eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ پان اسپانيا 😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ ٢ عدد نشاسته ذرت ٢ ق غ شكر يك ليوان وانيل نصف ق چ شير ٤ ليوان خامه صبحانه ١ بسته آرد نصف ليوان پودر كاكائو ٢ ق غ گردو و موز به ميزان دلخواه بيسكوييت پتي بور شكلاتي يك الي دو بسته 🍜طرز تهیه: ابتدا شكر و تخم مرغ رو ٨ دقيقه با دورتند همزن زدم بعد نشاسته ذرت و با يكم از شير يخ حل كردم شير رو روي حرارت گذاشتم و تخم مرغ و شكر كه زده بودم و بهش اضافه كردم بعد نشاسته ذرت و كه حل كرده بودم و اضافه كردم مدام با همزن دستي هم ميزدم ارد و اضافه كردم كم كم و مدام با همزن دستي روي حرارت ملايم هم ميزدم تا غليظ شد بعد خامه رو اضافه كردم زير حرارت و خاموش كردم همزدم ( همزن دستي ) تا يكدست شد در اخر وانيل رو اضافه كردم نيمي از مايه رو برداشتم بهش پودر كاكائو زدم نيمي شم كه ساده بود بيسكوييتارو با دست خرد كردم يكم ته جام ريختم بعد از مايه سفيد ريختم بعد موز و گردو خرد شده بعد از مايه شكلاتي اين كار و دو بار تكرار كردم براي هر ظرف و ٣ ساعت داخل يخچال گذاشتم خيلي خوشمزه ميشه و بيسكويتتا كاملا نرم و خوب ميشن . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پان_اسپانیا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص شیر 4 فنجان اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری شکلات سفید ( یا چیپس شکلات سفید) 250 گرم خامه فرم گرفته یا مارشمالو برای روی هات چاکلت شکلات تخته ای سفید را تکه تکه کنید. سپس همراه با اسانس وانیل و شیر در یک شیرداغ کن یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. هر ازگاهی آن را هم بزنید تا شکلات سفید آب شود و مایع شیری تبخیر شود ( اجازه ندهید به جوش بیاید). قابلمه را از روی حرارت بردارید و هات چاکلت سفید را بلافاصله داخل لیوان یا ماگ بریزید. بدلخواه با خامه فرم گرفته یا مارشمالو روی هات چاکلت را تزیین کنید و بصورت داغ نوش جان کنید. نکته : می توانید به جای شیر از خامه پر چرب استفاده کنید. یا نصف شیر و نصف خامه بریزید. حاضر است در : 15 دقیقه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#وایت_چاکلت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام دوستان اوردم چه شيرينييييييي... يعني تو دهن ميذاري آب ميشه😛😛🍰 خيلي بهتر و باكيفيت تر از بيرونيا👌🏻👌🏻 تخم مرغ:4عدد شکر:1/5لیوان روغن مایع:1لیوان شیر:1لیوان ارد:3لیوان بکینگ پودر:2ق چ وانیل:نصف ق چ . تخم مرغ،شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدودا 5_6 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجم بگيره.روغن و شیر رو اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.همزنو میذاریم کنار. ارد و بکینگ پودر رو کم کم رو مواد الک کرد و با لیسک هم میزنیم تا ارد به خورد مواد بره،اگه بعد تموم شدن ارد دیدین هنوز گلوله ی ارد تو مواد هست با دور کند همزن یه دور هم بزنید.خب حالا موادو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.به یکیش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.من برای این مقدار مواد از قالب مربع 25*25 استفاده کردم.(کف قالب کاغذ روغنی بندازید و دیواره رو چرب نکنید)یعنی یکبار قسمت وانیلی(نصف مواد)رو ریختم گذاشتم پخت،بعد شکلاتی(نصف دیگه ی مواد)رو ریختم و گذاشتم بپزه.داخل فر 170 درجه، واسه هر قسمت حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه کافیه،باز خودتون چک کنید.بعد اجازه دادم هردو کیک کاملا خنک بشه.حدودا نیم کیلو خامه رو فرم دادم.اول قسمت وانیلی رو گذاشتم رو سینی و با اب آناناس خوب مرطوبش کردم.نصف خامه رو روش ریختم و با پالت صاف کردم و بعد تیکه ی شکلاتی رو گذاشتم و باز با ابمیوه مرطوب کردم و بقیه ی مقدار خامه رو روش ریختم و با با پالت صاف کردم.هربار پالتو بزنید تو اب جوش سریع با دستمال خشک کنید و بکشید رو خامه تا صاف بشه.قسمت های کناری کیک ممکنه تمیز نباشه یا خامه بیرون زدگی داشته باشه که مهم نیس،اونا برش میخورن.حالا کیکو میذاریم داخل یخچال واسه 4_5ساعت تا خامه سفت شه.بعد این زمان کیکو میاریم بیرون،یه چاقوی کاملا تیز رو میذاریم تو اب جوش خشک میکنیم،اول چهار طرف مربع رو خیلی نازک میبریم تا مربعمون صاف بشه و کثیفی نداشته باشه،تو هربار برش باید چاقو رو بزنید تو اب جوش خشک کنید تا برش های تمیزی داشته باشید،بعد به اندازه های دلخواه برش ميديم.برش هارو رو کپسول کاغذی گذاشته،روش رو با میوه دیزاین کرده و در اخر واسه اینکه میوه ها خراب نشن کمی بریلو بی رنگ روش میریزیم.به همین راحتی🌼🌱 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_تر_برشی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موافقید یه سر به غذاهای کشور همسایه بزنیم؟😋از نظر طعم خیلی به ذائقه ایرانی ها نزدیکه .