eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه جنس فیک و تقلبی میخوای اینجا نیا🚫 چون تو فروشگاهمون فقط و فقط جنس اصل میاریم صفر تا صد لوازم برقی را از ما بخواهید 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1061617670C8484e4e059
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 🚩چرا زعفران جدا؟؟🔻 چرا ردیف پایین سینه مرغ باید گذاشته بشه و بعد ران ها؟؟👇 🔻زعفران رگه ای از تلخی و عطری با ماندگاری پایین داره. اگر زعفران را به سس بزنید طی فرایند پخت این عطر از بین رفته و رنگ و طعم و عطر دلخواه و زهم گیری صحیح از مرغ انجام نمیشه 🔻ردیف اول و پایین تحت حرارت بالاتری قرار میگیره و پخت سریعتر انجام میشه. سینه های مرغ بافت سفت و همبند دارن و طی این فرایند شکل ظاهرشون تغییری نمیکنه، اما ران ها به دلیل غضروفی بودن از هم جدا و متلاشی میشن ✅موادی که گفته شد برای یک مرغ کامل ۱ و نیم کیلویی بود.. به تناسب مرغ ها مواداضافه و چند برابر میشن ✅موقع کشیدن مرغ در ظرف برای نذری حتما کمی روی سطح دارچین بپاشید ⛔⛔حتما جعفری را با ساقه و بدون برش دادن در انتهای قابلمه بگذارید با یک نخ ببندید و فیکس کنید این کار ضمن ایجاد طعم و عطرمناسب باعث حفظ ظاهر و رنگ سس مرغ میشه 🚩🚩ادویه زردچوبه ۱ ق م، فلفل قرمز ۱ ق چ پر، نمک 1 ق غ پر، زعفران ۱ ق چ ساییده شده و دم کرده 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم زنجبیل :۱ق غ سیر:۱ق غ فلفل قرمز:۲ق غ نمک:۱ ق چ ماست:۱۸۰ گرم ارد تفت داده:۲ ق غ پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم پودر جوز هندی:۱/۴ق چ پودر هل:۱/۲ق چ روغن:۲ ق غ در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان می‌دهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا می‌کنه 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز 😍😋 مواد لازم: ۱_ ارد سفید سه قاشق غذاخوری. ۲_نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری. ۳_بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری. ۴_نمک مقداری. این مقدار برای یک وعده سه نفره است.اگه خواستید بیشتر درست کنید ،مواد رو به همین نسبت اضافه کنید. بهترین شرایط که سوخاری شما بیشتر پف میکنه اینه که خمیر رو بایدبا اب خیلی سرد مخلوط کرد و میگو و یا هر چی که قراره سرخ کنید هم خیلی سرد ،اما روغن که کم هم نباید باشه باید حسابی داغ باشه.تاکید میکنم که بدون هر گونه ادویه ای ،خوشمزه تره. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول مقدار مواد: خامه صبحانه : ۱۰۵ گرم (تقریبا یه ذره از نصف لیوان کمتر) شکر : ۴ ق غ استاندارد وانیل : من یک بسته وانیل شکری زدم اگه از این پیدا نکردید ۱/۳ ق چ بزنید شیر : ۷۰ میلی لیتر (تقریبا ۱/۳ ق چ) عکس مقدار مواد بر اساس لیوان رو الان استوری می کنم 🌹 خوب بچه ها این رسپی واقعا فوق العاده آسون با مواد خیلی کم ولی واقعا خوشمزه و دقیقا طعم بستنی پاستوریزه رو می ده 👌 من برا اینکه شبیه بیرونی ها بشه یه ذره زعفران زدم شما می تونید ۳ ق چ پودر کاکائو بزنید یا همون طوری سفید بخورید یا کارامل بزنید با کارامل هم عالی میشه 👌 می تونید تو قالب بستنی مگنوم بریزید یا هر جور دیگه ای که دلتون خواست نوش جان کنید .عالیه🌹👌 نکنه خاصی نداره و خیلی آسونه فقط شش بار هم زدن بستنی با قاشق یا چنگال باعث میشه بستنی حالت یخی و منجمد نداشته باشه حتما انجام بدید اصلا کار سختی نیست🥰 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 اول از همه برای اینکه خلالی های یکدست و خوشگل داشته باشید پیاز متوسط و کوچک همون اندازه های داخل ویدئو عالیه. ❌ خلالی ها رو یکدست خرد کنید یکی نازک و یکی کلفت نباشه ❌ فقط پیاز سفید یا زرد استفاده کنی ✅ قابلمه رو آب میریزیم ومیزاریم رو حرارت آب جوش آمد ۱ ق غ نمک اضافه میکنیم و پیازهای خلالی رو داخلش میریزیم و چندباری هم میزنیم تارنگ پیاز تغییر کنه و شیشه ای بشه. بعد پیازها رو آبکشی میکنیم میذاریم آبش کشیده بشه و روی دستمال تمیز پهن میکنیم تا پیازها خشک بشن. باید روغن حسابی داغ باشه.