#نمک_رنگی
میخوای مهمونات رو شگفت زده کنی نمکهای معمولی رو با استفاده از رنگهای خوراکی رنگین کن
طرزتهیه :
برای رنگ کردن نمک را داخل کاسهای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمکها بچکانید و سریع آنها را مخلوط کنید تا نمکها رنگی شوند. سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم (مانند حرارت بخاری) چند لحظه هم بزنید تا نم نمکها گرفته شود. آنها را داخل نمکدان بریزید و بر سر سفره بیاورید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلایی ترین کلید
برای ورود بہ قلبهاست
پس صمیمی ترین سلام
تقدیم بہ شما مهربان ها
امید کہ طلـوع امروز
آغاز خوشی هایتان باشد
روزتون بخیر و پراز
شادی و برکت 🌸🍃
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکو_سیب_زمینی
براى كوكوى امروزم چهارتا سيب زمينى متوسط رو پختم و بعد از اينكه كاملا خنك شدن پوست گرفتم و با رنده ى ريز رنده كردم
يدونه پياز متوسط هم رنده كردم و بهش اضافه كردم
سه دونه تخم مرغ كوچيك ،نمك،فلفل،زردچوبه،پودرسير و يك قاشق آرد هم اضافه كردم و اين شد مايه ى كوكو
يه ظرف آب كنار دستم گذاشتم و اندازه يه نارنگى از مايه برداشتم و دونه دونه تو دستم گرد كردم و به طرفينش پودر سوخارى زدم و تو روغن سرخ كردم
ميتونيد اصلا پودر سوخارى نزنيد يا اينكه به طرفينش كنجد بزنيد يا هر طور كه دلتون میخواد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شيرينى_بليس_تركى
مواد لازم :
شكر؛ يك پيمانه
خامه؛ ٤٠٠ گرم
تخم مرغ؛ پنچ عدد
روغن مايع؛ يك پيمانه
آرد سمولينا؛ يك پيمانه
يوفكاى آماده باقلوا؛ ٤٥٠ گرم
بيكينگ پودر؛ دو قاشق مرباخورى
وانيل شكرى؛ دو قاشق مرباخورى
مواد لازم شربت :
آب؛ سه پيمانه
شكر؛ دو ونيم پيمانه
آب ليموى تازه؛ يك قاشق سوپخورى
طرز تهيه شربت :
شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روى حرارت گذاشته و بعد از اينكه شروع به جوشيدن كرد حرارت را ملايم كرده و به مدت ١٠ دقيقه بجوشانيد. سپس از روى حرارت برداشته كنارى بگذاريد تا ولرم شود .
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانيل با همزن برقى زده تا كرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود .
سپس روغن مايع و خامه را مرحله به مرحله اضافه كرده و هم بزنيد.
آرد سمولينا و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد و با همزن برقى تا حدى كه مخلوط شدن هم بزنيد .
سينى فرى را كه به اندازه ورقه يوفكا باشد انتخاب كرده و يك ورق از خمير يوفكا را در آن پهن كرده و سه قاشق سوپخورى پر از مواد را روى ورقه باقلوا ريخته و با برس تمام سطح باقلوا را به اين مواد آغشته كنيد . به همين ترتيب تمام ورقه هاى يوفكا را دانه دانه پهن كرده و از مواد آماده شده روى سطح يوفكاها بماليد. روى آخرين ورقه يوفكا را كه روى بقيه يوفكاها پهن كرديد از مواد نماليد .
يوفكاهاى آماده را با چاقوى تيزى برش هاى منظم بدهيد. شيرينى را در فرى كه از قبل روى ١٧٥ درجه سانتى گراد گرم شده به مدت ٤٥ دقيقه يا تا زمانى كه روى خمير يوفكا طلايى شود، بپزيد.
شيرينى را بعد از پخت از فر در آورده و به مدت ده دقيقه كنارى بگذاريد تا از داغى بيفتد . سپس شربت نيمه ولرم را روى سطح شيرينى بريزيد و زمان دهيد تا شربت جذب شيرينى شود. شيرينى را با پودر پسته يا پودر نارگيل تزيين كنيد .
