eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرحله اول: اب پانصد گرم پودر ژلاتین صد گرم ✍طرزتهیه: ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار اب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم مرحله دوم: شكر سيصد گرم گلوگز سيصد گرم اب صد و پنجاه گرم خامه صبحانه دويست گرم شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم رنگ دلخواه چند قطره ✍طرزتهیه: شكر ،گلوگز اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم داغ شود ولی نجوشد وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه) از روی شعله بر میداریم شکلات را خرد کرده داخل مخلوط میریزیم تا اب شود بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود و ژلاتین در آن حل شود در اخر هم از صافی رد میکنیم کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كِرِپ گوشت با سس بشامل مواد لازم برای كِرِپ: ۳ عدد تخم مرغ ۳ لیوان شیر ۲ لیوان و نیم آرد ۱ قاشق مربا خوری نمک ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع مواد داخل كِرِپ: ۴۰۰-۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ عدد گوجه ۲ عدد فلفل سبز (دلمه ای هم مناسبه) ۱ عدد پیاز ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ حبه سیر نمک و فلفل و پودر زیره برای سس بشامل: ۲ قاشق غذا خوری آرد ۲ قاشق غذا خوری کره ۲ لیوان شیر نمک و فلفل مواد كِرِپ رو باهم مخلوط کرده و حسابی‌ بزنین تا یکدست بشه و بعد توی مایتابه تخت كِرِپ‌هاتون رو سرخ کنین (نکات مهم برای كِرِپ اینه که مایع خیلینباید سفت باشه و قشنگ سطح مایتابه رو بگیره، مایتابه هم با یک دستمال چرب هر دفعه چرب بشه و روغن یا کره تو‌ی مایتابه زیاد نباشه) پیاز و گوشت و سبزیجات و مثل تصویر تفت بدین و رب و ادویه هاتون رو‌اضافه کنین مواد رو مثل تصویر روی هر كِرِپ گذاشته و رول کنین، رول ها رو توی ظرفی که قابل گذاشتن توی فر باشه بچینین و روش رو با سس بشامل بپوشونین، ظرف رو توی فر از قبل گرم شده گذاشته و روی دمای ۲۲۰ درجه آنقدر بپزین تا روش قشنگ سرخ و طلایی بشه برای بشامل کره و آرد و روی شعله متوسط تفت بدین شروع به طلایی شدن که کرد شیر و اضافه کرده و سریع هم‌بزنین (یادتون باشه که شیر اگه سرد باشه آرد گوله گوله میشه فوق العاده خوشمزه 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجان دستور تهیه :👇 دو تا بادمجان متوسط رو خرد کنید یه لیوان سرکه روی بادمجونا بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا بادمجانا پخته بشه یه قاشق شکر اضافه کنید یه قاشق تمر هندی رو با پنج قاشق سرکه مخلوط کنید هسته هاشو جدا کنید. سه حبه سیر رو هم خرد کرده به تمر هندی اضافه کنید. وقتی بادمجانا تقریبا پخته شد تمر هندی و سیر ، فلفل، نصف قاشق غذاخوری ترخون ، نصف قاشق غذاخوری نعنا خشک اضافه کنید یکم جوشید غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید . ترشی شما آماده ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ خوشمزه ترین دسر رو اینجوری درست کن👇🧕 سه لیوان شیر کاکائو رو با سه قاشق غذاخوری شکر و سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو ترکیب کنید و بذارید روی حرارت بعد از اینکه کمی گرم شد یک بسته شکلات تلخ رو بهش اضافه کنید بعد پودر ژلاتینی (که با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردید و بن ماری کردید )رو به مواد اضافه کنید و هم بزنیددر اخر پنجاه گرم خامه ی صبحانه بری‌و‌ هم بزنید تا خوب ترکیب بشه و توی‌قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید تو‌یخچال تا پنج شش ساعتی بمونه و نوش جان 😍 ‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ بی نقص ترین شله زرد رو اینجوری بپز😍🤌🏻 برنج نیم دانه هاشمی ۵۰۰گرم شکر (دو برابر مقدار برنج) یک کیلو گرم آب ۴-۵لیتر زعفران غلیظ نصف استکان کره ۵۰گرم خلال بادام