🔻
سیب زمینی را آبپز کنید وله کنید و بقیه مواد وادویه ها را بهش اضاف کنید خامه رو کمی گرم کنید تا رقیق بشه وبه مواد اضاف کنید وبا حلیم کوب برقی یا غذا ساز مواد مخلوط کنید تا کاملا چسبنده ونرم بشه استفاده از حلیم کوب یا غذا ساز باعث چسبندگی وا نرفتن مواد میشه حتما باید اجرا بشه
میتونید مواد مثل فیلم تو قیف بریزید وسرخ کنید ویا از مواد مقداری در دست باز کنید ووسطش گوشت چرخ کرده پخته شده یا سوسیس یاپنیر پیتزا و ..بزارید وگرد کنید وسوخاری کنید ویا ساده سرخ کنید
این مواد میتونید توی فر هم بپزید
کمی کره روی کراکت ها بمالید و۱۵ دقیقه در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید .
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه😍😋
• اين دسر جذاب رو امتحان کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍🥰
موادشم راحت و در دسترس همه است 😁
پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی 😊
.
اینارو میخوایم 😍👇🏻
موز یک عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
ارد ۱ ق غ
نشاسته ۱.۵ ق غ
شیر ۲ لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
بیسکوییت یک بسته
.
🍃همه مراحل رو که کامل توضیح دادم
🍃درآخر برای یکدست شدن موادتون میتونید با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره بشه.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_گل_محمدی 😍😋
گلبرگ ۲۵۰ گرم
شکر یک کیلو
آب شش ویا ۷ لیوان لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق
رنگ خوراکی چند قطره
گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره
آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خیار سکنجبین😍😋
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
نعنا یک دسته نسبتا بزرگ
سرکه سفید نصف لیوان
خیار به میزان لازم
یخ به میزان لازم
طرز تهیه
آب و شکر رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه، یک دسته نعنا که قبلا شسته شده با نخ ببندید و داخل قابلمه بندازید، حدود نیم ساعت یا تا زمانیکه شربت قوام بیاد با شعله ملایم اجازه بدید بجوشه. کف روی شربت رو جمع کنید و دور بریزید. بعد از اینکه شربت قوام اومد و روی سطحش حباب زد سرکه رو بهش اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه دیگه بزارید بجوشه. حرارت رو خاموش و نعنا رو از قابلمه خارج کنید. شربت رو از صافی رد کنید و زمانیکه خنک شد داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگه دارید.
یک مقدار از سکنجبین رو داخل لیوان بریزید چند قالب یخ و به میزان دلخواه خیار رنده شده بهش اضافه کنید و داخل لیوان آب بریزید. میتونید به دلخواه روش کمی لیمویی تازه بچکونید
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت خونگی😍😋
مواد لازم:
نشاسته ذرت🌽 ۲ ق غ
پودرکاکائو🍫 ۱ ق غ
شکر🍚 ۴-۵ ق غ
شیر سرد🥛 ۱٫۱/۲ لیوان
خامه صبحانه🥣 ۲ ق غ (دلخواه)
شکلات🍫 چند تکه(دلخواه)
طرز تهیه:
نشاسته ذرت، شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید بعد شیر رو اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا گلوله های نشاسته و کاکائو باز بشه.
حالا روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.
در آخر خامه همدمای محیط و شکلات رو اضافه کنید.
وقتی یکدست شد از روی حرارت بردارید.
راحت، به صرفه و بینهایت خوشمزه 👌🏻😋
تو یخچال یک هفته ماندگاری داره.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_خوشمزه 🍧🍝
برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال .
به همین خوشمزگی😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_خوشمزه😋
۸ عدد فیله مرغ
نمک و فلفل سیاه
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
۳ عدد تخم مرغ
کاهو
گوجه
پنیر موزارلا
نان تافتون یا لواش یا نان پیتا
سس مایونز سس دلخواه.
فیله های مرغ رو بصورت نازک برش.زده مزه دارکنید
نیم ساعتی استراحت دهید
سپس آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلتونیم و در روغن سرخ کرده و به نان سس مایونز و کاهو و فیله و گوجه و پنیر زده و رول میکنیم و در تابه سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_مارینارا
نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است.
🔹️مواد لازم
گوجه فرنگی : ۸ عدد
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن : ۱ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
جعفری تازه : ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه : ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
👩🍳 طرز تهیه
۱- روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید، با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد).
۲- پس از این مدت زمان سس، آویشن، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
✔ نکته
۱- پیشنهاد میشود برای خوشرنگ تر شدن سس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_قیفی 🥯 😋
▫️ارد دولیوان
▫️پودر قند یک لیوان
▫️روغن قنادی یک لیوان
▫️وانیل کمی نمک
🔸اول از همه روغن و پود قند و اون قدر هم میزنیم ک صاف و سفید و یک دست بشه بعد وانیل اضافه میکنیم بعد از اونم اردو نمک وکه سه بار الک کردیمو اضافه میکنیم برای رنگ کردنش هم از رنگ خوراکی استفاده کنید اون قدر هم میزنیم ک یک دست بشه خمیرش نرم باید باش نباید سفت و شکننده باشه بعد از اونم من توتستر پختمش تو دمای ۱۶۰درجه تا ۱۵دقیقه ولی باید چکش کنین ک یه وقت نسوزه زیرش تو فر هم اگ خواستین بپزین همین دما هستش فرقی نمیکنه میتونید برای تزیین از پودر پسته هم استفاده کنین
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه این سوسیسها اصلا سخت نیست و این خمیر بی نظیر است و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب می کند. آنها روی میز جشن تولد بسیار عالی هست ،برای بچه ها راحتر است که با چوب بخورند و دستانشان را روغنی نمی کنند!
