فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#فیلم_آموزشی
#کارامل
#سس_کارامل
#فیلینگ_کیک
این سس کارامل برای فیلینگ انواع کیک و دسر و نوشیدنی عالیه و تمام نکات کلیدیشو برات نوشتم
مواد لازم:
شكر 200 گرم
خامه 180 گرم
كره 50 گرم
طرز تهیه:
ابتداشكر رو داخل تابه بزرگ ميريزیم دقت کنید که دهانه ظرفتون بزرگ باشه تا شکر پخش بشه و با حرارت ملايم اجازه ميديم اب بشه اصلا هم نمیرنیم وقتی شکر کمی حل شد یا تابه رو حركت ميديم و یا مطابق ویدیو با قاشق فقط جا به جا میکنیم وقتی کامل حل شد هم میزنیم تا مطمئن باشیم تمام دونه های شکر حل شده خامه ای که گرم کردیم رو اضافه ميكنيم و با سرعت هم ميزنيم اگه موادتون سفت و گوله گوله شد جاى نگرانى نيست با هم زدن روون و صاف ميشه وقتى يكدست شد حرارت رو خاموش و کره رو اضافه و مواد رو ترکیب میکنیم و سس کاراملمون آماده است
نمات:حرارت باید ملایم باشه تا شکر نسوزه پس حوصله به خرج بده
دقت کنید خامه اصلا نباید سرد باشه
میزان غلظت سس رو با کم و زیاد کردن خامه میتونید تنظیم کنید هرچی مقدار خامه بیشتر باشه سس رقیق تر میشه و برعکس
داخل یخچال 7_8 روز میتونیدنگهداری کنید و موقعی که میخواید استفاده کنید قبلش بذارید تو دمای محیط تا روون بشه چون داخل یخچال سفت میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#نوروز
#شیرینی
#شیرینی_گردو_کاراملی
ماندگارى بالا بافت ترد و عالى طعم فوق العاده خوشمزه
مواد لازم:
آرد 250 گرم
كره به دماى محيط رسيده 150 گرم
شكر قهوه اى 100 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر گردو 50 گرم
وانيل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
رسپى كامل و نكته به نكته سس كارامل رو تو پست بعدى ميتونيد ببينيد
ابتدا كره و شكر رو با دور تند همزن ميزنيم تا كرمى رنگ بشه بعد زرده و وانيل رو اضافه و اخر سر پودر گردو دو سوم آرد رو اضافه و با دور كند همزن دو سه دور ميزنيم باقى آرد رو كم كم اضافه و خمير رو جمع ميكنيم و يك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم
بقيه مطابق کلیپ
شكر قهوه اى اگه سفت باشه و يا درشت دانه بهتره اول اسياب كنيد
خمير رو حتما یک ساعت داخل يخچال استراحت بديد
اندازه كاتر قطر 55سانت و 2/5 سانت
فر برقی درجه حرارت 155 به مدت 25 دقيقه
فر گازى درجه حرارت 165 به مدت 15_20 دقيقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشک کردن لیمو😍😍
مواد لازم:
لیمو ترش 🍋
چند روش خشک کردن هست که شما طبق سلیقه ی خودتون میتونید انجام بدید.
میتونید داخل سبد بچینید و جلوی آفتاب بزارید
(بین پنج تا ده روز طول میکشه تا کاملا خشک شه)
یا اینکه داخل سین بچینید و دوساعت داخل فر بزارید.
(کمترین درجه ی فر طبقه ی وسط به مدت دوساعت هر نیم ساعت یک بار برگردونید تا یکدست خشک شه)
یا روی سه پایه ی ماکرویو به مدت نیم ساعت خشک کنید.
دما و زمان دقیق رو تو کپشن ببینید.
