eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
71.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده: ۶۰۰گرم(مخلوط ۵۰۰گرم گوشت گوساله و ۱۰۰گرم قلوه گاه گوسفندی) پیاز رنده شده و نیمه آب گرفته: ۱عدد بزرگ نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر یا پاپریکا: به مقدار لازم آردسوخاری: ۱ق.غ سیر رنده شده: ۱حبه مواد میانی👇 پیاز درشت: ۱عدد زرشک: نصف استکان مغز گردوی نگینی خورد شده: نصف استکان مواد سس👇 پیاز درشت: ۱عدد رب: ۲ق.غ نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز،پودر تخم گشنیز: به مقدار لازم مخلوط آب جوش و زعفرون: دو ونیم لیوان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 تا 5عدد سیب زمینی یا1 کیلو، 300 گرم گوشت چرخ کرده، 1 عدد تخم مرغ، 1 عدد پیاز رنده شده، جعفری ریز خرد شده، 4 تا 5 ق غ پودر سوخاری، 1 ق غ پاپریکا، 1/2 ق چ فلفل سیاه، 1/4 ق چ زیره سبز 🔴سیب زمینی ها را رنده می کنیم و آبش رو میگیریم. با گوشت چرخ کرده و مواد دیگر خوب ورز می‌دیم. اگر مواد به دست می‌چسبید آرد سوخاری بیشتری اضافه کنید. از مواد به شکل کوفته درآورید و در روغن داغ زیاد سرخ کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
–'خوشمزه_فته_هست😋😍 فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره مواد لازم: بادمجان ۵ عدد🍆 ، سیب زمینی ۳ عدد🥔 ، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅 بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید میتونید از نخود هم استفاده کنید . برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗 بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام . بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه😍😋 تا حالا با آب گوجه فرنگی ترشی درست کردی؟ گل کلم ، هویج ،گوجه، فلفل تند، سیر، کرفس، سرکه ، نمک گوجه :شش کیلو گل کلم :دو تا سه عدد متوسط هویج:یک کیلو کرفس:یک بوته نمک:به میزان لازم سرکه :دو لیوان فلفل تند و سیر :هرکدام دویست گرم گوجه ها را بشور ،چهار قاچ کن و داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریز تا پوره بشه ،سرکه و نمک رو بهش اضافه کن و داخل یک قابلمه روی حرارت بزار وقتی که جوش اومد چند دقیقه زمان بده تا چند قل بزنه،بعد بزار کنار تا کامل سرد بشه. . سبزیجاتی که داریم رو خرد کن و بعد از شستن و خشک کردن به پوره گوجه جوشیده و سرد شده اضافه کن و در آخر تو شیشه بریز،درشیشه رو ببند و تو یخچال بزار. . . ✔️میزان سرکه و نمک به ذائقه شما بستگی داره و قابل تغییره ✔️بهتره تو ظرف شیشه ای این ترشی نگهداری بشه و حتما داخل یخچال باشه. ✔️این ترشی به روش های مختلفی درست میشه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۱۰ عدد فلفل دلمه سبز ۱ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد زیتون سبز نصف پیمانه قارچ ۱۰ عدد ماست ۱ پیمانه ادویه کاری ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری لیمو نصف نمک و فلفل سیاه مواد سس ماست نصف پیمانه خیار شور ۱ عدد سرکه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم نون تافتون ۴ عدد فیله رو مزه دار کنید و‌نیم ساعت استراحت بدین تو یخچال ،قارچ و تفت بدین با فیله مزه دار شده و مواد دیگه بریزید تو نون همین 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 . مقدار گل کلم مورد نظرتان را با چاقو ریز خرد کنید و در 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. من 300 400 گرم استفاده کردم پختش رو طبق سلیقه خودتون تنظیم کنید من کامل پختم اگه خواستید زنده بزارید.. به مقدار دلخواه ماست سیر کمی نمک و فلفل زدم و روی گل کلم تفت داده شده ریختم و در آخر کره را آب کردم و 1 قاشق چایخوری رب فلفل و کمی پودر فلفل قرمز اضافه کردم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید💋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😍😋 🫕کوفته از اون غذاهاییه که پختنش همیشه قلق خاصی داره و مهارت فوق العاده ای میخواد باید خیلی حرفه ای بپزی که کوفته ها نه وا بشن و نه خیلی سفت! 