سوسیس سیخی پفکی
مواد لازم:
🌭 آرد-200 گرم
شیر-200 میلی لیتر
نمک 1 قاشق غذاخوری سرخالی
شکر-1/2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر -2 قاشق چایخوری
پاپریکا-1 قاشق غذاخوری
سوسیس مقداری
روغن سرخکردنی مقداری برای سرخ کردن
زطرز تهیه:
آرد را الک کنید. بیکینگ پودر ، نمک ، شکر ، پاپریکا را به آرد اضافه کنید ، مخلوط کنید وسط ارد را گود کنید، تخم مرغ ، شیر را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا مواد صاف شود.
داخل سوسیس ها ، یک سیخ چوبی بزنید.
سوسیس را درون مخلوط آماده غوطه ور کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. با سس کچاپ سرو کنید نوش جان.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل خونگی😋
خب بریم سراغ دستور تهیه🔻
نصف بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید
اینجا من از پودر ژله پرتقال و انگور استفاده کردم
نصف پودر ژلتونو با یک لیوان اب گرم مخلوط کنید تا حسابی پودرش مخلوط بشه وواثری از پودرش نمونه بعد بریزیدش داخل قابلمه و شعله گاز رو روشن کنید و یه قاشق غذا خوری شکر و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بهش اضافه کنید
بعضیا گلوکز هم میزنن یه قاشق که باعث میشه بیشتر کش دار بشه ولی من اینجا نزدم
پودر ژله رو که با اب گرم مخلوط کرده بودید رو دونه دونه جدا داخل قابلمه روی حرارت بزارید و داخل هرکدوم یه قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بریزید و حسابی بزارید جوش بخوره که مخلوط بشن و کف روش رو بگیرید و بزارید از دما بیفته
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️نکته🔻
یک لیوان اب رو با چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید و اب یه لیمو تازهرو بهش اضافه کنید
بعد یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یا قاشق غذا خوری شکر رو بهش اضافه کنید اصلا شیرین نیست این نوع پاستیل ولی رنگ و ظاهری کاملا مشابه پاستیل داره اگه خواستید شیرین نر باشه میتونید شکر رو بیشتر بهش اضافه کنید
بزارید از حرارت بیفته و اونارو با یه سرنگ داخل قالب سیلکونی مخصوص پاستیل بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت دوساعت تا خودشو کامل بگیره.
بعداز دوساعت ژله های خونگی خوشمزه و سالم ما اماده هستن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو
این سوپ جو شاید متفاوت ترین سوپ جویی باشه که امتحان میکنید،
دلیلش هم عطر ادویه هاش هست.
جوپرک ۱۰۰گرم، پیاز ۲ عدد، قارچ ۶ عدد
خوب دقت کنید که بعد از ۲۰ دقیقه که پیاز و قارچ و جو پرک جوشید، پیاز و قارچ با یه کم از آبش رو بریزید داخل یه ظرف، و ادویه ها رو بریزید داخلش بعد کامل میکس کنید.
عصاره مرغ ۲ تا
فلفل سیاه
پودر سیر و پودر پیاز ۱ ق چ از هر کدوم.
جوز هندی، رازیانه و زنجبیل، یک سوم ق چ از هر کدوم،
بعد از میکس مواد با ادویه ها، اونو به جو پرک ها اضافه کنید، نصف هویج و ۴۰۰ گرم قارچ رو بهش اضافه کنید، ۲ لیوان شیر رو اضافه کنید و ۳۰ دقیقه بزارید بجوشه، ۱۰ دقیقه آخر ۱ قاشق خامه رو اضافه کنید. سوپ آماده هست.
با جعفری تزیین کنید و حالشو ببرید.
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قزلالا با سس ریحون و سالاد انبه😋
یک غذا از منو فرنگی
سس ریحون:
لیمو ترش
روغن زیتون
ریحون خشک
نمک و فلفل
ماهی قزلالا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. ۳-۴ دقیقه برای هر طرف کافیه.
سالاد انبه:
انبه
پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه)
پیاز
ریحون
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان_شربتی😍😋
یک بسته خمیر هزار لا
مواد لازم برای شربت:
یک پیمانه شکر
نصف پیمانه آب
یو چهارم پیمانه گلای
زعفران مقداری
جوهر لیموی ترکیب شده با آب نصف قاشق چایخوری برای دور گیری قابلمه شربت
🚫نکات مهم🚫
اگر کاتر شیرینی زبان نداشتین میتونید با چاقو برش های مستطیلی بزنید.
دمای فر ۲۰۰ درجه یک ربع قبل روشن کنید.
هر وقت روی شیرینی هاتون طلایی شد از فر خارج کنید.
حتما کاتر و کاغذ روغنی و سینی فر را از قبل داخل فریزر بذارید تا کاملا خنک بشه چون اگر خمیر گرم بشه دیگه حالت لایه لایه نداره و کیفیتش میاد پایین.
غلظت شهد از عسل باید رقیق تر باشد که به راحتی جذب شیرینی ها شود.
بعد از اینکه شیرینی هارو از فر خارج کردین سه چهار دقیقه داخل شهد ولرم بذارید تا جذب شیرینی بشه بعد داخل صافی بذارید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