فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز آموزش یه مدل پیراشکی گوشت رو براتون اوردم که خیلی سریع آمده میشه چون خمیرش بدون مخمر تهیه میشه نیاز به استراحت زیاد نداره
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک ، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
طرز تهیه:
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيبزمينى
سيب زميني:3-4عدد
گوشت چرخ كرده:250-300گرم
پياز:1-2عدد
فلفل سبز:1عدد
فلفل قرمز:1عدد
گوجه فرنگي:1-2عدد
رب گوجه فرنگي:1 ق غ
رب فلفل:1 ق چ
سير:1-2حبه
نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم
✍🏻طرز تهيه
ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد.
سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد.
و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_سبزیجات_مرغ
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
ارد 1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
نمک وفلفل سیاه کمی
روغن مایع 2ق غ
جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره_
اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید،
زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید،
قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میرزاقاسمی
برای ۲ تا ۳ نفر
بادمجان 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی رو اینجوری درست کن 😍😋
.
این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی
.
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
.
طرزتهیه مایع جوجه چینی:
یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم
.
یک قاشق غذا خوری نمک
یک قاشق غذا خوری فلفل
یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر
.
شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم
.
۴عدد دلستر رو میریزیم
زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد
فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمونمیریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مونبره
داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_نارنگی😍😋
مواد لازم:
تخم مرغ:۳ عدد
شکر:۱/۵ لیوان
آب نارنگی:۱ فنجون
ماست:۱ فنجون
روغن:۱ لیوان
وانیل:نصف قاشق چایخوری
آرد:۲/۵ لیوان
بیکینگ پودر:۱/۵ قاشق غذاخوری
نکات:
دمای فر برای فر گازی:۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الی ۴۵ دقیقه بازم دمای فرها باهم متفاوته به ۴۵ دقیقه رسید به یه سیخ چوبی چک کنید اگه پخته بود ار فر دربیارین
⠀
دمای فر برقی:۱۶۵ به مدت ۵۰ دقیقه
⠀
✅فر رو ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید
⠀
✅همه ی مواد کیک هم دمای محیط باشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ_و_قیسی😍😋
مرغ ۱عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ:
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه کته هم فراموش نشه.برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نخود چی😍😋
آموزش این حلوای خوشمزه و جدیدو از دست ندید 🥰
یک کیلو آرد نخودچی رو نیم ساعت روی حرارت کم تفت بدین.
رنگش نباید تغییر کنه .
نیم کیلو روغن جامد و پنجاه گرم کره اضافه کنین و ده دقیقه دیگه تفت بدین
یه قاشق غذاخوری گلاب،
یه قاشق غذاخوری پودر هل
وقتی کمی از حرارت افتاد،
350 گرم پودر قند اضافه کنین و هم بزنین
کف یه قالب مربعی کاغذروغنی بندازین و حلوا رو داخلش بریزید و روشو پودر پسته بزنید
.
دو ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا منسجم بشه.
میتونید با خطکش راحت برش بزنین
از عطر و طعمش براتون نگم که واقعا محشره.
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنی چون مطمئنم عاشقش میشی.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_اتریشی😍😋
تخم مرغ سه عدد
پودر شکر 90گرم
مارسیپان 90گرم(ترکیب 50 گرم پودر بادام +40گرم پودر شکر +خیلی کم سفیده تخم مرغ تا به صورت خمیر در بیاد)
روغن جامد 85گرم
گلاب یا شیر یا آب معمولی2قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری کمی سر پر
آرد سفید 120 گرم
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونیدپودر بادام و پودر شکر و سفیده تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید تا خمیری شکل شود(مارسیپان)
حالا روغن جامد و پودر شکر و مارسیپان را با همزن برقی با دور کند مخلوط میکنیم بعد سرعت همزن رو زیاد میکنیم و پنج دقیقه میزنیم تا پوک و حجیم بشه تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر تخم مرغ رو سی ثانیه میزنیم شیر یا گلاب رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم. در نهایت آرد و بکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردیم رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. داخل قالب 18سانت کاغذ روغنی انداخته و 2/3مواد رو میریزیم داخلش به یک سوم باقی مانده پودر کاکائو الک میکنیم و مخلوط میکنیم و روی مواد ساده میریزیم میره داخل فر 175 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ😍😋
کوفته مرغ با سُس مارینارا
مواد لازم:
مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو)
۱/۴ پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼
۱ عدد تخم مرغ
۱ حبه سیر
آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک ۱ ق چ
.
بریم سراغ سس مارینارا
۳ عددگوجه ی خرد شده را به همراه ۱ حبه سیر رنده شده، ۳ ق.غ روغن زیتون، ریحانتازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک وفلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه
این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه .
میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید
.
بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر😍😋
این روش مرغ شکم پرو ما کازرونیا درست میکنیم ، خیلی مرغه ابدار و نرمه
مواد داخل شکم مرغ:
پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل زدم و تمام.
شکم مرغ با مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم.
