eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🧇🍓𖦹 ↜این نون کنجدی شیرین و خیلی خوشمزه رو که درست کنی، پای ثابت سفره افطاری میشه👌 ↜بفرست برای اون دوستت که عاشق نون کنجدی هست که برای افطار درست کنه😍 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم❤️ مواد لازم🍚 : آردفانتزی ۳۰۰ گرم شیر ۱۷۵ گرم مخمرفوری ۶ گرم نمک ۴ گرم شکر ۲۰ گرم روغن ۱۵ گرم طرز تهیه🍩: ۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣 ۲- شیر را اضافه می‌کنیم تا خمیر جمع شود.🥛 (با توجه به اینکه آبخوری آرد ها باهم متفاوت است،اگر دیدید خمیر به سختی زیر دست شما ورز میخورد شیر را قاشق به قاشق اضافه کنید تا خمیر شما شل نشود و خمیر به راحتی زیر دست ورز بخورد) ۳- روغن را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا سطح خمیر کاملا صاف و یکدست شود.🫗 ۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم تا روی خمیر رویه نبندد و خشک نشود و به خمیر به مدت ۴۰ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓 ۵- پف خمیر را میگیریم و خمیر را با وردنه باز میکنیم و طبق فیلم خمیر را با کاردک مثلثی برش می‌زنیم مثل کروسان. و طبق فیلم خمیر را از وسط نصف میکنیم تا شکل مثلث دربیاید 🥐 ۶- بعد از فرم دهی خمیر را اول در آب زعفران دم کرده می‌زنیم و مجدد در کنجد و شکری که باهم مخلوط کردیم می‌زنیم.🫕 (من کنجد سیاه استفاده کردم) ۷- روی خمیر را میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱ساعت و ربع دیگر استراحت میدهیم.تا حجم چانه ها دو برابر شود.🍣 ۸- و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، تا زمانی که نان ها کاملا رنگ بگیرند میپزیم.🥧 نوش جان🍽 📌نکته ها: ↜حتما حواستان باشد که زیادی رنگ نگیرد وگرنه شکر سفت می‌شود و رویه نان شما کاملا سفت می‌شود.همین که مقداری رنگ بگیرد کافی هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ارد ۲ پیمانه . بکینگ پودر یک‌ قاشق چ سرپر . ماست سه چهارم پیمانه . روغن یک‌ لیوان . پودر هل یک قاشق چ سرپر . عسل یک قاشق غ .زعفران غلیظ یک‌ قاشق غ . گلاب ۳ قاشق غ . تخم مرغ ۳ عدد . شکر یک‌ لیوان . نمک میوه یک‌ دوم قاشق چ . وانیل کمی تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم یک‌ دقیقه میزنیم سپس ماست و پودر هل و عسل و گلاب رو اضافه میکنیم یک‌ دقیقه میزنیم . بعد در سه مرحله ارد و بکینگ پودر و نمک میوه الک‌شده رو میریزیم و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط شود . به دلخواه روش کنجد میپاشیم فر رو روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یک‌ ربع زودتر گرم میکنیم سپس قالب کیک رو داخل فر میزاریم بعد ۱۲ دقیقه چک میکنیم اگه دورش طلایی شد و حسابی پف کرد فر را خاموش میکنیم و گریل رو رو میزنیم تا روش هم رنگ بگیره کیک یزدی فر داغ رو میخواد تا گنبدی بشه اینو یادتون نره خیلی مهمه❌❌ بعد پخت روش شربت بار با فرچه زدم تا براق و خوشرنگ بشه تو قالب مافین پختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید امشب درست کن و لذتش رو ببر و عیدت هم پیشاپیش مبارک باشه 😍 🟡مواد لازم برای ۴ نفر: برنج ۴پیمانه سبزی پلو ۳۰۰گرم ماهی قزل آلا یک عدد ادویه های ماهی:نمک,فلفل سیاه ,زردچوبه پودر تخم گشنیز , پودر پیاز ,پودر زنجبیل: از هرکدام یک قاشق چایخوری آرد ۸ قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن 🔴نکات مهمش چیه؟ _همه ادویه ها رو به آرد اضافه کنید هر وقت خواستین ماهی رو سرخ کنید ماهی رو به آرد بزنید و سرخ کنید اگر از آرد اضافه اومد داخل فریزر. قرار دهید سبزی پلو رو موقعی که خواستین برنج و آبکش کنید اضافه کنید ماهی رو همیشه از طرف گوشتش سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم. دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه. از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ارد ۲ پیمانه . بکینگ پودر یک‌ قاشق چ سرپر . ماست سه چهارم پیمانه . روغن یک‌ لیوان . پودر هل یک قاشق چ سرپر . عسل یک قاشق غ .زعفران غلیظ یک‌ قاشق غ . گلاب ۳ قاشق غ . تخم مرغ ۳ عدد . شکر یک‌ لیوان . نمک میوه یک‌ دوم قاشق چ . وانیل کمی تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه میزنیم سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم یک‌ دقیقه میزنیم سپس ماست و پودر هل و عسل و گلاب رو اضافه میکنیم یک‌ دقیقه میزنیم . بعد در سه مرحله ارد و بکینگ پودر و نمک میوه الک‌شده رو میریزیم و با لیسک هم میزنیم تا مخلوط شود . به دلخواه روش کنجد میپاشیم فر رو روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یک‌ ربع زودتر گرم میکنیم سپس قالب کیک رو داخل فر میزاریم بعد ۱۲ دقیقه چک میکنیم اگه دورش طلایی شد و حسابی پف کرد فر را خاموش میکنیم و گریل رو رو میزنیم تا روش هم رنگ بگیره کیک یزدی فر داغ رو میخواد تا گنبدی بشه اینو یادتون نره خیلی مهمه❌❌ بعد پخت روش شربت بار با فرچه زدم تا براق و خوشرنگ بشه تو قالب مافین پختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(یک دقیقه‌ای) فوری واسه وقتایی که دلت کیک خونگی میخواد ولی تایم نداری مواد لازم آرد ۵ قاشق سرخالی پودر کاکائو ۲ ق غ شیر یا آب ۸ ق غ شکر ۳ ق غ روغن ۳ ق غ بکینگ پودر ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ مواد رو با هم ترکیب کنید و تو یه ماگ یا لیوان نشکن بریزید و بزارین ۱ دقیقه داخل‌ ماکروفر تا پف کنه همیین به همین سرعت و جذابی ⁦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"دسر فنجانی شکلاتی" شیر 1 کیلوگرم حدودا میشه 4 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت اگر نبود نشاسته معمولی یا همان گل 3 قاشق غذاخوری پر شکر 6 قاشق غذاخوری که قابل تغییره پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیلتون ایرانی بود نوک قاشق چایخوری میتونین از اسانس وانیل هم استفاده کنین شکلات چیپسی یا شکلات کیلویی 1 پیمانه مارک کارات خوبه من استفاده میکنم کره 1 قاشق غذاخوری انواع ترافل رنگی و نقل و چیزای خوشگل دیگه که خودتون استادین برای تزئین و البته خامه قنادی فرم گرفته برای شکوفه های روش خب حالا تو یه قابلمه شیر سرد ، شکر ، آرد و نشاسته رو اضافه کنین و با همزن دستی خوب بزنین حالا پودر کاکائو رو اضافه کنین قابلمه رو روی حرارت متوسط بزارین و مدام به هم بزنین تا غلیظ شه و ته نگیره وقتی شروع به غلیظ شدن کرد وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنین کم کم به غلظت فرنی میرسه وقتی کمی غلیظ تر از فرنی شد کره رو اضافه کنین و سریعا زیر گاز رو خاموش کنین شکلات هارو اضافه کنین و خوب بهم بزنین تا شکلات ها با حرارت کرم خوب مخلوط و ذوب شن هنوز مثل فرنیه نگران نباشین بعد از اینکه بره تو یخچال خوب خودشو میگیره و سفت میشه حالا دسر رو تا داغه باید توی قالب بریزین قالب رو کمی با روغن مایع چرب کنین میتونین تو لیوان دراز بریزین و یا قالب و یا فنجان های کوچک قهوه خوری حالا بزارین کرم برای 6 تا 8 ساعت تو یخچال تا حسابی ببنده وقتی خوب بسته شد به راحتی با آزاد کردن لبه هاش از قالب خارجش کنین و مثل شکل تو انواع ترافل ها بغلتانین در آخر با خامه قنادی روش شکوفه بزنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: نصف لیوان برنج 2 لیوان آب 1 لیتر شیر نزدیک 1 لیوان شکر 1 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری نشاسته (ترجیحا نشاسته ذرت) 2 قاشق غذاخوری آب 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) فندق بو داده و یا پسته برای روی سوتلاچ طرز تهیه: برنج را با 2 لیوان آب بپزید. وقتی مقدار کمی از آب برنج ماند از روی اجاق بردارید. (در فیلم بی آب دیده شدنش شمارو به اشتباه نندازه. به خاطر این است که وقتی میماند آب را جذب میکند. در زمانی که دوربین را آماده میکردم کمی ماند و آب برنج کشیده شد) شکر و شیر را داخل قابلمه دیگری بریزید و هم بزنید. برنج آب پز شده را بدون اینکه آبکش کنید به شیر اضافه کنید و هم بزنید. 2 قاشق نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید. زرده تخم مرغ را به آب و نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته به حالت گلوله نماند. مخلوط نشاسته را آرام آرام داخل قابلمه بریزید و مجدد هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیکه هم میزنید منتظر بمانید بجوشد. بعد از اینکه جوشید 10_8 دقیقه دیگر بپزید.(یادتان نرود گاهی هم بزنید) سپس از روی اجاق بردارید. وانیل را اضافه کنید و داخل کاسه های سفالی و یا شیشه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید (برای من 6 کاسه شد) کاسه ها را داخل سینی که کمی آب سرد داخل سینی ریخته اید بذارید. 10 دقیقه صبر کنید سپس در فر بذارید(ده دقیقه برای این است که روی سوتلاچ پوسته ببندد تا داخل فر بهتر سرخ شود). در فر 220 درجه از قبل گرم شده روی طبقه بالا بذارید و با شعله بالا بپزید(شعله پایین خاموش باشد) وقتی روی سوتلاچ قهوه ای شد از فر بیرون آورید. میتوانید با فندق بو داده تزیین کنید. 3_2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌈مواد لازم زرده تخم مرغ ۴ عدد پودر قند ۴۰ گرم روغن مایع یا کره آب شده ۶۰ گرم آرد ۴۰ گرم پودر کاکائو ۲۵ گرم سفیده تخم مرغ ۴ عدد پودر قند ۴۰ گرم آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری شکلات چیپسی برای تزیین ( به دلخواه) ابتدا زرده تخم مرغ وروغن و شیر را با همزن بزنید وبعد پودر کاکائو و آرد و شکر را اضافه کنید و هم بزنیدتا یکدست بشه . در ظرفی دیگر سفیده تخم مرغ را کمی با همزن بزنید و بعد کم کم پودر قند را طی چند مرحله به مواد اضافه کنید تا سفیده تخم مرغ فرم بگیره و آب لیمو رو هم اواسط فرم دهی سفیده اضافه کنید . و در آخر سفیده فرم گرفته رو به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه. مایه کیک رو داخل قالبی که کف و دیواره اون رو با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید ( دلخواه) و داخل سینی فر آب بریرید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۵۰ درجهبه مدت۵۰ دقیقه بذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام سال نو مبارک🌹 🌼یا مقلبَ القلوب، 🌺حالِ خوب را نصیب کن 🌼سختی و بلا و آفت از 🌺زمین و آسمان و مُلک و مملکت 🌼به دور دار 🌺جانِ خسته را امید باش 🌼این گذارِ عمر را بهار کن 🌺بهارتان مدام🙏🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی: 6 عدد سیب زمینی متوسط( کمی کوچکتر از متوسط) ۱ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ عدد زرده تخم مرغ نمک فلفل سیاه کمی روغن مایع جعفری خورد شده طرز تهیه: سیب زمینی ها را اب پز کرده بگذارید خنک شود، بعد انها را له کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. سپس در اندازه و شکل دلخواه در اورده و سرخ کنید. میتونین