eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 °نان تست 7_8 عدد °تخم مرغ 1 عدد °شیر 5 ق غذاخوری °شکر 2 ق غذاخوری °وانیل نصف ق چایخوری °موز کوچیک 1عدد °شکلات صبحونه و کره بادوم زمینی به مقدار لازم °کره 25 گرمی 1عدد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ترشی هالوپینو: فلفل رو بُرش بدید و با آب سرد بشورید. توی یک قابلمه، یک لیوان سرکه، یه لیوان آب، ۲ قاشق کوچیک شکر و یک قاشق کوچیک نمک بریزید و بذارید تا بجوشه. بعد از اینکه جوشید، فلفل رو بریزید و بلافاصله شعله رو خاموش کنید. اجازه بدید خنک بشه و بعد اون رو توی شیشه بریزید. چیپس ترتیلا: نون لواش(اگه نون ذرت پیدا کنید که عالی میشه) رو مثل من برش بدید، توی روغن با حرارت ملایم بریزید و مدام هم بزنید تا خشک بشه. از روغن که خارج کردید به اون پودر‌پیاز، جعفری خشک و نمک (یا ادویه مورد علاقه خودتون) بزنید. سس ناچو: ۲ قاشق غذاخوری آرد رو توی ۵۰ گرم تفت بدید، ۲ لیوان شیر بریزید و زمانی که جوشید پنیر چدار رو توی اون رنده کنید تا به غلظت مورد نظر برسید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز به مواد فلافل تخم مرغ میزنی؟! فلافل‌هات توی روغن وا میره؟!🤨 این ویدیو رو ببین👌🏻 مواد لازم : نخود ۲ پیمانه سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۴ حبه آرد نخودچی ۲ ق غ بکینگ پودر ادویه‌ها : فلفل قرمز ۱ ق چ تخم گشنیز ۱ ق غ زیره سبز ۱ ق چ زردچوبه ادویه کاری پودر انبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا سوهان😍😋 جزء حلواهایی هست که با بافت لطیفه🤌🏻 مواد لازم شربت : شیر ۱ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب نصف لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران مواد حلوا : آرد ۱ لیوان شیر نصف لیوان روغن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم براي ٣ نفر: سينه يا فيله مرغ پخته شده ٢٠٠ گرم🍗 پياز ١ عدد متوسط 🧅 كره ٣٠ گرم🧈 قارچ ٥-٦ عدد🍄 آرد سفيد ١/٥ ق غ🫓 شير ١ ليوان🥛 خامه ٥٠ گرم🍶 پنير پيتزا ١٠٠ گرم براي داخل مواد و ١٠٠ گرم براي روي ژولين🧀 سيب زميني آبپز ٢ عدد🥔 نمك و فلفل سياه به مقدار لازم🧂 جوز هندي نوك ق چ🧂 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی . در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه . برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر) سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد نمک و فلفل به میزان لازم آرد سوخاری ۱ ق غ جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ ها رو ریز خرد کردم . سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم . پیاز رو رنده کردم . سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارمنی پلو😍😋 مواد لازم: ۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم ۲-برنج ایرانی۴ پیمانه ۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ ۴-سیر ۲ حبه ۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد ۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم ۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم نکات: ۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم. ۲- شعله گاز کم باشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲۰۰ گرم سینه مرغ دو پیمانه برنج دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری ماست ۱ عدد پیاز ۲ حبه سیر نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ۲۵ گرم کره ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یک دوم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده ۳ قاشق غذاخوری زرشک یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خلال بادام یک قاشق غذاخوری خلال پسته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد چند منظوره یا همه کاره دو و نیم پیمانه (اگه نداشتین آرد سفید) شکر ۱ ق غ نمک نصف ق چ جوش شیرین نصف ق چ یا بجاش ۲ ق چ بیکینگ پودر (اینجا بهتره از جوش شیرین استفاده بشه) پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم کفیر ۲۰۰ میلی لیتر (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه نداشتین ماست معمولی) ژامبون و پنیر پیتزا برای داخلش (یا از مواد دیگه مثل سبزیجات هم میتونین به دلخواه استفاده کنید)ضخامت خمیر خیلی زیاد نباشه،هر طرف رو حدود پنج دقیقه سرخ کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۳ الی ۳ و نیم لیوان پودر نارگیل برای کرم: ۱۵۰ گرم کره دو بسته خامه صبحانه(روهم ۴۰۰ میلیلیتر) ۱ فنجان