فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 .
این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما این کتلت رو درستش کنید
.
مواد لازم👇
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم
بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم
پیاز: ۱عدد
سیر: ۳حبه
ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ
جعفری خوردشده: ۴ق.غ
.
بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر.
از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم.
تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم.
این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه.
این کتلت متفاوتو خوش عطرو خوشمزه رو برای یکبارم شده امتحان کنید قطعا عاشقش میشیدو میره تو لیست غذاهای همیشگیتون😍😋#کتلت_بادمجان
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی گوجه سبز😍😋
مواد لازم:
گوجه سبز
فلفل🌶
سیر🧄
مرزه🌿
نمک🧂
نبات🤍
دقت کنید تنها نکته و مهم ترین نکته اینه که هم ظرفتون خشک و تمیز باشه هم آلوچه هایی که شستید کاملا رطوبطشون گرفته شده باشه و خیس نباشن
یه هفته بمونه توی محیط آشپزخونه اماده است 😌👌🏻
بعد هم جای خشک و خنک و تاریک نگه دارید یا توی یخچال 😊
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای داریم به یه روش خیلی خوشمزه و ترش و ملس که مطمئنم همتون خوشتون میاد✌️
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گردو ۳-۴ عدد
رب گوجه ۱ ق چ
رب انار ملس ۲-۳ قاشق غذاخوری سرخالی
سیر ۱ حبه
نمک فلفل زردچوبه
طرز تهیه:
پیاز رو رنده کنین و آبش رو بگیرین و به گوشت چرخکرده اضافه کنین به همراه نمک و فلفل قرمز و زردچوبه ورز بدین و داخل تابه بدون روغن پهنش کنین و با کفگیر برش های منظم بزنین و بزارین روی گاز تا کباب ها پخته بشن(میتونین کمی کره بزنین تا سرخ بشن)
برای درست کردن سس ،پیاز خردشده رو داخل روغن تفت بدین تا سرخ بشن و زردچوبه و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنین به همراه گردو خرد شده + رب گوجه + رب انار و کمی آب سرد و یخ همه رو باهم مخلوط کنین ،سس شما آماده اس✨سس رو به ماهیتابه کباب ها اضافه کنین و بزارین ۱۰ دقیقه تو سس بپزه🤤کباب تابه ای ترش و ملس شما آماده اس☺️نوش جونتون
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شوید_واویشکا😍😋
مواد مورد نیاز
به ازای نیم کیلو مرغ
یک دسته شیوید
سه عدد تخم مرغ
یک قاشش اب لیمو
پیاز یک عدد
نمک فلفل و زردچوبه
🔻برش مرغ در این غذا میتونه هم در اندازه های انگشتی باشه و هم در قطع کبابی و هم برش های بزرگ مرغ که من سایز کبابی رو از سینه و ران انتخاب کردم🔻به جای شیوید تازه از شیوید خشک هم میشه استفاده کرد 🔻این غذا کم اب تهیه میشه .با اینکه سس بسیار خوشمزه ای داره سعی کنید زیاد پر آب و مثل خورشت نشه🔻مقدار آب لیمو رو میتونید تا دو قاشق هم افزایش دهید#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ با زرشک وگردو
تکه های مرغ رو بشورید حدود یکساعت تو آب ونمک بزارید سپس خوب بشورید .
بابرس زعفران دم کرده به همه جای مرغ بمالید.
پیاز رو خلالی برش بزنید به پیاز نمک وفلفل وزردچوبه من از فلفل تند که پستای پایین دستورشو گذاشتم استفاده کردم. با پیاز قاطی کنید وبریزید رو مرغ، سلفون بکشید یکشب بزارید یخچال.
تکه های مرغ رو از پیاز جدا کرده تو مخلوط کره وروغن دو طرفشو سرخ کنید.
