فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک مرغ و کنجد😍😋
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ و یک تکه زنجبیل ویک تکه دارچین وچند برگ بو وکمی نمک میزاریم آب پز بشه پس ریش ریش کرده
یک عدد پیاز رو خرد کرده وبا کمی روغن تفت داده نصف فلفل دلمه ای ومقداری جعفری هم خرد کرده وباهاش تفت میدهیم سینه مرغ ،زردچوبه وفلفل ونمک وکمی آویشن وکمی نمک اضافه کرده وباهاش تفت میدهیم یک قاشق سس کچاپ زده وخوب مخلوط میکنیم
اسنک ساز رو روشن کرده
روی نان تست سس میمالیم
پنیر پیتزا مواد گوشتی و پنیر دوباره نون تست
یک عدد سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا از لختی دربیاد با برس روی نان با برس میمالیم و کنجد میپاشیم سفیده برای این میزنیم تا کنجد بچسپه به نان
در اسنک ساز رو میبنیدیم به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه اسنک که آماده شد بوسیله کارد از وسط نصف کنید وبا سس نوش جان کنید 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_کوفته_مرغ
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک
مواد لازم برای کباب :
2 عدد ران مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز بزرگ
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده
فلفل سیاه و سفید
زیره
آویشن
تکه های فلفل قرمز
نمک
مواد نیاز برای سس:
1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
تکه های فلفل قرمز
نمک
آب گرم
طرزتهیه :
اول مواد کباب را آماده کنید.
در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال.
بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید.
پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بریانی روسی
مواد تشکیل دهنده:
مرغ - 1 عدد
سس مایونز - 3 قاشق غذاخوری
نمک
آویشن - 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا- 1 قاشق غذاخوری
سیر - 2 حبه
گشنیز - 1 قاشق غذاخوری
کرفس هویج و سیب زمینی
بعد از شستن و پاک کردن مرغ اون رو کاملا باز کنید . سپس برای پخت سطح ظرفتون رو با فویل بپوشونید تا در زمان پخت مرغتون به ظرف نچسبه .
بعد به سطح مرغ کمی نمک و فلفل زده سپس در یک ظرف سس مایونز و فلفل، آویشن و گشنیز و سیر رو اضافه کرده و سطح مرغ رو به سس آغشته کنید و بگذارید 40 دقیقه بمونه .
در ظرف فرتون سبزیجات دلخواهتون مثل سیب زمینی ، هویج ، کرفس اضافه کنید
زمان پخت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم
بهتر است در ظرفتون رو ببندید تا مرغتون خشک نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زعفرانی 😍😋
🔴مواد لازم :
_کره ١٢٠ گرم
_پودر قند ۶٠ گرم یک سوم لیوان
_١ عدد زرده تخم مرغ
_کمی وانیل
_سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
_نشاسته ذرت ٣ ق غ (٣٠ گرم)
_آرد برنج ۴ ق غ (۵٠ گرم)
_آرد سفید ١۵٠ گرم (یکو یک چهارم لیوان)
_عسل ذوب شده
_ژله بریلو
🔺 کره و پودر قند رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه سپس زرده تخممرغ، کمی وانیل و زعفران دم کرده و اضافه مجدد چند دقیقه با همزن بزنید سپس نشاسته ذرت و آرد برنج الک شده را اضافه کنید در آخر آرد سفید الک شده رو بزنید و با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر نرم لطیف داشته باشید.
تو نایلون فریزر بذارید و در یخچال حدودا یکی دو ساعت بمونه تا استراحت کنه و سپس بین دو نایلون با وردنه خمیر رو باز کنید و کاتر بزنید.
در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده
حدودا ١٠ دقیقه بمونه و در قابلمه به همراه شعله پخش کن و دمکنی و حرارت کم حدودا پانزده دقیقه بمونه تا شیرینی شما آماده بشه،برای تزیین از عسل آب شده ژله بریلو و .... میتونید استفاده کنید.نوش جاااان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی گردویی با ماندگاری طولانی تو دهن آب میشه 😍
این شیرینی هم با فر وهم بدون فر عااالی میشه
آرد سفید شیرینی پزی ۲۴۵ گرم
گردوی بو داده و پودر شده ۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن صاف قنادی ویا کره ۱۷۰ گرم
پودر گل محمدی و پودر هل از هر کدام یک قاشق چایخوری
گردو رو کمی بو داده سپس با دستگاه آسیاب پودر کنید
پودر گردو و پودر گل محمدی و پودر هل رو به آرد الک شده اضافه میکنیم
روغن صاف ویا کره همراه پودر قند الک شده داخل کاسه همزن میریزیم حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید تا پوک وخامه ای بشه سپس کم کم آرد رو بهش اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد زیادی نزنید که به روغن بیفته .
