فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه:
#بادمجان هارا بصورت عمودی برش دهید و نمک بزنید(همانطوری که تو فیلم نشان داده شده)
گوشت ،نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سوخاری را مخلوط کنید و ورز دهید وتوپهای گوشتی را باهاش درست کنید. ابتدای بادمجونا رو جدا کنید. وتوپ های گوشتی را داخل بادمجان هابگذارید و بصورت یک گل دراورید.
بادمجان های پر شده را داخل ظرف بچینید سیب زمینی ها و فلفلهای خرد شده را بین بادمجونها قراربدید. فلفل های سبز را کنار توپهای گوشتی داخل بادمجون بگزارید. سس گوجه فرنگی را (1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 2 فنجان آب) آماده کنید و روی بادمجان ها بریزیدو 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.
نوش جان❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان😍😋
نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل
خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه
اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه
شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
#رول_چدار
🫔🫔🫔🫔
درست کردن آن آسان و بسیار خوشمزه است ، در اینجا یک پیش غذا آسان و سریع آماده می شود که فقط در 6 دقیقه آماده می شود
مواد لازم
برشهای چدار
پنیر خامه ای
فلفل دلمه ای
بیکن خرد شده
🥐🥓چندین برش پنیر چدار بزارید روی کاغذ روغنی و بزارید توی فر ۱۸۰درجه به مدت ۶ دقیقه
پنیر خامه ای را با فلفل دلمه و بیکن پخته مخلوط کنید.
مخلوط پنیر خامه ای را در یک لبه برش پنیر چدار قرار داده و رول کنید.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری😍😍😋
سینه ی مرغ ۴ عدد
رب گوجه دو قاشق
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق
پنیر موتزارلای تازه ۳۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد
ریحان ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای دو عدد
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
سس سویا یک قاشق
جعفری خرد شده یک قاشق
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا در سینه های مرغ با چاقو شیار ایجاد کرده و مخلوط پاپریکا و رب گوجه و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده سپس برش های موتزارلا و گوجه و ریحان را در بین برشهای مرغ قرار داده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.
پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را به همراه نمک و فلفل و پودر سیر تفت داده و در انتها یک قاشق سس سویا و جعفری و ریحان اضافه کنید و به همراه مرغ ها نوش جان کنید.
پ.ن : سبزیجات این غذا رو به سلیقه ی خودتان می توانید تغییر دهید.
🌸🍑#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فينگرفود_مخصوص😍😋
.
فينگرفود مرغ با طعم بادوم درختي واقعا دلچسب و خوشمزست، شما ميتونيد از نان تست هم استفاده كنيد❤️
.
به نظر شما از چه موادي ميشه داخل نان استفاده كرد؟ 😄
.
مواد لازم ( ٥ نفر)
مرغ پخته ٥٠٠ گرم
خيار شور ١٥٠ گرم
شويد خرد شده ٢ قاشق غ خ
نمك نصف قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
سفيده تخم مرغ پخته ٤ عدد
سس مايونز ٤ قاشق غ خ
ليمو تازه ١ عدد
بادوم درختي ٢ قاشق غ خ
نان باگت ٥ عدد
گوجه گيلاسي و زيتون به مقدار لازم
مرغ به همراه سير و پياز و نمك و فلفل بزاريد بپزه و ريش ريش كنيد تا سرد بشه، تمام مواد رو با هم مخلوط كنيد، روش و سلفون بكشيد و بزاريد ١٠ دقيقه داخل يخچال، داخل نان باگت و كامل خالي كنيد مواد رو قسمت اولش بريزيد،و محكم بپيچيد، حالا داخل سلفون بزاريد و دوباره محكم بپيچيد و ١ ساعت بزاريد داخل يخچال و بعد برش بزنيد، و روش رو تزيين كنيد، نوش جانتون ❤️