چایخوری شکر ابتدا کره رو ذوب میکنیم و با خامه و شکر روی حرارت مخلوط کرده و میریزیم روی پودر نارگیل ها و داخل قالب ریخته و خوب فشرده میکنیم دو الی سه ساعت در یخچال میذاریم سپس برش میزنیم و در ۳۰۰ گرم شکلات که روی بخار کتری ذوب کردیم میغلتونیم و در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد با شکلات ذوب شده تزیین میکنیم ‏ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 _این دستور هم تو فر هم تو فردستساز و هم تو توستر قابل اجراست دستورش عالیه و کیکش خیلی پوک و خوشمزه میشه اگرم خواستین میتونید تو قالب بزرگ درستش کنید فرقی نمیکنه همینطور میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید و یه کیک ساده داشته باشید _🔴 این دستور رو میتونید به شکل کیک قابلمه ای بدون قالب هم درست کنید _🔴 این کاپ کیکارو تو فر یا توستر هم میتوانید درست کنید با دمای ۱۸۰ درجه _🔴مقدار مواد و توضیحات روی ویدئو هست اما چند تا نکته داره: _🔴 مقدار مواد دستور رو اصلا کم و زیاد نکنید تا کاپ کیکتون همینطوری با کیفیت و اسفنجی دربیاد _🔴حرارت فر دستساز نه باید خیلی کم باشه که کیک نپزه نه زیاد باشه که بسوزه ،باید ملایم باشه و از حرارت متوسط کمتر باشه و باید ۱۵ دقیقه زودتر رو حرارت بذارید که داخلش خوب داغ بشه مثل فر گازی _🔴در طول پخت اصلا در فر دستساز رو باز نکنید _🔴کاپ کیک رو میتونید بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با خلال دندان پختش رو چک کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر با بروکلی و چدار😍 یه انتخاب جذاب و خوشمزه😋👌🏻 مواد لازم برای مرغ 4 سینه مرغ 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی اختیاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا اختیاری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری ۱ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری برای داخل شکمش 2 فنجان گل کلم بروکلی 1/4 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده ½ فنجان پنیر پیتزا 4 اونس پنیر خامه ای 2 حبه سیر ریز شده نمک و فلفل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه.بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خمیر هزارلا : ۱ بسته خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم پودر قند : به مقدار لازم پودر پسته : به مقدار لازم خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم توت فرنگی حدود نیم‌کیلو موز رسیده ۱ عدد شیر ۱/۳ لیوان (کم کم بریزید) طرز تهیه بچه ها اول بگم مقدار مواد اولیه کاملا چشمیه و لازم نیست دقیق اندازه گیری کنید. موز و‌ توت فرنگی رو خرد کنید و بزارید فریزر یخ بزنه. بعد توی غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. کم کم شیر رو‌ اضافه کنید و بزارید میوه ها پوره بشن بعد کمی ازش تست کنید اگه دوس داشتید کمی شکر یا عسل بریزید خودتون میبینید چه بستنی فوق العاده ای میشه 😍 فقط حواستون باشه هر چقدر شیر بیشتر بریزید بستنی رقیق تر میشه که حتی میتونید به عنوان آیس پک‌ هم سرو‌‌کنید. همینقدر راحت و خوشمزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پرکنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای مرغ دودی😍😋 مواد لازم: سینه ی مرغ🍗 فلفل دلمه ای 🫑 قارچ🍄 نمک،فلفل،آویشن،پودر سیر،پاپریکا،زنجبیل🌶🧂🧄🍃🫚 سس دودی سس خردل پیاز بنفش🧅 پنیر پیتزا 🧀 برای خمیر: دو لیوان آرد سفید 🥡 یک لیوان ماست ترش🍶 دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 🥄 یک قاشق نمک 🧂 حدود دو قاشق روغن🥃 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت نعنا😍😋 نعنا تازه ۲۵۰ گرم شکر نیم کیلوگرم آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری آب دو لیوان عرق نعنا دو قاشق غذاخوری رنگ خوراکی (دلخواه) یک الی دو قطره نعنا ها رو بعد از شستشو کنار بذارید و خرد کنید شکر و آب رو داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا به آرامی بجوشه و شکر در آب حل بشه سپس نعنا خرد شده و ابلیمو و عرق نعنا و رنگ خوراکی دوسه قطره اضافه کنید بیست دقیقه با حرارت کم قل بزنه سپس شعله رو خاموش کنید دم کنی بذارید تا دوازده ساعت بمونه از صافی رد کنید برای استفاده هم کمی شربت داخل لیوان بریزید و روی اون رو با آب یخ یا یخ تزیینی تخم شریتی پر کنید. میتونید داخل ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شیر ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان وانیل کمی زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه) شکر ۲ق غ سرپر شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه) تخم مرغ کوچک ۱عدد مواد لازم برای بین خمیر: خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم کره ۱ق غ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی رنگین کمونی 😍😋 مواد لازم: طالبی 🍈 شربت زعفران 🥃 شامل ( شکر، آب، زعفران دم کرده، گلاب) پودر ژله🥄 سرد دم پنیرک 🪻 یخ 🧊 طعم دهنده‌ی این نوشیدنی بیشتر از هر چیز شربت زعفران هست.. این شربت عطر و طعمش بی‌نظیررره و کاملا مناسب مراسم خواستگاریه.. 