درست کنید و لذتش رو ببرید (ازمیر شهری در غرب کشور ترکیه) مواد لازم: گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز (رنده شده): 1 عدد سیر (رنده شده): 2 حبه تخم مرغ: 1 عدد پودر نان خشک یا پودر سوخاری: یک دوم پیمانه نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم زیره: به مقدار لازم برگ جعفری تازه (خردشده): 2 ق س سیب زمینی: 2 عدد گوجه فرنگی (خردشده): 1 عدد فلفل سبز (خردشده): 1 عدد روغن: به مقدار لازم مواد لازم سس: رب گوجه فرنگی: 1 ق س آب داغ: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز و سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زیره پودر شده، پودر نان خشک یا پودر سوخاری و برگ جعفری خردشده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی با دست ورز دهید. روی مخلوط به دست آمده را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله سیب زمینی ها را پوست کنده و درشت خرد کنید. آن ها را در روغن داغ سرخ کنید. گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید .آنها را در روغن داغ سرخ کنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را در ظرف فر بچینید برای تهیه سس رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید. پس از غلظت یافتن مقداری فلفل سیاه بیفزایید. سس را روی مواد داخل ظرف بریزید و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را اضافه کنید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مواد کمی بپزند سپس سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوفته_ازمیری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم، پنیر لبنه ۱۰۰ گرم، گردو خرد شده ۳۰ گرم، سس مایونز ۶۰ گرم، پیازچه خرد شده ۳ ق غ، سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه راباهم مخلوط میکنیم وداخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت. بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر،از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف ویکدست شود. نکته:گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#راتا_مرغ_وگردو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ دو عدد پودرشکر یک لیوان ارد سفید سه لیوان هل یک ق چ وانیل نصف ق چ نمک یک چهارم ق چ کنجد به مقدار لازم بیکینگ پودر یک ق غ روغن مایع سه چهارم لیوان ماست شیرین سه قاشق غذاخوری پر ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم. ارد،نمک،وانیل و هل رو الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم. از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کلوچه_کنجدی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ذرت و لوبيا چشم بلبلي . طرز تهيه:دو ليوان لوبيا چشم بلبلي پخته+سه ليوان ذرت(پخته يا كنسروي)+دو ليوان برگ اسفناج كوچولو+يدونه پياز بنفش ريز خرد شده:همه رو مخلوط كنيد : سه ق غ مايونز+سه ق ماست سفت+آبليموي تازه سه ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و كمي آويشن:مخلوط و به سالاد اضافه كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_ذرت_لوبیا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام مهربونم بله شما شمایی که داری با دقت این متن رو می خونی از خدا میخوام گل لبخند را همیشه بر لبانت بنشاند صبح قشنگت بخیر و شادی زندگی و عمرت پر برکت باشه انشاءالله #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیرینی_نان_لیوانی آرد به مقدار نیاز شیر 1/4پیمانه تخم مرغ 1 عدد گلاب 3 قاشق غذا خوری روغن جامد آب کرده 2 قاشق غذا خوری بگینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری زعفران دم کرده به مقدر پودر قند به مقدار نیاز پودر هل به مقدار نیاز #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۲_تخم مرغ شیر و روغن جامد آب شده با قاشق مخلوط میکنم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۳_زعفران و گلاب با هم مخلوط میکنیم و میریزیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۴_آرد و بگینگ پودر الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم من حدود 200گرم آرد زدم تا خمیر بدست نچسبد. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۵_خمیر نباید چسبنده باش و با کف دست ورز میدهیم و نایلون میکشیم در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۶_به اندازه یه گردو بر میداریم و کف سطح رو آرد پاشی میکنیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۷_با وردنه باز میکنیم نازک #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۸_کاسه میزاریم با قطر 12 تا 15 برش میزنیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۹_ و دایره درآوردیم میزاریم به قطر 12 تا 15 نباید بیشتر از این قطر خمیر باش موقع سرخ کردن روغن داخل لیوان سرازیر میشود. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱۰_خمیر های باز شده را لایه سفره یا نایلون میگذاریم تا خشک نشود #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱۱__1/3 لیوان روغن سرخ کردنی میریزیم تا روغن داغ شود.
۱۲_خمیر از وسط دایره بر میداریم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱۳_داخل روغن داغ شده میریزم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱۴_بعد داخل آبکش استیل میگذاریم روغن اضافه بیاد بیرون و کاملا سرد شود. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