eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول گوشت و بادمجون 😍😋 بادمجون ورقه ورقه که سرخ شده باشه تقریبا دو تا بادمجون کافیه ی بسته خمیر یوفکا که فقط چند برگش کافیه بقیشو دوباره بزارید داخل فریزر مواد میانی هم همون سس ماکارونی گوشت چرخ کرده که همراه رب و پیاز داغ و ادویه تفت خورده نکته خمیرتونو بعد اینکه از بسته بندی در اوردید روشو با دستمال یا حوله مرطوب بپوشونید که خشک نشه اگر موقع پهن کردن خشک شده بود کمی اب بزنید مرطوب بشه اول ورقهای بادمجون سرخ شدرو بزارید بعد مایع گوشتیرو به صورت ی نوار طبق کلیپ فقط خیلی پهن و زیاد نباشه مواد میانیتون چون خمیرتون سنگین میشه و ممکنه بهم بریزه بعد به ارومی رول کنید و در نهایت طبق کلیپ برش بزنید من داخل قالبم گذاشتم روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت سی دقیقه فقط حواستون باشه چون یوفکا نازک ی وقت نسوزه مواد میانیتون پختس ❌ی نکته داخل فر دست ساز رو گازم بهتون قبلا یاد دادم میتونید درست کنید عالی میشه با بورانی بادمجون فوق العادس شما میتونید با سس قرمز یا سس سیر نوش جان کنید یا مثل من ی بادمجونو کبابی کنید بکوبید با ی حبه سیر و کمی فلفل و نمک داخل ماست قاطی کنید 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لوبیا یک لیوان نخود یک لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم کیلو پیازدرشت ۳ عدد نعناخشک ۴ قاشق غذاخوری رشته آش تقریبا بین ۲۰۰ تا۲۵۰ گرم آب به میزان لازم نمک وفلفل وادویه به میزان لازم سیردرصورت دلخواه ۱۰ حبه کشک به میزان لازم ابتداپیازرویاخلالی یا رنده میکنیم بعدتفت میدیم یکمی که تفت خوردبهش سیروزردچوبه اضافه کرده بعدسبزی آش رومیریزیم تواین مرحله بهش آب اضافه کرده مقدارآب نبایدکم باشه بهش حبوبات روهم اضافه میکنیم میزاریم حدودا یکساعت تاسبزی پخته بشه بعدرشته هارو سه قسمت کرده داخل آش میریزیم تارشتها به اصطلاح دل بازکنه بعدنعناداغ روبهش اضافه کرده اجازه میدیم تاآش ماجابیفته تواین مرحله میتونید یکمی کشک اضافه کنین ویامثل من موقع سرو کشک روی آش بریزین وبه صورت دلخواه تزیین کنی 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲۵۰ گرم ژامبون این حجم از غذا برای ۳نفر؟!؟! یه چیزی بین ساندویچ با پیتزا میتونه باشه این غذا ولی انقدر که خوشمزس جفتشونو میزنه حجم موادشم که استفاده کردم زیاد نیست ولی خوب سیر میکنه ماشالا 💪🏼😎 زدم تو کار غذاهای راحتا از این مدلا که تا گشنت شد بگی برم ۲ سواه درست کنم اینم دقیقا از همون دستس امتحانش کنو لذذذذت ببر 😍 نکته 🚨 ۱-وقتی خواستین سسو به مواد اضافه کنید از قبل از روی حرارت بر دارین تا کش پنیر از بین نره ۲-اگر فر‌ نداریم میتونید وقتی پنیر ریختین روی نون داخل ماهیتابه در بسته هم پنیرشو آب کنید -------- مواد لازم: ژامبون: ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم نان باگت: ۲عدد قارچ: ۲۰۰گرم برای سس: مایونز: ۳ق‌غ جعفری: ۲۰ گرم پیاز: ۱عد کوچک آویشن: ۱ق‌چ فلفل سیاه: نصف ق‌چ پودر سیر: ۱ق‌چ 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول گوشت و بادمجون 😍😋 بادمجون ورقه ورقه که سرخ شده باشه تقریبا دو تا بادمجون کافیه ی بسته خمیر یوفکا که فقط چند برگش کافیه بقیشو دوباره بزارید داخل فریزر مواد میانی هم همون سس ماکارونی گوشت چرخ کرده که همراه رب و پیاز داغ و ادویه تفت خورده نکته خمیرتونو بعد اینکه از بسته بندی در اوردید روشو با دستمال یا حوله مرطوب بپوشونید که خشک نشه اگر موقع پهن کردن خشک شده بود کمی اب بزنید مرطوب بشه اول ورقهای بادمجون سرخ شدرو بزارید بعد مایع گوشتیرو به صورت ی نوار طبق کلیپ فقط خیلی پهن و زیاد نباشه مواد میانیتون چون خمیرتون