eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دو عدد موز ۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم ) ۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان) ۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ ) ۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان ) ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان ) اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مطمعنم همه به ویژه بچه ها عاشقش میشن و کلی براشون مفید و پرخاصیته🤩 خرما ۳۰۰گرم مغزبادام زمینی ۱۵۰گرم کنجد به میزان لازم شکلات سفیدوکاکائویی به میزان لازم خرماروباآب داغ بیست دقیقه میزاریم تاخیس بخوره مغزبادام زمینی روروی حرارت تفت میدیم تابوی خامی آن گرفته بشه داخل خردکن میریزیم تاکاملاپودربشه هسته خرماروگرفته به بادام پودرشده اضافه میکنیم دوباره داخل خردکن چندپالس میزنیم تایک خمیرمنجسمی بمابده بعد یک مقدارازموادروبرداشته رول میکنیم بعدکنجدکف کارمیپاشیم وخرماهای رول شده روداخل کنجدمیغلطانیم بادم لیسک مطابق کلیپ وسط آن را حالت میدیم وداخل آن راباشکلات تخته ایی سفیدوکاکائویی پرمیکنیم بعدازنیم ساعت برش میزنیم وداخل کپسول کاغذی میزاریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ توت فرنگی و میوه تابه به قطر 20 سانتی متر مواد لازم پودینگ توت فرنگی: - توت فرنگی 150 گرم 100 میلی لیتر شیر - 120 گرم شکر - پودر ژلاتین (10 گرم) - 1.1 لیتر شیر مواد شفاف: - ژلاتین ۵گرم - شکر 100 گرم - آب 800 میلی لیتر میوه به دلخواه - پودینگ توت فرنگی: همه مواد را با هم مخلوط کنید، در حین هم زدن بپزید تا بجوشد، در قالب بریزید، بگذارید بماند تا در دمای محیط بماند، از قالب خارج کنید سپس به 16 قسمت مساوی برش دهید. - مواد شفاف: همه مواد را با هم مخلوط کنید و در حین هم زدن بپزید تا بجوشد - کمی داخل قالب بریزید تا شفاف شود سپس پودینگ توت فرنگی و میوه ها را بچینید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 مواد لازم برای این چیز برگر خانگی: پاپریکا دودی: ۱ قاشق پودر سیر: ۱ قاشق نمک و فلفل: ۱/۲ قاشق گوشت: ۹۰۰ گرم ( کم و زیادش با میزان نفرات خودتونه) سس ورچستر ( سس ووسترشیر): ۲ قاشق طرز تهیه چیز برگر خفن خانگی: ابتدا ادویه هارا در ظرفی مخلوط کنید، گوشت چرخکرده رو داخل ظرفی بزارید و نصف ادویه هارو بهش اضافه کنید و باید خووب ورز بدید، هرچقدر بیشتر ورز بدید بهتره و برگر به تابه نمیچسبه، انقدر ورز بدید تا چسبندگی گوشت کم بشه نصف دیگه ادویه هارو اضافه کنید و بااز هم ورز بدید در مرحله بعدی سس ورچستر رو اضافه کنید و ورز بدید تا به خورد گوشت بره و بعد یک مشت گوشت رو دایره ای شکل بدید و بعد با کاردک به شکل برگر صافش کنید، بهتره کمی در یخچال بهش استراحت بدید ولی میتونید همون لحظه هم سرخ کنید. 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقادیر این خورش برای هر نفر ده گرم دنبه چهل گرم پیاز (نگینی خرد شده) هفتاد گرم گوشت لخم گوسفندی (میشه از ترکیب گوساله و گوسفند هم استفاده کرد) پنجاه گرم نخود (حتما از روز قبل بخیسانید و آبش رو عوض کنید) بیست گرم رب گوجه فرنگی پنج گرم پرک لیمو عمانی زعفران (هر چی کرمته😜) یک قاشق غذاخوری سرخالی گلاب ادویه ها: نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین، زیره، هل (از هر کدام سه گرم) 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم توت فرنگی حدود نیم‌کیلو موز رسیده ۱ عدد شیر ۱/۳ لیوان (کم کم بریزید) طرز تهیه بچه ها اول بگم مقدار مواد اولیه کاملا چشمیه و