تارت لواش
نان لواش :به تعداد لازم
پنیر تتراپک مهين :یک بسته
روغن زیتون : ۲ ق غ
زیتون حلقه شده وطعم دار: ۳ ق غ
دانه کنجد: ۱ ق غ
پاپریکا :۱ ق چ
فلفل دلمه رنگی :۲ ق غ
نعناع خشک :۱ ق غ
گوجه زیتونی و رزماری برای تزئین
نان لواش را با قالب گل در میاریم
ودر قالب با کمک وسیله ای به انتهای قالب فشار میدهیم وچند تا هم با قالب گرد درمیاریم ودر فردر دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تا شکل بگیره
برای مواد میانی تارت تمام مواد را با هم ترکیب میکنیم ودر تارت قرار میدهیم و با گوجه و رزماری خوشگلش کن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا
#باقلوا_شربتی
موادلازم برای قالب ۳۰ در ۴۰:
تخم مرغ ۶ عدد
آرد الک شده ۳ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
نمک میوه یا جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری
ماست لبنیاتی ۱.۵ لیوان (ترش باشد بهتراست)
روغن مایع ۱لیوان
شکر ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
موادلازم جهت شربت باقلوا:
شکر ۲لیوان
آب ۲لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب ۱.۲ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه👇👇👇👇👇👇
برای تهیه کیک :
ابتدا شکر و وانیل و روغن را درکاسه ریخته و هم برنید تاشکر نرم شود سپس یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید ودرحدمخلوط شدن هم بزنید ...
ماست و زعفران راریخته ومجدد هم بزنید ...
ارد را سه مرتبه الک کرده و به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین به مواداضافه کنید وباهمزن بزنید تا یکدست شود ...
سپس درقالب چرب شده ریخته وچندضربه به میز بزنید تاهوای داخل کیک خارج شود...
سپس درفرازقبل گرم شده باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.(زمان تقریبی است)..وقتی از پخت مطمئن شدین حرادت بالا(گریل)راروشن کنید تا روی کارطلایی شود .وقتی پخت و از حراررت افتاد وگرم بود برش زده وشیره ولرم رابریزید ودوساعت استراحت دهید
طرز تهیه شربت باقلوا
برای تهیه شیره ابتدا هل و زعفران و شکر و آب را درون قابلمه روی حرارت قرار داده تا شکرحل شود وبجوشد .کمی که غلیظ شد گلاب راریخته و یکی دو جوش که زد خاموش کرده واجازه دهید درمحیط خنک شود
❌ازشکردانه ریز استفاده کنید
❌زیاد تخم مرغ راهم نزنید که کیک سفت میشه
❌ریختن زعفران اختیاری است
❌اگر به هردلیلی قبل ازریختن شیره ؛کیک سردشد،شیره راگرم کنید(داغ نه)
❌از روغن جامد یا کره یا سرخ کردنی استفاده نکنید
❌ازماست پاستوریزه استفاده نکنید بافت کیک سفت میشه
❌اگرشیره رقیق باشه کیک خمیرمیشه
❌اگر شیره خیلی غلیظ بشه کیک شکرک میزنه
❌ آرد رو حتتتتتما سه بار الک کنید
❌این مقدار تقریییییبا دوکیلو یا ۷۰ برش میده
❌بعدازاضافه کردن آرد زیادهم نزنید ،فقط درحد مخلوط شدن
موفق باشین 🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بافت فوق العاده طعمش بینظیر👌😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه شربت باقلوا😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_خورشت_آلوچه_مرغ
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن .
برای ۳ نفر
تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد
قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست .
نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه .
هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم .
آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم .
بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن .
اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_مرغ_وقارچ
حتما امتحانش کنید عالیییه 👌
اول به تیکه های مرغ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.قارچو تمیز کردم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید بعد سرخ کردم بعد یه پیاز درشتو خرد کردم و تو همون ماهیتابه تفت دادم و بعد فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر و آویشن زدم بعد هم دو فاشق رب بعد هم تفت دادم و دو لیوان آب ریختم و بعد هم مرغهارو اضافه کردم بعد هم قارچ و یکم جعفری خورد شده اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه و آخر دوقاشق آب غوره ریختم .نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .۵ دقیقه قل بخوره و تمام .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء دهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.66M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاچی_چهار_مغز_
" ویژه افطار "
مواد لازم :
آردگندم کامل:4 ق غ سر پر
روغن حیوانی:3 تا4 ق غ
پودرگردوفندق بادام پسته :به نسبت دلخواه جمعا 1/2تا3/4 لیوان
پودرهل سبز:1 ق چ
زرچوبه:1/2ق چ
زعفرون:1/2ق چ
گلاب:4 ق غ
نبات:150:گرم
آب جوش:3لیوان
✍ طرز تهیه :
نبات رو داخل آب جوش حل میکنیم از صافی ردمیکنیم تانخش رو بگیریم زعفرون و گلاب رو به نبات و آب اضافه میکنیم و کنار میذاریم.
آرد رو داخل قابلمه تفت میدیم تا رنگش نخودی بشه پودر هل و زرچوبه رو بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد روغن و اضافه کرده و کمی بعد مغزهارو باآرد و روغن 30ثانیه تفت میدیم و شربت رو بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد از کمی جوشیدن غلیظ میشه و کاچی خوشمزه و مقوی ما آمادس. این مقدار دو بشقاب کاچی بهتون میده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین
روش من برای پخت ته چین
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید
برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده
آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم
تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت
عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای
مواد لازم👇
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
گوجه۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه
گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ❌ ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه.
در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_شیر
به جرات میتونم بگم حلوای شیر راحت ترین و خوشمزه ترین حلوایی هستش که میتونید درست کنید😍👌🏼تازه نیاز به درست کردن شربت بار هم نداره.
دستور کامل تو ویدیو هست نکات و اندازه مواد لازم رو اینجا میگم 💚
مواد لازم برای حلوای شیر:
۱ لیوان ارد
۱ لیوان شکر
۱۰۰ گرم کره
۱/۳ لیوان روغن مایع
۱/۳ لیوان گلاب
۲ لیوان شیر سرد
نصف ق.چ پودر زعفرون
نصف ق.چ پودر هل
🌱آرد رو یک ربع تا نیم ساعت با شعله ملایم تفت بدید دقت کنید مدام هم بزنید
🌱شکر رو که اضافه کردید حدود یک ربع طول میکشه شکر حل بشه که باید مدام هم بزنید
🌱میتونید مقدار کره رو نصف کنید و روغن بیشتری استفاده کنید
🌱شیر حتما باید سرد باشه که به حلوا شوک وارد بشه و جمع بشه
🌱من تو قالب خورشید ریختم و حلوا رو فشرده کردم و تو ظرف برگردوندم
🌱حتما از زعفرون سابیده شده استفاده کنید به هیچ عنوان زعفرون دمکرده نریزید
#حلوا#حلوا_شیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍
👇🏻👇🏻👇🏻
📍مواد لازم:
🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد
🥄شکر ۸۰ گرم
🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ
🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد
🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید
🥣روغن ۷۰ میلی لیتر
🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۳۰ دقیقه
🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و
برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره)
و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین.
✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین.
✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه.
✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه.
✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش.
✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک گوشت
مواد لازم خمیرکیک:
۴عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
۲ لیوان آرد الک شده
نصف لیوان روغن
۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر
مقداری نمک و فلفل
طرز تهیه:
تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد. ✍مواد میانی:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ مقداری (من نزدم)
نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
مواد میانی مثل مایع ماکارونی
نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر میپزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فینگرفود_پنیری
آرد 350 گرم (مقدار آرد تقریبی است)=حدود دو لیوان و نیم(آرد سفید سه صفر)
خمیرمایه فوری یک قاشق غذاخوری سرصاف (7 گرم)
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخممرغ 1 عدد
شیر ولرم سهچهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه)
روغنمایع یکچهارم پیمانه
برای رومال:1عدد زرده تخم مرغ+2 قاشق غذاخوری شیر و کمی کنجد و سیاهدانه
.