سنگین میشه و ممکنه بهم بریزه بعد به ارومی رول کنید و در نهایت طبق کلیپ برش بزنید من داخل قالبم گذاشتم روشو زرده تخم مرغ و کنجد زدم داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت سی دقیقه فقط حواستون باشه چون یوفکا نازک ی وقت نسوزه مواد میانیتون پختس ❌ی نکته داخل فر دست ساز رو گازم بهتون قبلا یاد دادم میتونید درست کنید عالی میشه با بورانی بادمجون فوق العادس شما میتونید با سس قرمز یا سس سیر نوش جان کنید یا مثل من ی بادمجونو کبابی کنید بکوبید با ی حبه سیر و کمی فلفل و نمک داخل ماست قاطی کنید 🍕🌭. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ کلابو از سوپر میخری؟😏🫢 اونم وقتی توی خونه به این راحتی میتونی درستش کنی صد برابر خوشمزه تر و سالم تر از بیرونیا و خیلی به صرفه👌🏻 چیا میخوایم: ( برای ۱۲ تا کلاب مرغ)سینه مرغ ۱ عدد،(با پیاز،۲ حبه سیر،نمک،فلفل و زردچوبه میپزیم)،خیارشور رنده شده ۵-۶ عدد،فلفل دلمه ریز خرد شده ۲ قاشق،گوجه ریز خرد شده ۱ عدد متوسط،پیاز بنفش ریز خرد شده نصف ۱ عدد،سس مایونز ۳-۴ قاشق،آب لیموترش ۱-۲ قاشق،روغن زیتون ۲ قاشق،نمک-فلفل سیاه،نون تست ۱۲ عدد،کره برای روی نون ها . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی راحت و خوشمزه😍😋 مواد لازم: موز🍌 ۳ عدد نصف بسته بسکویت پتی بور🍪 یا ۱ بسته بیسکویت مادر یا ساقه طلایی و یا لوتوس خامه صبحانه 🥣۱ پیمانه شیر عسلی🍯 ۱/۳ پیمانه شیر 🥛۱/۴ پیمانه گردوی خورد شده ۱/۳ پیمانه شکلات تخته ای آب شده🍫 مقداری برای کاور کردن بستنی (به دلخواه) طبق ویدیو برو جلو و در آخر بستنی رو به مدت ۶ الی ۷ ساعت بذار توی فریزر تا خوب ببنده و بعد میتونی از قالب جدا کنی. 🟢اگر قالب بستنی نداری میتونی از لیوان یکبار مصرف استفاده کنی و داخلش یه چوب بستنی بذاری و وقتی بستنی یخ بست لیوان رو برش بزنی و بستنی رو دراری. 🟢و یا میتونی بستنی رو توی یه ظرف بریزی و در آخر اونو با اسکوپ سرو کنی. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه ماهی رو‌تکراری درست نکن اینجوری یه روش خیلی خوشمزه و متفاوته 😍 چیالازم داریم:فیله ماهی،پیاز بزرگ،فلفل دلمه ،لیمو،نمک فلفل پودرسیر پودرپیاز پاپریکا،زعفران طرزتهیه :فیله ماهی هارو مکعبی برش بزنید داخل ظرف بریزید پیاز رنده شده به همراه اب پیاز ‌وادویه ها و زعفران غلیظ رو به ماهی ها اضافه کنید،اجازه بدید چندساعت استراحت تامزه هابه خرد هم برن،فلفل دلمه اب رو مکعبی برش بزنید به همراه ماهی ها به سیخ بکشید و داخل ماهیتابه گریل باکره سرخ کنید نیم پخت که شدن زعفران و کره رو بافرچه بمالید ماهی که مغزپخت شد ماهی سیخی ماه امادس. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕باقالی پوست گرفته سیصدگرم 💕سیر دو حبه 💕تخم مرغ یک تا دو عدد 💕شوید خشک یک قاشق 💕نمک فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم 💕کره مقداری ✅طرزتهیه:⬇️⬇️ 💕تو قابلمه روغن و کره میریزیم و سیر و زردچوبه رو تفت میدیم بعد باقالی های پوست گرفته شده رو اضافه میکنیم و شوید و نمک و فلفل و خوب تفت میدیم. 💕تا زمانی که باقالی رنگ زردچوبه و کره رو بگیره. 💕بعد اب جوش میریزیم و صبر میکنیم تا باقالی ها حدود هشتاد درصد بپزه . 💕روش تخم مرغ میشکنیم وصبر میکنیم تا تخم مرغ هم بپزه. 💕دقت کنید اب این غذا باید کم باشه. 🍒. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮🍫𖦹 ↜شما هم درخواست نونی دارید؟اگر دوست دارید نونی رو یاد بگیرین، حتما توی کامنت ها بنویسید، بهتون آموزش میدم...