وبا حرارت متوسط رو به بالا پیازها رو سرخ میکنیم. پیاز که کمی سبک شد برای خوشرنگی زردچوبه اضافه میکنیم. و حتما باید هم بزنیم وزیر و رو کنیم تا یکدست سرخ بشن. به رنگ قهوه‌ای ای روشن در آمد تابه رو از روی شعله بر میداریم و پیاز ها رو جمع میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا روغن اضافه خارج بشه. این پیازداغ تا ۳ماه داخل یخچال وتا۶ماه داخل فریزر قابل نگهداری. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به 😍😋 مواد لازم: به 🍎۱ کیلو ۶تا۷لیوان آب💧 یک کیلو شکر🍚 آب یک عدد لیموترش تازه🍋 یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه) برای خوش‌رنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ 😍😋 بفرمایین کیک یزدی داغ ِ داااااغ🥰 کافیه یه بار کیک یزدی رو با این دستور امتحان کنی مطمئنم عاشقش میشین 😉 . دوتا تخم مرغ همدمای محیط رو با نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان شکر و نصف لیوان ماست پرچرب با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه . ۱/۴ لیوان گلاب و نصف قاشق مرباخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری وانیل میریزیم و هم میزنیم . ۱/۵ لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم و میریزیم و مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست بشه . داخل نایلون یا قیف بریزین و داخل قالب مافین کپسول بزارین و سه چهارم قالب رو مواد بریزین و روش کنجد بپاشین و با چاقو که به روغن زدین وسط کیک ها یه بعلاوه بزنین و داخل فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بزارین . ❌دقت کنید که فر باید کاملا داغ داغ باشه برای کیک یزدی❌ . 😋 . 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ پستو با یه سس بی نظیر! برای سس چیا میخوایم؟ ۱ پیمانه گوجه خشک نصف پیمانه برگ ریحان تازه ۲ ق غ پودر پنیر پارمسان ۴ ق غ روغن زیتون ۳-۴ عدد گردو ۴ ق غ شیر یا آب گوجه خشک ها رو ۱۵ دقیقه روشون آب جوش بریزید تا نرم شه و بعد داخل میکسر بریزید. برای مرینیت کردن مرغ چیا میخوایم؟ سینه یا فیله مرغ ۱ ق غ روغن زیتون نمک و فلفل به مقدار لازم ۱ حبه سیر مرغ رو مزه دار کنید و ۱ ساعت بزاریذ داخل یخچال و بعد روی تابه گریل کنید. برای نون میتونید از نون خمیر ترش یا نون تست یا حتی باگت استفاده کنید فقط چند دقیقه روی تابه داغ بزارید و با کمی کره تستش کنید که برشته شه!. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی باورم نمیشد از کباب تابه ای برسم به این غذای خوشمزه .. گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم یدونه پیار بزرگ رنده شده (نصف ابشو بگیرین) نمک فلفل کمی تخم گشنیز مخلوط کنین قلقلی کنین داخل روغن تفت بدین از تابه دربیارین یدونه پیاز رنده کردم ریختم داخل همون تابه وقتی تفت خورد بهش زردچوبه اضافه کردم یکی دوقاشق رب انار ملس بریزین (اگه ترش بود یکم شکر هم اضافه کنین ) نصف قاشق رب گوجه و حدودا سه قاشق گردوی اسیاب شده (ریز خرد شده هم اکیه) یه لیوان اب جوش بریزین و ۵-۶ تا الو تا به قل بیفته بعد گوشت قلقلی هارو اضافه کنین . در تابه رو بزارین تا با حرارت متوسط رو به کم جا بیفته .. اجازه بدین تا غلیظ شه .. در کنار پاو یا با نون میل کنین . طعمش ترش نیست اگه ترشه بهش خیلی کم شکر بزنین .