فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش😍😋
⬅️سینه ی مرغ کامل ۱عدد
⬅️پیاز بزرگ خلالی ۱عدد
⬅️پودرگردو ۵قاشق
⬅️جعفری وگشنیز خرد شده ۲قاشق که البته (سبزی اصلیش چوچاق وخالواش هست اما چون همه جای ایران نمیشه این سبزیارو پیدا کرد بجاش جعفری وگشنیز جایگزین شده
(من سبزی تازه نداشتم خشک زدم)
⬅️رب انار ملس ۲تا ۳قاشق
⬅️نمک وفلفل به میزان لازم
⬅️برا سرخ کردن هم میتونین از کره استفاده کنین هم روغن مایع و یا کباب هارو روی زغال بپزین
👈سینه رو مکعبی خرد میکنیم پیاز،گردو،رب انار،سبزی،نمک وفلفل رو روی گوشت ریخته خوب مخلوط میکنیم وسلفون کشیده وبرا چند ساعتی داخل یخچال میزارم تا گوشت مرغ طعم مواد رو جذب خودش کنه.بعداز استراحت گوشتهارو به سیخ میکشیم ودر تابه روغن یا کره ریخته وسرخ میکنیم دقت کنین چون گردو داره باید مدام زیرو رو بشه تا هم مغز پخت بشه هم گردوها نسوزن
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت#کالباس_خونگی بدون کاور درست کن👌😍
سلام عزیزای دلم، به نظر من تا جایی که میشه مواد غذایی رو تو خونه درست کنیم خیلی بهتره..
❤
مواد لازمش👇
گوشت مرغ(ران و سینه) یک کیلو
زرده تخم مرغ دو عدد
سیر ۳ الی ۵ حبه
روغن مایع ۶ ق غذاخوری
ادویه ها که خیلی مهمه دقیق باشه👇👇👇
آرد سفید قنادی ۲ ق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری
شیر خشک قنادی ۲ ق غذاخوری(طعمش شور باشه
پودر آویشن، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل از هر کدام یک ق مرباخوری
پودر پاپریکا یک ق غذاخوری
پودر هل یک ق چایخوری
نمک دو ق مرباخوری
پودر جوز هندی یک ق چایخوری که بهتر نساییده بخریم و موقع استفاده رنده کنیم، چون خیلی حساسه عطرش زود میپره
سس کچاپ و سس خردل از هر کدام یک ق غ
اسانس دود ده قطره (به دلخواه)
هویچ نیم پز شده مقداری
پسته خرد شده به میزان دلخواه
بعضی ها قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم میریزن من طعمشو دوست ندارم، نریختم.
آب و یخ یک لیوان
سلفون و فویل آلومینیومی برای کاور کردن.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب با مرغ😍😍😋
سینه مرغ ۱/۲ یا گوشت گوسفند با دنبه به میزان نفرات
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲-۳ عدد
گوجه فرنگی یک تا دو عدد
به در صورت دلخواه
پیاز یک عدد متوسط
آلو دلخواه
رب دو قاشق غذا خوری
حالا ادویه هاش
نمک ،فلفل سیاه ،پودر غوره، دارچین ،پاپریکا یا فلفل قرمز ، زردچوبه
و آبغوره دلخواه
مدل های تاس کباب از گوشت و پیاز و سیب زمینی شروع میشه تا هویج و به و بادمجون ،دیگه هر کی به سلیقه ی خودش می تونه درست کنه.
اصلش که با گوشت گوسفند دنبه دار هست و اینکه نه روغن داره نه آب با همون روغن دنبه و آب سبزیجات و همون سسش پخته میشه
ولی من برای اینکه مرغ استفاده کردم کمی روغن در تابه ریختم و به ترتیب از مرغ خرد شده شروع به ریختن لایه ها کردم ،پیاز و سیب زمینی و هویج و به و گوجه فرنگی
در صورت دلخواه هم چند تا آلو
(آلو و به واجب نیست)
برای سس دو قاشق رب و آبغوره و با ادویه جات و کمی آب رقیق کرده و روی تاس کباب ریخته و زیرش را کم می کنیم تا بخار کنه و بپزه.