👌🧑‍🍳 ✅مواد لازم: برنج نیم دونه ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک یک عدد تخم مرغ ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده ✅طرز تهیه: 🔸نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید 🔹پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد درشت زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها ادویه شامل نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه پلویی، کاری ✅برای سس: پیاز یا پیاز داغ رب ادویه زردچوبه دو لیوان آب مراحل کار تو فیلم مشخص هست 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوجه کال یا همون گوجه نارس رو همه مغازه هایی که وسایل ترشی میفروشن دارن البته تو شمال پره، شهرهای دیگر و نمیدونم، تو تهران هم هست. این ترشی مثل سالاده، یه روزه آماده میشه حتما تو یخچال نگهداری بشه حتما فلفل رو جدا خرد کنید و ابش و بگیرید، وگرنه ترشیتون تلخ میشه بادمجان ۱عدد، گوجه کال"گوجه نارس"۲۵۰ گرم، فلفل سبز تند ۲۵۰ گرم، سیر۴حبه، سبزیجات معطر شمالی "نعناء، خالواش، چوچاق" 2_3 ق غ(اگر در دسترس نیست از نعناء استفاده کنید)، نمک، سرکه یا آبغوره تا حدی که روی مواد ترشی رو بپوشونه این مقدار مواد در حد یه شیشه 1 کیلویی ترشی شد 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی نداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد نیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبقه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یک نوشیدنی ژله ای بسیار خوشمزه رو آماده کرده که پیشنهاد میکنم درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید برای ژله دو پیمانه آب یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه دو بسته نسکافه فوری و یک بسته پودر ژله بدون طعم روی حرارت بذارید و اجازه بدین بجوشه تا کاملا حل بشه مواد رو داخل ظرف مناسب بریزین و بزارین توی یخچال تا ببنده برای نوشیدنی یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه یک چهارم پیمانه شکر دو بسته نسکافه فوری 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای اینکه گوشت قلقلی وا نره و ترک‌ نخوره پیازو رنده تقریبا درشت کن. بعد فشار بده آبشو بریز دور و اضافه کن به گوشت و با نمک و زردچوبه خوب ورز بده و چند بار بکوب تو کاسه بعد قلقلی کن تو روغن داغ سرخ کن. گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم، پیاز 1عدد متوسط،نمک و زردچوبه نوک‌ق چ، اسفناج پاک شده ۱۵۰ گرم، کنسر لوبیا ۱ قوطی یا لوبیا چیتی پخته، آلو تعدادی تا امتحانش نکنی نمیتونی قضاوت کنی، عالیه👌 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم برنج ۴ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه شوید نیم کیلو ادویه پلویی به مقدار لازم نمک و زرد چوبه مقداری آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه نوش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ سماق کردی😍😋 مواد لازم: ران🍗 ۴ عدد بدون استخون و یا ۱ عدد سینه مرغ و یا ترکیب هر دو پیاز بزرگ 🧅برای داخل کوفته ۱ عدد پیاز🧅 برای داخل خورشت ۱ عدد هویج🥕 ۱ عدد بزرگ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡، پاپریکا، پودر سیر🧄 به مقدار لازم(برای داخل کوفته ها) آرد سوخاری 🍘۲ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، زردچوبه🟡 (برای داخل خورشت) آب جوش💧🔥 ۱/۵ پیمانه تا ۲ پیمانه رب گوجه 🥫۲ ق غ خ برای تهیه آب سماق: ۵ ق غ خ سماق دونه درشت رو توی ۱ پیمانه آب میریزیم و میذاریم ۵ دقیقه بجوشه و اونو با صافی خوب صاف میکنیم و آبشو میگیریم( حالا شما اگر سماق دانه درشت در دسترس نداریم میتونین از آبغوره و یا رب انار هم استفاده کنید. در صورت تمایل ۱ ق غ خ شکر (اگر ملس دوست دارین) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی نازخاتون قطعا یکی از لذیذترین و خوش خوراکترین چاشنی هایی که کنار غذاتون میتونید نوش جان کنیدِ و لذت غذا رو چندین برابر کنین مواد لازم👇 بادمجون ۴عدد متوسط گوجه فرنگی ۲عدد فلفل تند ۲عدد سیر ۵حبه درشت سبزی به اندازه یه مُشت(ریحون.نعنا و ترخون یا مرزه) آبغوره ۱لیوان سرکه نصف لیوان نمکو فلفل سیاهو گلپر به اندازه کافی بادمجونو فلفلو گوجه رو حسابی کبابی میکنیم.بعد روشونو یه کیسه فریزر میندازیمو میذاریم نیم ساعت بمونه تا پوست بادمجونا راحتتر کنده بشه(داخل آبو یخ هم میتونید بذارید)پوست گوجه رو هم میگیریم(در اصل داخل این ترشی باید از گوجه کال استفاده کنیم ولی چون در دسترس همه نیست گوجه کبابی هم طعم خوبی بهش میده) حالا همه مواد ترشی رو خوب ساطوری میکنیم داخل کاسه میریزیمو بهش نمکو فلفل سیاهو گلپر میزنیم.