کاغذ روغنی کف سینی بندازید از خمیر به اندازه گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید طبق فیلم سپس رو سینی بچینید وبزارید طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه زیر شیرینی که طلای شد کافیه
روش بدون فر
قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله متوسط تا قابلمه گرم بشه به مدت ده دقیقه شیرینی رو بچینید کف سینی یا قالب که به اندازه در قابلمه باشه وبزارید رو رینگی که کف قابلمه گذاشتی تا زیر شیرینی طلای بشه
شیرینی که آماده شد بزارید کنار تا سرد بشه سرد که شد به سلیقه خود تزیین کنید من برای تزیینش از شکلات تخته ای استفاده کردم که به روش بن ماری روان کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_پیتزایی 🥐 😋😍
🔸1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم.
مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب.
اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز وارونه 🍰🍰
یه دسر ایده آل واسه دور همی🍌🥧
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
400 گرم شکر
400 گرم آرد
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
200 میلی لیتر آب
100 میلی لیتر روغن
برای شهد:
100 گرم شکر
100 میلی لیتر آب
موز
دارچین
تخم مرغ ، روغن ، آب ، شکر را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج ، پودر بیکینگ اضافه کرده و با مخلوط کردن خوب هم بزنید.
شهد را با پختن شکر در آب آماده کنید.
یک لیوان را در وسط ماهیتابه قرار دهید و داخل آن شهد ، موز ، دارچین و خمیر را بریزید.
و در فر به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.
دسرمون آماده س 🤗
نووووش جان🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لاهماجون
به معنای گوشت و خمیر 😊 ،
پیتزای ترکی خوشمزه و خوش خوراک که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز و... میل می کنند .
طرز تهیه
برای خمیر
کره یا روغن مایع ۱۵ گرم (۱ ق غ)
آب ولرم ۱۰۰ میلی (تقریبا نصف لیوان)
شیر ولرم ۳۰ میلی (۴ تا ۵ ق غ)
نمک نصف ق چ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( حدودا ۱ ق م)
آرد سفید حدودا ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان)
مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ تا ۲ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
نمک و فلفلبه میزان لازم
جعفری خرد شده ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع (آفتابگردان ، کنجد و ...) ۱ ق غ
برای تهیه خمیر :
برای اینکه خمیر مایه رو عمل بیاریم ، آب ولرم داشتم که بهتره برای عمل اومدن از یه کم شکر حدودا یه قاشق مربا توری داخلش ریختم و خمیر مایه رو اصافه کردم و مخلوط کردم درش رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه تا به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه کره نرم ، شیر و و خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم و مخلوط کردم و آرد رو الک کردم و کم کم ریختم ارد میزانش تقریبیه کم کم ریختم و شروع کردم ورز دادن ، ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . نمک هم اصافه کردم . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم ۴۵ تا ۶۰ دقیقه برای استراحت باشه.
.
مواد گوشتی :
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز و رب گوجه رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم ، گوشت چرخ کرده و جعفری و و نمک و فلفل و روغن رو هم اضافه کردم و میکس کردم .
خمیر رو بعد از استراحت پفش رو با کمی ورز گرفتم و روی سطح کار کمی آرد پاشیدم و با وردنه نازک باز کردم و قالب زدم و توی سینی فر چرب شده قرار دادم . می تونین خودتون چونه بردارین و کف سینی پهن کنین . من باز کف سینی پهن کردم تا باز هم نازک تر بشه .
روش از این مواد گوشتی مالیدم یه لایه نازک .