پیازی که مرغ رو باهاش مرنیت کردیم بریزید تو همون ماهی تابه تکه های مرغ سرخ شده بریزید روش نصف لیوان آب بریزید درشو بزارید با شعله کم حدود یکساعت بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس بندری 😍😋
موادلازم:
سوسیس ۶ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و نمک به اندازه کافی
طرز تهیه:
اول پیازا رو خیلی نازک خلال کنید بعد داخل تابه بریزید کمی آب بریزید تا کاراملی بشه ۱۵تا ۲۰دقیقه تفت بدید؛ حالا سوسیس اسلایس کنید بعد بهش اضافه کنید سوسیسم تفت بدید نمک فلفل سیاه قرمز بزنید و رب بازم سرخ کنید حسابی سرخ کنید ولی مراقب باشید رب نسوزه در آخر کمی سس کچاپ با آب رقیق کنید و بهش اضافه ۲۰دقیقه بزارید قشنگ جا بیفته داخل ظرف بریزید و بزازید یخچال قشنگ مزه ها به خورد هم بره بعد به اندازه مصرف دربیارید اگه دوس داشتید تفت بدید بعد بزارید لای نون یا سرد مصرف با نون باگت ساندویج بندری بزنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس بندری 😍😋
موادلازم:
سوسیس ۶ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و نمک به اندازه کافی
طرز تهیه:
اول پیازا رو خیلی نازک خلال کنید بعد داخل تابه بریزید کمی آب بریزید تا کاراملی بشه ۱۵تا ۲۰دقیقه تفت بدید؛ حالا سوسیس اسلایس کنید بعد بهش اضافه کنید سوسیسم تفت بدید نمک فلفل سیاه قرمز بزنید و رب بازم سرخ کنید حسابی سرخ کنید ولی مراقب باشید رب نسوزه در آخر کمی سس کچاپ با آب رقیق کنید و بهش اضافه ۲۰دقیقه بزارید قشنگ جا بیفته داخل ظرف بریزید و بزازید یخچال قشنگ مزه ها به خورد هم بره بعد به اندازه مصرف دربیارید اگه دوس داشتید تفت بدید بعد بزارید لای نون یا سرد مصرف با نون باگت ساندویج بندری بزنید
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بادمجان_مارپیچی😍😋
* 500 گرم گوشت چرخ کرده
* پیاز 2 عدد
*تخم مرغ 1 عدد
* 2 حبه سیر
* 1 قاشق چایخوری آرد سوخاری
* جعفری
* بادمجان (بلند) 5 عدد
* نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل
قرمز، چاشنی کوفته
* برای سس: 1قاشق رب گوجه + 1 لیوان بزرگ آب گرم + نمک
1. ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
2. پیاز، جعفری و سیر را برای کوفته هایمان ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را در ظرفی ریخته و ورز دهید.
3. بادمجان ها را ریز خرد کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن روغن زیتون بریزید و با برس آن را پخش کنید. در فر 190 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
4. کوفته هایمان را روی سیخ پهن کنیم. بادمجان هایمان را روی آن بپیچیم.
5. کوفته هایمان را در سینی فر قرار میدهیم.
6. سس رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و در فر 180 درجه بپزید تا
طلایی شه
🧚♀➺
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش😍😋
ابتدا مرغ ابپز کردم پیاز و اب نارنج و نمک و فلفل زردچوبه زدم بعد سرخ کردم سرخ که شد یه مقدار رب داخلش تفت دادم بعد سبزی مرغ ترش که همون سبزی شکم پری برای داخل شکم ماهی و مرغ استفاده میشه کنارش گذاشتم تفت گرفت آب مرغ اضافه کردم و گذاشتم تا مرغ بپزه وخورشت جا بیفته
حالا سبزی های مخصوص مرغ ترش👇
اوجی (پونه)۵ تا
اناریژه۸تا
زلنگ (چوچاق)۴تا
جعفری ۵تا
گشنیز۴تا
تره۶تا
وارینگ بو۱
سرسم۱
برگ سیر۱
اسفناج۱