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز شیرینی که در لایه‌های فرنچ تست نوتلا پنهان شده! دستور العمل: نان‌ها رو به ضخامت دلخواه ببرید، حدود ۲ سانتی‌متر عالیه. یه لایه نوتلا خوشمزه روی یکی از برش‌ها بمالید و برش دیگه‌ای رو روش بذارید. تو یه کاسه، تخم مرغ‌ها، شیر، شکر و دارچین رو خوب با هم مخلوط کنید. ساندویچ نوتلا رو با محبت توی مخلوط تخم مرغ بزنید تا هر دو طرفش خیس بشه. توی تابه‌ای که کره‌ش آب شده، ساندویچ‌ها رو از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد بشن. و حالا، نوبت اون چاشنی مخفیه که روی فرنچ تست می‌پاشیم و طعمش رو فراموش‌نشدنی می‌کنه.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین خوشمزه با گوشت قلقلی 😍😋 تخم مرغ یک عددکامل ودوعددزرده نمک وفلفل به میزان لازم گلاب دوقاشق غذاخوری ماست سفت یک لیوان روغن یک سوم لیوان برنج ۴پیمانه زعفران به میزان لازم خلال بادام وپسته برای تزیین زرشک به میزان لازم شکریک قاشق غذاخوری گوشت چرخ شده برای قلقلی ۲۰۰گرم بادمجان ۲عدد نکته :برنج یکمی بایددان باشه زعفران هرچه بیشتربهتر گوشت وپیازونمک وادویه روباهم مخلوط کرده وسرخ میکنیم بادمجان روهم حلقه کرده سرخ میکنیم 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی از این روش آسون تر هم بلده؟😍 ✅مواد لازم شیر پر چرب (پاستوریزه یا محلی ) ۲ لیتر آب لیموترش تازه ۱/۴ پ نمک کمی شیر روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد بعد حرارت رو کم کنید آب لیموترش رو اضافه کنید کمی هم بزنید و وقتی دلمه بست بعد از ۵ دقیقه زیرش رو خاموش کنید و ۱۰ دقیقه درش رو ببنید بعد از داخل صافی رد کنید ✅پنیر رو به همراه کمی آب پنیر و نمک چندین بار میکس کنید ✅دور گیری فراموش نشه بعد هم داخل ظرف دردار تا چند روز تو یخچال قابل نگهداریه ✅میتونید ۱ ق غ خامه و ۱ ق غ کره هم در صورت دلخواه باپنیر میکس کنید 🎀. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه آسون‌تر و خوشمزه تر از گلت نداریم با هر میوه ای درست کنی عالی میشه 👌🏻😋 مواد لازم خمیر : آرد ۱۸۰ گرم شکر ۱ ق س نمک یک پینچ کره ی سرد ۱۱۰ گرم آب یخ ۱ ق س آرد و شکر و‌نمک و کره ی سرد و با نوک انگشت یا غذاسازتون ترکیب کنین بعد آب یخ و بهش اضافه کنین با نوک انگشت آروم جمع کنین تا خمیری بشه لازم نیست ورز بدین حالا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بزارین یخچال مواد میانی : توت فرنگی خرد شده یک و نیم پیمانه شکر ۲ ق س نشاسته ذرت ۱ ق س ترکیب کنین بزارین روی حرارت به غلظت برسه خمیر و از یخچال بیرون بیارین باز کنین میتونین یه دونت گلت بزرگ درست کنین یا چند تا کوچک از توت فرنگی ها وسطش بریزین من اضافه هم چیدم روش که قشنگ تر بشه روی خمیر مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیر بزنین پرک بادام بزارین و بره داخل فر ۱۸۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه میتونین با اسکوپ بستنی وانیلی نوش جان کنین و حالش و ببرین 👌🏻😁😍 🎀. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
29.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به 😍😋 مواد لازم: به 🍎۱ کیلو ۶تا۷لیوان آب💧 یک کیلو شکر🍚 آب یک عدد لیموترش تازه🍋 یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه) برای خوش‌رنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیا تا خوشمزه ترین فست فود رو یادت بدم 🙋🏻‍♀️😋 ترکیب مرغ خامه ای با سبزیجات با یه خمیر ترد و عالی و هزار لا 🙋🏻‍♀️👌 سلام به روی ماهتون 🙋🏻‍♀️🌺 این غذا یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهای فست فودی هستش که میشه درست کرد و مواد اولیه ساده و قابل دسترسه و خمیر هزار لا آماده که می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید 🙋🏻‍♀️🌺 مواد لازم : سینه مرغ بزرگ : 1 