فر هم از یه ربع قبل روشن کردم داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بستگی داره که چه سایزی و چه شکلی درست کنین من کوچیک درست کردم و ۱۲ تا این شکلی شد 😊 برای ۳ نفر این میزان مواد خوبه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_سرخکرده
با صدا ببینید🔈
سيب زميني ٥ عدد🥔
نشاسته ذرت ٢ ق غ🌽
كره ١٠ گرم🧈
آرد ١ ق غ🫓
شير ١ ليوان🥛
پنير گودا ٣ ورق🧀
نمك و فلفل به مقدار لازم
سيب زميني رو توو ابعادي كه ميبينيد برش بزنيد و يكساعت داخل آب و يخ بذاريد بعد هم ٥ دقيقه داخل آب جوش
آبكش كنيد و كامل خشك كنيد بعد نشاسته ذرت رو بزنيد و سرخشون كنيد، ميتونيد واسه رنگ بهتر موقع سرخ شدن يكم زردچوبه اضافه كنيد واسه سس كره كه آب شد آرد رو بريزيد و تفت بديد تا خامي آرد در بياد بعد شير رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد، يكم كه غليظ شد نمك و فلفل سياه و بعد هم گودا رو اضافه كنيد و پنير كه آب شد ديگه تمومه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهیه_پودر #فلفل_پاپریکا🌶🌶🌶
یکی ازادویه های ثابت اکثر غذاهام هست 👌🏼از روی نمیرو بگیر تا ماکارونی ،زرشک پلو ،چلو گوشت و لوبیا پلو.....طعم و رنگ این ادویه غذا رو فوق العاده میکنه👍
الان که فصل این فلفل هست وتو بازار زیاده بگیرین تمیز بشورین و جلو آفتاب دو تا سه روزه خشک کنین وبعد اسیاب واز رنگ و طعم فوق العادش داخل غذاها لذت ببرین 😋😋
برای پودر پاپریکا فقط قرمز ،زرد و نارنجی هم میشه ولی به خوشرنگی قرمز نمیشه🌶🌶🌶
💡ایده بگیرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی
سبزی کوکو(تره ،جعفری،گشنیژ،شوید،نعنا،کمی شنبلیله وکمیسیر) ، رو خوب بشورید وخردکنید من همیشه سبزی کو کو رو تفت میدم تا آبش کشیده شه حدود سیصد گرم سبزی پاک کرده ، یک عدد سیب زمینی خام رنده شده (ابشو بگیرید )یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده، چهار یا پنج عدد تخم مرغ یکی دو قاشق آرد، نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی گردووزرشک همه رو با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شه ماهی تابه رو گرم کنید ودو سه قاشق روغن توش بریزید تا داغ شه ومواد کوکو رو توش بریزید تا سرخ شه وسپس برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه یکسینی بزارید در ماهی تابه وبرگردونید ودوباره کو کو رو به ماهی تابه انتقال دهید تا طرف دیگش سرخ شه یا میتونید تو همون ماهی تابه برش بزنید و دونه دونه برگردونید
سبزی رو بدونه روغن تفت بدید
سیب زمینیرو با رنده ریز رنده کنید حتما وابشو با دست بگیرید
قطر کوکو زیاد نگیرید تا مغز پخت بشه
بسیاری از خانوما سوال کردن چرا سیب زمینی میزنید؟؟چی بگم 🤔
ولا خودمم نمیدونم😂زدم خیلی خوشمزه بود شما هم امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل خوشمزه با سیب زمینی ترد و خوشمزه.
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو برش عای نازک میدیم و خوب میکوبیم تا بافتش باز بشه بعد با نمک و فلفل و زعفران و پیاز و ابلیمو مزه دار کنید.بعد کمی استراحت اول تو ارد سفید و بعد در تخم مرغ کامل زده شده که با دو قاشق شیر یا اب رقیق شده و بعد در پودر یا ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و نوش جان.😋😋😋
طرز تهیه سیب زمینی رستورانی:
سیب زمینی رو برش های یکدست بزنید بعد از شستن در اب جوش تا چهار پنج دقیقه بگذارید تا نیم پز بشه بعد بلافاصله با اب سرد ابکش کنید و خشکشون کنید و نمک بزنید ودر روغن سرخ کنید.
پ.ن دوستان از ارد یا پودر میتونید برای شنیسل استفاده کنید.
میتونید مرغ ها رو فقط نمک و فلفل بزنید.
تخم مرغ رو با شیر یا اب حدود یک تا دوقاشق رقیق کنید.
برای سیب زمینی هم میتونید بعد خشک کردن سیب زمینی را داخل ارد سفید بغلطونید یه لایه نازک روش باشه کافیه بعد سرخ کنید تا ترد تر بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی ترد و خوشمزه😋
مواد لازم برای سه نفر :
۱.چهار عدد سیب زمینی
۲.یک عدد پیاز متوسط
۳.سه حبه سیر
۴.یک و نیم قاشق غذاخوری شوید
۵.ادویه (نمک،فلفل،زرچوبه)
۶.یک عدد تخم مرغ
۷.یک قاشق غذاخوری آرد گندم
نکته ها 👇
🌺حتما بعد از اینکه روغنتون کاملا داغ شد کوکوهاتونو بچینید تو ماهیتابه
🌺بعد از سرخ شدن کوکوها رو تکیه بدید به دیواره ماهیتابه تا روغنش خارج بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٣ مدل #ديپ خيلى خوشمزه🤩😋
اين ديپ ها در كنار سينى هاى فينگر فود به عنوان پيش غذا و مزه فوق العاده هستن😍😋
ديپ تار تار مناسب سرو در كنار انواع چيپس، سوخارى،غذاهاى دريايى هست
ديپ پياز مناسب سرو در كنار سوخارى ،چيپس و انواع كراكر و فينگرفود
ديپ لبو مناسب سرو با انواع نان هاى تست سبزيجات و چيپس ها
__
مواد لازم
#ديپ_تارتار>
مايونز:١٥٠گرم
خيارشور:١٠٠ گرم
جعفرى خرد شده:١ق غ
آبليموى تازه:١ ق غ
شكر :١ق چ
سير رنده شده:١ق چ
پودر پياز:٢ ق چ
فلفل قرمز:١ ق چ
نمك:١ق چ
………….
