فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺این دعا در اولین روز از سال ۱۴۰۳
🌼تقدیم به شما دوستان
🌸الهی آمین🙏
💐سال نو مبارک باد
💐به نیت یک سال خوب《فوروارد 》کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ🥰😍😋
سلام به روی ماهتون
روزه هاتون قبول🙏👇
میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین
مواد لازم
مرغ (۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر (۱ حبه) کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای آناناس
مواد لازم:
تخم مرغ هم دمای محیط 🥚۳ عدد
شکر 🍚۱/۲ لیوان
وانیل 🌸۱ ق چ
روغن مایع🥃 ۳/۴ لیوان
آب کمپوت آناناس🫗 ۱/۴ لیوان
پودر نارگیل🥥 ۶ ق غ
آرد سفید قنادی🥡 ۱ و نیم لیوان
بیکینگ پودر🥄 ۱ ق م
آناناس🍍 ۳ الی ۴ حلقه
تخم مرغ،شکر،وانیل رو با همزن برقی بزنیددتا حجیم وکشدار شود.سپس بترتیب آب کمپوت اناناس و روغن مایع رو اضافه کنید و۳۰ ثانیه هم بزنید.
ارد و بیکینگ پودر رو باهم ترکیب و سه مرتبه الک کرده و به مایه اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید ،در آخر پودر نارگیل رو اضافه ومخلوط کنید.داخل قالب پای کپسول کاغذی بزارید و ۲/۳ قالب رو با مواد پرکنید روی هر کدوم ۱/۲ برش آناناس قرار بدید(میتونید نصف نکنید آناناس رو حلقه کامل رو بزارید ولی نصفش قشنگتر میشه)اصلا فشار ندید که فرو نره .بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۵ دقیقه بپزه
از فر که خارج کردین تا داغه با عسل رقیق شده یا شربت بار رومال کنید وباپودر یا خلال پسته تزیین و نوش جان کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج مناسب افطار 😍😋
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و خوشمزه
۱ لیتر شیر
۳ زرده تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد (بدون سرخ کردن)
۱ لیوان شکر
۱ بسته وانیل ( ۱/۴ قاشق چایخوری پودری)
۱ بسته کیک پایه (هر کیک آماده ای که در دسترس دارید)
۱ قاشق مربا خوری نسکافه رو به ۱ پیمانه آب اضافه کنید و کمی شکر بریزید و هم بزنید .
کیک پایه رو تکه کنید .
برای تهیه مواد کرم : تمام مواد شامل شیر و زرده تخم مرغ و آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید .
تکه های کیک رو سریع در مواد نسکافه فرو برده از مواد کرمی کف طرف ریخته و از تکه های کیک داخل ظرف چیده از مواد کرم روش ریخته و لایه بعدی را هم باز تکه های کیک و از مواد کرمی ریخته و روی آن پودر کاکائو ریخته .
بعد از سرد شدن آماده سرو است .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی
فلفلها بهتره نیم کوب بشن تا مزشون کامل به خورد سیرها بره میتونین برا خوش عطر شدن ترشی از برگ بو وچندتا برگ ترخون هم استفاده کنین من به رزماری اکتفا کردم تازشو نداشتم خشکشو زدم واقعا عالی میشه.
1_داخل شیشه ها نمک نزنین چند روز قبل از استفاده درشیشه رو باز کنین ویه قاشق نمک بزنین.
.
2_شیشه هارو بعد از پر کردن خوب تکون بدین یا زمین بکوبین تا حبه سیرها جابجا بشن وشیشه ها کامل پر بشن .
.
3_حتما از سرکه سفیدمرغوب ونامدار وبدون نمک استفاده کنین سرکه نمک دار ممکنه باعث سبز شدن سیرهاتون بشه.
.
4_شیشه هارو بعد از وارونه کردن بزارین کاملا خنک بشه بعد برگردونین .
.
5_از کیپ بودن در شیشه ها مطمعن باشین .
.
6_دقت کنین بعده اینکه آب قابلمه جوشید تایم بگیرن یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه کافیه.
.
7_شیشه ها رو جای خنک منزل بزارین بعده ۳تا ۶ماه قابل مصرف هستن اصلا هم قبل باز کردن نیاز نیست یخچال بزارین اما بعد از باز شدن شیشه اونو داخل یخچال نگهداری کنین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍
👇🏻👇🏻👇🏻
📍مواد لازم:
🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد
🥄شکر ۸۰ گرم
🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ
🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد
🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید
🥣روغن ۷۰ میلی لیتر
🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۳۰ دقیقه
🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و
برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره)
و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین.
✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین.
✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه.
✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه.
✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش.
✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لیستی از برترین و بهترین کانال های ایتا😍👇
👩🍳 اشپزی خاص 👩🍳
http://eitaa.com/joinchat/447938569C91412e0a7e
😂بِخَـــــْند گــُور بــابــای دنـــیا😊🤪
🤌http://eitaa.com/joinchat/549584896C6b82398c7b
🌍اطلاعات عمومی🌏
👉 eitaa.com/joinchat/525402112C55f795563f
🎄 گیاه درمانی طب سنتی ☘
👉 eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
🎥دانستنی های عجیب 😳😳😳
http://eitaa.com/joinchat/239534111C3f709894ba
میمیری از خنده😂👅
https://eitaa.com/joinchat/501743616Ca2e05e7900
با ما همراه باشید🙏😎🤠
27.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان
اگر بادمجون دوست داری این ویدیو رو نبین ❌
چون بشدت عاشقش میشی وهر روز درستش میکنی 😍
👇🏻نیازداریم به
بادمجون 🍆
گوجه 🍅
نمک زردچوبه فلفل سیاه 🧂
کشک🥛
نعناع ☘️
بادمجون رو پوست میگیریم گوجه رو هم چهارقاچ میکنیم اول بادمجون رو سرخ میکنیم ازتابه خارج میکنیم پیازرو نگینی میکنیم تفت که دادیم گوجه رو میزاریم دربشو میبندیم بخارکنه که پوست گوجه گرفته بشه بادمجون رو هم میریزیم حسابی میکوبیم نمک وزردچوبه وفلفل سیاه میزنیم با دوقاشق کشک میزاریم بیست دقیقه بپزه بعد یه نعناع داغ درست میکنیم نوش جان♥
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ🥰😍😋
سلام به روی ماهتون
روزه هاتون قبول🙏👇
میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین
مواد لازم
مرغ (۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر (۱ حبه) کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای آناناس
مواد لازم:
تخم مرغ هم دمای محیط 🥚۳ عدد
شکر 🍚۱/۲ لیوان
وانیل 🌸۱ ق چ
روغن مایع🥃 ۳/۴ لیوان
آب کمپوت آناناس🫗 ۱/۴ لیوان
پودر نارگیل🥥 ۶ ق غ
آرد سفید قنادی🥡 ۱ و نیم لیوان
بیکینگ پودر🥄 ۱ ق م
آناناس🍍 ۳ الی ۴ حلقه
تخم مرغ،شکر،وانیل رو با همزن برقی بزنیددتا حجیم وکشدار شود.سپس بترتیب آب کمپوت اناناس و روغن مایع رو اضافه کنید و۳۰ ثانیه هم بزنید.
ارد و بیکینگ پودر رو باهم ترکیب و سه مرتبه الک کرده و به مایه اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید ،در آخر پودر نارگیل رو اضافه ومخلوط کنید.داخل قالب پای کپسول کاغذی بزارید و ۲/۳ قالب رو با مواد پرکنید روی هر کدوم ۱/۲ برش آناناس قرار بدید(میتونید نصف نکنید آناناس رو حلقه کامل رو بزارید ولی نصفش قشنگتر میشه)اصلا فشار ندید که فرو نره .بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۵ دقیقه بپزه
از فر که خارج کردین تا داغه با عسل رقیق شده یا شربت بار رومال کنید وباپودر یا خلال پسته تزیین و نوش جان کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج مناسب افطار 😍😋
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شبها دستمان بہ خدا نزدیڪتر مےشود
🌕پس بیا دعا ڪنیم.
⭐پـروردگـارا امروزمان را
🌕باز هم بہ ڪرمت ببخش و یارے ڪن
⭐در پیشگاهت روسفید باشیم.
🌕خـدایــا در این شب
⭐تو را بہ خدایےات قسم
🌕دوستان و عزیزانم را
⭐در بهترین و زیباترین و پر آرامشترین
🌕مسیر زندگےشان قرارده
⭐مسیرے کہ خوشبختے و آرامش خاطر را
🌕در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند
⭐الهی آمین🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سـ❤️ ـلام 😍 ✋
🌸 روزتون پراز خیروبرکت 🌸
💎 امروز پنج شنبـه
🌞 ۲ فروردین ۱۴۰۳خورشیدی
🌙 ۱٠ رمضـان ۱۴۴۵ قمری
🌲 ۲۱ مارس ۲۰۲۴ میلادی
💯 #ذکر_روز
🌺🌱لـا الـه الـا اللـه الملـک الحـق المبیـن🌱🌺
#کیک_یزدی_شربتی
#کیک_شیرازی
عزیزان این دستور هم با فر درست میشه هم بودن فر برای پخت بدون فر از قابلمه استفاده کنید برای روش پخت این هشتگ رو بزنید
این کیک هم با همزن دستی درست میشه هم با هم زن برقی منتهی استفاده از دهم زن دستی باید دوازه دقیقه بزنید
لطفاومواد رو جایگزین نکنید
دقیقترین اندازه استفاده از ترازوی دیجیتالی هست
مواد لازم تعداد کیک تو عکسه
قالبها رو چرب کنید وکناروبزارید
هشتگ رو بزنید وطبق این دستور برید
البته میتونید کاغذ کپسولی بزارید به جای چرب کردن
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد بزرگ
آرد سیصد(۳۰۰) گرم
پودر قند (پودر شکر)۲۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
ماست سفت وشیرین ۲۰۰ گرم حتما از ماست استفاده کنید شیر رو جایگزین نکنید
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری نداشتید پکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
نمک میوه یک قاشق مرباخوری لوازم قنادیا دارن نداشتید مشکلی نیست عزیزان