عدد پیاز بزرگ : 1 عدد قارچ : 8 تا 10 عدد فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام نصفی سیر : 2 حبه خامه: 100 تا 150 گرم خمیر هزار لا : 1 بسته پنیر پیتزا: 150 گرم زرده تخم مرغ : 1 عدد زعفران غلیظ دم کرده : مقداری ادویه ها : نمک و فلفل سیاهو آویشن و پولبیبر و زردچوبه نکات مهم: خمیر را حتما روی کاغذ روغنی پهن کنید 🌺🙋🏻‍♀️ لبه خمیر را حتما فشار بدین تا خوب بهم بچسبن و با چنگال. محکم کنید 🌺🙋🏻‍♀️ فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید 🙋🏻‍♀️🌺 اجازه بدین خمیر بعد از خارج شدن از فر کاملا خنک بشه بعد برش زدین تا برش ها تمیز و شیک بشه 🙋🏻‍♀️🌺. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم زخمتی عزیز مینی کیکها این کیک نوتلا فوق العاده خوشمزه هست با بافت عالی😋🤌 نکات ؛ ✅ تخم مرغ ها و شکر رو حتما حسابی با همزن حجم بدید برای بافت کیکهاتون خیلی مهمه ✅ تو هر قالبی میشه کیک رو پخت ، از قالب بزرگ سایز ۱۸ تا ۲۰ سانت هم میشه استفاده کرد ✅ برای گنبدی شدن مینی کیکهاتون فر رو ۲۰ دقیقه روی ۲۰۰ درجه گرم کنید بعد قالب رو بزارید داخل فر و‌بعد از ده دقیقه درجه حرارت رو بیارید رو ۱۸۰ درجه ✅ به جای نوتلا میتونید از کرم فندقی با مارک های مختلف مثل شکلات صبحانه فرمند هم استفاده کنید ✅استفاده از فندق تست شده طعمش رو عالی میکنه 😋 کیک نوتلا ارد یک پیمانه سر پر تخم مرغ ۲ عدد درشت وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری شکر نصف پیمانه پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر شیر نصف پیمانه سرخالی روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نوتلا یک قاشق غذاخوری پر فر ۱۸۰ درجه گازی فر ۱۷۵ درجه برقی مدت پخت حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗😍😋 -,✎موادلازم : 1- ران مرغ 1.5 کیلو 2-3 عدد سیب زمینی 8-10 مینی پیاز -,✎مواد سس: نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر ماست 2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری کاری نمک 2 تکه کاغذروغنی نسوز -`,✎طرز تهیه : تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋 مواد لازم: ۱عدد سینه با ۲ران مرغ🍗 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 زعفرون آبکرده💛 ۳قاشق غذاخوری دو عدد پیاز🧅 رنده و آبگرفته شده ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی🐑 نصف فلفل دلمه رنگی🫑 نگین شده طرز تهیه: سینه و ران مرغ با دنبه چرخ کنید ادویه و زعفرون و فلفل دلمه با پیاز رنده شده آبشو گرفته بهش اضافه کنید داخل کیسه فریزر به قطر یک سانت پهن کنید و بزارید فریزر با خط کش اندازه بگیرید و تکه کنید داخل ماهیتابه بدون روغن کمی که داغ شد بزارید روش با زعفرون و کره آبشده چرب کنید وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرشو نیز سرخ کنید دنبه باعث بافتی نرم و آبدار میشه حتما از ترکیب سینه و ران استفاده کنید اگر به دنبه حساسید البته هیچ بوی نمیده مطمئن باش 😍از کره استفاده کن 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان، با گرم شدن هوا دل آدم فقط نوشیدنی خنک و گوارا میخواد، چی بهتر از این که بچه ها هم این نوشیدنی را خیلی دوست دارن مواد لازم برای ۲ نفر بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم شیر یک لیوان موز حلقه شده متوسط دو عدد خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین ابتدا موز و شیر را با هم میکس کنید، بعد هم بستنی و پودر کاکائو و نسکافه را اضافه کنید و در صورت دلخواه خامه، در حد مخلوط شدن(۳۰ ثانیه) مخلوط کن را روشن کنید. لیوان آیس پک را با سس شکلاتی بن ماری شده تزیین کنید،ته لیوان به دلخواه موز خرد شده، اسمارتیز و یا گردوی خرد شده