چهار مورد آخر رو اگر نریختید هم مشکلی نیست به همراه نیم کیلو گردو پودر شده و سه تا چهار قاشق رب انار و سیصد گرم دون انار سابیده شده (همون دون انار خشک شده که آسیاب میکنیم)ترکیب میکنیم با دو عدد پیاز رنده شده و کمی آب نارنج میزنیم سبزی بسته بندی میکنیم میزاریم فریزر دیگه نیاز به تفت دادن یا سرخ کردن نداره تا یکسال همینجور سبز سبز میمونه یا اینکه میتونید
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت آلبالو😍😋
دستور تهیه :
برا یک کیلو آلبالو حدود ۱/۵تا ۲ کیلو شکر لازمه که بستگی به ترشی البالو هاتون داره
البالو هارو شستم ودمشونو گرفتم وتو قابلمه لعابی ریختم (سعی کنید تو قابلمه لعابی درست کنید چون تو قابلمه تفلون یا المینیومی رنگ شربتتون بد میشه )
و روی آلبالوها دو لیوان آب ریختم وبعد گذاشتم رو حرارت تا بجوشه ورنگ پس بده
بعد ده دقیقه جوشیدن صاف کردم من اصلا البالوهارو فشار نمیدم چون رنگش کدر میشه
اب البالو رو دوباره رو حرارت گذاشتم وشکر رو اضافه کردم گذاشتم بجوشه وقوام بیادومواظب باشید سر نره وکف روش رو مدام جمع کردم وبعد کمی غلیظ شدن ۱/۴قاشق وانیل اضافه کردم و زیرشو خاموش کردم ودوباره زمانیکه گرمه از یه پارچه یا صافی حریری رد کردم تا صاف بشه واینکار باعث میشه رنگ شربت شفافتر بشه( اگه خنک بشه از حریر رد نمیشه)
چون تو خونه ما مربا خواهان نداره من زیاد درست نمیکنم
بهمین خاطر هسته آلبالوهارو نگرفتم
خود آلبالو هارو هم از صافی رد کردم ولواشک درست کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت چرخ کرده: ۶۰۰گرم(مخلوط ۵۰۰گرم گوشت گوساله و ۱۰۰گرم قلوه گاه گوسفندی)
پیاز رنده شده و نیمه آب گرفته: ۱عدد بزرگ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر یا پاپریکا: به مقدار لازم
آردسوخاری: ۱ق.غ
سیر رنده شده: ۱حبه
مواد میانی👇
پیاز درشت: ۱عدد
زرشک: نصف استکان
مغز گردوی نگینی خورد شده: نصف استکان
مواد سس👇
پیاز درشت: ۱عدد
رب: ۲ق.غ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز،پودر تخم گشنیز: به مقدار لازم
مخلوط آب جوش و زعفرون: دو ونیم لیوان
➺ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
47.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی_پلو😍😋
اگه باقالی پلو رو با این روش درست کنید بهت قول میدم که از خوردن سیر نمیشی اگر از سبزی تازه استفاده کنید که عطرش بی نظیر میشه
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم، پیاز ۱عدد درشت،سیر 2حبه، زعفران، آب نصف استکان، پیازچه وشوید ۱۰۰گرم، برنج ۳پیمانه، باقالی ۱۰۰گرم
🔴گوشت رو داخل کره سرخ کنید بهش پیاز خلالی سیر زعفران و آب را اضافه کنید و وقتی که جوش اومد درش رو ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ۵ ساعت بجوشه یک ساعت آخر کمی بهش نمک بزنید برنج را هم به همراه باقالی داخل آب جوش بریزید کمی زردچوبه بزنید آبکش کردید لابلاش سبزی خرد شده بریزید و دم کنید
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی توت فرنگی مغزدار😍😋
مواد لازم:
یک قاشق پنیر لبنه کافیه🧀 (برا من اضافی اومد)
کمی سیروپ بدون قند🍯 (یا عسل)
مواد لازم برای خمیر کوکی:
یک قاشق کره بادام 🧈
یک عدد تخم مرغ🥚
نوک قاشق چایخوری وانیل🌸
یک قاشق استویا (برند بیلو)
دو سوم پیمانه آرد بادام
یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
یک عدد توت فرنگی بزرگ خرد شده🍓
.
همونطور که دیدین یک ساعت کرم پنیری رو داخل فریزر قرار دادم، خمیر کوکی رو آماده کردم، اندازه یه گردو ازش برداشتم، یکم تخت کردم، کرم پنیری که مثل بستنی سفت شده بود رو، روی خمیر قرار دادم، سه چهار تکه توت فرنگی خرد شده، دوباره خمیر کوکی، لبههای خمیرو به هم چسبوندم و برای تزئین باز هم روش توت فرنگی قرار دادم…
.