لازم نیست دقیق اندازه گیری کنید. موز و‌ توت فرنگی رو خرد کنید و بزارید فریزر یخ بزنه. بعد توی غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. کم کم شیر رو‌ اضافه کنید و بزارید میوه ها پوره بشن بعد کمی ازش تست کنید اگه دوس داشتید کمی شکر یا عسل بریزید خودتون میبینید چه بستنی فوق العاده ای میشه 😍 فقط حواستون باشه هر چقدر شیر بیشتر بریزید بستنی رقیق تر میشه که حتی میتونید به عنوان آیس پک‌ هم سرو‌‌کنید. همینقدر راحت و خوشمزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم سفید یک عدد (متوسط) هویج ۲ عدد سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل دلمه رنگی ۱ تا ۲ عدد فلفل سبز ۴ تا ۵ عدد شوید به میزان لازم نمک ۱ ق م آب جوشیده خنک ۳ لیوان سرکه سفید ۳ لیوان کلم رو خوب شستم و بعد با رنده خرد کردم . هویج رو هم شستم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم فلفل سبز رو هم خرد کردم نحوه خرد کردم سلیقه ای و هر طور دوست دارید شوید رو هم شستم و گذاشتم خشک بشه همه مواد رو پهن کردم تا خشک بشند آبی نمونه به نسبت نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه رو همراه با نمک با هم مخلوط کردم داخل شیشه های تمیز و خشک لا به لا از مواد ترشی و شوید قرار دادم و سرکه و آب جوشیده خنک ریختم آب جوشیده خنک مانع از کپک زدن میشه در واقع آبی که جوشیده شده استریل شده اگر شما ترشی خیلی تیز و تند دوست ندارید می تونید داخل ترشی ها کلا سرکه نریزید و نسبت نصف به نصف اب جوشیده خنک و سرکه بریزید چنانچه علاقه به تندی و تیزی زیاد دارید کلش رو سرکه بریزید درش رو خوب چفت کردم و محیط خنک قرار دادم حدودا ۲۰ روز زمان می بره که برسه 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
❗راهکار درمان میگرن و سینوزیت❗ ✅درمان و کاهش درد میگرن و سینوزیت در 28 روز ✅بصورت کاملا گیاهی یا با استفاده از محصولات گیاهی 💚تیم درمانکده سینوزیت با ارائه ی خدمات درمان در خدمت شماست جهت مشاوره درمانی رایگان ⬇️ @darmngar لینک کانال درمانکده سینوزیت و میگرن ⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3287876232Cfabf282da6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 
🟡🟡ترک اعتیاد فقط در ۵ روز🟡🟡 ❌❌ترک سیگار طی ۴۸ساعت ❌❌ 🔥🔥گرفتار مواد هستی اما خسته شدی؟🔥 🔻 آبرو داری ، کارمندی ، نمیتونی بری کمپ ؟ 🔻 تحمل درد و خماری نداری؟ 🔻 بارها ترک کردی اما بازم برگشتی ؟ 🔻 تماس بگیر تا بهت بگم چیکار کنی❗️ 💢 عزیزانی که فَرد مُعتاد دَر خانه و خانواده دارن🔹 ݪینڪ عُضویت زیر را لَمس کُنید●●●ـ۸ﮩـ٨ـﮩـ۸ـﮩ👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1533543068Cb55d8eb000 👇👇 💢ادمین و هماهنگ کننده مشاوره اعتیاد 💥@slamt_cilinik💥 💥09100301187💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با خمیرنون😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زعفرونی 🍛 😋 🔸دو تا پیاز که خرد و سرخ می شه و بعد زردچوبه روش می زنین نیم کیلو گوشت چرخ کرده، بعد به پیاز اضافه می شه. . نیم کیلو لوبیا (اول تو آب جوش، پنج دقیقه بجوشه و بعد تو آب یخ بریزین و بعد فقط با گوشت تفتش بدین. برنج سه پیمانه، بجوشونین و ابکش کنین رب چهار قاشق، به گوشت می زنین نمک و فلفل و زعفرون و دارچین هم به گوشت می زنین. وقتی برنج ابکش شده را توی قابلمه ریختین و مایه گوشت و لوبیا را بهش اضافه کردین، حتما کره را اب کنین، توش کمی اب جوش بریزین و زعفرون توش حل کنین و وقتی برنج شروع به بخار کرد روش بریزین و یک پارچه به جای دمکن روی در قابلمه بزارین. دم کشید نوش جون کنین. ♦️پودر دارچین بای پلو عالی هست ولی رنگ برنج تیره می شه. تو آب برنج چوب دارچین بزارین و پودر را هم به گوشت بزنین، نه به پلو . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این آش کشک مازدرانی به شدت وابستگی میاره😅🤭 مخصوصا که دیگه هوا خنک شده خیلی میچسبه👌🏻 این آش برای حدود بیست نفر در نظر گرفته شد مواد لازم لوبیا چیتی یک فنجان نخود لوبیا مخلوط یک فنجان عدس یک فنجان نیم دانه نصف فنجان باقالی سبز یا با پوست یک فنجان جو پرک یک فنجان ماست محلی دو کیلو کشک یک شیشه کوچک دوغ یک و نیم لیتر سبزی جعفری و تره و اسفناج و شوید و گشنیز نیم کیلو رشته آشی یک بسته پوره کدو حلوایی یک فنجان پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن 🍔🥗 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹لوبیا سبز ریز خرد شده آب پز شده و تفت داده شده 1 پیمانه 🔹نخود فرنگی آب پز له شده 1 پیمانه 🔹گوشت چرخ شده تفت داده شده 1 پیمانه 🔹سیب زمینی آب پز رنده شده 1 پیمانه 🔹هویج نگینی ریز خرد شده تفت داده شده 1 پیمانه 🔹کالباس مرغ مربع شکل 8 ورق 🔹تخم مرغ 8 تا 6 عدد ♨️طرز تهیه هر یک از مواد بالا را با 1 عدد تخم مرغ و نمک و ادویه دلخواه مثل سایر انواع کوکو آماده می کنیم. نکته : داخل هویج 2 تا زرده فقط استفاده می کنیم تا رنگ نارنجی آن روشن نشود. سفیده های هویج را در کاسه ای ریخته کمی هم می زنیم. لایه اول لوبیا سبز را داخل قالب لوف (قالب کیک صبحانه ) ریخته رویش را صاف می کنیم. سپس 2 ورق از کالباس را به اندازه قالب برش داده داخل سفیده زده بعد روی لوبیا قرار می دهیم. لایه دوم سیب زمینی را می ریزیم. سپس یک ورق کالباس که در سفیده زده ایم.لایه سوم گوشت و مجددا ورق کالباس. لایه چهارم نخود فرنگی و ورق کالباس. لایه پنجم که آخرین لایه و لایه رویی است هویج می ریزیم. بعداز پرکردن قالب ، آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار می دهیم تا رویش سرخ شود. سپس از فر خارج کرده، کمی که سرد شد از قالب در آورده چند ساعتی در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. سپس کوکو هفت طبقه را با یک چاقوی تیز برش می دهیم. می تونید ترتیب رنگ ها در کوکو 7 طبقه را تغییر بدین نکات : توجه کنید که هر بار کالباس را در سفیده تخم مرغ بزنید تا لایه ها بهتر بهم بچسبند. در ضمن از کمی پنیر پیتزا در بین لایه ها می شود استفاده کرد به مقدار خیلی کم. من بجای نمک از قرص اشکنه استفاده کردم تا خوشمزه تر بشه. کوکو هفت لایه را اگه گرم برش بدهیم لایه ها ار هم جدا می شود. می تونید ترتیب رنگ ها در کوکو 7 طبقه را تغییر بدین. اگر رژیم گیاهی دارید، می تونین به جای گوشت چرخ کرده از قارچ استفاده کرده و کالباس را هم حذف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینمدلی درست کن خوشمزه ترینه ‌👌 ساندویچ همیشه جزء غذاهای پرطرفدار تو هر سنی بوده حالا اگر این ساندویچ خونگی برای ۴ عدد ساندویچ ۴ عدد هات داگ ۳ ق غ روغن زیتون ۱۰ گرم کره ۱۰ عدد قارچ متوسط نصف پیمانه ذرت ۱ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ پنیرخامه ای دوسوم پیمانه پنیرپیتزا ادویه ها 👇 فلفل سیاه پاپریکا پودرسیر آویشن ❌️هات داگها ۷ دقیقه جوشانده بشن و نه بیشتر ❌️برای سرخ کردن هات داگها اصلا عجله نکنید و روی شعله خیلی کم و سر صبر سرخ کنید ❌️میتونید پنیرهارو حذف کنید ولی تو طعم ساندویچ خیلی موثره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو😋😍 مواد لازم🔻 لوبیا سبز خرد شده: 300 گرم برنج: 4 پیمانه گوشت چرخ کرده: 400 گرم پیاز: 1 