به میزان‌لازم گلاب یک لیوان‌ برنج رو از شب قبل خوب بشورید و با چهار لیتر آب خیس بدید بعد با همون آب بذارید روی حرارت ملایم بذارید تا بپزه به هیچ وجه موقع پخت بهش آب اضافه نکنید چون شله زرد آب میندازه وقتی برنج له شد و شکوفه زد و شل شد بهش شکر رو‌اضافه کنید (حرارت باید ملایم باشه تا جا بیوفته ) بعد از حل شدن شکر ،بادام و گلاب رو مخلوط کنید و به شله زرد اضافه کنید ،حالا زعفران هم بریزید و خوب هم بزنید برای جا افتادن شله زرد یه قالب کره رو در آخر بهش اضافه کنید و دم کنی بذارید تا بیست دقیقه دم بکشه و بعد نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه به راحتترین شکل بستنی درست کن👌🏻یعنی نگم برات که چقدر طعم این بستنی محشره🤤😍😋 نشاسته گل : ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری شیر : ۲ لیوان خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم وانیل : نصف قاشق چای خوری شکلات تخته ای تلخ یا شیرین برای توی بستنی : ۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ برای روی بستنی ها : ۲۰۰ گرم روغن : ۱ قاشق غذاخوری خلال بادوم : ۲ قاشق این میزان مواد ۴ تا بستنی قالبی و ۲ تا توی لیوان یکبار مصرف میشه. بستنی هارو وقتی تو قالب ریختید به مدت ۴ ساعت بذارید فریزر. بعد از قالب ها خارج کنید و همه شو یا بعضی هاشو با مخلوط شکلات و بادوم کاور کنید. همون موقع میبنده ولی میتونید نیم ساعت دوباره بذارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا ۳۰۰ گرم آرد، ۲قاشق چایخوری بکینگ پودر، ⅛ قاشق چایخوری نمک رو با الک مخلوط کنید.دوتا بادمجون رونگینی خرد کنید و سرخ کنید یک پیاز بزرگ (۴تا۶ قاشق غذاخوری ) رو رنده و سرخ کنید یک پیمانه ذرت پخته بدون آب رو با بادمجونها و پیاز داغ، ۸ حبه سیر له شده، ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن، ۲ قاشق چایخوری گشنیز یا جعفری خشک و نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد سه تا تخم مرغ ،یک سوم پیمانه شیر و ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون بهش اضافه ،خوب مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست بشه داخل قالب های مافین یا رکین یا ظرف های تکنفره مناسب فر رو چرب کنید مواد رو بریزید داخلشون به طوری که ۳سانت از سر هر ظرف خالی بمونه روش پنیر پیتزا بریزید بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریون خوشمزه 😍😋 ادويه اي كه استفاده كردم ادويه مخصوص ميزبان و تركيب ٤٠ نوع ادويه اس چيز ديگه اي نياز نيست اضافه كنيد اینارو میخوایم 😍👇🏻 ساق مرغ ۴ عدد ماست ۲ ق غ خامه ۱ ق غ ادویه میزبان ۲ ق چ سس مایونز ۱ ق غ سس کچاپ تند ۲ ق غ سس خردل ۱ ق غ شیر ۱ لیوان روغن زیتون ۲ ق غ سیب زمینی ۲ عدد 🍃خطوط روی مرغ برای بهتر مزه دار شدنش مرغ نیم ساعت با شیر مزه دار بشه و یکساعت با سس ترکیبی 🍃 🍃 مرغ و سیب زمینی در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱:۴۵ دقیقه باید بپزه نیم ساعت اخر کاغذ روغنی رو بردارید و گریل رو روشن کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی 😍😋 کیه که عاشق سالاد ماکارونی نباشه🤤❤️ نصف بسته ماکارونی فرمی(من از مخلوط سبزیجات استفاده کردم) سس مایونز یا هزارجزیره به دلخواه(میتونین ماست و سس خردل و هر نوع سس که دوست داشتین استفاده کنین) خیارشور سه تا هویج خام ریز رنده شده دوتا(میتونین بپزین و درشت تر خرد کنین ولی خام عالیه) ژامبون هشت ورق(میتونین کالباس یا مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کنین) نخود فرنگی و ذرت و زیتون هم اختیاریه ولی خیلیی خوشمزه میشه شوید خشک یا تازه سیب زمینی آب پز هم من نمیزنم چون سنگین میشه نمک و فلفل سیاه و آویشن هم حتتتما بزنین نکته:وقتی ماکارونی رو آبکش کردین نذارین آبش کاملا کشیده بشه،وقتی مرطوبه سس رو جذب نمیکنه و سالادتون خمیری نمیشه سس رو که اضافه کردین ماکارونی بذارین تو یخچال مزه دار بشه و تو این فاصله موادشو آماده کنین(خیلی خوشمزه تر میشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه بسته ماکارونی فرمی ۲۰۰گرم سینه مرغ پخته تخم مرغ ۳عدد نصف لیوان شیر نصف لیوان آب سودا یا گازدار ۱سوم لیوان روغن مایع پنیرپیتزا به میزان لازم پیاز فلفل و نمک وزردچوبه سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین‌.