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کازرونی😍😋
اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه
وقتی پخت👇
مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
31.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین فیروز کوهی😍😋
مواد لازم
گوشت سردست گوسفند یا ماهیچه🍖( گردن هم بد نیست ولی استخوان داره ممکنه اذیت بشید) ۵۰۰ گرم با استخوان
برنج 🍙۳ پیمانه
شوید🌿 ۳۰۰ گرم
سیب زمینی🥔 ۱ عدد
زعفران دم کرده💛
گرد غوره 🍇۲ ق غ
دارچین 🪵به دلخواه
نمک🧂
روغن حیوانی🧈
آلو ۵ عدد یا بیشتر( حذف نکنید چون چاشنی خوشمزه ای میشه کنار گوشت)
نکات:
گوشتتون ترجیحا تازه باشه
برنج رو خام بردارید چون هم شوید اب داره و هم گوشت کمی آب میندازه و برنجتون شفته میشه
از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید فقط موقع ریختن برنج تو قابلمه اضافه کنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین فیروز کوهی😍😋
مواد لازم
گوشت سردست گوسفند یا ماهیچه🍖( گردن هم بد نیست ولی استخوان داره ممکنه اذیت بشید) ۵۰۰ گرم با استخوان
برنج 🍙۳ پیمانه
شوید🌿 ۳۰۰ گرم
سیب زمینی🥔 ۱ عدد
زعفران دم کرده💛
گرد غوره 🍇۲ ق غ
دارچین 🪵به دلخواه
نمک🧂
روغن حیوانی🧈
آلو ۵ عدد یا بیشتر( حذف نکنید چون چاشنی خوشمزه ای میشه کنار گوشت)
نکات:
گوشتتون ترجیحا تازه باشه
برنج رو خام بردارید چون هم شوید اب داره و هم گوشت کمی آب میندازه و برنجتون شفته میشه
از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید فقط موقع ریختن برنج تو قابلمه اضافه کنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ 😍😋
سالاد مرغ جذاب نداریم این سالاد جذاب رو هم برای شام میتونید استفاده کنید
✅نصف سینه ی مرغ پخته و ریش ریش شده
✅نصف یک کاهوی خرد شده
✅یک عدد هویج بزرگ رنده شده
✅چهار تا پنج عدد خیار شور نگینی خرد شده
✅نصف لیوان ذرت پخته شده
برای چاشنی جذاب این سالاد
دو ق غ سس مایونز
دو ق غ ماست
یک ق غ شوید که ترجیحا بهتره از شوید تازه استفاده کنید اما اگه در دسترس نبود میتونید از شوید خشک شده هم استفاده کنید اما توصیه میشه اصلا حذفش نکنید که مزه ی سالاد رو عالی میکنه
آب یک لیموی تازه
ادویه ها شامل نصف ق چ پاپریکا،فلفل سیاه،نمک
کاهو ،هویج،خیار شور،ذرت،مرغ ریش ریش رو داخل یک ظرف بربزید،سس رو باهاش مخلوط که مزه ی مواد با هم مخلوط شه،بعد هم این سالاد جذاب رو داخل نون باگت بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و دارچین کاراملی
به ظاهرش نگاه نکن اینقدر خوشمزس که نگو راحت و دوسوته اماده میشه😍
✅مواد لازم
سیب 1تا دوتا
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3 قاشق برای داخل کیک
ارد نصف لیوان(لیوان فرانسه)
شیر5 قاشق غ
روغن مایع 3 قاشق غ
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق برای داخل تابه
کره 30 گرم
دارچین مویز یا کشمش
گردو
✅ تخم مرغ و شکرو وانیل رو با همزن بزنین از لختگی دربیاد.شیرو روغن اضافه کنین مخلوط کنین.اردو بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنین
شکر رو داخل تابه بریزین با حرارت متوسط بزارین کاراملی بشه .قاشق نزنین.کره اضافهکنین اب که شد سیب برش خورده اضافه مواد کیک رو بریزین دارچین گردو درش رو بزارین 15 ربع بپزه
✅همه مواد هم دمای محیط باشن
✅ما بین پخت اصلا درش رو برندارین
✅حتما شعله پخش کن بزارین
✅یکم خنک شد برگردونین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا با بافت خامهای، بدون خامه!