😍 + برای درست کردنش ۴ پیمانه آب رو با ۳ پیمانه شکر مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا قوام بیاد بعد از قوام اومدن زعفران دم کرده(تا اندازه‌ای که رنگش دلخواهتون بشه) بهش اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه ۱ پیمانه گلاب.. بعد از دو سه دقیقه شربتتون آمادست.. داخل شیشه‌های دربسته میتونید تا ماه‌ها نگهداری کنید. و هر وقت خواستید میل کنید یه مقدار (حدود یک پنجم لیوان) از شربت و مابقیش رو آب و یخ بریزید.. 📌 بسته به ذائقه‌ی خودتون میتونید مقدار ژله رو کم و زیاد کنید یا اگر دوست نداشتید ژله رو حذف کنید. 📌برای بهتر شدن طعم نوشیدنی بهتره که ژله نیم‌بند باشه.. 📌 اگه خواستید مثل من ژله رو داخل قالب بریزید باید مقدار آبش کمتر باشه و حداقل یک روز داخل یخچال قرارش بدید.. که البته لزومی نداره داخل قالب بریزید چون بعد از اضافه کردن آب شکلش زیاد مشخص نمیشه.. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍😋 🥳یخهای تزئینی بهترین گزینه برای مهمونیاتون راحتو بی دردسر 🥰🍹 ‌‏ موادی که لازم داریم :👇 تخم شربتی : ۲ ق‌غ خاکشیر : ۲ ق‌غ گل بنفشه یا پنیرک : ۴ ق‌غ شکر : ۶ ق‌غ آبجوش : ۲ لیوان گلاب ۴ ق‌غ عرق بیدمشک : ۴ ق‌غ زعفران دم شده : ۱ ق‌غ لیمو ترش : ۱ عدد گل محمدی و برش لیمو برای تزئین 🔺بعد شکر تقریبیه میتونید کم یا زیاد کنید 🔺عصاره پنیرک اول آبی رنگه بعد هرچی بیشتر داخل آب و یخ بمونه رنگش بنفش میشه ، برای داشتن رنگ های متفاوت مقدارشون کم یا زیاد میشه 👇 صورتی : بنفش پررنگ و چند قطره آبلیمو قرمز : بنفش پرنگ و ۱ق‌چ زعفران سبز : پنیرک آبی و ۱ قطره زعفران . . 🔺میتونید به جای عصاره پنیرک یا شربت زعفران از سیروپ های شربت داخل بازار هم استفاده کنید با آب رقیق کنید و با تخم شربتی و خاکشیر داخل قالب یخ بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم براي ٤ نفر نان ٤ تكه ( يا يك تكه نان نسيم نان آوران)🍞 سينه مرغ ١/٤ عدد🍗 قارچ ٦-٧ عدد🍄 پياز متوسط ١ عدد🧅 فلفل دلمه رنگي ١/٤ از هركدام🫑 پودر سير و ليمو فلفلي ١ ق چ از هركدام سس مايونز و خردل ١ ق غ از هركدام🥫 پنير موزارلا به مقدار دلخواه🧀 پنير گودا ٢ تكه (اختياري)🧀 گوجه ١ عدد🍅 نمك و فلفل سياه به مقدار لازم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سس داخل سمبوسه: عدس: ۱ لیوان (۱ ساعت داخل آب بمونه) پیاز: ۱ عدد (خلال کنید) پیاز رو به خوبی سرخ کنید و عدس‌های خیس شده رو بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید و موارد زیر رو اضافه کنید(حرارت زیاد): -فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری (اگه دوست دارید سمبوسه ها تند باشند) -نمک -فلفل‌سیاه خوب مخلوط کنید و روی اون آبجوش بریزید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه) داخل یک قابلمه دیگه، یک عدد سیب‌زمینی رو با آب و نمک بپزید و پوره کنید. بعد از اینکه عدس پخت، پوره سیب‌زمینی و جعفری رو اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست بشه. در نهایت نون لواش رو مثل من بُرش بدید، سمبوسه‌هارو بپیچید و داخل روغن داغ (روی حرارت کم) سرخ کنید و نوش جون کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی نوتلا😍😋 مواد لازم: کره🧈 ۱۵۰ گرم شکر قهوه‌ای ۱۶۰گرم شکر دانه‌ریز سفید 🍚۴۰گرم تخم مرغ درشت🥚 ۱عدد وانیل🌸 ۱ قاشق چایخوری آرد 🥡۳۰۰ گرم بیکینگ پودر 🥄۱٫۱/۲ قاشق چایخوری نمک 🧂۱/۲ قاشق چایخوری شکلات چیپسی یا تخته‌ای🍫 خردشده ۱۰۰گرم ۸۰ گرم برای داخل خمیر و ۲۰گرم برای روی کوکیها نوتلا🍫 بمیزان لازم فقط چندتا نکته: نوتلا رو که رو کاغذ گذاشتیم باید حداقل نیم ساعت تو فریزر بمونه ، مواد اولیه هم مای محیط باشن ، سعی کنید موقع فرم دادن سرعت عمل داشته باشید تا کره تو خمیر آب نشه و خمیر به روغن نیفته ، بهتره که بعد از فرم دادن نیم تا یکساعت تو یخچال بمونه اینجوری کوکی موقع پخت وا نمیره و ظاهر شکیلتری داره ، فر یه ربع زودتر با دمای ۱۷۰ درجه روشن بشه و مدت زمان پخت هم ۱۵-۱۲ دقیقه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