مرغ تو قابلمه گذاشتم با فلفل دلمه ، هویج ، پیاز درسته ، آب رب درست کردم و شنبلیله نصف قاشق چای خوری ، زردچوبه ، فلفل ، نمک و پودر لیمو عمانی زدم و گذاشتم با شعله کم بپزه.
مرغ پخته رو تو آبکش گذاشتم تا یکم خشک شه.
سس آب نارنج :
ابگوشت صاف شده + رب گوجه ۱ قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش خوب بهم زدم
سیب زمینی برش دادم ، شستم نشاستش بره ، خشک و سرخ کردم.
کامل مرغ سرخ کردم(این مرحله میتونید سرو کنید) روغنارو ریختم دور ، دورچین نصف سیب زمینی سرخ شده ریختم و سس نارنج ریختم روش . درب ماهیتابه رو گذاشتم ، نیم ساعت شعله متوسط تا آب ربش غلیظ شه.
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو سیب زمینی شکم پر😍😋
سیب زمینی آبپز ۶ عدد
سوسیس رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
اردسوخاری ۲ قاشق غذاخوری
موادمیانی
پیاز یک عددکوچک
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
نمک وادویه به میزان لازم
ابتداسیب زمینی هارومیکوبیم بعدبهش سوسیس رنده شده،جعفری خردشده،نمک وادویه ،آردسوخاری،تخم مرغ رواضافه کرده موادروخوب باهم مخلوط میکنیم موادمیانی روهم درست میکنیم میزاریم تاکاملاسردبشه
ازموادکوکو به اندازه دلخواه برمیداریم داخلشوازموادگوشتی پرمیکنیم ودرروغن داغ سرخ میکنیم
👌نکته هابرای وانرفتن کوکو سیب زمینی
حتما سیب زمینی ها روبکوبید
ازآردسوخاری استفاده کنید
سیب زمینی روبعدازکوبیدن بزاریدکاملاسردبشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیچاق_قیمه😍😋
خلال بادام ۱/۳ پیمانه
کره ۳۰گرم
پیاز متوسط ۲عدد
گوشت ۳۰۰گرم
رب ۱قاشق غذاخوری
آبغوره ۱قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان زیاد
۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود
🥗😍#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستافتوچینی_باکوفته_قلقلی😍😋
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1/2 پیاز رنده شده
1 حبه سیر
فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز و نمک طبق ذائقه
250 گرم پاستا
1/2 پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 لیوان پوره گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
1 لیوان نخود فرنگی
5-6 گوجه فرنگی گیلاسی(اختیاری)
500 میلی لیتر آب
200 میلی لیتر شیر
نمک ، فلفل طبق ذائقه
پنیر پارمزان رنده شده
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی😍😋
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خـــدایا
❄️در این شب سرد زمستانی
✨آرامش را نصیب همه دلها بگردان
❄️خـدایا
✨شبی بی دغدغه
❄️آروم و بی نظیرقسمت
✨عزیزان و دوستانم بگردان
✨آمیـــن یا رَبَّ 🙏
❄️زمستانی را
✨براتون آرزو دارم که :
❄️بارانش
✨برای شستن دلتنگی هاتون
❄️برفش
✨برای زدودن غم هاتون باشد
❄️به امید طلوعی دیگر
✨شبتون بخیر
❄️در پنـاه خدای مهربون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
پدرم از درد دیسک کمر افسرده شده بود❗😭
درد سایتکش باعث شده بود پاهاش بی حس بشه و راه رفتنش به مشکل بخوره و دکترا پیشنهاد جراحی داده بودن❌
تا اینکه با یک روش درمان طبیعی اشنا شدیم طی یک ماه دردها از بین رفت و کاملا خوب شدند، باورش سخت بود.
اگر شما بیرون زدگی دیسک دارید کافیه 10 تا پیام اخر کانال زیر رو بخونید👇🏼
بزن رو لینک و بخون👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3498508525Cc3548bddf5
بورک اسفناج
ارد ۵۰۰گرم
سرکه ۱قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
اب به میزان لازم
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
ارد را در ظرفی بریزید وسط ان را گود کنید سرکه وروغن ونمک را اضافه کنید کم کم اب اضافه کنید تایک خمیر تقریبا سفتی داشته باشید نیم ساعت در طرف دربسته استراحت بدید بعد از این زمان دوبار کمی ورز بدید ودو تا سه ساعت استراحت بدید وبعد چانه کرده البته زیاد بزرگ نگیرید چون باید خیلی نازک پهن کنید هرچونه را توی روغن بزنید وکمی بازکنید این کار انجام بدید تا همه چونه ها تمام بشه وبعد کف سطح را به روغن اغشته کنید ومثل کلیپ خوب پهن کنید به کمک دست
مواد میانی
من یک دسته اسفناج بخار پز کردم ۲۰۰گرم قارچ تفت داده شده ۲۰۰گ پنیر خامه ای ونمک وفلفل وکمی پنیر پارمزان و پنیر موتزارلا ریختم
بعد از خنک شدن روی خمیر باز شده ریختم وبعد لول کردم حلزونی جمع کردم وتوی قالب چرب شده یک ربع اول فر ۳۱۰وبعد حرارت به ۱۸۰رسوندم یک ساعت زمان دادم رمال هم نمیخواد من کمی اب اسپره کردم وبعد کنجد پاشیدم
نوش جان سودابه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی این نان خوشمزه
✅مواد لازم برای خمیر:
آرد ۵۰۰ گرم
آب ۵۰۰ گرم
میزان آب و آرد باید مساوی باشه . نمک ۱۰ گرم تقریبا یک قاشق مربا خوری میتونید بیشتر هم بزنید.