خمیر مایه+شکر+شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شده و کف کند
در ظرفی تخم مرغ+نمک+روغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود
روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید
سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
بعد با مشت پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر مطابق ویدئو کاتر بزنید
دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک مثل دیوار قرار دهید.دو انتهای طنابی شکل را با کمی آب مرطوب کرده وبچسبانید
روی سینی را با نایلون بپوشانید و دوباره استراحت دهید تا خمیر پف کند
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید
بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال و کمی کنجد و و ساهدانه بپاشید
سینی نان رادر فر گرم شده برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند
میتونید کمی در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی تر شود
بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخل اونها رو با هر چیزی که دوست دارید پر کنید
من از ترکیب پنیر فتا(صبحانه)+پنیر خامه ای+جعفری و نعناع و ترخون و پیازچه ساطوری برای پر کردن نانها استفاده کردم . ِ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ🥰😍😋
سلام به روی ماهتون
روزه هاتون قبول🙏👇
میتونید برای افطاری این کتلت مرغ آبدار رو درست کنین
مواد لازم
مرغ (۱ کیلو)
پیاز ( ۳۰۰ گرم)
سیر (۱ حبه) کره
نان تست ( ۶ تکه)
شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر)
مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری)
نمک،فلفل و پاپریکا
جعفری تازه کمی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت بشه.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی
مواد لازم:
بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم
عسل 🍯۱ ق چ خ
روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ
رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅
طرز تهیه:
تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن.
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن.
⭕️نکته:
استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام سال نو مبارک🌹
🌼یا مقلبَ القلوب،
🌺حالِ خوب را نصیب کن
🌼سختی و بلا و آفت از
🌺زمین و آسمان و مُلک و مملکت
🌼به دور دار
🌺جانِ خسته را امید باش
🌼این گذارِ عمر را بهار کن
🌺بهارتان مدام🙏🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج مناسب افطار 😍😋
برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و خوشمزه
۱ لیتر شیر
۳ زرده تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد (بدون سرخ کردن)
۱ لیوان شکر
۱ بسته وانیل ( ۱/۴ قاشق چایخوری پودری)
۱ بسته کیک پایه (هر کیک آماده ای که در دسترس دارید)
۱ قاشق مربا خوری نسکافه رو به ۱ پیمانه آب اضافه کنید و کمی شکر بریزید و هم بزنید .
کیک پایه رو تکه کنید .
برای تهیه مواد کرم : تمام مواد شامل شیر و زرده تخم مرغ و آرد و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید .
تکه های کیک رو سریع در مواد نسکافه فرو برده از مواد کرمی کف طرف ریخته و از تکه های کیک داخل ظرف چیده از مواد کرم روش ریخته و لایه بعدی را هم باز تکه های کیک و از مواد کرمی ریخته و روی آن پودر کاکائو ریخته .
بعد از سرد شدن آماده سرو است .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی
فلفلها بهتره نیم کوب بشن تا مزشون کامل به خورد سیرها بره میتونین برا خوش عطر شدن ترشی از برگ بو وچندتا برگ ترخون هم استفاده کنین من به رزماری اکتفا کردم تازشو نداشتم خشکشو زدم واقعا عالی میشه.
1_داخل شیشه ها نمک نزنین چند روز قبل از استفاده درشیشه رو باز کنین ویه قاشق نمک بزنین.
.
2_شیشه هارو بعد از پر کردن خوب تکون بدین یا زمین بکوبین تا حبه سیرها جابجا بشن وشیشه ها کامل پر بشن .
.
3_حتما از سرکه سفیدمرغوب ونامدار وبدون نمک استفاده کنین سرکه نمک دار ممکنه باعث سبز شدن سیرهاتون بشه.
.
4_شیشه هارو بعد از وارونه کردن بزارین کاملا خنک بشه بعد برگردونین .
.
5_از کیپ بودن در شیشه ها مطمعن باشین .
.
6_دقت کنین بعده اینکه آب قابلمه جوشید تایم بگیرن یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه کافیه.
.
7_شیشه ها رو جای خنک منزل بزارین بعده ۳تا ۶ماه قابل مصرف هستن اصلا هم قبل باز کردن نیاز نیست یخچال بزارین اما بعد از باز شدن شیشه اونو داخل یخچال نگهداری کنین.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