فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان 😍😋
بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی
🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم.
پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم.
#پیاز_داغ_مجلسی👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم.
داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر با دنت خونگی😍😋
مواد لازم:
۲ لیوان شیر🥛
۴ قاشق نشاسته ذرت🌽
۴ قاشق شکر🍚
۳ قاشق خامه صبحانه🥣
۱ ق.چ وانیل🌸
یک بسته پودر بیسکوییت🍪
پوره توت فرنگی 🍓
پودر نسکافه☕️
اول شیر و شکر و نشاسته ذرت و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد بزارین روی حرارت ملایم و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه.مرحله بعد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنین.
مواد دسر رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یه قسمت پوره توت فرنگی و به یکی دیگه پودر نسکافه اضافه کنین.( البته میتونین هر طعم دهنده ای که دوست دارین هم اضافه کنین مثله پودر کاکائو یا زعفرون)
بعد هم به ترتیب داخل لیوان مورد نظرتون پودر بیسکوییت و دنت رو بریزین و تمام
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقدار دقیق مواد و نکات #آش_رشته👌🔥
مواد لازم:
لوبیا چیتی یک لیوان
لوبیا قرمز یک لیوان
عدس یک لیوان
نخود نصف لیوان کمی بیشتر
سبزی آش یک کیلو پاک شده
پیاز یک تا یک و نیم کیلو برای اول پخت
پیاز برای تزیین به مقدار دلخواه
زردچوبه دو سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نعنا خشک به میزان لازم
سیر یک بوته برای اول پخت
سیر مقداری برای تزیین
کشک به میزان لازم
رشته آش حدود یک سوم از یک بسته یا کمی بیشتر
❌ از پیاز زیاد استفاده بشه
❌از سیر برای داخل آش همچنین سیر برای سبزی آش استفاده بشه
❌بعد از اضافه کردن سبزی در قابلمه رو نذارید که آش خوشرنگ بشه❌
❌اگه از نعنا خشک برای پیاز داغ اول پخت آش استفاده بشه توی طعمش خیلی تاثیر داره
❌به نظر من سبزی آش حتما باید زیاد باشه ولی رشته بیشتر از اون مقدار که گفتم نباشه
❌ اگه احساس کردید،آش غلیظ نیست آخرای پخت 1_2ق آرد رو با آب سرد مخلوط و داخل آش بریزید و هم بزنین تا جوش بیاد
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش اصلا گوشت بوقلمون بوی زهم نمیده ذخیره کنید تا به وقتش درست کنید 😍
مواد لازم
ماهیچه بوقلمون به مقدار لازم
پیاز ۴ عدد
سیره یک بوته
زعفران به نقدار لازم
چوب دارچین و هل و میخک یک عدد
کره پنحاه گرم
روفن چند قاشق
آب یک و نیم لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
بجای فلفل سیاه پولبیبر زدم
روی حرارت خیلی کم دو تا سه ساعت بپزید تا پیاز ها کاراملی بشن و تقریبا آبش تبخیر بشه
در کنار یک باقالی پلو نوش جان کنید
🥂🌯 🌯🥂#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_ساندویچ_سیب_زمینی_و_پنیر_بدون_نیاز_به_فر
مواد لازم
750 گرم سیب زمینی
1 عددتخم مرغ
50 گرم پودر سوخاری
1 کمی نمک
1 کمی فلفل
1 ق.چ ادویه ایتالیایی
4 ورق پنیر موزارلا
8 عددریحان
1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس کاملا پوره(له) کنیدبه سیب زمینی ها تخم مرغ، پودر سوخاری، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید(اگر دیدید مواد هنوز شل هستند پودر سوخاری را بیشتر بریزید)مواد را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت مربعی شکل دهیدروی 4 مربع، سس گوجه فرنگی بزنید و سپس پنیر موزارلا و ریحان قرار دهید4 مربع دیگر را روی مربع های پنیری قرار دهید و خوب لبه های آن را به هم بچسبانید و روی آن با برس روغن زیتون بمالیددو طرف ساندویچ ها را در تابه سرخ کنید یا به مدت 15-20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیرازی😋😍
مواد لازم:
4عدد🥚تخم مرغ
150گرم🍚شکر
160گرم🥡 آرد
100گرم🥃 روغن مایه
80 گرم 🥛شیر
یک قاشق شربت بار 🥄
نوک قاشق بکینگپودر
نصف قاشق هل 🌺
نوک قاشق وانیل 🌸
طرز تهیه
اول قالب ها را با روغن جامد چرب میکنیم
بعد شکر با تخم مرغ هم میزنیم تا کمی سفید بشه بعد توی آرد وانیل هل بکینگ پودر میزنیم الک میکنیم بعد توی مواد تخممرغی شیر روغن مایه شربت بار میریزیم و هم میزنیم بعد آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم
و هم میزنیم در حدی که قاطی بشه کافیه بعد توی قیف میریزیم و پایپ میکنم با دمای 220به مدت 15الی،20, دقیقه توی فر قرار میدیم بعد پخت از قالب جدا کنید و شربت گرم بزنید