پودر خمیر مایه ۱۰ گرم تا ۱۲ گرم هم میتونید بزنید
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع یا روغن زیتون
❌میتونید مقدار مواد رو نصف یا دوبرابر کنید.
برای مواد میانی هر چیزی که خودتون دوست داشته باشید میتونید بزارید مثل مواد سمبوسه یا مایع ماکارانی یا فقط پیاز و فلفل دلمه ایی که البته باید اول خوب سرخ کنید. حتی ترکیب سس پیتزا+ پنیر پیتزا…
مواد میانی من: ۱۰۰گرم چرخکرده- یک عدد پیاز متوسط- جعفری ساطوری سه قاشق- سیب زمینی سرخ کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 ژله دوستان عزیز، یه ژله زیبا ولی خیلی راحت تقدیم نگاه زیباتون😍😍😍😍
2 بسته پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه رو با 3 لیوان اب جوش بنماری کنین
بنماری : ژله رو روی حرارت غیرمستقیم هم بزنین تا ذرات ژلاتین کامل حل بشه
برای ژله سفید رنگ:
2 بسته ژله آلوئه ورا رو با 2 لیوان آب جوش بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد شد بهش 1 لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین
.
قالب رو با روغن مایع چرب کنین و توی ظرفی به صورت کج قرار بدین تا تکون نخوره و همونجوری بمونه
.
کمی از ژله رنگی رو توی قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
لایه بعدی رو کمی ژله سفید بریزین و بذارین نیمبند بشه
این مراحل رو تا پر شدن قالب انجام بدین
تو مرحله های آخر کم کم شیب قالب رو کم کنین
و تو اخرین لایه قالب رو صاف بذارین و ژله سفید رو بریزین
بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه
بعد اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین و ژله رو برگردونین تو ظرفتون
به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 مواد لازم: 😍 تخم مرغ: ۱دونه ، وانیل: نوکق چ
شکر دونه ریز یا پودر شکر : ۳ ق غ
روغن: ۱ و نیم ق غ، شیر: نصف لیوان،
آرد: ۱ لیوان سرخالی ، بکینگ پودر: نصف ق چ
این نکته ها رو رعایت کن تا یه پنکیک بی نظیر درست کنی:
موقع درست کردن مایه پنکیک تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی خیلی خوب بزن تا روشن و پفکی شه بعد روغن و شیرو اضافه کن و هم بزن و در آخر مخلوط بکینگ پودر و ۶رد رو الک من روش ودر حد یکنواخت شدن هم بزن.
تابه بدون خط و خش باشه و رو حرارت خیلی کم باید حسااابی داغ شه. از مایه پنکیک با فاصله بریز و یک اندازه مثلا ۱ ق یا مثل من از این جا سسی ها بردار. بعد از ۳ دقیقه که موند و روش حباب زد برگردون تا طرف دیگه اش هم بپزه و در نهایت با موز و گردو و گاناش سرو کن. میتونی از عسل و کره و مربا هم استفاده کنی عالی میشه.
برای گاناش: ۳۰ گرم شکلات تخته ای رو بن ماری کن و با ۲ ق خامه صبحانه مخلوط کن همین😍#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای مجلسی رو درست کنید که مطمئنم کوچیک و بزرگ عاشقش می
دولیوان شکر
دولیوان اب
نصف لیوان گلاب
با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت
.
یک قالب ۱۰۰ گرمی کره و یک لیوان روغن
دولیوان ارد رو به صورت مرحله به مرحله به ارد اضافه کنید و خوب هم بزنید مرتب تا رنگ ارد تغیر کنه
مخلوط اب و شکر و گلاب رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
در اخر شیره مورد نظر یا ارده رو اضافه و خوب مخلوط کنید
بچه ها طعم این حلوا بینظیره
جتما یکبار امتحانش کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سان شاین رنگی رنگی و خوشگل علاوه براین که تو این روزای گرم خیلی میچسبه..برای پذیرایی هم خیلی شیک و باکلاسه🙃
ذخیره ش کن که گمش نکنی🤗
مواد لازم
ژله ۳ رنگ
بستنی
میوه
پودر ژله رو داخل ظرف بریزید بهش ۱لیوان ابجوش اضافه کنید خوب که حل شد داخل یخچال بذارید و وقتی بست با چنگال حسابی خردش کنید
داخل لیوان ۱ ق ژله خرد شده بریزید ۱ اسکوپ بستنی دوباره ژله، بستنی میوه مورد نظر رو به دیوار بچسبونید بازم ژله و لایه اخر هم ۱ اسکوپ بستنی در اخر هم تزیین کنید
نوش جانت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