تاس کباب با مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته میشه
بیشتر بمونه سبزیجاتش له میشه.
همین روش با گوشت گوسفند قابل اجراست.
در تاس کباب اصیل هیچی رو تفت نمی دن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی 😍😋
کیک خیس شکلاتی ۵ دقیقه ای تا حالا درست کردید؟
همین الان پاشو دستبکار شو😍
بدون شکر و آرد! کیک شکلاتی در 5 دقیقه آماده کنید - در 1 دقیقه و در مایکروویو مخلوط کنید. کیک سبک و ساده
طرز تهیه و آماده سازی:
2 عدد موز.
2 عدد تخم مرغ.
کاکائو 4 قاشق غذاخوری.
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری.
به قطر 12 سانتی متر
به مدت 5-7 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
شکلات 50 گرم + شیر 50 میلی لیتر.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_خونگی😍😋
مواد لازم:
یک بسته پودر ژله
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع
نصف لیوان آب جوش
💓طرز تهیه:
پودر ژله پودر ژلاتین آب جوش و گلوکز رو ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بنماری حل میکنیم تا شفاف بشه
اگه دانه های ژلاتین بخوبی حل نشد برای شفافیت پاستیل یکبار مایع رو صاف کنید
قالب سیلیکونی رو کمی چرب کرده و مواد رو داخلش بریزید و نیم ساعت در فريزر قرار بدید
پاستیل خوشمزه ما آمادست حتما امتحان کنید
گلوکز رو حذف نکنید اگه یه پاستیل بازاری میخواین
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خانگی_مخصوص
که هم با فر پختم وهم داخل تابه
دستور به این صورت هست:
آرد ۳ پیمانه (آرد نان فانتزی یا کیک پزی هم میشه) حدود ۴۵۰ گرم
آب ولرم ۱پیمانه (ممکنه ۱/۴ پیمانه بیشتر نیاز باشه)
خمیر مایه ۱ق غ سرصاف
شکر ۱ق غ سرصاف
نمک ۱ق چ
روغن مایع ۳ ق غ
👈آرد را الک کنید،همه مواد را باهم مخلوط کنید درنهایت اب ولرم اضافه شود(اب سرد یا خیلی داغ نباشد ) اگر خمیر خییلی سفت بود ۱/۴ پیمانه آب اضافه تر کنید ولی در کل این خمیر قبل از ور امدن ،نسبت به خمیرهای دیگه کمی سفت تر هست،
مواد را مخلوط کنید خمیر نسبتا سفتی شکل میگیره خمیر را با دست خووب ورز بدین (با دست خیس می تونید ورز بدین )
یا ۱۰۰ مرتبه کف ظرف بکوبید خمیر نرم ولطیف میشه
خمیر را با پوشش حدود نیم تا یک ساعت در محیط استراحت دهید،
پس از استراحت پف خمیر را گرفته و خمیر را ۶قسمت کنید هر قسمت را چانه کنید،به چانه های خمیر با پوشش ده دقیقه استراحت دهید سپس با وردنه پهن کنید،
خمیرهای پهن شده را دوباره با پوشش بیست تا سی دقیقه دیگر استراحت دهید
این استراحتها باعث بافت خوب نان میشه،پس حتما رعایت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای بدونی موقعی که وقت نداری واسه مهمونی چی درست کنی؟😍
من سپیده هستم میخوام یه دستور سریع و پر طرفدار یادتون بدم 🤩
۲ لیوان آرد، ۱قاشق چایخوری نمک،۱۰۰ گرم کره، ۲ عدد تخم مرغ، مخلوط کنید
۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده اضافه کنید با دست ورز بدید تا یکدست بشه
از خمیر به اندازه گرد یکسان جدا کنید
با دست بازش کنید
برای مواد میانی
پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه، روی خمیر بریزید با دست خمیر ببندید
مطابق فیلم بهش شکل بدیدکف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و پیراشکی ها بچینید
با تخم مرغ رومال کنید، بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه
اینم از پیراشکی های خوشمزمون که حاضر شد حتما این پیراشکی های خوشمزه امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیرعسلی
نصف قوطی شیرعسلی
رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
ارد یک لیوان
کره دە گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل و زعفران به میزان لازم
گردو خرد شده نصف پیمانه
رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهیدگردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شبها دستمان بہ خدا نزدیڪتر مےشود
🌕پس بیا دعا ڪنیم.