🥯 ↜راستی اگر عاشق الفبای نانوایی هستی، بیا توی پیج و فالو/و یادت نره❤️ ↜بفرست برای هر کسی که به این دستور احتیاج داره👌 ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم ❤️ مواد لازم 🍚: آردفانتزی ۷۰۰ گرم پودر کاکائو ۶ گرم شکر ‌ ۷۰ گرم مخمرفوری ۱۴ گرم نمک ۱۰ گرم تخم‌مرغ ۲ عدد کره حیوانی ۱۰۰ گرم شکلات‌چیپسی ۱۵۰‌ گرم شیر ۳۹۲ گرم برای رومال: کمی پودر قهوه، تخم مرغ ، وانیل و کمی نمک طرز تهیه 🥮: ۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣 ۲- تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر را اضافه میکنیم.🥛 (دستور تخم مرغ و کره زیادی دارد، لطفاً مواظب آبخوری آردتون باشید و شیر را با احتیاط اضافه کنید.حدود ۵۰ گرم از شیر دستور را نزنید تا خمیر شما شل نشود. خمیر ما باید کاملا به تست کشش برسد،کمی رطوبت بالاست اما به دست نمیچسبد) ۳- کره را اضافه میکنیم و سپس ورز میدهیم تا سطح خمیر کاملا صاف و یکدست شود.🧈 ۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓 ۵- بعد از استراحت اولیه ،پف خمیر را میگیریم و خمیر را به سه چانه تقسیم میکنیم.🥟 ۶- خمیر را فرم میدهیم و داخل قالب میگذاریم و روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به مدت ۱ تا ۱ونیم ساعت استراحت پایانی میدهیم تا حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣 (فرم دهی خمیر بستگی به سلیقه و سایز قالبتون داره.) (سایز قالب من ۱۰×۲۰×۳۰ هست.) ۷- زمانی که خمیر به یک سانتی قالب رسید رومال میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم.🥧 (بستگی به بزرگی نون شما داره،هرچقدر نون بزرگ تر باشد، مسلما مدت زمان پخت شما بالا میرود. اگر دماسنج مایعات دارید، بعد از ۳۰ دقیقه، داخل نون فرو کنید اگر بالای ۹۴ بود یعنی پخته است ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮🍫𖦹 ︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵ ፧ 🌾༉ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. همه مواد به دمای محیط رسیده باشند. فنجان(استکان کمرباریک ترکی) موادلازم: 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز 1 فنجان شیر(حدود100گرم) 1 فنجان روغن(80گرم) 2 قاشق غذاخوری پودركاكائو کمی وانیل (دلخواه) 1 پاکت بیکینگ پودر(1قاشق مرباخوری ) 1 لیوان آرد سفید (لیوان دسته دار فرانسوی) 1 فنجان شکلات چیپسی یک فنجان پودرنارگیل خلال پسته وشکلات سفید برای تزیین. طرز تهیه : تخم مرغ و شکردر یک کاسه ریخته وباهمزن خوب میزنیم تا سبک وکرم رنگ شود. مواد مایع رابه نوبه اضافه کنید. مواد خشک (آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو راکه از قبل الک کرده اید) رانیز کم کم اضافه ومخلوط کنید. در نهایت، قالب را چرب وبه دلخواه کمی بادام خورد شده ریخته ومایه کیک را اضافه وقالب را در یک ظرف بزرگتر از خودقالب کیک گذاشته ومقداری آب گرم درقالب ریخته وروی گاز باحرارت ملایم به مدت تقریبی حدود 30 تا 50 دقیقه گذاشته تا کیک پخته شود. وقتی کیک کاملاً خنک شد روی کیک را باشکلات سفید ذوب شده وخلال پسته تزیین کنید. درجه حرارت فر 180 درجه بعد 30دقیقه باخلال دندان چک کنید. حتماً دم کنی بزارید. شعله پخش کن فراموش نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی وانیلی بدون ثعلب خانگی که خیلی هم راحت و سالم است. شیر: یک لیتر زرده تخم مرغ: ۸ عدد وانیل: یک قاشق چای خوری خامه: ۲۰۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت و خوشمزه مواد لازم: موز🍌 ۳ عدد نصف بسته بسکویت پتی بور🍪 یا ۱ بسته بیسکویت مادر یا ساقه طلایی و یا لوتوس خامه صبحانه 🥣۱ پیمانه شیر عسلی🍯 ۱/۳ پیمانه شیر 🥛۱/۴ پیمانه گردوی خورد شده ۱/۳ پیمانه شکلات تخته ای آب شده🍫 مقداری برای کاور کردن بستنی (به دلخواه) طبق ویدیو برو جلو و در آخر بستنی رو به مدت ۶ الی ۷ ساعت بذار توی فریزر تا خوب ببنده و بعد میتونی از قالب جدا کنی. اگر قالب بستنی نداری میتونی از لیوان یکبار مصرف استفاده کنی و داخلش یه چوب بستنی بذاری و وقتی بستنی یخ بست لیوان رو برش بزنی و بستنی رو دراری. و یا میتونی بستنی رو توی یه ظرف بریزی و در آخر اونو با اسکوپ سرو کنی.