بریزید و بعد هم مواد آیس پک. روی آن را هم میتوان با سس شکلاتی و یا خامه فرم گرفته و اسمارتیز و ترافل رنگی تزیین کرد. به همین راحتی نوشیدنی رنگی رنگی ما آماده شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ 🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی🍧😍😋 یه تیر و دو نشون که میگن ینی این:😍 مواد لازم : شیر ۲ پیمانه شکر دو سوم پیمانه طالبی شاه پسند ۱ عدد پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری طرز تهیه : شیر شکر پودر ژلاتین رو حرارت هم بزنید تا بجوشه حرارت خاموش کنید وانیل و اضافه کنید بزارید کنار تا خنک بشه تو این فاصله سر طالبی رو سوراخ کنید و محتویات داخلش رو خالی کنید طالبی رو بذارید داخل یه کاسه تا تکون نخوره بعد پاناکوتای سرد شده رو بریزید داخل طالبی و به مدت ۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی خودشو گرفت برش بزنید و سروش کنید. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلوی گلستانی هم یک نوع از هزاران نوع و مدل پلوی جذاب ایرانیه...واقعا که تنوع غذایی در کشورمون بحدی زیاده که فک کنم تا یکسال هرروز میتونم پستشون رو بسازم😅🥰 این عدس پلوی سه سوته هم خوشمزه ست هم طعم تازه و متنوعی به منوی غذایمون میتونه بده🥰 موادی که نیاز داره:👇 مرغ تیکه شده عدس پخته پیاز خلالی رب انار دو قاشق ادویه ها(زردچوبه_فلفل سیاه_زیره_نمک) زعفرون در صورت تمایل تیکه های مرغو تفت دادم بعد پیاز خلالی نازک رو اضافه کردم پیاز که سبک شد ادویه ها و رب انار و عدس پخته رو اضافه کردم و لای برنج آبکش شده دم کردم🥰 وقتی دم کشید روش روغن داغ زدم که طعمش عالی بشه🥰 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
پوستت و لایه برداری نکن که آسیب ببینه😱 ترمیمش کن که جوونتر بشه😉 خانم و آقایی که پوستت به هر دلیلی چروک و تیره و لک دار و افتاده شده☹️ کافیه یه سر بیای تو این کانال و با چشم خودت معجزه محصولات پوست و موشون و ببینی👌 اینجا مشاوره تخصصی و رایگان دارن✅ برگشت وجه در صورت ناراضی بودن✅ ارسال رایگان به کل ایران✅ تخفیفات ویژه و هدیه روی خرید✅ بزن رو لینک و فیلم رضایت مشتریاش و ببین👇 https://eitaa.com/httpvenusbeautyy/1831 مشاوره تخصصی👇 @Venusbeautyyy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋 مواد لازم: ۱عدد سینه با ۲ران مرغ🍗 نمک و فلفل سیاه🌶🧂 زعفرون آبکرده💛 ۳قاشق غذاخوری دو عدد پیاز🧅 رنده و آبگرفته شده ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی🐑 نصف فلفل دلمه رنگی🫑 نگین شده طرز تهیه: سینه و ران مرغ با دنبه چرخ کنید ادویه و زعفرون و فلفل دلمه با پیاز رنده شده آبشو گرفته بهش اضافه کنید داخل کیسه فریزر به قطر یک سانت پهن کنید و بزارید فریزر با خط کش اندازه بگیرید و تکه کنید داخل ماهیتابه بدون روغن کمی که داغ شد بزارید روش با زعفرون و کره آبشده چرب کنید وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگرشو نیز سرخ کنید دنبه باعث بافتی نرم و آبدار میشه حتما از ترکیب سینه و ران استفاده کنید اگر به دنبه حساسید البته هیچ بوی نمیده مطمئن باش 😍از کره استفاده کن 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
ریزش موهامو تو ۸ روز قطع کردم جاریم اینقدر حسودی می‌کرد🤔 قبلا خونه پر بود از مو، با شوهرم همیشه دعوا میکردیم حتی توی غذا مو پیدا میشد خیلی افسرده بودم🤔 من و شوهرم دوتامونم شده بودیم تا اینکه توی ایتا گشتم بلاخره راه قطعیشو پیدا کردم راه‌حل براتون این پایین سنجاق کردم بزن ببین👇 🔰الان از پرپشت بودن مو رنج میبریم توام‌بیا برای خودت یا همسرت راهکار بگیر❤️👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1560609408C06cbd95319 🔰سیو کن تا این پیام پاک نشده👆👆 09381057048