⭐پـروردگـارا امروزمان را
🌕باز هم بہ ڪرمت ببخش و یارے ڪن
⭐در پیشگاهت روسفید باشیم.
🌕خـدایــا در این شب
⭐تو را بہ خدایےات قسم
🌕دوستان و عزیزانم را
⭐در بهترین و زیباترین و پر آرامشترین
🌕مسیر زندگےشان قرارده
⭐مسیرے کہ خوشبختے و آرامش خاطر را
🌕در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند
⭐الهی آمین🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#حلوا_شیرعسلی
نصف قوطی شیرعسلی
رشته شعریه یا کادایف یک لیوان خورد شدە
ارد یک لیوان
کره دە گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
پودر هل و زعفران به میزان لازم
گردو خرد شده نصف پیمانه
رشته ها رو خرد کنین و داخل کره تفت بدین حدود ۵-۶ دقیقه تا کمی سرخ بشه مراقب باشین نسوزه چون نازکه ارد را 5دقیقە تفت دهید و روغن را اضافه کنید و مجددا پنج دقیقه تفت دهیدگردو رو اضافه کنین وهل و زعفران و رشته تفت داده شده را اضافه کنید و باهم یه تفت کوچولو بدین شیرعسل تاجایی اضافه بشه که خمیر سفتی بشه و غوطه ور نباشه حلوا از داغی افتاد کمی از حلوا را بردارید و بیسکویت اوریو را وسطش بزارید و گرد کنید و در نهایت در پودر نارگیل بزنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_شکری
#شیرینی_عید
.
پارت دوم
بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست
علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره
.
.
مواد لازم:
آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم
تخم مرغ===یک عدد
شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم
روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم
بکینگ پودر===۱ق چ
وانیل ===۱/۲ ق چ
.
.
تابه رو خیلی کم چرب کنید
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد
زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه
.
.
پخت در فر:
دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه
.
حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکت مرغ خونگی خوشمزه و بهداشتی👌
مواد لازم:
سینه و ران مرغ ۱عدد
سیب زمینی بزرگ ۲
یک لیوان سر خالی پنیر پیتزا
پودر پاپریکا و پودر آویشن و نمک (دو قاشق چای خوری)
پودر سیر یک قاشق چایخوری، تخممرغ سه عدد،
آرد یک لیوان (داخلش یک قاشق پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه)
پودر سوخاری یک لیوان.
اول تکههای مرغ رو با کمی نمک و زردچوبه و ادویه کاری بزارین کامل آبپز بشه و بعد ریش ریش کنین
سیبزمینیها رو هم بزارین خوب آبپز بشه و همونطوری داغ داغ له کنید.
حالا مرغهای ریش شده رو با سیبزمینی له شده و پنیر پیتزا و ادویهها مخلوط کنید اگر احساس کردین چسبناک است یک قاشق آرد و یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید.
با دست بهشون فرم دلخواه بدین بعد بزارین نیم ساعت توی فریزر بمونه تا خوب سفت بشه که راحت توی پودر سوخاری تخم مرغ بغلتونیدش.
بعد کراکت ها رو اول تو آردی که مزه دارش کردین میغلتونید (حتما تکون بدید تا آرد اضافیش بریزه) بعد تو تخممرغ و بعدش هم تو پودر سوخاری.