خیلی هم آسون و خوشمزهست، تو درست کردنش تردید نکن!👌🏼
موادی که لازم داری👇🏼
۲ پیمونه پاستا به شکل دلخواه
۱ سینهی مرغ
۱/۲ فلفل دلمه
۱ پیاز کوچیک
۱ حبه سیر
۲ مُشت بیبی اسفناج
۱ قاشق چایخوری رب گوجه
۱/۳ پیمونه پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا
۱/۲ پیمونه شیر
۱ پیمونه آب پاستا
ادویهها شامل: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ریحون خشک
طرز تهیه:
مرغ رو با ادویه مزه دار کنین و تو تابه سرخش کنین. پاستارو داخل آب بپزین و بزارین نرم بشه و بعد ابکش کنین(حتما یک لیوان از آب پاستا رو نگه دارین)
داخل تابه پیاز و سیر و فلفل دلمه رو باهم تفت بدین رب اضافه کنین + پاستا های ابکش شده + یک لیوان ای پاستا + شیر و پنیر پیتزا + بیبی اسفناج همه رو داخل تابه باهمدیگه مخلوط کنین. پاستای فوری و لذیذ شما آماده است😍سینه مرغ سرخ شده تون رو برش بزنین و روی پاستا بزارین و نوش جان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه مقوی و فوری👇🏻
جودوسر پرک
تخم مرغ
پنیر خامه ای
جعفری
طرز تهیه اش:
اول از همه جو رو داخل میکسر بریز تا بافتش ریز بشه. داخل تابه بدون روغن تفتش بده تا رنگش تیره بشه و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کن. وقتی آماده شد میتونی برای بینش از هرچیزی که دوس داشتی استفاده کنی که من پنیر و سبزی زدماین صبحانه نیاز به نمک و ادویه نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک ژاپنیِ 😍
موادلازم برای ۴ عدد پنکیک:
تخم مرغ: دوعدد
شکر: دو ونیم قاشق غذاخوری
وانیل: یک قاشق چ خ
آرد: نصف لیوان
بیکینگ پودر:یک ونیم قاشق چ خ
روغن: ۳ قاشق غ خوری
آب: ۵ قاشق غ خوری
تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کنید تا یکدست بشن…
آرد وبیکینگ پودر رو توی مواد الک کنید وهم بزنید
مخلوط آب و روغن رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد یکدست بشه و به غلظت توی کلیپ برسه…
کف تابه نچسب رو کمی چرب کنید و از مواد بریزید…
بزارید روی شعله ملایم و وقتی طلایی شد و سطح پنکیک حباب زد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه
میتونید به جای شکر آب عسل و به جای آب از شیر استفاده کنید
اگر میخواید قطر پنکیک زیاد بشه حتما از تابه کوچیک استفاده کنید…
اگر تابه بزرگ باشه قطر پنکیک ها کمتر میشه…
با عسل یا سس شکلات و میوه دلخواه نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با یک تخممرغ و با کمترین مواد این کوکی های خوشمزه و جذابو درستشون کن
چیا لازم داریم
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱/۲لیوان (لیوان فرانسوی)
وانیل ۱/۲ق چ
ماست ۱و ۱/۲ق غ
بیکینگ پودر ۱/۲ق غ
روغن ۶ق غ
آرد ۱ و ۱/۲لیوان
نمک نوک ق چ
به دلخواه اگر خواستید نصف مواد کاکائویی شه
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و به نصفش ۲ق غ پودر کاکائو اضافه کنید .
.
