eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سینه مرغ پخته شده و ریز خرده شده یک عدد هویج متوسط رنده شده خیارشور ریز رنده شده گردو ریز خرد شده پیازچه و جعفری خرد شده سس مایونز پنیر خامه ای پودر سیر و فلفل سیاه کمی نان تست یک بسته بزرگ همه ی مراحل و طبق فیلم انجام بدین برای روی کیک مرغ ها کناره های نون تست و که جدا کردین رنده کنید یا داخل خرد کن بریزید تا پودر بشه بعد روی کیک مرغ سس بزنید و پودر نان و‌روی کیک بریزید تا بچسبه بهش 😍عالی ‌و خوشمزه میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی خیلی خوشمزه میشه.😍😋 واسه ی دونه مرغ ی دونه پیاز سه حبه سیر ی دونه فلفل دلمه سبز نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد ۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده اضافه کنید. ی خرده آب سبزی که کشیده شد، ۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده) نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف) دو سه قاشق رب انار اضافه کنید. ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه و آویشن هست. همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز. با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی مرغ رو ببندید. روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید. کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم] مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه. هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رسپی برای پنکیک حتما امتحان عالی میشه😍😋 مواد لازم: تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۲ عدد آرد قنادی ۸ ق غ خ سرپر شکر ۵ ق غ خ شیر ۱۰ ق غ خ روغن مایع ۸ ق غ خ بیکینگ پودر ۱ ق چ خ وانیل نصف ق چ خ عسل یا سیروپ میوه های دلخواه . میتونید با همزن دستی هم ، هم بزنید نیازی به بودن همزن برقی نیست. اصلا نیاز به روغن نیست برای تابه حتما مواد داخل ماهیتابه سالم و تمیز بریزید. وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه با سبزیجات😍😋 پاستا رژیمی و کاملا گیاهی فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی: هرکدام ۱ عدد سیر: ۲ حبه پیاز: ۱ عدد متوسط بادمجان: ۲ عدد متوسط کدو: ۲ عدد متوسط روغن زیتون: به میزان لازم پنیر پارمزان: ۲ ق غ نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه آب پاستا: ۱ لیوان رب گوجه: ۳ ق غ سرپر پاستا پنه: ۳۰۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم پودر عصاره گوشت: ۱ قرص ⭕مرحله اول: پیازمونو نگینی خیلی ریز خورد میکنیم،سیرمونم خیلی ریز خورد میکنیم ، فلفل دلمه ای و بادمجونو کدو خلالی خورد میکنیم ⭕مرحله دوم: پیازو با مقداری روغن زیتون تفت میدیم تا سبک بشن ⭕مرحله سوم : پیازامون سبک که شدن سیرو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم ۳۰ ثانیه تفت داده بشه ⭕مرحله چهارم:حالا نوبت اضافه کردن کدو و بادمجون اضافه کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پنه با سبزیجات😍😋 پاستا رژیمی و کاملا گیاهی فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی: هرکدام ۱ عدد سیر: ۲ حبه پیاز: ۱ عدد متوسط بادمجان: ۲ عدد متوسط کدو: ۲ عدد متوسط روغن زیتون: به میزان لازم پنیر پارمزان: ۲ ق غ نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه آب پاستا: ۱ لیوان رب گوجه: ۳ ق غ سرپر پاستا پنه: ۳۰۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم پودر عصاره گوشت: ۱ قرص ⭕مرحله اول: پیازمونو نگینی خیلی ریز خورد میکنیم،سیرمونم خیلی ریز خورد میکنیم ، فلفل دلمه ای و بادمجونو کدو خلالی خورد میکنیم ⭕مرحله دوم: پیازو با مقداری روغن زیتون تفت میدیم تا سبک بشن ⭕مرحله سوم : پیازامون سبک که شدن سیرو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم ۳۰ ثانیه تفت داده بشه ⭕مرحله چهارم:حالا نوبت اضافه کردن کدو و بادمجون اضافه کنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زینگر برگر😍😋 مواد لازم برای چهار نفر: سینه مرغ🍗 : یک عدد شیر🥛: یک پیمانه آب لیمو ترش🍋: ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ 🥚دو عدد سس تند🌶: ۴ قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر پیاز و پودر تخم گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری.🌶🧂🧅🧄 آرد🥡: دو پیمانه نشاسته ذرت🌽: ۲ قاشق غذاخوری نمک 🧂: یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه ، پاپریکا، پودر سیر ٫ پودر پیاز هر کدام ۲ قاشق چایخوری سس خردل و کچاپ و مایونز، کاهو و خیارشور و پنیر چدار هم برای داخل ساندویچ👌😍 و ۳ نکته ی مهم: برای درست کردن باترمیلک شیر و آبلیمو رو ده دقیقه توی دمای محیط بذارین. حتماً مرغ رو سه الی چهار ساعت مزه دار کنین. و برای سرخ کردن حتما دمای گاز متوسط رو به بالا باشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ رست بیف 😍😋 مواد لازم مغز ران گوساله 🥩۷۰۰گرم قارچ🍄 ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا🧀 برگ بو🍃 پیاز 🧅 فلفل سیاه🌶 کره 🧈 ابتدا گوشت گوساله رو به همراه پیاز و فلفل سیاه و برگ بو بزارید تا خوب بپزه بعد با چنگال ریش ریش کنید یک عدد پیاز رو خلال برش نازک بزنید به همراه کره و شکر تفت بدید بهش گوشت ریش ریش شده رو اضافه کنید و نصف لیوان آب گوشت بهش اضافه کنید قارچ رو خرد کرده با کره سرخ کنید حرارتی بالا که قارچ آب ننداره بهش پتیر پیتزا رو اضافه کنید و اجازه بدید پنیر آب بشه بعد داخل نون باگت از مواد گوشتی و قارچ پنیر قرار بدید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲ لیوان آب ۳۰۰ گرم شکر ۱ کیلوگرم هلو(سفت باشن بهتره) هلوها را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید، داخل شیشه های مورد گذاشته و شکر و آبجوش رو میوه ها ریخته داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته و شیشه ها رو بصورت وارونه میزارم تا سرد بشه میتونین هم داخل یخچال هم بیرون از یخچال نگهداری کنید ولی بعد از باز کردن در شیشه کمپوت بقیه رو میتونید به مدت ۲ ماه در داخل یخچال نگهداری کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كوردن بلو يا سينه سوخاري 🍗😍😋 اين كوردن بلو رو داخل فر هم ميتونيد بزاريد و با خيال راحت نوش جان كنيد ،پودر پانكو يا پودر سوخاري درشت رو از هايپر هاي بزرگ يا پروتيين فروشي ها تهيه كنيد . . مواد لازم ٤ عدد سينه مرغ ٢ عدد ژامبون ٤ ورقه پنير ورقه اي ٤ ورقه نمك و فلفل پودر پانكو ٢٠٠ گرم مواد خمير آبجو كلاسيك جوجو ١ ليوان روغن مايع ٢ قاشق غ خ نمك و فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري بكينگ پودر ١ قاشق مربا خوري آرد ١ و نيم پيمانه . . حتما سينه های مرغ رو نيم ساعت بزاريد داخل يخچال تا فرم بگيره و اين كه روغن و خوب داغ كنيد ،اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 حُسن این ژله به راحت جا به جا کردن آن به وسیله نایلونی که به آن وصل می شود(در ویدیو صفحه دوم) و هنگام سرو جدا می شود یک عدد پودر ژله را فقط با یک لیوان پُر آب جوش مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید تا ذرات آن حل و ژله شفاف شود و کنار بذارید تا خوب سرد شود. برای قسمت روشن 👈ژله باید سرد و غلیظ باشد اما برای قسمت سایه 👈کمی نیم بند باشد مانند ویدیو وقتی ژله در قالب بسته شد اول با نوک چاقو ژله را از دیواره قالب جدا کنید(برای راحتی کار نوک‌ چاقو را در آب گرم فرو كنيد) چوب بستنی را خارج و نایلون شکل قالب را بچسبانید و مانند ویدیو ژله را از قالب جدا کنید و در یخچال قرار دهید، سپس چوب بستنی را اول در آب گرم و بعد در ژله فرو کنید و در یخچال قرار دهید و در آخر تزیین کنید. فینگر ژله شما به هر شکل که باشد با چسباندن