مواد رو داخل فریزر نگه دارید که بعدا استفاده کنید. قبل از سرخ کردن از داغ شدن روغن مطمئن باشید. میتونین از فر هم برای سرخ کردن کمک بگیرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترین 😍😋 موادی که لازم داریم☺️👇 بیسکوییت پتی بور ۱بسته کره ۵۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰گرم پنیر خامه ای ۱۰۰گرم پودر قند ۴ ق غ پودر ژلاتین ۲ق چ اب جوش ۵ق چ طالبی نصف یه طالبی متوسط پودر ژلاتین ۲ق غ اب جوش ۵ ق غ 🔴بیسکوییت هارو خوب پودر کنید. کره اب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل ظرفتون بریزید و منسجم کنید و بزارید ۱ساعت داخل یخچال بمونه. خامه صبحانه و پنیر خامه ای حتما باید سرد باشه ،با پودر قند مخلوطشون کنید ۲دقیقه با همزن برقی(یا با قاشق خوب مخلوط کنید). پودر ژلاتین رو با اب جوش بنماری کنید روی بخار کتری.به پنیر خامه ای و خامه اضافه کنید. روی قسمت بیسکوییتی بریزید و روشو صاف کنید و بزارید ۱ساعت دیگه داخل یخچال بمونه.طالبی رو پوره کنید،بهش پودر ژلاتین بنماری شده و یه کم شکر اضافه کنید(من دو قطره رنگ خوراکی سبزو ریختم), روی قسمت پنیری بریزید و بزارید ژله خودشو بگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍طرز تهیه رولت اسفنجی با خامه و میوه😍 👇🏻👇🏻👇🏻 📍مواد لازم: 🥚سفیده تخم مرغ ۴ عدد 🥄شکر ۸۰ گرم 🥄عصاره وانیل ۱ ق غ یا پودر وانیل نصف ق چ 🍳زرده تخم مرغ ۴ عدد 🥡آرد همه کاره ۵۰ گرم یا اگه نداشتین آرد سفید 🥣روغن ۷۰ میلی لیتر ‌ 🍫به نصف مواد به اندازه ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید. ‌ 🌡پخت در دمای: ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۳۰ دقیقه ‌ 🎂بذارین خنک شه بعد برش بزنید و برای داخلش میتونین از خامه قنادی یا خامه صبحانه زده شده (هرچی پرچرب باشه راحت تر فرم میگیره) و موز و توت فرنگی یا هر میوه دیگه ای که خواستین استفاده کنین. ‌ ✔️اگر کاغذ شیرینی پزی ندارین حتما ظرف یا قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنین. ✔️ضخامت رولت مثل کلیپ باشه که راحت رول بشه. ✔️آرد و روغن رو با لیسک با مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه. ✔️برای تبدیل واحد ها، هرماده غذایی رو توی گوگل سرچ کنید هستش. ✔️روی گاز و توی مایکروفر یا کیک پز هم میتونید بپزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستهای گل و عزیزم ...خیلی خیلی درخواست آموزش رولت داشتین بفرمایید اینم آموزش رولت جذاب و ساده و راحت رولت خامه ای مواد لازم.برای تابه رژیمی و یا سینی بیست در سی(برای قالب سی در چهل تمام مواد رو دو برابر کنید ). تخم مرغ دوعدد. آبجوش دو ق غ. آرد نصف لیوان. بکینگ پودر نصف ق چ .شکر یک چهارم لیوان .وانیل یک چهارم ق چ .ابتدا کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم اندازه کاغذ روغنی کمی بزرگتر از قالب باشه کاغذ روغنی رو خوب چرب میکنیم.زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم تا پفکی بشه بعد یک ق غ از شکرمون داخلش میریزیم و با همزن میزنیم تا وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه بعد داخل یخچال قرار بدین تا آب نشه حالا زرده و باقی شکر و وانیل رو میزنیم تا یکدست بشه بعد آبجوش رو آضافه میکنیم و با همزن اینقدر میزنیم تا از حالت آبکی دربیاد و روشن و کشدار بشه. اضافه میکنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم و به مایه فوق اضافه میکنیم و با همزن میزنیم وقتی یکدست شد سفیده رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تو این مدل رولت هم... 