اول بیکینگ پودر رو با ماست ترکیب کنید
تخم مرغ و شکر وانیل رو ۵دقیقه فرم بده دور گیری هم فراموش نشه
ماست رو روغن رو هم اضافه کن در حد مخلوط شدن هم بزن آرد و نمک رو هم مخلوط کنید و کم کم بهش اضافه کنید
یک ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد به اندازه گردو بردارید و داخل پودر نارگیل ،پستهو هر چیزی که دوست دارید بزنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰دقیقه قرار بدین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شما ویکی از خوشمزه ترین و اسونترین صبحانه های دنیا،فرنچ تست
بریم واسه درست کردنش:
۱تخم مرغ
کمی
۲ق غ شکر
نوک ق چ وانیل و دارچین
کمی نمک
نان تست
مواد رو با هم مخلوط کنید و دو طرف نون تست و به مواد اغشته کنید وبعد درتابه که کمی کره ریختیدوداغ شده هر طرفشو ۱دقیقه سرخ کنید…
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا در عین سادگیش خیلی خیلی
خوشمزهست 😋
مواد لازم
برنج دو پیمانه
مرغ دو عدد رانکاملیا سینهیا حتی بال
زعفران دم کرده
نمک ،فلفل و آب نارنج برای طعم دار کردن مرغ
سیب زمینی یک عدد
شوید خرد شده یک پیمانه که من از شوید خشک استفاده کردم
اول مرغ رو با نمک و فلفل و آب نارنج یا لیمو مزه دار میکنیم
سیب زمینی رو هم نگینی خرد میکنیم
دو طرف مرغ رو داخل قابلمه کمی سرخ میکنم بعد سیب زمینی های نگینی رو بهش اضافه میکنیم
در آخر برنج آبکش شده رو اضافه میکنیم سطحش رو صاف میکنیم و دو حبه سیر روش قرار میدیم
اینجوری که درست کنید هر دو طرف مرغ سرخ شدهست و یک طرفش حالت آبپز نمیگیره و اصلا هم بوی ضخم نمیگیره
برای این مدل غذا بهتره برنج رو کمی زنده آبکش کنیدزمان پخت حدودا ۵۰دقیقه با شعلهی کم البته بستگی به شعله هم داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچی رسپی مرغ داری بزار کنار یه بار این مرغ وسماق رو امتحان کن پشیمون نمیشی😍
مواد لازم:
•مرغ..............................2 تکه
•پیاز..............................3 عدد
•روغن...........................1/4 پیمانه
•آبلیمو...........................1/4 پیمانه
•رب انار........................1/4 پیمانه
•رب گوجه....................1 ق غ خ
•سماق...........................2 ق غ خ
•نمک..............................نصف ق چ خ
•فلفل.............................نصف ق چ خ
•زردچوبه.......................نصف ق چ خ
•پودر سیر.....................نصف ق چ خ
•زعفران.........................به مقدار لازم
🍗طرز تهیه:
اول از همه پیاز های خلالی رو کف تابه بریزید، مرغ رو روشون قرار بدید و زعفران بزنید
روغن، آبلیمو، رب انار، رب گوجه، سماق، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر رو مخلوط کنید و روی مرغ ها بریزید
اجازه بدین تقریبا ۲ ساعت روی حرارت بپزه و آبش جمع بشه
این مرغ تقریبا رژیمی به حساب میاد اصلا به آب احتیاج نداره هم مرغ هم پیاز آب میندازه و پخته میشه
نوش جووووونتون🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیورینگ بادمجان 😍😋
کیا مثل من عاشق بادمجونن؟؟؟🤤
بیورینگ بادمجان یه غذای متفاوت و خیلی خوشمزه و آسون
📍مواد لازم
بادمجون ۴عدد
سیب زمینی ۲عدد
سینه مرغ نصف یک عدد
جعفری ساطوری ۳ق غ خ
گردو خرد شده پنج تا شش عدد
سس مایونز ۲قاشق غ خ
ماست ۲قاشق غ خ
ادویه آویشن و زردچوبه
.
ابتدا بادمجون هارو پوست گرفته و خوب سرخ کنید بعد ساطوری کنید سینت مرغ رو نگینی ریز خرد کرده به همراه ادویه ها با شعله ی ملایم سرخ کنید سپس به بادمجان اضافه کنید گردو و جعفری خرد شده هم به الباقی مواد اضافه کنید برای قسم سس ماست و سس مایونز و نمک رو خوب هم زده به مواد اضافه کنید و هم بزنید و درنهایت با سیب زمینی خلال سرخ شده تزیین کنید خیلی متفاوت و خوشمزس
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی 😍😋
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر
550 گرم آرد
50 گرم روغن نباتی
10 گرم مخمر
1 قاشق شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
دانه کنجد
سس گوجه فرنگی
پونه کوهی
پنیر موزارلا یا چدار
طرز تهیه:
ابتدا شیر ، مخمر و شکر را مخلوط کنید ، 10 دقیقه استراحت دهید تا کمی روی آن حباب بزند سپس روغن و آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و توپک هایی درست کنید. گلوله ها را با سلفون بپوشانید تا خمیر خشک نشود و حجمش دو برابر شود 30دقیقه استراحت دهید
بعد از مدت ذکر شده گلوله ها با وردنه باز کنید بصورت دایره و سپس سس گوجه فرنگی ، پونه کوهی ،کمی روغن زیتون و پنیر رنده شده را وسط خمیر بگذارید ، خمیر را تا کنید مانند ویدئو سپس لبه های خمیر را با یک چنگال فشار دهید.