نكته مهمى كه در تهيه اين شيرينى حتما بايد رعايت شود مواد را به صورت يكنواخت روى ورقه يوفكا بماليد. تا در هنگام پخت شيرينى در يك سطح منظم بالا بيايد./
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فسنجون_هویج_در_مایکروفر
مواد لازم :
ابلیمو تازه 1/4 پیمانه پیاز متوسط 1عدد و 1 عدد کوچک رب گوجه فرنگی 1 ق چ روغن مایع به میزان لازم زعفران دم کرده 2 ق سوپخوری شکر 3 ق سوپخوری فلفل سیاه به میزان لازم گوشت چرخکرده 500 گرم مغز گردو چرخ شده 250 گرم نمک به میزان لازم هویج متوسط 2 عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده رابا روغن و کمی نمک با مایکرو 900 وات 2 دقیقه زمان می دهیم تا سبک شود سپس گردو را اضافه کرده و با همان قدرت 3 دقیقه دیگر زمان می دهیم مابین کار هم می زنیم هویج ریز رنده شده را اضافه کرده 4 پیمانه اب را اضافه کرده با قدرت 600 وات 15 الی 20 دقیقه زمان می دهیم
در ظرفی دیگر پیاز کوچک را رنده شده را با گوشت چرخکرده و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و گلوله هایی اندازه گردو درست می کنیم و در ظرف چرب شده و مسطح قرار می دهیم از ترکیب co1 استفاده می کنیم با قدرت 180 وات به مدت 10 الی 12 دقیقه تا بپزد و برشته شود بعد به خورشت اضافه می کنیم رب گوجه فرنگی و زعفران دمکرده و کمی روغن را مخلوط کرده مایکرو 900 وات 1 دقیقه زمان می دهیم
بعدابلیمو و شکر را هم اضافه کرده و تمام این مخلوط را به خورش اضافه میکنیم ماکرو 600 وات 10 دقیقه زمان می دهیم تا خورش جابیفتد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ﮐﻮﮐﻮﯼ_ﻣﺠﻠﺴﯽ_ﺳﻪ ﺭﻧﮓ تبریز
✍مواد لازم لایه ی سبزی
تره. 400گرم
آرد. 2تا3قاشق سوپ خوری
نمک. 1/2قاشق چایخوری
ادویه دلخواه و زرد چوبه. به میزان لازم
پودر فلفل سیاه. 1/4قاشق چایخوری
زرشک. 2قاشق سوپ خوری
گردوی نگینی. 2قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. 3تا4عدد
✍مواد لایه ی سیب زمینی
سیب زمینی آب پز 500گرم،رنده شده
تخم مرغ. 3عدد
نمک. حدود 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه. 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاری. 1/2قاشق چایخوری
محلول زعفران. 1 قاشق سوپ خوری
✍مواد لایه ی لوبیا سبز
لوبیا سبز ریز شده 200گرم بخار پز
سیب زمینی نگینی 2/5 پیمانه، سرخ شده
هویج نگینی ریز 1/5پیمانه سرخ شده
گوشت چرخ کرده. 100تا 150 گرم، تفت داده شده
پیاز سرخ شده. 4قاشق سوپ خوری
زرشک. 2قاشق سوپ خوری
گردو نگین شده. 2قاشق سوپخوری
ادویه. 1قاشق سوپخوری
نمک. 1قاشق چایخوری
محلول زعفران. 1قاشق سوپ خوری
تخم مرغ. 4عدد
روغن. به مقدار لازم برای چرب کردن قالب و تفت دادن
طرز تهیه:
موادهر کوکو رو جدا ترکیب کنید وبترتیب داخل قالب بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت یک ساعت قراردهید (من ۴۵ دقیقه )
دوستان دقت کنید مواد رو که سرخ میکنید داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی نداشته باشه همینطور لوبیا و تره کاملا خشک باشن و بدونآب.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلیم_بادمجان
گوشت نیم کیلو
عدس 150 گرم
بادمجان3 عدد
کشک1 لیوان
پیاز2 عدد
سیر سرخ کرده1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک1 قاشق سوپخوری
فلفلبه مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
زرد چوبه به مقدار کافی
گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد . عدس را بشوئید و اضافه کنید . بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید . موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