#ديپ_پياز>
پياز خرد شده (نه خيلى درشت نه له):٢ عدد
كره:٣٠ گرم
مايونز:٢ ق غ
خامه ترش:٢ ق غ
تره خرد شده : نصف پيمانه
سير :١ ق چ خرد شده
ماست:٣ ق غ
ليموترش:١ ق غ
فلفل قرمز:١ ق چ
فلفل سياه:١ ق چ
نمك:١ ق چ
……………
#ديپ_لبو>
لبو پخته شده:١ عدد
گردو:٤ عدد
پنير خامه اى : ٢٠٠گرم
ماست چكيده:١ ق غ
ارده:١ق غ
روغن زيتون:١ ق غ
رب انار: ١ ق غ
ليمو ترش:١ ق غ
نمك و فلفل :هركدام ١ ق چ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو فکری ناهار چی بپزی؟😍😋
پیشنهاد عالی واست دارم😍
یک عدد پیاز نگینی شده رو داخل روغن تفت بدید
یک سینه مرغ خرد شده رو اضافه و ۱۵ دقیقه تفت بدید
سه عدد فلفل شیرین خرد کنید
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد کنید
یک عدد گوجه پوست گرفته هم نگینی کنید
سبزیجات خرد شده رو به مرغ ها اضافه و تفت بدید
ادویه ها:نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه، آویشن، پودر گوجه از هرکدوم یک قاشق چایخوری
هم بزنید تا مرغ ها طعم دار بشن
سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
وقتی خامی رب گرفته شد یک لیوان آب بریزید
درشو ببندید و ۱۰ دقیقه اجازه بدین بپزه
دو پیمانه برنج شسته شده
کمی هم بزنید
یک لیوان آب، درشو ببندید و ۴۰ دقیقه زمان بدین تا دم بکشه
برای سرو داخل کاسه بریزید و قالبی برگردونید
عطر و طعمش واقعا محشره
نوش جان❤️
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودر_سوخاری_رنگی
با صدا ببینید🔈
نون باگت یا نون همبرگر
آب
رنگ خوراکی
اسپری
نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین
🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین.
🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم
ولی برای رنگقرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_زمینی_سرخکرده
با صدا ببینید🔈
سيب زميني ٥ عدد🥔
نشاسته ذرت ٢ ق غ🌽
كره ١٠ گرم🧈
آرد ١ ق غ🫓
شير ١ ليوان🥛
پنير گودا ٣ ورق🧀
نمك و فلفل به مقدار لازم
سيب زميني رو توو ابعادي كه ميبينيد برش بزنيد و يكساعت داخل آب و يخ بذاريد بعد هم ٥ دقيقه داخل آب جوش
آبكش كنيد و كامل خشك كنيد بعد نشاسته ذرت رو بزنيد و سرخشون كنيد، ميتونيد واسه رنگ بهتر موقع سرخ شدن يكم زردچوبه اضافه كنيد واسه سس كره كه آب شد آرد رو بريزيد و تفت بديد تا خامي آرد در بياد بعد شير رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد، يكم كه غليظ شد نمك و فلفل سياه و بعد هم گودا رو اضافه كنيد و پنير كه آب شد ديگه تمومه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ادویه_سالاد از واجباته سالاده که هم خیلی سالم تر از سُسه، هم سالاد و خیلی خوشمزه میکنه🤌🏻🥗
شما این ادویه ی سالاد و با لیموترش و روغن زیتون امتحان کن ببین چه ترکیب خفنیه…🤩
مواد لازم:
تخم آفتابگردان خام ۴ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه،قرمز،سفید از هر کدام یک قاشق مربا خوری
(اگر پودرشون رو خواستید استفاده کنید از هر کدام نصف قاشق چای خوری)
پودر نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده ۲ قاشق غذاخوری
کنجد ساده ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دونه ۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
اورگانو ۱ قاشق غذاخوری
(جایگزین میتونین از آویشن استفاده کنین)
نمک ۱ قاشق مربا خوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