تخم مرغ،وانیل،پودر شکر،ماست ،روغن رو با هم مخلوط کرده وبا سرعت تند دستگاه حدود پنج دقیقه میزنیم
آرد ،جوش شیرین یا پکینگ پودر،ونمک میوه رو مخلوط وسه بار از الک رد میکینم
در سه مرحله به مواد اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با سرعت کند دستگاه میزنیم اگه قیف داشتید از قیف استفاده کنید راحتره وگرنه از ملاقه استفاده کنید دو سوم قالبها رو پر کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه البته بستگی به دمای فر داره شاید چند دقیقه دیرتر یا زودتر باشه
پودر شکر نداشتید مثلمن شکر رو بریزید تو مخلوط کن یا غذا ساز چند پالس بزنید میشه پودر شکر چند پالس زیادی نزنید
شکر یک لیوان
آب دو لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید
زعفران به مقدار لازم
آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا کمی غلیظ بشه لازم نیست زیاد قوام بیاد مثل شهد بامیهوزولبیا، ولی زیادی هم رقیق باشه کیک خمیر میشه
کیک سرد باشه شهد از ولرم گرمتر باشه(داغ نباشه) کیک رو وارونه به شهد بزنید زیادی شهد به خوردش ندید طبق فیلم
عزیزان این کیک زیاد شیرین نیست طعمش عالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پولکی
مواد لازم:
یک لیوان شکر
نصف لیوان آب
نصف لیوان کنجد
شکر و آب رو روی حرارت متوسط میزاریم (اصلا از قاشق برای هم زدن استفاده نکنید) تا کاراملی رنگ بشه،زمانی که جوشید و آب کاملا تبخیر شد کنجد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید،بعد از ۳۰ ثانیه و زمانی که مایع پولکی هنوز داغه سریعا داخل سینی استیل بریزید (میتونید با قاشق بریزید یا همه رو یک جا بریزید) این آبنبات سریع سرد میشه و قابل استفاده است.
👈🏻برای درست کردن این پولکی سرعت عمل خیلی مهمه
👈🏻اگر برای مدت طولانی میخواید از پولکی استفاده کنید همراه شکر و آب دو ق غ سرکه استفاده کنید چون سرکه از شکرک زدن جلوگیری میکند
👈🏻برای ترد موندن پولکی بهتره در طرف در بسته نگهداری بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش دوغ
برنج یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
نخود نصف پیمانه
فلفل و نمک به میرانلازم
دوغ سه لیتر
سبزی اش که شامل گشنیز سیر سبز تره یا پیازچه سیصدو پنجاه گرم
گوشت چرخ کرده صد گرم
پیاز کوچیک ی عدد
اول نخود از ی شب قبل نممیکنیم بعد ابکش میکنیم و میزاریم خوب بپزه
بعد در ظرف دیگه برنج و تخم مرغو خوب با هم ترکیب میکنیم تا ی دست بشه بعد دوغ اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میراریم رو گاز و سبزی خرد شدرو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در نهایت ی دو حبه سیر رنده شده که عطر وطعمش بینظبر و سردی اشو میگیره وقتی ی قلی زد کوفته قلقلی هارو که با کمی ادویه و نمک ی پیاز کوچیک رنده شده مزه دار شده به اش اضافه میکنیم خیلیا میگن تو دستور اصلی نداره ولی خدایی خیلی خوشمزش میکنه در نهایت هم نخود که کاملا پخته شدرو به اشمون اضافه میکنیم و میزاریم خوب جا بیفته
ادویه مثل زعفرون و زردچوبه نداره چون نمیخوایم رنگ اشمون عوض بشه
پیاز داغ نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_عسل_لهستانی
تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۳ عدد
شکر سفید یا شکر قهوه ای روشن ۷۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
👈در این دستور ، شکر قابل حذف نیست
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
اسانس عسل به دلخواه ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل ۲۳۰ گرم (۲/۳ پیمانه)
چای پررنگ به دمای محیط رسیده ۲۴۰ گرم (۱ پیمانه)
👈میتونید از چای عطری مثل چای ارل گری استفاده کنید به این صورت کیک شما طعم و عطر بهتری خواهد داشت
👈من تی بگ ارل گری استفاده کردم
روغن مایع ۱۸۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه)
آرد سه صفر ۳۷۵ گرم ( ۳ پیمانه)
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری استاندارد سرصاف
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری استاندارد سرصاف
👈استفاده از جوش شیرین الزامی و غیر قابل حذف است
دارچین ۱ قاشق چایخوری به دلخواه
👈من اضافه نکردم
👈از قالب گرد به قطر ۲۳ یا ۲۵ میتونید استفاده کنید ، کیک پف زیادی داره حتما از قالب ارتفاع بلند استفاده کنید (قالب من ۲۳ سانت هست)
👈میتونید مایه کیک را در قالب میان تهی بریزید
👈کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۷۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
👈فر برقی یا توستر ، دما بیست درجه کمتر از دستور
🎀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