نگته زیاد آرد رو هم نزنید که تسمه میشه
قالب رو کاملا چرب کنید که نچسبه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی
🥳🥳🥳🥳
ذرت: ۲ عدد
کره: ۱ ق غ
نمک: کمی
لیمو بزرگ : ۱/۲ لیمو
قارچ: ۲ پیمانه
پنیر: ۱ پیمانه
مایونز: ۲ ق غ
فلفل سیاه: ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز: ۱ ق چ
آویشن: ۱/۵ ق چ
+ قارچ رو به همراه کره و نمک با حرارت بالا تفت بدید
+حرارت کم کنید
+ لیمو رو اضافه کنید و کمی تفت بدید
+ ذرت پخته شده یا بخارپز شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا گرم بشه
+پنیر پیتزا و مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید
+ ادویه هارو بزنید و مخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی😍😋
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف لیوان، عدس یک و نیم لیوان، عصاره قلم یاعصاره گوشت یا مرغ، ادویه و پیاز
🔴عدس و گندم خیس کنید حداقل پنج ساعت ، یک عدد پیاز و خرد کرده و سرخ کنید و نمک و زردچوبه و کاری بزنید نصف پیاز داغ آماده شده رو بردارید وکنار بدارید، گندم و عدس اضافه و کمی آب بریزید و بذارید با حرارت کم بجوشه وقتی پخت و غلیظ شد عصاره قلم یا عصاره گوشت و مرغ و اضافه کنید و بذارید جا بیفته در آخر پیاز داغی که جدا کرده بودین اضافه کنید
میتونید برای تزیین هم استفاده کنید من در آخر کره و دارچین و کمی فلفل سیاه هم میریزم روش که عالی میشه🥰
درست و نوش جان کنید و لذت ببرید برای بچه ها خیلی خوبه چون یه غذای کامل و مقویه☺️
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای آموزش صبحانه متفاوت و خاص همراه ما باشید 😋
۱ عدد نان جو، روش رو برش میزنیم و داخلش رو خالی میکنیم
نسبت به سایز نون، ۵ تا ۷ عدد تخم مرغ رو توش بشکنید ،
کمی فلفل سیاه ونمک
۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
و ۱۵۰ گرم ژامبون داخل نون بریزید
میذاریم روی سینی فر، که از قبل کفش کاغذ روغنی انداختیم
روش پنیر پیتزا میریزیم
و به مدت ۴۰ دقیقه میزاریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا کامل بپزه و سطحش طلایی بشه
نوش جان
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_گل (شیرینی عید)
200 گرم کره در دمای اتاق
سه عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان پودر قند
یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری
سه لیوان آرد
شکلات 80 گرم برای تزیین و مقداری پسته
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده و وانیل و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد رواضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارید . از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و با مهر و یا هر وسیله ای روش رو طرح بندازید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بزارید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده و از فر خارج کنید بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و پسته تزیین کنید و نوش جان
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
چرا استغفار باعث افزایش مال و فرزند و برکات فراوان می شود؟!!
این سنت الهی که خداوند بارها در قرآن به صراحت فرموده است که باعث ازدیاد مال و فرزند و باران رحمتش می شود، از دیدگاه پاکسازی کوانتومی دلیل انرژیکی و کوانتومی آن در دنیای واقعی و لوح سرنوشت ما چگونه قابل بررسی است؟!!
دوره معجزه تبسم بر پایه استغفار و شکرگزاری با رویکرد فلسفه پاکسازی کوانتومی ارائه شده که با نگاه عقلانی و علمی برای ذهن منطقی ما قابل پذیرش و باور است و در نتیجه این دوره 9 جلسه ای معجزه تبسم برای شما نتایج باورنکردنی دارد💯
بی جهت نیست که امام هادی (ع) فرمود:
اَکْثِرْ مِنَ الْاِسْتِغْفارِ وَ الْحَمْدِ، فَاِنَّکَ تُدْرَکُ بِذلِکَ الْخَیْرَ کُلَّهُ
بسیار استغفار و حمد کن، که در این صورت همهی سعادت و خیر دنیا و آخرت را به دست میآوری💯
این دوره عالی در کانال زیر پین شده و فعلا رایگان است:
👇
https://eitaa.com/joinchat/2672164875Cf611755acc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سیب زمینی
#رولت_سیب_زمینی😍😋
۶ عدد سیبزمینی
نصف لیوان شیر
نمک ۱ ق غ کره
برای مایه گوشتی:
۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
۱ عدد فلفل قرمز
نمک و فلفل سیاه
۱ ق غ رب
برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید.
سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و
پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه😋
🧚♀#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چیپس پنیری جدید😍😋
با مرغ و قارچ
مواد لازم:
لایه اول چیپس🥔
لایه دوم سس🥣
لایه سوم مرغ 🍗و قارچ 🍄و ذرت🌽 تفت داده شده(سرد که شد اضافه کنید)
لایه چهارم پنیر🧀
لایه هارو تکرار کنید
ده دقیقه با دمای 185 داخل فر
اگه فر ندارین:
مرغ با روغن و ادویه های دلخواه تفت بدید
من پودرپیاز و پودر سیر و پاپریکا و فلفل سیاه زدم
بعد قارچ اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید که مرغ وقارچ آب نندازن
بعد هم ذرت پخته یا فلفل دلمه به دلخواه اضافه کنید
موادو از تابه خارج کنید و به ترتیب چیپس و سس و مواد مرغ و قارچ و پنیر بریزید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا پنیر ذوب شه
نکته مهم اینه که نمک اضافه نکنید چون چیپس و پنیر نمک دارن
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرابیه_وانیلی😍😋
ارد…..۲پیمانه
تخم مرغ…..۱عدد
شکر…..۱/۲ پیمانه
روغن…..۱/۲ پیمانه
بکین پودر…..۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل
شکلات تخته ای
تخم مرغ،شکر،روغن و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.بعد بکین پودر را به ارد اضافه کنید.در سه مرحله بریزد.دقت کنید،ارد زیادی باعث سفت شدن شیرینی هاتون میشه.حدود یک ساعت استراحت بدیذ.بعد خمیر را به قطر ۲ میل باز کنید با کاتر ۶ در ۶ برش بزنید.روی خمیر را با چاقو یا شیار زن خط بندازید و مثل کلیپ رول کنید.داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید،بزارید کامل خنک بشه.شکلات را اب کنید یک طرف شیرینی را داخلش بزنید.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_سوخاری 😍😋
اب
(عصاره سبزیجات)
۴۰۰میلی لیتر شیر
۵۰ گرم کره ذوب شده
۳عدد تخم مرغ
۱۰۰میلی لیتر خامه
۳۵۰ گرم آرد
جعفری
پنیرچدار
ابتدا ران_مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آردگندم و تخم مرغ و آردسوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیرچدار آب شده نوش جان می کنیم
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_شکلات😍😋
این میزان برای سه تا چهار لیوان هست که البته به سایز لیوان هم بستگی داره
میتونید بستنی وانیلی استفاده کنید ولی من همیشه بستنی شکلاتی رو ترجیح میدم...و حتما از برندی استفاده کنید که طعم بستنیشو میپسندید چون طعم نهایی شیک شکلات بیشتر از هر چیز به طعم بستنی شما بستگی داره
اکه سس شکلات در دسترس نداشتید میتونید از ترکیب سه قاشق شکلات مذاب به همراه یک قاشق خامه صبحانه استفاده کنید
دقت کنید لیوان و شیر کاملا سرد باشن
شیک بلافاصله باید سرو بشه...شما میتونید مخلوط شیر و کاکائو و سس شکلات رو از قبل آماده کنید و در یخچال قرار بدید و قبل از سرو بستنی اضافه و بعد از مخلوط کردن سرو کنید
من از پودر کاکائو تیره استفاده کردم هر اسکوپ بستنی تقریبا معادل 50 گرم هست
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه به راحتترین شکل بستنی درست کن👌🏻یعنی نگم برات که چقدر طعم این بستنی محشره🤤😍😋
نشاسته گل : ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۲ لیوان
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
وانیل : نصف قاشق چای خوری
شکلات تخته ای تلخ یا شیرین برای توی بستنی : ۵۰ گرم
شکلات تخته ای تلخ برای روی بستنی ها : ۲۰۰ گرم
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادوم : ۲ قاشق
این میزان مواد ۴ تا بستنی قالبی و ۲ تا توی لیوان یکبار مصرف میشه. بستنی هارو وقتی تو قالب ریختید به مدت ۴ ساعت بذارید فریزر.
بعد از قالب ها خارج کنید و همه شو یا بعضی هاشو با مخلوط شکلات و بادوم کاور کنید. همون موقع میبنده ولی میتونید نیم ساعت دوباره بذارید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی😍😋
چیپس دیگه از بیرون نخر 🤚🏻
قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍
.
برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم
داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم
بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه
آرد ذرت رو اضافه میکنیم به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه
داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های تردمون بشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔰جذب نیرو :فرم استخدامی🔰
📣📣شرایط ویژه📣📣
-افراد با سن 18تا 45 سال
-دارای مدرک تحصیلی دیپلم وبالاتر (تمام رشته ها)
-افراد انعطاف پذیر با روابط عمومی بالا به دنبال کسب مهارت تخصصی و کاربردی
👈برای کسب اطلاعات بیشتر وارد لینک زیر بشید و برای شرکت در مصاحبه آنلاین در انتهای صفحه، فرم مصاحبه کاری را تکمیل نمایید.👇👇👇
ارسال رزومه👇
https://formafzar.com/form/rfrxh
https://formafzar.com/form/rfrxh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگه زردآلو😍😋
پنج لیوان آب رو به همراه دو لیوان شکر داخل یه تابه بزرگ بریزین تا بجوشه
یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنین و اجازه بدین ۵ دیقه بجوشه
زرد آلو هایی که هسته شو جدا کردین رو داخل شربت بریزین و یک دقیقه زمان بدین
بعد از ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین داخل شربت بمونه
بعد از ۲ دقیقه داخل آبکش بریزین تا شهد اضافه خارج بشه
(نکته:زردآلوها رو زیاد روی هم نریزین تا له نشه، از زرد آلو های سفت استفاده کنین تا موقع جوشیدن ، فرمشو حفظ کنه )
زردآلوهای خنک شده رو داخل سینی که از قبل نایلون گذاشتین ،بچینین
دو روز زیر آفتاب بزارین
بهتره کمی نرم تر بردارین
(میتونین به قطعات کوچکتر هم تقسیم کنین و حبه زرد آلو درست کنین)داخل پلاستیک بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🔰جذب نیرو :فرم استخدامی🔰
📣📣شرایط ویژه📣📣
-افراد با سن 18تا 45 سال
-دارای مدرک تحصیلی دیپلم وبالاتر (تمام رشته ها)
-افراد انعطاف پذیر با روابط عمومی بالا به دنبال کسب مهارت تخصصی و کاربردی
👈برای کسب اطلاعات بیشتر وارد لینک زیر بشید و برای شرکت در مصاحبه آنلاین در انتهای صفحه، فرم مصاحبه کاری را تکمیل نمایید.👇👇👇
ارسال رزومه👇
https://formafzar.com/form/rfrxh
https://formafzar.com/form/rfrxh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سزار😍😋
مواد لازم:
کاهو رسمی 🥬۱ عدد
نان تست 🍞۳-۴ عدد
سیر 🧄۳ حبه
پنیر پارمزان 🧀۴ ق غ
زرده تخم مرغ🥚 ۱ عدد
سس خردل🥣 نصف ق چ
مایونز🫔 ۳ ق غ
روغن زیتون🫒 ۵-۶ ق غ
لیمو ترش🍋 ۲ ق غ
سرکه🍇 ۱ ق غ
طرز تهیه:
۱ عدد سینه مرغ از وسط نصف کن پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون بزن و رو تابه گریل کن
سس:
۱ عدد زرده، نصف ق چ سس خردل، ۱ ق سرکه بریز و خوب قاطی کن و کم کم ۵-۶ ق غ روغن زیتون اضافه کن و خوب قاطی کن و بعد سس مایونز، سیر له شده، پنیر پارمزان و لیمو ترش ۲ ق غ و ۱ ق غ آب اضافه کن و هم بزن
نون تست برش بزن با نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون تو تابه تفت بده
کاهو و سس با هم قاطی کن و روش نون برشته شده و مرغ کبابی بذار
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_با_مرغ😍😋
سروته لوبیا رو جدا کرده و خرد کنید بعضی از عزیزان ریز خرد من معمولا کمی درشت خرد میکنم سلیقه ایه
مرغ تکه شده ۳۰۰ گرم من از سینه مرغ استفاده کرده از ران مرغ هم میتونید استفاده کنید
لوبیا خرد شده ۲۰۰ گرم
برنج چهار پیمانه
پیاز یک عدد درشت
گوجه فرنگی چهار عدد پوره شده
رب خانگی دو قاشق سر پر رب کارخانه سه قاشق
نمک و فلفل سیاه و قرمزو زردچوبه و دارچین و روغن
بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید ندارید که هیچی
برنج رو بشورید و خیس کنید
لوبیا رو با یک استکان آب بزارید رو گاز تا بپزه اما کامل نه شعله کم باشه
پیاز رو خلالی خرد کرده و با روغن تفت بدید پیاز که سبک و شیشه ای که شد تکه های مرغ رو اضافه کرده ادویه ها رو بریزید درشو بزارید با شعله کم بپزه سرخ که شدن پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و باز درشو بزارید تا گوجه فرنگی خوب سرخ بشه.
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