تابه رو داغ کنید توش کمی روغن بریزید و دو طرف کراکت ها رو سرخ کنید، اصلا نیاز نیست روغن زیاد باشه چون مواد داخلش کاملا پخته است.
نوش جان ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_شیرینی_شکری
#شیرینی_عید
.
پارت اول
بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست
علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره
.
.
مواد لازم:
آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم
تخم مرغ===یک عدد
شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم
روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم
بکینگ پودر===۱ق چ
وانیل ===۱/۲ ق چ
.
.
تابه رو خیلی کم چرب کنید
حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد
زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه
.
.
پخت در فر:
دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه
.
حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان😍😋
نیاز داریم به یه خمیر هزار لا و شربت بار یا عسل
خمیر هزار لا از هایپری ها لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
خمیر و باز میکنیم یه لایه روش شربت میزنیم بعد کنار هم قالب میزنیم تا آخر بعد میچینیم کف سینی فر برای این شیرینی دو لایه خمیر و روی هم قرار بدید و روش دوباره شربت و در آخر با چاقو خط انداخته میره تو فر ٢٠٠ درجه به مدت نیم ساعت آخر هم روش گریل بزنید خوشرنگ بشه و اگر برشته تر دوست دارید میتونید یکم بیشتر بزارید بمونه
اینم از شیرینی هامون که آماده شدن بسیار ترد و خوشمزه
شربت باری که میگم و اینجا میتونی ببینی البته با مقدار کم درست کن بعد مابقی و میتونی نگه داری هر زمان برای کیک یا شیرینی ها نیاز بود استفاده کنی
.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آبگوشت_مجلسی
موادلازم برای ۴ الی ۶ نفر👇
گوشت گوسفندی۳۰۰گرم
دنبه گوسفند۵۰گرم
نخود نصف لیوان
پیاز یک عدد بزرگ
سیب زمینی ۳عدد متوسط
گوجه فرنگی۳عدد
رب گوجه۲قاشق غذاخوری
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
مرزه به اندازه دلخواه
لیموعمانی۲عدد
طرزتهیه 👇
نخود رو از شب قبل بخیسانید و چندبار آبش رو بگیرین
پیاز رو به همراه گوجه رنده شده و گوشت و رب گوجه در روغن دنبه تفت دهید سپس ادویه را اضافه کرده و نخود را داخل آن ریخته و آب بریزید،و روی شعله ملایم بزارین بپزه
بعداز حدود ۲ساعت سیب زمینی رو به دو نیم کرده و به آبگوشت اضافه کنید
لیمو عمانی رو هم اضافه کنید و بعد از ۱ساعت از آبگوشت بیرون بیارید که تلخ نشه
در مرحله آخر مرزه هارو بریزین و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید
(برای لعاب دادن به آبگوشت بهتره بعداز پخته شدن سیب زمینی اون رو کمی له کنید و به آبگوشت اضافه کنید)
(اضافه نمودن مرزه در خوش طعم نمودن آبگوشت خیلی موثره )
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_بروکلی
مواد مورد نیاز:
1 کلم بروکلی کوچک
2 هویج رنده شده
کنسرو ذرت 4 قاشق غذاخوری
2 شاخه شوید یا جعفری
2 حبه سیر رنده شده
4 قاشق غذاخوری ماست یونانی
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
کلم بروکلی را به چند قسمت تقسیم کرده ، خوب بشویید و به مدت 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آب آن را صاف کرده و از خیلی آب سرد عبور دهید و بگذارید کنار تا خنک شود. هویج رنده شده را درون تابه بریزید ، روغن زیتون را روی آن بریزید و آن را تفت دهید تا نرم شود. هویج نرم شده را کنار بگذارید تا خنک شود. در یک کاسه کلم بروکلی ، هویج ، ذرت ، سیر رنده شده ، شوید ریز خرد شده ، ماست ، سس مایونز و نمک ریخته و آن را خوب مخلوط کرده و روی بشقاب بگذارید. در یخچال بگذارید تا خنک شود.نوش جان#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی مدرن😍😋
مواد لازم:
خمیر هزار لا مخصوص شیرینی 🫓۱ بسته
پودرنارگیل چرب🥥 ۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ 🥚۵۰ گرم
روغن مایع🥃 ۵۰ گرم
پودرقند🍚 ۱۰۰ گرم
پودرپسته💚 دلخواه
طرز تهیه
پودرنارگیل، سفیده تخم مرغ، پودرقند و روغن مایع رو تو یه ظرف بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا یکدست بشه.