فر رو از قبل با دمای دویست و پنجاه دااااغ داغ کرده بودم، دما رو گذاشتم روی صد و هشتاد و کوکیها رو به مدت بیست دقیقه داخل فر پختم، بافت پوکشو میبینی؟؟😍
🍅🍂➺!#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰━━═━━⊰❀🍒👩🍳🥕❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ😍😋
از طعم تکراری جوجه کباب خسته نشدی!؟
وقتشه روش و طعم جدید تجربه کنید
۴ عدد ران مرغ، استخوانشون رو جدا کنید ۲ عدد پیاز رو خلالی خرد کنید داخل کیسه بریزید، مرغ ها رو اضافه کنید، فلفل سیاه، نمک، نصف لیوان سس سویا، ۲ ق روغن مایع خوب مخلوط کنید ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا مزه دار بشه دو طرف مرغ ها رو داخل روغن سرخ کنید
مرغ ها رو از تابه خارج کنید،پیاز ها رو بریزید، مرغ ها رو روی پیاز ها بچینید، درش رو ببندید ۳۵ دقیقه زمان بدید تا مغز پخت بشه، ۲ عدد سیب زمینی رو که از قبل نیم پز شده، روش برش ایجاد کنید ،۵ ق روغن زیتون، پودر سیر، پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه، نمک، اضافه و مخلوط کنیدبا فرچه روی سیب زمینی ها بزنید بذارید توی فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت
✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
••••●❥JOiN👇🏾
💕 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تست سه سوته😌🥪🥙
موادلازم:🫒🍕🍕
نون تست ۴ عدد
کوکتل گوشت یا مرغ ۲ عدد
قارچ ۴ عدد
سس دلخواه (من هالوپینو زدم.با باربیکیو هم عالی میشه با سس کچاپ هم همینطور)
1⃣فقط کافیه روی نون تست سس بزنید و با قاشق وسط نون تست شکل مربع گود کنید شبیه کاسه(اینجوری مواد داخلش قرار میگیره و نمیریزه)
2⃣بعد قارچ و کوکتل یا هر مواد دیگه ای به دلخواه تفت بدید و داخلش بریزید
و روش پنیر پیتزا بزارید
(مواد میانی پیشنهادی:مرغ،گوشت،کالباس،ذرت،فلفل دلمه،پیاز بنفش.گوجه گیلاسی،ریحون تازه...)
3⃣نون تست هارو
به مدت ۱۰ دقیقه تو دمای ۱۸۰ درجه داخل توستر
یا دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه داخل فر بزارید
(حرارت فقط از بالا)
یا داخل تابه نچسب بدون روغن با در بسته و حرارت کم زمان بدید تا پنیر روش آب شه(۳۰ دقیقه)
🍅🍂➺!#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰━━═━━⊰❀🍒👩🍳🥕❀⊱━━═━
71.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت چرخ کرده: ۶۰۰گرم(مخلوط ۵۰۰گرم گوشت گوساله و ۱۰۰گرم قلوه گاه گوسفندی)
پیاز رنده شده و نیمه آب گرفته: ۱عدد بزرگ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر یا پاپریکا: به مقدار لازم
آردسوخاری: ۱ق.غ
سیر رنده شده: ۱حبه
مواد میانی👇
پیاز درشت: ۱عدد
زرشک: نصف استکان
مغز گردوی نگینی خورد شده: نصف استکان
مواد سس👇
پیاز درشت: ۱عدد
رب: ۲ق.غ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز،پودر تخم گشنیز: به مقدار لازم
مخلوط آب جوش و زعفرون: دو ونیم لیوان
➺ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد آوردم، هم مزه س، هم غذاس، هم سالادِ، هم خنک
مناسب شام شبای گرم تابستون👌نگم چقدر خوشمزه س 🫠
سیب زمینی آب پز ۲ عدد متوسط
لوبیا چیتی پخته ۱ لیوان
ذرت نیم لیوان
خیار شور ۶ عدد
پیازچه ۵ ساقه
جعفری کمی
برای سس
ماست ۲ ق غ پر
مایونز ۱ق غ پر
آب دو عدد لیموترش
نمک/فلفل/پودرسیر
شوید تازه یا خشک کمی
نازنین نکات؛