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادی که روی سیب‌زمینی‌ها میریزم میتونه‌ تغییر کنه ولی عموما ترکیبی از سبزیجات و گوشتهای فرآوری شده است. ترکیب ذرت و هویج و نخودفرنگی و سوسیس شکاری و خیارشور و فلفل‌دلمه رنگی همراه با کلم بنفش و نخودفرنگی و مایونز ... میتونید سیب‌زمینی‌ها رو اب‌پز کنید یا اگر مایکروویو دارید، اونها رو بشورید و با پوست همینجوری بگذارید تا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بپزه. وسط سیب زمینی رو باز کنید و اون رو با کره و پنیر پیتزا و نمک و فلفل قاطی کنید و از مواد سبزیجات و گوشت روش بریزید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری😍😋 مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳ عدد ماست ۳ قاشق غذاخوری رب ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق چایخوری آویشن نصف قاشق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری فلفل یک سوم قاشق چایخوری زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه) روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت بادمجون😍😋 رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ▫️سيب زميني ٤ عدد درشت ▫️جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه ▫️پياز ٢ عدد متوسط ▫️پنير پيتزا ١ پيمانه ▫️نان لواش ٥ عدد ▫️نمك ١ ق غ ▫️فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ ▫️اويشن ١ ق چ ▫️فلفل تازه به دلخواه شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ران مرغ : ۲ عدد پیاز متوسط : ۱ عدد گردو : ۱۵۰ گرم (۱۰عدد) رب انار : ۳ ق‌غ سرپر شکر : ۲ ق‌غ زعفران دم شده : ۴ ق‌غ ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه مرغ هارو با نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران دم شده مزه دار کردم و دو طرفشون رو داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم داخل همون قابلمه پیاز رنده شده و همراه پودر گردو و زردچوبه تفت دادم وقتی خامی گردو از بین رفت رب انار رقیق شده و آبجوش ( تقریبا ۳ لیوان ) رو بهش اضافه کردم و مرغ ها رو بهش اضافه و حرارت رو کم کردم واجازه دادم خورشت کاملش جا بیوفته 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز خانگی بدون تخم مرغ😍😋 مواد لازم : شیر 🥛: سه چهارم لیوان سس خردل ملایم 🥄: دو قاشق غ خ نمک 🧂: یک ق چ خ شکر🍚 : یک ق چ آب لیمو🍋 : چند قاشق روغن مایع🥃 : یک و یک چهارم لیوان نکته ها : ✅اگر با مخلوط کن درست میکنین حتما روغن رو به صورت خطی کم کم در حین هم خوردن اضافه کنین، ✅اگر با گوشت کوب برقی درست میکنین همه ی مواد رو ❗به جز آب لیمو❗بریزین بعد گوشت کوب برقی رو روشن کنین و بدون اینکه زیاد تکونش بدین فقط کمی بالا پایین کنین تا کم کم غلظت بگیره، ✅در آخر کار آبلیمو بزنین موادش رو اصلا کم و زیاد نکنین مخصوصا روغن، و طبق دستور بریزین همه چیزش رو ✅میتونین طبق ذائقه خودتون آبلیمو بیشتر بزنین یا فلفل سیاه یا هر ادویه ای که دوس دارین خیلی بهتر میشه طعمش 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام بدون گوشته😍😋 کدو سبز 2 عدد. نمک. مخلوط کنید اجازه دهید کدو سبز به مدت ۱۰ دقیقه اب اون جمع بشه آرد سوخاری 80 گرم / 1/2 فنجان . پنیر پارمزان 60 گرم / 1/4 فنجان . 