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ي سري غذاها هستن كه با ساده ترين چيزها درست ميشه اما به شدت خوشمزه و لذيذ هستن مواد لازم: سيب زميني ٣عدد🥔🥔🥔 پياز ١عدد🧅 جعفري و تره يك ليوان (من دو عدد پيازچه هم ريختم)☘️🌱 نمك/فلفل سياه يا قرمز/زردچوبه🍘 نون لواش 🫓 . . اول سيب زميني ها رو آبپز كنيد،پياز رو هم تفت بديد طلايي شه و بعد ادويه هاو سبزي رو بهش اضافه كنيد و اجازه بديد سبزي نرم شه🥙 سيب زميني رو بكوبيد و به مواد اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا يكدست شه🙌🏽☺️ نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد و از مواد داخلش بريزيد و مثلثي بپيچيد و داخل روغن دو طرفشو سرخ كنيد🥰 در حدي كه سمبوسه طلايي بشه🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه شوید🌿 سه چهارم پیمونه پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز کلم یک چهارم‌کلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه برای سس: ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ سس مایونز🥣 ۲ ق.غ سس خردل🥣 ۲ق.غ آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد فلفل سیاه 🌶نصف ق.م آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م پولبیبر🌶 ۱ق.چ چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی تازه میتونید سس مایونز نریزید و‌فقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅ 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 فنجان شکر 1.5 فنجان آب 3/4 نشاسته ذرت گلاب جوهر لیمو آب پرتقال پسته و گردو یک قاشق کره دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید شما باید زمان و صبر را تحمل کنید 🍣 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی بدون داغ زدن😍😋 مواد لازم: رسپی خانگی ۱۰۰ گرم نارگیل چرب🥥 ۱۸۰ گرم خاک قند🍚 ۷۰ گرم روغن مایه🥃 ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ🥚 ۱ آب لیمو قاشق غذاخوری🍋 ✅️ رسپی کارگاهی ۱ کیلو نارگیل چرب🥥 ۱ کیلو ۸۰۰ خاک قند🍚 ۸۰۰ گرم سفیده🥚 ۷۰۰ گرم روغن مایه🥃 ۱۰ گرم آب لیمو🍋 طرزتهیه مراحل اول سفیده و نارگیل با خاک قند میکس شود بعدش روغن مایه داغ رو بریزید سریع هم بزنید و بعد آب لیمو ۲ ساعت تو یخچال استراحت بدین مراحل دوم آماده یه دونه قیف میزنیم و با درجه ۱۸۰ میزاریمش تو فر و بعدش نگاه میکنیم چجوری شده اگه سرپا و ترک بزرگ داشت یعنی مایه نارگیلی مون سفت هست و خیلی کم بهش سفیده اضافه میکنیم و اگه پهن شد یعنی مایه نارگیلی مون شل هست و یکم بهش آرد برنج اضافه میکنیم توجه کنید این رسپی دقیق و تنظیمش کردم چون نوع نارگیل و کیفیتش فرق داره حتما یه دونه تست بزنید تا مطمئن بشین شل و سفتی مایه نارگیلی تون خوبه درجه فر ۱۸۰ مدت زمان ۳۰ یا ۳۵ دقیقه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این میزان خمیر ده عدد نان به اندازه فیلم خواهد شد آرد سفید قنادی ۵۰ گرم (۱/۳پیمانه) و آب ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی) این مواد برای تهیه کرمی استفاده میشه که داخل خمیر می ریزیم این کرم باعث ایجاد بافت نرم و پنبه ای نان میشه آرد الک شده را با آب سرد مخلوط و خوب یکدست کنید طوری که گوله آردی نداشته باشد سپس روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا بوی خامی ارد گرفته شود و مایه کم کم غلیظ کرمی به غلظت تصویر اماده کنید و کنار بگذارید تا کرم سرد شود، ۱ ق س خمیر مایه +۱ ق چ شکر و ۱/۴ پیمانه