نایلون و چوب بستنی يا چوب خلال های تزیینی،راحتی و زیبایی سرو را بیشتر می کنند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ BLT😍😋 مواد لازم ساندویچ: کاهو:🥬 ۱ عدد گوجه :🍅 ۱ عدد بیکن یا ژامبون: 🥓۵ ورق خیار:🥒 ۱ عدد لیمو: 🍋۱ عدد فلفل سبز: 🌶۴ عدد سینه مرغ گریل شده:🍗 ۱ عدد مایونز:🥣 ۳ قاشق ۱_ مرغ رو با ادویه های دلخواهتون مزه دار کنید و گریل یا سرخ کنید، من مرغ رو با روغن زیتون،سیر،پیاز،پاپریکا،فلفل سیاه،آویشن مزه دار کردم ۲_بقیه مواد رو خورد کنید اضافه کنید ۲_سس مایونز (میتونید مقداری ماست هم اضافه کنید) بزنید مواد رو مخلوط کنید و توی نون ساندویچ کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سرکه انگبین 😍😋 نوشیدنی مورد علاقتون تو تابستون چیه؟☀️ 📝چیزایی که لازم داریم ۱ پیمونه شکر ۱/۲ پیمونه اب ۱ دسته کوچیک نعناع ۱/۲ پیمونه سرکه سفید ۲ قاشق زعفرون دم شده تخم‌شربتی خاکشیر لیمو‌ترش اسلایس اب گلاب . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان چای ( دم کشیده) نصف لیوان روغن 1 ق چ وانیل 1 ق چ بکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 فنجان آرد برای سس شکلات: 100 میلی لیتر خامه را گرم کنید ، 100 گرم شکلات تیره اضافه کنید و مخلوط کنید.ابتدا تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. آخرین مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و با همزن دستی اروم هم بزنید. قالب کیک را چرب و مواد کیک را بریزید و در فر 180 درجه بپزید با خلال دندان تست شود. سپس سس را روی کیک بریزید و سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماکارونی:به اندازه کافی پنیر چدار:به اندازه کافی سوسیس ذرت زیتون برای سس: رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری سیر:1 حبه آب :بسیار کم نمک ریحان خشک یا آویشن🍕🍝 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین دستور پیراشکی گوشت😍😋 مواد لازم : آرد ۴۰۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان نمک ۱ ق چ شکر ۱ ق چ روغن ۱/۵ ق غ خمیرمایه فوری ۱ ق غ پنیر پیتزا مواد گوشتی : پیاز داغ گوشت چرخ‌کرده قارچ فلفل دلمه ذرت آویشن پودر سیر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیزکیک🍒😍😋 ~💛قسمت بیسکوییتی: ۳۰عدد بیسکوییت اورئو یا هربیسکوییت دیگه ای ۱/۲پیمانه (۱۱۳گرم)کره ذوب شده ~💚قسمت پنیری: ۱ و ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه (۳۰۰گرم)یا خامه قنادی ۱ق غ پودر ژلاتین ۴۵۵گرم پنیر خامه ای ویلی یا ماسکارپونه،کیبی یا لبنه ۱پیمانه (۲۰۰گرم)پودرشکر یا پودر قند(نکته آخر کپشن خونده بشه دراین مورد) ۱/۴پیمانه(۲۵گرم)پودر کاکائو ۲ ق چ وانیل ۱/۲پیمانه(۸۵گرم) شکلات چیپسی(قابل حذف من نریختم) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ▫️دم گوساله ▫️سیر فراوون ▫️پیاز فراوون ▫️زعفران ▫️چوب دارچین ▫️روغن ▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر کیک‌: - تخم مرغ - 7 عدد - شکر -1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - آرد 1 لیوان (حجم لیوان 250 میلی لیتر) - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - دارچین - 0.5 قاشق چایخوری - بیکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری - روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری - شیر 3 قاشق غذاخوری خامه: - شکر - 1.5 قاشق غذاخوری - آرد - 4 قاشق غذاخوری - شیر سرد - 650 میلی لیتر - کره در دمای اتاق - 250 گرم - وانیل- 2 گرم گاناش شکلاتی: - کاکائو - 3 قاشق غذاخوری - شکر - 3/4 لیوان - خامه با هر مقدار چربی - 3 قاشق غذاخور - کره یا روغن نباتی - 50 گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم فیله_مرغ 400 گرم تخم مرغ 1 عدد خامه ترش 1 قاشق غذاخوری(یا ماست یونانی پرچرب) شوید _ 2تا3 شاخه سیر -1 حبه آرد -1 