1 عدد تخم مرغ خوب مخلوط کنید . گلوله درست کن این توپ ها خوشمزه هستند! در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 30 دقیقه بپزید برنج 250 گرم / 1 فنجان خوب آبکشی کنید. 1 عدد پیاز. روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری. سرخ کنید تا شفاف شود. 1 هویج. 3-5 دقیقه سرخ کنید. آب 500 میلی لیتر / 2 فنجان. نمک 1 قاشق چایخوری . فلفل سیاه. می توانید ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید. روی حرارت ملایم را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه بدون باز کردن درب آن بپزید توپک های کدو سبز آماده است! 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سس داخل سمبوسه: عدس: ۱ لیوان (۱ ساعت داخل آب بمونه) پیاز: ۱ عدد (خلال کنید) پیاز رو به خوبی سرخ کنید و عدس‌های خیس شده رو بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید و موارد زیر رو اضافه کنید(حرارت زیاد): -فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری (اگه دوست دارید سمبوسه ها تند باشند) -نمک -فلفل‌سیاه خوب مخلوط کنید و روی اون آبجوش بریزید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه) داخل یک قابلمه دیگه، یک عدد سیب‌زمینی رو با آب و نمک بپزید و پوره کنید. بعد از اینکه عدس پخت، پوره سیب‌زمینی و جعفری رو اضافه کنید، مخلوط کنید تا یکدست بشه. در نهایت نون لواش رو مثل من بُرش بدید، سمبوسه‌هارو بپیچید و داخل روغن داغ (روی حرارت کم) سرخ کنید و نوش جون کنید. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا ۱ و ۱/۴ پیمانه شکر را با ۳ ق‌غ آرد و ۲ ق‌غ نشاسته یا پودر نشاسته ذرت و ۳ ق‌غ پودر کاکائو در یک قابلمه مخلوط کنید سپس ۱ لیتر شیر اضافه کنید و بزلرید رو حرارت و هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی و غلظتش مناسب شد از روی حرارت بردارید و وقتی داغ هست ۷۵ گرم شکر و ۱ق‌چ وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید،حالا دو بسته بیسکوییت پتی بور یکی ساده و یکی کاکائویی رو آماده کنید،روی یک سینی با اندازه مناسب سه تا لیوان پر آب بزارید به عنوان تکیه گاه و مثل فیلم لایه لایه بیسکوییت هارو اول داخل شیر بزنید و یک لایه مواد بزنید و کنار هم در یک ردیف قرار بدین و این کارو ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم بشه،سپس مقدار باقی مونده مواد رو با ۱ قاشق و نصفی پودر کاکائو و نصف پیمانه خامه با همزن مخلوط کنید و مواد بدست اومده رو یک لایه یکدست رو و دور بیسکوییت ها بکشید و روشو صاف کنید و سینی رو به مدت ۲ ساعت بزارید یخچال تا ببنده و منسجم بشه و سرو کنید 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این مقدار مواد برای 3 نفر . ابتدا 300 گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته بودم به همراه نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وپودر زنجبیل خوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند و بعد به شکل گرد درآورده ودر روغن داغ سرخ کردم و گذاشتم کنار 🤓 در تابه ای جداگانه دو تا پیاز رو رنده درشت زدم وکمی تفت دادم ویک عددبرگ بو ونمک و فلفل و زردچوبه وپودر زنجبیل و گشنیز اضافه وهمگی را تفت دادم تا بوی ادویه جات بلند شه و بعد 3تا4 عدد گوجه فرنگی را پوره کردم وبه همراه 2عدد فلفل سبز اضافه و گذاشتم کمی آب گوجه کشیده شود،(من رب نریختم) بعد کوفته ها را اضافه ویک لیوان آبجوش وچند عدد گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کردم تا کوفته ها در آب گوجه پخته شوند ونیم ساعت آخر یک استکان آبغوره ریختم و گذاشتم با حرارت کم خوراکمون جا بیفتد. من این کباب تابه ای را کمی آب دار درست کردم شما میتونید آب اضافه نکنید. 🥗🍔. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