(سه دقیقه با آخرین دمای ماکروویو که برای من نهصد وات هست و ۲۵ دقیقه هم با دمای نود درجه ی سانتی گراد)
با ماکروویو بدون اینکه رنگ لیمو ها تغییر کنه کاملا خشک میشه اما داخل فر و آفتاب تیره تر میشه هر چقدر بیشتر جلوی آفتاب باشه رنگ لیمو ها تیره تر میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم باهم یه فسنجون خوشمزه درست کنیم😍😋
مواد لازم:
مرغ:۴تیکه
گردو:۳۰۰گرم
رب انار ترش:۱ق غ
رب انار شیرین:۱ق غ
زعفران:به میزارن لازم
یخ:۱پیمانه
طرز تهیه:گردوها رو با خردکن پودر کنید بعد حسابی روی گاز تفت بدید تا داغ بشن حدود۱۰دقیقه بعد آب و یخ اضافه کنید بزارید سوزن جوش ۵ساعت پخته بشه؛ و چندبار تو این ۵ساعت بهش یخ اصافه کنید،حالا تیکه های مرغ به همراه نمک و فلفل مزه دار کنید داخل کره تفت بدید زعفران بزنید بعد۵ساعت اول رب و بعد مرغها رو اشافه کنید بزارید ۲ساعت دیگ باهم بپزن درآخر اگر میخواید روغن بندازه نیم ساعت زودتر زیر غذا خاموش کنید نوش جان❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادویه ی مخصوص سالاد😍😋
مواد لازم:
۱ ق غ فلفل سیاه 🌶
۲ ق غ تخم گشنیز 🍀
۳ ق غ نعنا خشک 🍃
۱ ق غ آویشن خشک 🌿
۱ ق غ پودر سیر 🧄
۱/۲ ق چ نمک 🧂
۲ ق غ کنجد
طرز تهیه:
همه مواد رو بصورت پودر یا کمی درشت تر میتونید استفاده کنید. باهم مخلوط کنید. تو یه شیشه در دار تا مدت ها میتونید نگهداری کنید و همراه با هر نوع سالاد یا سبزیجاتی میل کنید. * هر کدومش رو میتونید با توجه به ذائقه خودتون کم، زیاد، حذف یا جایگزین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا شاورما مرغ😋😍
مواد لازم :
سینه مرغ
روغن زیتون
آب لیمو
ادویه جات : پودر پیاز، زیره
پاپریکا، ادویه ایتالیایی
سیر
زنجبیل
ماست ۳ ق غ
رب گوجه فرنگی
سس تاهینی :
ماست
ارده
آب لیمو
سس کچاپ
پنیر پیتزا
پیاز
جعفری خرد شده
سیب زمینی
نان لواش یا پیتا
سماق
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو خشک فوق العاده خونگی😍😋
من ی شوک اب جوش میدم به الوهام این کار باعث میشه زودتر پوستش ترک بخوره
تقریبا ۳۰ ثانیه بیشتر نذارید داخل اب جوش که یکی دو قاشق نمک اضافه کردید چون تایم بیشتر الوها پخته میشه و شکلش بهم میرزه وقتی الوها پوستش ترک خرد از صافی رد میکنم از حرارت که افتاد پوستشو میکنم من زیر نور افتاب روی الک میزارم خشک بشه تقریبا ۳ الی ۵ روز زمان میبره و تیره تر میشه توی خونه ممکنه زمان بیشتری ببره و احتمال داره کپک بزنه ولی رنگش روشنمیشه
و ی نکته اگر مبخواید الو شما براق تر بشه بعد اینکه الو ها خشک شد ی اب بشورید دوباره روی الک ها بچینید داخل خونه جلو باد کولر تا تمیز تر و خوشرنگ تر بشه
بعضیا اصلا نمک نمیرنن یا پوست نمیگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلو خشک فوق العاده خونگی😍😋
من ی شوک اب جوش میدم به الوهام این کار باعث میشه زودتر پوستش ترک بخوره
تقریبا ۳۰ ثانیه بیشتر نذارید داخل اب جوش که یکی دو قاشق نمک اضافه کردید چون تایم بیشتر الوها پخته میشه و شکلش بهم میرزه وقتی الوها پوستش ترک خرد از صافی رد میکنم از حرارت که افتاد پوستشو میکنم من زیر نور افتاب روی الک میزارم خشک بشه تقریبا ۳ الی ۵ روز زمان میبره و تیره تر میشه توی خونه ممکنه زمان بیشتری ببره و احتمال داره کپک بزنه ولی رنگش روشنمیشه
و ی نکته اگر مبخواید الو شما براق تر بشه بعد اینکه الو ها خشک شد ی اب بشورید دوباره روی الک ها بچینید داخل خونه جلو باد کولر تا تمیز تر و خوشرنگ تر بشه
بعضیا اصلا نمک نمیرنن یا پوست نمیگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی😍😋
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند نصف لیوان
گردو نصف لیوان
وانیل کمی
آرد ۱ قم
زرده تخممرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید...
حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی رولی😍😋
بچه ها این آموزش اینقدر فوری و ساده و آسونه که کاملا تو مراحلش کاملا تو ویدئو مشخصه فقط چند تا نکته داره که الان بهتون میگم:
سیب زمینی ها رو با رنده آلمانی برش بزنین که خیلی نازک بشه تا راحت رول بشه ✅
.
بعد از برش زدن، روی سیبزمینی ها نشاسته ذرت یا نشاسته گندم الک کنین✅
.
روغن حتما داغ باشه و بعد سیبزمینی ها رو داخلش سرخ کنین.✅
.
بعد از اینکه سیبزمینیها رو از تابه در آوردین ( تا زمانی که داغه) اودیه های مورد نظر رو بهش اضافه کنین. من از نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن استفاده کردم.✅
.
اگه یه مقدار ریحون خشک هم بهش اضافه کنین عطرش عالی میشه ( میتونین از ریحون تازه هم استفاده کنین)✅
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی_اردبیلی😍😋
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
سیب زمینی آب پز : ۵ عدد کوچک طور
سبزی کوکو سبزی (تره ، شوید ،گیشنیز و سیر تازه) نیم کیلو
زرشک ۱۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم در ابتدا گوشت چرخ کرده رو تفت میدیم بهش زردچوبه نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم ، بعد سبزیهامون رو خورد میکنیم ، سیب زمینی آبپز رو رنده میکنیم و تمام مواد رو بهمراه زرشک مخلوط میکنیم ، در مرحله بعدش ۶ عدد تخم مرغ اضافه میکنیم و باز هم مخلوط میکنیم و میریزیشمون داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سیب 🍎🍏🥮😍😋
خمیر:
آرد: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۵۰ گرم (با دمای اتاق)
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک سرانگشت (نصف قاشق چایخوری)
شیر: یک سوم لیوان (در ۲ مرحله اضافه کنید)
و خوب ورز بدید.
.
بافت کیک که مثل من شد، باید ۱ ساعت استراحت کنه.
.
سیبهارو (۳ یا ۴ تا) خورد کنید و در ۱۵ گرم با یک و نیم قاشق چایخوری دارچین، ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید تا کاراملی بشه.
اگه سیب شیرین باشه، نیازی به شکر نیست. اما اگه سیب ترش بود، یکم شکر بریزید.
.
بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، مثل من شیرینیهارو درست کنید. اگه هم مدل خاصی در تهیه شیرینی دارید، فیلمش رو برام بفرستید.
اگه دوست داشتید روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید.
دما: ۱۸۰ درجه
زمان: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک ژاپنی 😍😋
مواد لازم:آرد ۷۰ گرم،پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم،نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری،پودر قند یا شکر دانه ریز۱۵۰ گرم،تخم مرغ۶ عدد،کره ۵۰ گرم،پودر تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری،آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری،شیر ۱۰۰ میلی لیتر(من از ۳ قاشق ماست استفاده کردم)،وانیل یک قاشق چایخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوره سیبزمینی سرخ شده😍😋
مواد لازم
4 لیوان سیب زمینی پوره شده
3 قاشق غذاخوری شیر
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
1/2 قاشق چایخوری نمک (فلفل طبق ذائقه)
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
روغن برای سرخ
طرز تهیه
در یک کاسه گود پوره سیب زمینی را با شیر،آرد،تخم مرغ نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند ،سپس مواد را در یک کیسه پلاستیکی(زیپ کیپ) یا قیف یکبار مصرف بریزید(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در روغن داغ به شکل دلخواه سرخ کنید،سپس روی حوله آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود، با سس کچاپ سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک_آلبالو😍😋
امروز اومدم با آموزش هله هوله خونگی و سالم و به شدت خوشمزه که الان فصلش
بچه ها خیلی خیلی خوشمزه میشه اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید همین الان پاشین دست به کار بشید
ترشک آلبالو
آلبالو یککیلو
آب سرد سه لیوان
شکر نصف لیوان(دو شاخه نبات)
نمک یک ق م
آبلیمو یک ق م
اول آلبالو و آب رو روی حرارت میزاریم به جوش بیاد بعد کف روی قابلمه رو برمیداریم با قاشق و شکر و نمک رو اضافه میکنیم به جای شکر نبات هم میشه اضافه کرد.