خمیر هزار لا مخصوص شیرینی رو از قنادی بخرید و بزارید کاملا یخش باز بشه.
خمیر رو باز کنید کمی وردنه بکشید تا صاف و یکدست بشه بعد با خط کش یا چشمی (هر طور راحتید) به سایز دلخواه برش بدید و تو سینی که گاغذ روغنی پهن کردید با کمی فاصله از هم پچینید روی خمیرها با چنگال چند تا سوراخ بندازید تا توی فر یکنواخت پف کنن.
یه ق چ از مواد نارگیلی روی خمیر بریزید وپهن کنید.
تو فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت پخته شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید
(اب مرغ کاملا کشیده شود)
درنهایت قارچ تفت داده شده ومقداری پنیر پیتزا(پنیر دلخواه و قابل حذف هست)
قارچ را هم خرد کردم وبا حرارت بالا و مقدار کمی کره یا روغن و۱ق غ آبلیمو تفت دادم،
درون نان ساندویچی یه لایه از سس بمالید کمی کاهو و گوجه بگذارید وبه مقدار دلخواه از مخلوط مرغ و قارچ
و نوش جااان
🛑 اگر ذرت یا قارچ یا سس خردل نداشتین حذف کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_سماق یا سماق قاتق
احتیاج داریم به:
📌 گوشت ۱۵۰گرم
📌 سماق دو قاشق غذاخوری
📌 پیاز یک عدد بزرگ
📌 زعفرون دم شده یک و نیم قاشق
📌 ادویه شامل زردچوبه،پرگ لیمو عمانی،فلفلو دارچین
📌 سیب زمینی یک عدد
📌 پیاز هارو رنده گنید و کمی تفت بدین تا سبک بشن
📌 گوشت و ادویه هارو اضافه کنید و کمی تفت بدین
📌 آب جوش رو تا جایی اضافه کنید که روی گوشتهارو بپوشونه و زمان بدین تا گوشت کامل بپزه
📌 سماق رو با کمی اب مخلوط کنید و زمان بدین
📌 برای کنار این خورشت سیب زمینی هارو به هر شکلی که دوست دارین خرد کنید و سرخ کنید میتونید همزمان با ریختن سماق سیب زمینی رو خام به خورشت اضافه کنید ولی خب سرخ شده مجلسی تره
📌 سماق و زعفرون و نمک رو اضافه کنید و حدود نیم ساعت زمان بدین تا کامل مزا ها به خورد هم برن
📌 میتونید از سماق قرمز هم استفاده کنید و رنگ خورشتتون هم تغییر میکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7 سیب زمینی
1 پیاز
2 هویج
2 سینه مرغ
1 لیتر / 4.04 فنجان شیر
5 قاشق غذاخوری آرد
روغن
نمک
فلفل
پنیر
روش
سیب زمینی را خورد کرده، نمک ، فلفل و روغن آفتابگردان بریزید. روی یک ورقه پخت قرار داده و به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
پیازها را سرخ کنید ، سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید ، سپس هویج رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنیدبعد از پخته شدن روی سیب زمینی های پخته شده ،بریزید
روغن آفتابگردان را در یک قابلمه گرم کنید. در آرد بریزید و مخلوط کنید ، شیر را اضافه کنید. سس را داخل قالب در بالای بریزید. 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت پخت.