برای ترشی ام از آبغوره و سرکه استفاده میکنیم که میتونید سرکه رو حذف کنیدو به جاش همون آبغوره یا آب انار ترش بریزید. بعد از اینکه مخلوط کردیم ترشی خوشمزمون آمادست میتونید به محض آماده شدنم نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید. برای ۳ نفر گوشت ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین زعفران به میزان لازم برنج ۲ پیمانه کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ پیاز داغ ۳ ق غ گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم . داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم . برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫐 پودر ژله یک بسته(من چهار تا استفاده کردم)🫐 🫐گلوگز مایع یک قاشق غذا خوری 🫐آب جوش یک سوم لیوان 🫐شکر یک قاشق غذاخوری 🫐ایتدا پودر ژله با هر رنگ و طعمی که دوست دارید رو با یک سوم لیوان آبجوش و یک قاشق گلوکز و شکر مخلوط کنید و بزارید روی بخار کتری و مدام هم بزنید تا مواد کاملا حل بشن (حدود ده دقیقه طول میکشه) بعد مواد رو بریزید داخل قالبهای مورد نظر و‌یک ساعت بزارید داخل یخچال تا سفت بشه به همین راحتی🥰👍🌱 🫐اگر قالب نداشتید بریزید داخل طرفی که تهش صافه به ضخامت نیم سانت و دراخر برش بزنید😊 قالبهاتونو چرب کنید تا راحتتر جدا بشن پاستیلها من از چهار تا بسته ژله استفاده کردم یعنی همه چیزو چهار برابر کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا شربت بار زعفران وپودر هل رو آضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید آرد رو در سه مرحله اضافه میکنیم چند ثانیه با سرعت کند دستگاه بزنید تا مخلوط بشه سپس بریزید تو قالب که کاغذ روغنی انداختیم وکناره ها رو چرب کردیم میریزیم روی خمیر رو صاف کرده با مواد رومال روی خمیر رو رومال میکنیم وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی شیرینی که طلای شدخارج کرده بزارید خنک بشه از قالب خارج کرده کناره های کیک رو برش زده وکیک رو لوزی ویا مربعی برش بزنید وآروم برگردونید داخل قالب وشربت ولرم رو به گرمی بریزید روش وبزارید شربت به خورد کیک بره یک لیوان آب رو میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد یک قاشق چایخوری جوهر لیمو ویا یک قاشق اب لیمو بهش اضافه کرده آب که جوش اومد یک لیوان پر شکر میریزیم هم نزنید شکر با حرارت ملایم تو آب حل بشه شکر که حل شد ته استکان گلاب وکمی زعفران اضافه کرده حدود ده الی پانزده دقیقه آروم جوش بزنه وقوام بیاد . عزیزان نگران نباشید کیک شیرین نمیشه وعصرانه با چای لب سوز ولبریز عالی میشه پاشید دست بکار شید ودرست کنید. 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 نون سرخ شده یه نونی آوردم براتون که هر وقت هوس کردین تا چایتون دم بکشه نونتون سر سفره است👌🏻 نیاز به استراحت و ورز زیاد هم نداره و تو چند ثانیه مثل بادکنک پف میکنه و میپزه😋 حتما واسه صبحانه فردا امتحانش کنین... نان سرخ شده شیر یک لیوان بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی یا دو قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری آرد دو الی دو و نیم لیوان طرز تهیه: شیر و نمک و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم.(من‌دو لیوان آرد استفاده کردم به کمک یک چهارم لیوان هم خمیر رو باز کردم) خمیر که جمع شد روی سطح کار خوب ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه. خمیر رو با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با سر ماسوره یا کاتر گرد برش میزنیم روی برش ها رو با سلفون یا دستمال نمدار میپوشونیم تا رویه نبندند تو یه تابه یا قابلمه کوچیک روغن سرخکردنی میریزیم و میذاریم روی شعله کم تا کاملا داغ بشه نونها رو داخل روغن داغ میندازیم بعد از پف کردن تند تند هم میزنیم تا یکدست سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم برنج ۴ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه شوید نیم کیلو ادویه پلویی به مقدار لازم نمک و زرد چوبه مقداری آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه نوش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 من به خاطر لعاب، کمی رشته سوپ ریختم برای سوپ اصلا از جو زیاد استفاده نکنید فقط باعث سنگینی سوپ میشه و تاثیری در لعابش نداره.کدو از صیفی جاتی هست که بچه کمتر پیش میاد بخورن اما توی سوپ میخورن و متوجه نمیشن.میتونید با توجه به دائقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید مثلا بروکلی و کرفس و شلغم و سیب زمینی و ... من به خاطر بچم اب قلم میریزم حتی تو خورشت هام.پودر جوانه هم برای بچه ها عالیه حتی برای ما خانومها.اگر به عنوان پیش عذا میخواید استفاده کنید سبکتر درست کنید من برای عذا درست کردم.کلی هم ویتامین داره چون سبزیجاتم همه تازه بود 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