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی: حدود 4 قاشق غذاخوری روغن: به مقدار لازم نمک، زردچوبه ، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار لازم زعفرون هر چقدر کَرَمته نکات پخت🔻 لوبیاها را با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شوند. برنج را هم یک ساعت زودتر بزارید خیس بخوره. پیاز رنده شده را بهمراه روغن و ادویه ها کمی تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید. پس از تفت گوشت کمی رب سرخ کنید و داخلش بریزد و مواد را باهم ترکیب کنید و زعفرون را بهش اضافه کنید. در این بین برنج را با کمی نمک داخل قابلمه بجوشونید و آبکش کنید. سپس مواد و برنج را حسابی با هم ترکیب کنید. ته قابلمه برنج کمی روغن و زعفرون بریزید و نون یا سیبزمینی برای تهدیگ را کفش بچینید. سپس ترکیب گوشت و لوبیا پلو را داخلش بریزید و بزارید برای حدود 20 دقیقه رو شعله کم دم بکشه. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله توت فرنگی ۳ عدد ژله آلوورا ۱ عدد شیر یا بستنی به دمای محیط رسیده ۲ لیوان ابتدا دو بسته ژله توت فرنگی رو با دولیوان آب جوش خوب مخلوط کردم و بعد از اینکه به دمای محیط رسید یک لیوان شیر به اون اضافه کردم و داخل قالب ریختم و در یخچال گذاشتم بعد از اینکه خودش رو گرفت ،طبق عکس یکی در میان از ژله ها با کارد از قالب جدا کردم و کنار گذاشتم سپس یک بسته ژله آلوورا و یک بسته ژله توت فرنگی رو با ۲لیوان آب جوش مخلوط کردم و بعد از اینکه خنک شد یک لیوان شیر به اون اضافه کردم و داخل جاهای خالی قالب ریختم و در یخچال گذاشتم در ادامه وقتی خودش رو کمی گرفت مابقی ژله ها رو روی اون ریختم و به مدت ۸ ساعت در یخچال گذاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند) 🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم). . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلم سفید یک عدد (متوسط) هویج ۲ عدد سیر ۳ تا ۴ حبه فلفل دلمه رنگی ۱ تا ۲ عدد فلفل سبز ۴ تا ۵ عدد شوید به میزان لازم نمک ۱ ق م آب جوشیده خنک ۳ لیوان سرکه سفید ۳ لیوان کلم رو خوب شستم و بعد با رنده خرد کردم . هویج رو هم شستم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم فلفل سبز رو هم خرد کردم نحوه خرد کردم سلیقه ای و هر طور دوست دارید شوید رو هم شستم و گذاشتم خشک بشه همه مواد رو پهن کردم تا خشک بشند آبی نمونه به نسبت نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه رو همراه با نمک با هم مخلوط کردم داخل شیشه های تمیز و خشک لا به لا از مواد ترشی و شوید قرار دادم و سرکه و آب جوشیده خنک ریختم آب جوشیده خنک مانع از کپک زدن میشه در واقع آبی که جوشیده شده استریل شده اگر شما ترشی خیلی تیز و تند دوست ندارید می تونید داخل ترشی ها کلا سرکه نریزید و نسبت نصف به نصف اب جوشیده خنک و سرکه بریزید چنانچه علاقه به تندی و تیزی زیاد دارید کلش رو سرکه بریزید درش رو خوب چفت کردم و محیط خنک قرار دادم حدودا ۲۰ روز زمان می بره که برسه 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس تارتار یک سس پرطرفدار و خوش طعم فرانسوی بر پایه مایونز هست که بافت نسبتا غلیظی داره. و به صورت متداول در کنار غذاهای دریایی مثل میگو و ماهی سوخاری،فیش اند چیپس،شنیتسل مرغ و مرغ پفکی(جوجه چینی) سرو میشه... نسبت ترکیب مواد سس در ویدئو مشخصه... به این ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ پخته و له شده و یک قاشق غذاخوری کِیپر بنا به سلیقه خود میتونید اضافه کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