آب ولرم را نیز مخلوط کنید و درب ان را بگذارید و ده دقیقه ای اجازه دهید تا خمیرمایه عمل آید(پف کند) درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۴ پیمانه سر پر (۶۰ گرم) شیر ولرم ۱پیمانه سرخالی شیرخشک قنادی ۲ق س و نمک ۱/۲ق چ را خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ از لختی دراید و شیرخشک کاملا درون مواد حل شود سپس ۱/۲پیمانه سرخالی روغن مایع(۷۰گرم) خمیر مایه عمل آمده وکرم اماده وسرد شده را اضافه کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون تافتون بسته بندی گوجه دو‌عدد تخم‌مرغ دو عدد نمک، فلفل، اویشن پنیر پیتزا به میزان لازم ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق گوجه رو رنده کنید داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن) بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎋امشب 💫از خدایی که از همیشه 🎋نزدیکتر است برایتان 🎋عاشقانه‌ترین 💫لحظات را میطلبم 🎋زیباترین لبخندها 💫را روی لبهایتان و 🎋آرام ترین لحظات را 💫برای هر روز و هر شبتان 🎋شبتون در آغوش اَمن خدا🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋 مواد لازم: سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه شوید🌿 سه چهارم پیمونه پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز کلم یک چهارم‌کلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه برای سس: ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ سس مایونز🥣 ۲ ق.غ سس خردل🥣 ۲ق.غ آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد فلفل سیاه 🌶نصف ق.م آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م پولبیبر🌶 ۱ق.چ چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی تازه میتونید سس مایونز نریزید و‌فقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون تافتون بسته بندی گوجه دو‌عدد تخم‌مرغ دو عدد نمک، فلفل، اویشن پنیر پیتزا به میزان لازم ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق گوجه رو رنده کنید داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن) بعد تخم رو روی نون بشکونید و‌در تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین و‌در اخر فلفل سیاه و و‌اویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ باورت میشه این کوکی رژیمی بدون ارد سفید،شکر و روغن درست شده و کلا ۲۰دقیقه وقتتو میگیره و یه مزه ی بهشتی داره🍪 مواد لازم: ارد بادوم 1 پیمانه شیره انگور ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کوچیک وانیل ۱ ق چ همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید بعد دستتون رو خیس کنید و و از مواد به شکل توپک به اندازه یه گردو در بیارید و روی کاغذ نسوز بچنید با چنگال خیس بهشون فرم بدید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه ▫️مواد کوکی خیلی چسبیده هست باید یه ظرف بزارید کنارتون و مدام دستتون رو خیس کنید من تخم مرغم خیلی بزرگ بود مجبور شدم ارد بادوم بیشتری اضافه کنم نوش جان🤍 ‌ ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ این گیاهی رو حتما امتحان کنین از طعم و عطرش هر چی بگم کم گفتم👏🏻 مواد اولیه👇🏻 عدس قرمز: ۱ پیمانه سیب زمینی متوسط: ۱ عدد پیاز مت‌سط: ۱ عدد جعفری: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری تخم مرغ ۱ عدد زیره،تخم گشنیز،فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری نمک/فلفل سیاه طرزتهیه 👇🏻 سیب زمینی و پیاز رو رنده کنین. دال عدس هارو بزارین بپزه با مقداری آب تا زمانی که آبش خشک بشه و دال عدس ها له بشن. همه مواد رو با جعفری ساتوری شده و تخم مرغ و ادویه و کمی آرد نخود مخلوط کنین و ورز بدین. به شکل کتلت فرمش بدین و تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنین. نوش جونتون♥️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