مرغ را با پنیر بپاشید و 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / قرار دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_قالبی مناسب ۴_۵ نفر
۳ پیمانه برنج دون آبکش شده، نصف سینه مرغ و 1 ران مرغ پخته و ریش ریش شده، پیاز داغ چیپسی به دلخواه، تخم مرغ ۱ کامل و دو تا زرده، ماست پر چرب ۱ پیمانه، روغن نصف پیمانه یا کره آب شده، زعفران، هل، گلاب و دارچین، ۵ قاشق از آب مرغ
پخت در قابلمه : کمی روغن بریزید مواد را بریزید. در آخر بهتره ۳ قاشق روغن رو با آب مرغ بدیم روش و دم بندازیم حدود ۱ ساعت. اگه دور قابلمه حالت طلایی گرفته بود و ترد شده بود پخته
روش پخت در فنجون👈فنجونی که مقاوم به حرارت در فر باشه انتخاب میکنیم و دور تا دورش چرب میکنیم مواد رو می ریزیم و در فر با دمای ۱۶۰_۱۸۰ درجه گازی و فر برقی یا سولاردام ۱۶۰ درجه نیم ساعت قرار بدید و بعد از اون چک کنید اگه پخته بود در بیارید
⭕️ مواد مرغی رو وسط قرار بدین تا بعد شکافی بین ته چینتون نیفته .
⭕️بزارید ته چینتون خنک بشه بعد از قالب در بیارید که راحت تر در بیاد .
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_میوه_ای😍😋
🍊لوکوم پرتقال:
اب پرتقال بدون پوره یک پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
یک قاشق غذاخوری رنده پوست پرتقال
یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد)
🥝لوکوم کیوی
اب کیوی بدون دانه و رقیق شده یک پیمانه(با کمی اب رقیق کنید)
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت یک سوم پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
یک پینج جوهر لیمو(اندازه ای که بین دو انگشت جا میگیرد)
🍋لوکوم لیمویی
اب لیمو بدون پوره نصف پیمانه
اب نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
کره نصف قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لوبیاسبز مخلوط😍😋
نکات یه ترشی خوب اینه
❌دلیل کپکزدن ترشی ها خیس بودن ظرف یا مواده اما موادی که با سرکه جوشیده همین که آبش کشیده بشه کافیه مثل لوبیا سبز
❌دلیل شل و نرمشدن ترشی چفت نشدن درب و هوا کشیدن
❌اگر سرکه گلوتون رو اذیت نمی کنه و با ترشیش مشکل ندارید می تونید شیشه رو فقط با سرکه پر کنید آب اضافه نکنید من اب جوشیده سرد اضافه می کنم و ترشی ملایمی میشه که معده رو هم اذیت نمی کنه
❌لوبیا که اولین قل رو زد شعله رو خاموش کنید چون لوبیا پخته نمی خوایم
❌بعضی لوبیاها دانه دارن ته ظرف تهنشین میشه جدا کنید تا ترشی قشنگ تری داشته باشید
❌ادویه اینترشی فقط تخم گشنیز و نمک و من فلفل تند سبز داخل ترشی زدم اگر ندارید فلفل سیاه بزنید
❌دو روز اول ترشی بیرون یخچال باشه بعد بذارید یخچال دو هفته دیگه آمادست🥰۲۰روز بمونه که دیگه عالی میشه
🟣مواد لازم:لوبیا سبز،هویج،گل گلم ،فلفل دلمه،فلفل تند
مقدار هر کدام اختیاری هست می تونید چند حبه سیر هم بذارید داخلش،نمک و تخم گشنیز به مقدار ذائقه خودتون
❌سرکه برای ترشی با آب جوشیده سرد به نسبت مساوی مخلوط بشه من پنج لیوان سرکه و پنج لیوان آب جوشیده سرد ریختم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