#ذرت_مکزیکی
مواد لازم:
کنسرو ذرت ٢ قوطی
قارچ خرد شده ١ پ
پنیر پیتزا ١/٢ پ
سس مایونز ٢-٣ ق غ
نمک فلفل و آویشن به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا کنسرو رو می جوشونیم. کره و قارچ رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم تا قارچ سبک بشه بعد ذرت رو اضافه میکنیم و در تابه رو میذاریم و اجازه میدیم روی حرارت ملایم بخارپز بشه.
نمک فلفل و اویشن رو میریزیم, سس هم اضافه میکنیم کمی که مواد به خرد هم رفتن پنیر رو میریزیم و وقتی آب شد زیر تابه رو خاموش میکنیم.
آشپزی خاص
🔷#حلوا_شعریه
یک بسته شعریه پاکستانی (سویان)را با پنجاه گرم کره تفت بدید مدام هم بزنید تا بوی خامی شعریه ها از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد به حال خودش نذارین چون میسوزه سپس سه چهارم قوطی شیر عسلی را اضافه کرده یا اگر کم شیرین دوست دارید نصف قوطی کمی هم بزنید یعنی پنج دقیقه مدام هم بزنید در همه حالت شعله کم باشد خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید سپس از حرارت که افتاد کمی پودر نارگیل ریخته با دست فشار دهید در یخچال بذارید و کامل که خنک شد برش دهید.
نوش جان
برای قالبی باید شیر عسلی رو کمتر بریزید تا شل نشه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کوکو_سویا
مواد لازم📝
سویا دانه ریز خیس خورده: ۲ پیمانه
جعفری تازه خرد شده: ۴ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ:۲-۳ عدد
سیب زمینی متوسط: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودرسیر و زیره: به مقدار لازم
زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم
✍️طرز تهیه :
سویا را که قبلا با آب گرم خیس کردید از آب دربیاورید و آب آن را بگیرید. پیاز و سیب زمینی را رنده کرده آب آن را بگیرید به سویا اضافه کنید.
جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
روغن را در تابه داغ کنید و از مایه با قاشق بردارید داخل روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. بعد هم روی دستمال پهن کنید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کباب_گوشت_اسپانیایی
مواد لازم:
گوشت گوساله 1 کیلو گرم
3 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ
1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه
1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل قرمز تازه
جعغری خرد شده
مواد لازم برای سس کباب:
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
2 قاشق غذاخوری سرکه
1/3 فنجان روغن زیتون
نمک 1½ قاشق چایخوری
✍طرز تهیه:
چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید.
بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_میلک_شیک_وانیلی
موادلازم:
(برای 2 نفر) :
شیر: نصف لیوان
بستنی وانیلی: نصف لیوان
یخ: نصف لیوان
اسانس وانیل: 1قاشق چایخوری
خامه: 2قاشق غذاخوری
عسل: به میزان دلخواه
فندق: به میزان لازم
شکلات (تخته ای): به میزان لازم
✍طرز تهیه :
ابتدا یخ را خرد کرده و به همراه شیر و اسانس وانیل خوب میکس کنید تا حالت یخمال و پودری بگیرند.
بستنی وانیلی و خامه را مخلوط کرده و خوب یکنواخت کنید و در صورت تمایل کمی با همزن بزنید تا حالت نیمه جامد و کشدار پیدا کنند.
بستنی را به مواد اضافه کرده و آن را داخل ظرف مناسب بریزید.
مقداری فندق بو داده شده را خرد کنید و به همراه شکلات تخته ای رنده شده روی میلک شیک ریخته و آن را برای سرو آماده کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ شکم پر اناری
مواد لازم :👇
مرغ متوسط
پیاز سرخ کرده دو عدد
انار دون شده ترش نیم پیمانه
فلفل سیاه و نمک و زعفران آبکرده
رب انار دو قاشق غذاخوری
نعناع خشک یک قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز دو قاشق غذاخوری
کشمش دو قاشق غذاخوری
زرشک سه قاشق غذاخوری
سیر چهار حبه
گردو شش عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
عصاره ی مرغ دو لیوان یا قرص مرغ یک عدد (با دو لیوان آب جوش حل میکنیم)
دستور تهیه :👇
اول از همه مرغ رو با فلفل سیاه و نمک و زعفران آبکرده رومال کرده و سه تا چهار ساعت میره داخل یخچال تا مزه دار بشه.
بعد گردو و زرشک و کشمش و نعناع خشک و جعفری و گشنیز و سیر و شکر و فلفل سیاه و نمک رو با هم میکس میکنیم.
مواد میکس شده رو با رب انار مخلوط میکنیم.
حالا یه دونه پیاز خرد شده رو با زردچوبه تفت میدیم و با مواد میکس شده مخلوط میکنیم.
حالا نیم پیمانه دونه انار ترش رو هم باهاش مخلوط میکنیم.
داخل شکم مرغ رو با مواد پر میکنیم و با نخ و سوزن (مانند فیلم) میدوزیم تا موقع پخت مواد بیرون نریزه.
بعد داخل قابلمه ای نسبتا بزرگ کمی روغن میریزیم و خوب مرغ رو باهاش سرخ میکنیم.
وقتی مرغ حسابی سرخ شد کمی پیاز داغ و دو لیوان آب عصاره ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میبندیم تا دو ساعت مرغمون بپزه.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر اناری
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