🌼🍃 🌼🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسرلیوانی😍😋 📍موادی که لازمه بیسکوییت شکلاتی کرم دار موز گردو کمی شیر پودر قهوه، نسکافه یا پودر کاکائو برای تزیین خامه صبحانه یا قنادی 🌱اگر خامه قنادی در دسترس نبود خامه صبحانه رو با پودر قند مخلوط کنید یکم بزارید فریزر تا فرم بگیره 🌱میتونید برای همه لایه ها از خامه استفاده کنید 🌱این دسر خیلی راحته و درعین حال خوشمزه و درکمترین زمان 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای آناناس مواد لازم: تخم مرغ هم دمای محیط 🥚۳ عدد شکر 🍚۱/۲ لیوان وانیل 🌸۱ ق چ روغن مایع🥃 ۳/۴ لیوان آب کمپوت آناناس🫗 ۱/۴ لیوان پودر نارگیل🥥 ۶ ق غ آرد سفید قنادی🥡 ۱ و نیم لیوان بیکینگ پودر🥄 ۱ ق م آناناس🍍 ۳ الی ۴ حلقه تخم مرغ،شکر،وانیل رو با همزن برقی بزنیددتا حجیم و‌کشدار شود.سپس بترتیب آب کمپوت اناناس و روغن مایع رو اضافه کنید و۳۰ ثانیه هم بزنید. ارد و بیکینگ پودر رو باهم ترکیب و سه مرتبه الک کرده و به مایه اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید ،در آخر پودر نارگیل رو اضافه ومخلوط کنید.داخل قالب پای کپسول کاغذی بزارید و ۲/۳ قالب رو با مواد پرکنید روی هر کدوم ۱/۲ برش آناناس قرار بدید(میتونید نصف نکنید آناناس رو حلقه کامل رو بزارید ولی نصفش قشنگتر میشه)اصلا فشار ندید که فرو نره .بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۵ دقیقه بپزه از فر که خارج کردین تا داغه با عسل رقیق شده یا شربت بار رومال کنید وباپودر یا خلال پسته تزیین و نوش جان کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
👒 اگه عاشق گلسری ومیخوای تو مهمونیها خاص‌ترین باشی حتماً بیا💖 🎉جشنواره گلسرفریمان 🎀اینجا انواع گلسرهای دست‌ساز باکیفیت عالی ازبهترین جنس و قابل شستشو تولید میکنیم√ 🛍 با لباس خودتو گل‌دخترت ست کن 🎁بهترین هدیه برای اونایی که دوستشون داری↙️ https://eitaa.com/joinchat/2342781624C74bacc8461 https://eitaa.com/joinchat/2342781624C74bacc8461 👈 روی پیوستن بزن و از تخفیفات ویژه‌ی جشنواره‌ی گلسر فریمان استفاده کن🤩🥳
طرز تهیه. دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🕯شمع بخریم چون: ✨استرس رو کم میکنه ✨آرامش بخشه ✨فضا رو معطر میکنه ✨برای دیزاین مناسبه ✨به عنوان کادو خوشگله ✨قیمت مناسب و اقتصادیه 💛 شمع های دستساز و معطر بلوط 💛 دستسازه هایی از جنس عشق و نور ╭──────༺❀༻──────╮ گــــــــالــــــــری بــــــــلـــــــــوط ╰──────༺❀༻──────╯ 🔗 https://eitaa.com/baloot_channel1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم یه رسپی راحت و بدون پخت و فوق العاده خوشمزه رو ببینیم اونم با ۳ تا قلم مواد مواد لازم: جودوسر پرک درشت ۱پیمانه(۱۰قاشق غذاخوری معادل ۸۴گرم) خرما ۱۰ عدد ارده ۱/۴پیمانه (۴قاشق غذاخوری) معادل ۳۰ گرم کنجد برای تزیین۱۰ گرم ❌جودوسر پرک و یکم رو گازتفت بدید تا بوی خامیش گرفته ❌کالری هر یه عدد۶۰ تاست فوق العاده خوشمزه و راحت😍🌹 امیدوارم که دوست داشته باشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با 😋 ۵ عدد تخم مرغ ۲۰۰ گرم پنیر جعفری نمک و فلفل و پاپریکا و زیره و آویشن برای پنکیک: ۲ عدد تخم مرغ ۲ لیوان شیر(۴۰۰ میلیلیتر) ۱ ق چ نمک ۱ و نیم لیوان آرد تخم مرغ رو میپزیم و هم میزنیم سپس پنیر پیتزا و جعفری و نمک و فلفل و پاپریکا و زیره و آویشن اضافه کرده و برای پنکیک هم تخم مرغ و شیر و نمک و آرد رو مخلوط و در تابه نسوز که با روغن چرب کردیم میریزیم و از دو طرف سرخ کرده و از مواد ریخته و میبندیم و در روغن سرخ میکنیم. ‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