در سینی فر کاغذروغنی انداخته و با زرده تخم مرغ رو مال کنید تهیه و دانه کنجد بپاشید.
و در فر 180 درجه ، به مدت 20-25 دقیقه بپزید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم بادمجون😍😋
مواد لازم :👇
بادمجان نیم کیلو
برنج نیم پیمانه
لوبیا سفید نیم پیمانه
گوشت سیصد گرم
عصاره قلم یک فنجان
گردوصد گرم
پیاز داغ به اندازه دلخواه
کشک به اندازه دلخواه
نعنا داغ چهار قاشق
زعفران اب کرده به اندازه دلخواه
.
دستور تهیه :👇
اول این که تو تمام شهرها حلیم بادمجون رسپی خاص خودشو داره مثلا گندم میریزن عدس میریزن یا لوبیا قرمز من اینطوری درست میکنم وخوب خوشمزه .کشک که خودم درست کردم مزه خوبی بهش میده.ابتدا گوشت با ادویه میپزیم گوشت گردن باشه عالی بعد از پخت گوشت ریش میکنیم وبا اب اضافه گوشت برنج میپزیم سپس لوبیا ها میذاریم خوب پخته بشه بادمجان ها سرخ میکنیم گردو ها بلغور مانند میکوبیم سپس بادمجان گوشت لوبیا کشک اب قلم نعنا و کشک پیاز داغ وخیلی کم سیر داغ اضافه میکنیم تا جای امکان خوب بکوبید تا مواد کش دار بشه میذارم روی گاز با حرارت مناسب به مدت ۴۵ دقیقه سپس سرو کنید نوش جان
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای سنتی و قدیمی ایرانیه که طعمِ فوق العاده ای داره
بریم باهم آموزشِ این کباب لاپلو با عطر و طعم بهشتی رو یاد بگیریم👇🏻
.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم🥩
برنج: ۲پیمانه🍚
پیاز متوسط: ۱عدد🧅
فلفل دلمه ای: یک چهارم🫑
جعفری خرد شده: ۱قاشق غ🍀
ادویه: پودر سیر/فلفل سیاه/نمک/سماق🧂
کره: ۲۵گرم🧈
گوجه: ۳عدد🍅
زعفران دمکرده: بمقدار لازم🥄
طرز تهیه:
گوشت رو به همراه پیاز رنده(ریز) شده و کمی آب گرفته شده و فلفل دلمه ای رنده شده و جعفری خرد شده و ادویه ها کاملا مخلوط کنید و بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه، سپس گوشت رو کف ماهیتابه پهن کنید و بزارید روی حرارت کم تا آب بندازه و گوشت بپزه. وقتی آبش کشیده شد کره رو اضافه کنید و دو طرف گوشت رو سرخ کنید، سپس از ماهیتابه خارج کنید و گوجه هارو ورقه ورقه کنید و داخل همون تابه سرخشون کنید. برنج رو آبکشی کنید و مقداری از برنج رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید. کف قابلمه روغن و زعفران بریزید و بعدش تهدیگ مورد نظرتون رو بزارید و طبق ویدیو برنج و گوشت و گوجه هارو بریزید. دمکنی بزارید و اجازه بدید تا خوب دم بکشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
منبع قبولی آزمون استخدامی آموزش و پرورش در لینک زیر 👇😍
https://eitaa.com/joinchat/3512729888Ce81dc4ed0b
نکات و تست های مهم
برای قبولی در آزمون رو بخون👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
یک ایده جالب برای مجالس و جشن ها و دورهمی ها و کودکان
ابتدا موز ها را با توجه به فیلم برش داده داخل یخچال قرار دهید
با باقیمانده موزها و شکر و وانیل و روغن و تخم مرغ و آرد و بیکینگ پودر و دارچین و کمی نمک مخلوط را درست کرده و موز ها را به آن آغشته کرده درون روغن سرخ کنید و با پودر شکر و کارامل و شکلات آب شده میل نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