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا- 50 گرم روغن برای سرخ کردن نمک - به میزان لازم طرز تهیه : فیله ها روبه شکل مکعب خرد خرد کنید به فیله، خامه ترش، شوید خرد شده، سیر، نمک، پنیر و آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در تابه روغن را ریخته وبزارید داغ شودو از مواد یک قاشق غذا خوری برداشته ودر تابه ریخته وسرخ کنید. 1/5تا2 دقیقه بزارید تا ۲ طرف کوکو سرخ و طلایی شود نوش جان 💖 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلو شمالی😋 📜مواد لازم: •مرغ...............................2 تکه •زرشک............................1/5 پیمانه •پیاز................................2 عدد •شکر...............................1 ق غ خ •آلو..................................1 پیمانه •رب گوجه......................1 ق غ خ •زردچوبه........................نصف ق چ خ •زعفران...........................به مقدار لازم 🫙پیمانه=لیوان فرانسوی 🥘طرز تهیه: •ابتدا دو طرف مرغ رو سرخ کنید و از روغن جدا کنید، پیاز رو داخل همون روغن تفت بدید •تفت که خورد زردچوبه رو اضافه کنید و تفت بدید، رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید •زرشک و شکر رو هم اضافه و مخلوط کنید •مرغ ها رو روی مواد قرار بدید و آب جوش رو اضافه کنید، به مدت 1:40 تا 2 ساعت رو حرارت بذارید تا کاملا بپزه و جا بیوفته •30 دقیقه آخر آلو ها رو اضافه کنید و دوباره بذارید بپزه •بعد از این مدت هم نوش جان کنید از طعم فوق‌العادشم که نگم براتون😍 🥂🌯 🌯🥂 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ😍😋 مواد لازم: یک عدد سینه مرغ🍗 قارچ🍄 ۱۰۰گرم پنیر پیتزا🧀 سوسیس🥓 فلفل دلمه رنگی🫑 ذرت پخته شده🌽 گوجه فرنگی🍅 زیتون سبز🫒 ادویه ها(نمک و‌فلفل قرمز و سیاه ،اوریگانو یا آویشن،پودر پیاز و پودر سیر،زردچوبه ،پاپریکا،کمی پودر تخم گشنیز) برای سس: سس کچاپ،خردل🥣🍅 فر باید حتما از قبل روشن و گرم باشه دمای ۲۲۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه برای طلایی شدن پنیر ۲دقیقه گریل بالا بزنید . زیاد سطح روی پیتزا خشک نشه چون پنیر کش نمیاد. مواد لازم خمیر پیتزا: آرد 🥡۲۰۰گرم آب ولرم💧 ۱۴۰گرم(داغ نباشه) روغن زیتون 🫒۲ق غ شکر🍚 ۵گرم(یک ق چ) نمک🧂 ۵گرم(یک ق چ) خمیر مایه خشک فوری 🥄۵گرم (یک ق مرباخوری) آب ولرم و خمیر مایه و شکر ترکیب کنید آرد الک شده و‌نمک اضافه کنید با هم مخلوط و ۵دقیقه ورز بدید بعد روغن زیتون رو‌هم اضافه کنید خمیر کمی چسبناکی داشته باشه.روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید.بعد استراحت خمیر رو پهن کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🔸اول گردو رو پودر کن، بعد سبزی مخصوص شمالی (چوچاق یا زلنگ و نعناع) رو با دو حبه سیر بسابید ولی نسبت نعناع به زلنگ کمتر باشه 💥نکته: اگه چوچاق ندارید فقط نعناع بریزید ولی کم چون تلخ میکنه و اصل مزش به گردو و رب اناره 🔸بعد انار دون شده تازه ترش و رب انار و نمک و گلپر و شیره انگور هم اگه دوس داشتین ملس بشه میتونید اضافه کنید و زیتون بدون هسته با هم ترکیب کنید و تمام آماده که شد تو ظرف سرو بریزید کنارش رب انار و انار دون شده برای تزیین بزارید و روش هم گلپر بپاشید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونر کباب گوشت یا کباب ترکی یکی از خوشمزه ترین وسالم ترین ساندویچهاست.😍😋 موادی که لازم داری تا ۴ تا ساندویچ داشته باشی : فیله گوساله ۴۰۰ گرم فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیب زمینی به دلخواه سیب زمینی جهت پایه سیخ ها یک عدد مواد لازم جهت مزه دار کردن گوشت : سیر ۳ حبه نمک فلفل سیاه سویا سس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ ق غذاخوری مواد لازم جهت مزه دارمردن پیاز و فلفل دلمه ای نمک ، پولبیبر ، روغن زیتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