eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مهمونی ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم برای کیک: تخم مرغ به دمای محیط رسیده🥚 ۴ عدد شکر 🍚یک لیوان وانیل🌸 نصف قاشق چای خوری پودر هل 🥄یک قاشق چای خوری(قابل حذف) زعفران دم کرده غلیظ 💛دو قاشق غذا خوری گلاب 🌹دو قاشق غذا خوری روغن مایع 🥃نصف لیوان شیر🥛 به دمای محیط رسیده یک لیوان سر خالی آرد سفید قنادی🥡 دو لیوان بکینگ پودر 🥄دو قاشق مربا خوری مواد سس: پنیر خامه ای 🧀دو الی سه قاشق خامه قنادی🧁 ۱۵۰گرم زعفران💛 دو قاشق مواد کیک رو مطابق فیلم اماده کنید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزه. ❇️تمامی دستگاه ها از قبل به خوبی گرم شوند. تایم ثابت، دما👇 ⭕️برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن کانوکشن روشن ⭕️تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین ⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ ֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍֍ مواد لازم: سینه مرغ پخته و ساطوری شده🍗 خیارشور 🥒 پیازچه 🌱 گردو ریحون🍃 (شوید هم میشه هم ریحون چیز دیگه اس ) نمک🧂، فلفل🌶 ، پودر پیاز 🧅 نون تست🍞 برای سس سس مایونز 🥣 ماست چکیده یا ماست موسیر🍶 آب لیمو ترش تازه 🍋 پنیر خامه ای🧀 ( در صورت حذف ماست ) من نون سوخاری رو توی بلندر پودر کردم که بینهایت خوشمزه اش میکنه اما همون کناره های نون تست هم میتونید توی فر خشک کنید و پودر کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام مراحل طبق دستوری که برای فرها گفته میشه برای فرخانگی نیز به همان صورت می باشد (یعنی قبل پخت ۱۵ دقیقه گرم شدن فر و زمان پخت کیک و... در فرخانگی نیز به همین روش پیش روید) براى درست كردن فر دست ساز يه قابلمه انتخاب كنيد،جنسش میتونه رویی(روحی) یا چدن سرامیک باشه,فرقی نداره . قالبمون حتماً بايد با قابلمه فاصله داشته باشه تا ته شيرينى نسوزه به خاطر همين كف قابلمه رو يه چيز فلزى مثل قالب كيك يزدى يا الك فلزى يا سه پايه فلزى يا كاتر بذاريد بعد سينى شيرينى رو روش ميذاريم، ميتونيد براى سينى از قالب پيتزا يا تارت استفاده كنيد براى استفاده از اين فر دست سازمون بايد اول حدود ١٥-٢٠ دقيقه قابلمه رو با در و دمكنى روى گاز با شعله ى متوسط بذاريم تا گرم بشه و مثل فر عمل كنه، نيازى به شعله پخش كن نيست بعد هم داخل قالبمون رو كاغذ روغنى ميندازيم و شيرينى هامون رو روش ميچينيم و بعد در قابلمه رو با دمكنى ميذاريم و تا پايان زمان پخت شيرينى در قابلمه رو باز نميكنيم، با همين فر دست ساز اکثر شیرینی ها رو میتونید بپزید☺️☺️ باشد تا به کار آید 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری و تمپورای مرغ 😍😋 مواد لازم: فیله مرغ🍗 ۱۰ عدد پودر سیر🧄 ۱ ق.غ پودر پیاز🧅 ۱ ق.چ آویشن🍃 نصف ق.چ پاپریکا 🌶۱ ق.غ فلفل قرمز 🌶نصف ق.چ نمک و فلفل سیاه 🌶🧂به میزان لازم شیر پر چرب🥛 ۲ لیوان آب لیمو ترش تازه🍋 ۲ ق.غ پودر سوخاری پانکو🍘 آرد تمپورای پانکو🍘 . نکات اینکه با ترکیب شیر و آبلیمو باترمیلک خونگی داریم که باعث میشه مرغ‌ها ترد ولی در عین حال آبدار باشن و خشک نشن. فیله رو باید توی روغن زیاد به حالت شناور و زمانی که روغن کاملا داغ شده سرخ کرد.اینجوری هم روغن کمتری جذب میکنه و هم پوشش روش جدا نمیشه. 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ مدل ماست طعم‌دار 𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎 مواد لازم: بورانی بادمجان:🍆 بادمجان کبابی و له شده :۳ قاشق غذاخوری ماست : ۱ کاسه سیر :۱ حبه مغز گردو : بدلخواه (۱ قاشق مرباخوری) نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم ماست و لبو❤️ لبوی پخته و پوره شده : ۲ قاشق غذاخوری ماست :۱ کاسه سیر : ۱ حبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر دارچین : ۱/۴ قاشق چایخوری شکر : ۱ قاشق مرباخوری (قابل حذف) بورانی اسفناج🍃 اسفناج پخته شده : ۳ قاشق غذاخوری ماست : ۱ کاسه سیر : ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم دلال ماست : ۱ قاشق مربا خوری پونه کوهی (اوجی) :کمی گردو ریز خرد شده : ۱ قاشق مربا خوری (در صورت تمایل) ماست و خیار🥒 خیار ریز یا رنده شده : ۱ عدد متوسط ماست : ۱ کاسه سیر: ۱ حبه پونه کوهی(اوجی): کمی دلال : ۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو تازه : ۱ قاشق غذاخوری گل محمدی :کمی پیازچه : ۱ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل ) ماست چیلی🌶 ماست : ۱ کاسه آب لیمو تازه:۲ قاشق غذاخوری پودرچیلی ( فلفل قرمز): ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا ۱ حبه سیر نمک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی با طعم کره و سیر و جعفری ❀❀❀❀❀❀❀ مواد لازم: سیب‌زمینی 🥔به مقدار لازم سیر 🧄۴ حبه جعفری و یا شوید 🌿☘️۵۰ گرم خورد شده کره🧈 ۳ ق غ خ روغن مایع🥃 ۱ ق غ خ نمک و زردچوبه🧂 به مقدار لازم آب جوش💧🔥 در حدی که نصف سیب زمینی ها رو توی تابه بپوشونه طرز تهیه: سیب‌زمینی هارو با آب و اسکاج بشورید و اونارو از وسط نصف کنید اگر سیب‌زمینی هاتون بزه که به ۴ قسمت تقسیم کنید. حالا اونارو توی تابه بریزید روشو آب جوش و نمک بریزین، آبش که بعد از پخت کشیده شد روش کره و روغن مایع میریزیم و در نهایت جعفری و یا شوید و سیر تازه خورد شده رو میریزیم و سیب‌زمینی‌ها قشنگ که سرخ شدن آماده سرو هستش. ببین سیر حالت سیر داغ پیدا میکنه و ترکیبش با سیب‌زمینی که سرخ شده و بیرونش کرسپی هستش و وسطش عین پنبه نرم و خوشمزست اصلا یه ترکیب خارق العاده ای میشه ها . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا پیاز کاراملی 𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘𔓘 موادلازم: ماکارانی 🍝 رب گوجه 🥫 سیر 🧄 پیاز🧅 روغن زیتون یا معمولی🫒 فلفل🌶،نمک🧂،زردچوبه،آویشن🍃،پاپریکا🫑 اول پیازخلالی داخل ظرف ریخته بعد روغن و ادویه حسابی نخلوط کنید بعد سیر روش روغن بریز بعدرب گوجه بذار تو فر با دمای ۲۰۰درجه یک ساعت کامل بپزه بعد البته چک کنید چهل دقیقه ی اول چون دمای فرها متفاوته بعد سیرو از پوستش جدا کنید و ماکارانی ابکشی مخلوط کنید و میل کنید البته ازونجایی که ما ایرانی ها باید ماکارانی دم بکشه تا بخوریم شما دراین مرحله میتونید اندازه ی یک چهارم اب بریزین داخل ظرفتون ومجدد بره داخل فر یه ربع یا بیست دقیقه بعد نوشجان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپ زیتون و پنیر من دیپ‌ها و پیش‌غذاهای زیادی درست کردم ولی مطمئنم این میشه پای ثابت مهمونیام، هم آسونه و هم به شدت خوشمزه. توصیه میکنم هر چه سریع‌تر درست کنید. زیتون سبز و سیاه : هر کدام نصف پیمانه ( از یک رنگ زیتون هم میتونین استفاده کنید) گردو خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری نعنا خشک : ۱ قاشق غذاخوری رب انار : ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری سیر : ۲ حبه نمک فلفل پنیر لبنه : نصف پیمانه ماست یونانی : ۲ قاشق غذاخوری عسل : ۱ قاشق غذاخوری زست یک لیمو. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی  مواد لازم: بال و یا ران مرغ بدون استخون 🍗به مقدار لازم عسل 🍯۱ ق چ خ روغن زیتون 🫒۱ ق غ خ رب گوجه🥫 ۱ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، پودر پیاز🧅 طرز تهیه: تمامی مواد رو توی کاسه ریخته و به خوبی ورز میدیم و روش سلفون میکشیم و ۲ ساعت میذاریم توی یخچال تا مزه ها به خورد هم برن. حالا کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغهارو توش میچینیم در صورت تمایل مثل من میتونین سیبزمینی هم کنارش بذارین که خیلی خوشمزه میشه، دیگه روشم یه کاغذ روغنی دیگه بذارین و بفرستینش توی فر از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه ولی بازم چک کنید ببینید که پخته یا نه. آخرای پخت کاغذ روغنی رو از روی کبابا بردارین تا خوب کبابی و برشته بشن. ⭕️نکته: استفاده از عسل توی این رسپی باعث آبدار شدن و نرم شدن گوشت میشه و اصلا طعم مرغ رو عوض نمیکنه و برعکس خیلی خوش طعمش میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