چند دقیقه اول پخت مرتب اول کف روی آب رو برمیداریم بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم دو ساعت بجوشه به غلظت برسه بعد هم آماده است
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک_نسکافه😍😋
#چیز_کیک_نسکافه
کیک شکلاتی
ژلاتین.....۲قاشق غذاخوری
اب.....نصف پیمانه
پنیر ماسکارپونه......۳۰۰ گرم
خامه.....۳۰۰ گرم
پودر قند.....۱پیمانه
کافی میکس....۱عدد
شکلات تخته ای.....۱۰۰ گرم
خامه.....۱۰۰ گرم
کیک شکلاتی طبق دستورهای قبلی درست کنید.بزارید تا کامل خنک بشه.
ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا کامل یکدست بشه.
خامه و پنیر و پودر قند و پودر کافی میکس داخل ظرف بریزد با همزن بزنید تا یکدست بشه.ژلاتین حل شده و خنک شده را اضافه کنید.کیک داخل رینگ بزارید.مواد چیز کیک روی کیک بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه.
داخل یه ظرف شکلات تخته ای بزارید اب بشه.خامه صبحانه بهش اضافه کنید.روی چیز کیک بریزد.داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه.بیسکویت از وسط نصف کنید .روی شکلات بچینید.دوباره داخل یخچال بزارید تا کامل سفت بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_با_سس_قارچ_و_اسفناج😍😋
2_3 عدد سینه مرغ
300 گرم قارچ
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
1 لیوان اسفناج ریز خرد شده
1 لیوان شیر
1 لیوان آب مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
مقداری روغن برای سرخ کردن
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا
سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن 😍😋
مواد لازم:
اسفناج :🌱 ۴۰۰ گرم
سیبزمینی :🥔 ۲ تا
پیاز: 🧅۱ دونه
سیر: 🧄دو حبه
نمک و فلفل 🌶🧂
برای سسش:
تخم مرغ :🥚 ۲ تا
شیر: 🥛نصف پیمانه
جور هندی : سر ۱ ق چایخوری
نمک و فلفل 🧂🌶
روش تهیه غذا روی گاز:
سیبزمینی ها رو کف یک تابه که دو قاشق روغن توش ریختین می چینین، درش رو بزارین که با شعله خیلی کم نیم پز شن، بعد از اضافه کردن ترکیب اسفناج و تخم مرغ و پنیر ، باز هم در ماهیتابه رو بزارین تا وقتی که غذا کاملا بپزه و پنیر آب شه
نکته ها :
دمای فر ۲۰۰ درجه
مدت زمان پخت اولیه سیبزمینی : حدود ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت نهایی غذا: حدود ۲۰ دقیقه
(شعله پایین روشن باشه، ۵ دقیقه آخر برای برشته شدن سطح پنیر شعله بالا رو می تونین روشن کنین )
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ترشى از اون خوشمزههای خاص و شیک و مجلسی هست که الان وقت درست کردنش هست😍😍
بریم سراغ ترشی آلبالو:
آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو
سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر
آب ۱ لیوان پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
تخم گشنیز ۱ ق غ
نعنا خشک یا تازه چند پر
شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز
آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و نوش جان کردن کنید😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ😍😋
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
لپه پخته شده ۱۰۰ گرم
برنج نیم پز شده با یک قاشق چای خوری زردچوبه ۱۵۰ گرم
سبزی خشک ترخون مرزه دوقاشق غذاخوری
سبزی تازه وخرد شده شامل تره جعفری گشنیز شوید پیازچه. ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
سرکه سه چهارم یک فنجان
شیره انگور یک فنجان
آب سه چهارم لیوان
برگ مو به میزان لازم
پیاز سرخ شده برای تزیین به میزان لازم
زرشک تفت داده شده به میزان لازم برای تزیین
طرز تهیه دلمه برگ ☘️مو👨🏻🍳
۱-پیازها را خلالی کرده و با سه قاشق روغن خوب تفت میدهیم بعد گوشت چرخ شده را اضافه میکنیم بعد از اینکه گوشت خوب تفت خورد ادویه ها را به آن اضافه کرده و بعد سبزی خشک و بعد سبزی تازه را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم لپه پخته شده برنج نیمه پز شده کمی زرد چوبه میزنیم و مواد که آماده شد داخل برگ بریزید و پیچیده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