مواد سرد باشه بعد سس بزنید
سالاد آماده رو یکی دو ساعتی بگذارید یخچال تا طعمها تلفیق بشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت😍😋
گوشت چرخ کرده: ۶۰۰گرم(مخلوط ۵۰۰گرم گوشت گوساله و ۱۰۰گرم قلوه گاه گوسفندی)
پیاز رنده شده و نیمه آب گرفته: ۱عدد بزرگ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر یا پاپریکا: به مقدار لازم
آردسوخاری: ۱ق.غ
سیر رنده شده: ۱حبه
مواد میانی👇
پیاز درشت: ۱عدد
زرشک: نصف استکان
مغز گردوی نگینی خورد شده: نصف استکان
مواد سس👇
پیاز درشت: ۱عدد
رب: ۲ق.غ
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و قرمز،پودر تخم گشنیز: به مقدار لازم
مخلوط آب جوش و زعفرون: دو ونیم لیوان
➺ #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز😍😋
مواد لازم:
آرد 2 لیوان
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
موز 2 عدد
وانیل 1 ق چ
بیکینگ پودر2 ق چ
دارچین 2 ق چ
گردو خرد شده 1 لیوان
شکلات چیپسی نسوز 3 غ ق
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ بشن بعد روغن و شیر رو اضافه میکنیم. دو عدد موز رو خوب پوره کرده و داخل مواد میریزیم و مجدد با همزن میزنیم در آخر گردو و شکلات چیپسی رو اضافه میکنیم. حالا نوبت آرد که سه مرتبه الک شده و بهش دارچین و بیکینگ پودر زدیم هست که کم کم با مواد ترکیبشون کنیم و با لیسک هم بزنیم.
قالب رو بهتره که با کره چرب کنیم و کمی آرد بهش بزنیم و در یخچال قرار بدیم و بعد مواد رو داخلش بریزیم
قالب را برای 45 تا 50 دقیقه داخل فربا دمای 170 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردیم قرار میدیم
برای سس شکلات روی کیک از شکلات تخته ای آب شده و یک بسته شکلات صبحانه استفاده کنید که حسابی خوب نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
پودر سوخاری خودت درست کن. 👈نان باگت رو برش بزن و بذار تو فر 1 ساعت با دمای ۱۰۰ درجه بهش سر بزن یه وقت نسوزه خشک که شد از فر در بیار. با غذا ساز یا هاون پودر کنید تا پولکی بشه
سینه های مرغ را از پهلو قبضه کنید تا نازک بشه و احتیاج به کوبیدن نداشته باشه. برای اینکه می خواهیم خوب مغز پخت بشه به تکه های کوچک برش می زنیم خواستید همون جور درسته بذارید، با نمک، فلفل سیاه، پول بیبر یا فلفل قرمز، چند قاشق روغن زیتون ،آب لیمو ترش و چند برگرزماری مزه دار کنید،
دو ساعت تو یخچال استراحت بدید، به پودر نان فلفل قرمز یا سیاه. آویشن و پودر سیر بزنید ،نمک نزنید چون نان خودش نمک داره،تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنید و بعد در سینی فر بچینید ۱-۱/۵ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ قرار بدهید اگه روش طلایی نشده بود چند دقیقه گریل بزنید.
سس تارتار ( غیر رژیمی)
خیارشور، جعفری ساطوری، نمک، فلفل، آب لیمو ترش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین برنج مخلوط😍😋
هویج خلالی ریزشده ۴عدد
پیازیک عددمن ازیک قاشق غذاخوری پیازداغ استفاده کردم
کشمش ۳قاشق غذاخوری
آب نارنج ۲قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
برنج ۴پیمانه
مرغ ۵تکه
من ازته دیگ گوجه استفاده کردم خیلی خوشمزس حتماامتحان کنید
برای ترشی این غذامن آب نارنج زدم میتونیدازآبلیمو ویارب انارهم استفاده کنید
🧚♀➺
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